موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مهاجر سرایی عزیز
لطفآ من رو راهنمایی کنین از مبانی شروع ویزای غیر ماجرتی
پدر بنده گرین کارت داره و 3 سال هم هست که در ا م ر ی ک ا زندگی میکنه
سریع ترین راهی که بتونم خودم رو به پدرم برسونم آیا ds-160 هستش یا بهتره راه دیگری رو برم ممنون میشم راهنماییم کنین.
و اینکه لینک راهنمایی برای پر کردن فرم رو دارین ممنون میشم بفرستید
باز هم سپاسگذارام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
خواهش میکنم اگر کسی تجربه یا اطلاعاتی داره راهنمایی کنید . با تشکر!
ادمین پروسس با در نظر گرفتن شرایط زیر چقدر دیگه طول میکشه ؟ میدونم که ضابطه خاصی هم نداره .
تقاضای ویزای توریستی B2 از آنکارا
تاریخ مصاحبه: ۱۴ آگوست ۲۰۱۵ (برگه زرد)
اولین آپدیت (سایت سفارت): ۱۸ آگوست ۲۰۱۵ - Pending
آپدیت سایت واشنگتن: ۲۰ آگوست ۲۰۱۵ - Administrative Processing
و دیگه به همین صورت مونده! نه ایمیلی که مدارکی رو دوباره بخوان و نه آپدیتی.
متاهل و ۳ فرزند ولی به تنهایی برای ویزا اقدام شده بدون زن و فرزندان، سنّ بالای ۴۰ سال، معافیت سربازی، شغل آزاد، حساب بانکی با مقدار بالا، ۲ مرتبه مسافرت به آمریکا (در طی ۱۰ سال گذشته)، مسافرتهای متعدد به اروپا و آسیا.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان باتحربه لطفا راهنمایی فرمایید
اگه یه خونواده 4 نفره از کنسولگری دبی برگه زرد بگیرن آیا بعد از چند ماه از پروسه کلیرنس شون ممکنه به یکی یا چند نفرشون ویزا بدن و به یک یا جندتاشون ندن و کلا این پروسه از جندماه تا چندسال ممکنه طول بکشه و چه سایتی رو و به چه نجوی باید مرتب کنترل کنن؟ مرسی از اینکه وقت میگذارید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با سلام. برای ویزای توریستی یو اس ای میشه از کشور فیلیپین اقدام کرد یعنی برای مصاحبه به سفارت بو اس ای در فیلیپین رفت. آیا برای ایرانبها شدنی هست؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم اگه کسی جواب رو میدونه راهنمایی کنه. من پدر و مادرم تاریخ هشت جولای رفتن برای مصاحبه ویزای توریستی ، مادرم اف بی آی چک نخورد ولی پاسپورتشو نداد به آفیسر تا براش ویزا صادر کنه، گفت صبر میکنم تا شوهرم کلیر بشه، مامانم اینطور میگه که آفیسر گفت هر وقت خواستی بیا بهت ویزا میدیم! حالا پدرم هم کلیر شده و میخواد بره ویزاشو بگیره. حالا سوالم اینجاست من از کجا بدونم مادرم نیاز به مصاحبه مجدد داره یا میتونه با پدرم درخواست ویزا کنه.
ممنون از جواب