موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه...2 ماه دیگه وقت دارم برا ویزای توریستی چه مدارکی احتمال اینکه بهم ویزا بدنو زیاد میکنه...حساب بانکیم خوبه پرینت حساب بانکی کافیه؟پزشک هم هستم و مجرد....خونه و این چیزا هم دارم از خودم ترجمه اونا هم ببرم؟اگه کسی تجربه داره لطفا بهم بگه ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان. اگه از کنسولگری در دوبی کسی ویزای توریستی یک ضرب بگیره پاسپورتو سفارت میگیره دیگه . بعد چند روز بعد میشه پاسپورت با ویزا رو گرفت؟ باید از همون امپوست تحویل گرفت؟ اصلا دوبی یک ضرب شده که بده؟ و باید بلیط سیستمی گرفت با چارتر؟ کلا دوستان چطوری برنامه ریزی میکنن؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان:آیا 1-برای ویزای توریستی کارت ملی را هم باید ترجمه کرد؟
2-ویزای توریستی مدرک تحصیلی هم میخاد؟
[font=Tahoma]خوشبختی، یعنی هماهنگی با حوادث روزگار[/font]
مصاحبه3DEC2015
نتیجه:ویزای تک ضرب
دریافت پاس با ویزا:7DEC2015
مقصد:هر جا که خدا خواست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
یک سئوال خیلی مهم:دوستان وقت سفارت من(ویزای توریستی) برای اوایل دسامبر هست که آژانس برام گرفته،لذا یک روز قبل از سفر میرم آنکارا و دو روز بعدش پرواز برگشت گرفتم،سئوال اینکه اگر ویزای تک ضرب همون روز قبول کنه پاسپورتم را نخوام از طریق پیکاپ آژانس اقدام کنم با توجه به اینکه همه فرمd160و اکانت سفارت را خود آژانس پر کرده!! چکار کنم راهی هست که آنکارا بمونم و ویزام صادر بشه با پاسپورتم برگردم،چندروز زمان میخاد؟
مصاحبه3DEC2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-16 ساعت 15:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-16 ساعت 15:04 توسط zero_cool373.)
با عرض سلام و تشکر خدمت دوستان
من و همسرم تقریبا 2 ماه دیگه مصاحبه داریم واسه توریستی میخواستم از دوستان با تجربه با توجه به شرایطمون درصد ویزا گرفتنمون و اف بی ای چک را بپرسم
خودم:سن 30 سال- ساکن در آنکارا 5 سال - اقامت کاری در ترکیه (از 2 سال پیش ) - شغل:مدیر فروش بین المللی یک شرکت خصوصی در آنکارا-درآمد نسبتا خوب - گردش مالی و مانده حساب 120 100 میلیون در ایران و ترکیه - قولنامه خانه در ایران - معافیت پزشکی - دو شینگن و سفر به 5 کشور اروپایی
همسرم : سن 29 سال - دانشجوی فوق در دانشگاه ترکیه - اقامت دانشجویی - - دو شینگن و سفر به 5 کشور اروپایی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-16 ساعت 15:03)zero_cool373 نوشته: با عرض سلام و تشکر خدمت دوستان
من و همسرم تقریبا ۲ ماه دیگه مصاحبه داریم واسه توریستی میخواستم از دوستان با تجربه با توجه به شرایطمون درصد ویزا گرفتنمون و اف بی ای چک را بپرسم
خودم:سن 30 سال- ساکن در آنکارا ۵ سال - اقامت کاری در ترکیه (از ۲ سال پیش ) - شغل:مدیر فروش بین المللی یک شرکت خصوصی در آنکارا-درآمد نسبتا خوب - گردش مالی و مانده حساب 120 100 میلیون در ایران و ترکیه - قولنامه خانه در ایران - معافیت پزشکی - دو شینگن و سفر به ۵ کشور اروپایی
همسرم : سن 29 سال - دانشجوی فوق در دانشگاه ترکیه - اقامت دانشجویی - - دو شینگن و سفر به ۵ کشور اروپایی
فکر کنم شرایط خیلی خوبی دارید برای ویزا.
مصاحبه3DEC2015
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. برای درخواست ویزای توریستی برای مادر آیا فرزند باید برای مادرش دعوتنامه بفرسته؟ اگر جواب مثبت است این دعوتنانه باید چگونه تهیه بشه و کجا فرستاده بشه؟ سوال دوم. موجودی حساب بانکی میشه برای سپرده بلند مدت باشد یا باید در حساب در گردش روزانه باشه؟ و اگر در حساب در گردش باید باشه برای مادر چقدر تو حساب باشه و آیا گردش حسابم برای مادر لازمه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-23 ساعت 22:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-23 ساعت 22:12 توسط sepid.sab.)
باسلام من تاریخ ویزای سینگل توریستیم که تو پاسم خورده۲۶دسامبر است ایا میتونم تاریخشو به تعویق بندازم اگر میشه روالش چیه واینکه باعث نمیشه مشکلی برام بوجود بیاد؟؟؟اکه میشه زودتر جواب بدید ممنون