کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
(2016-05-10 ساعت 22:01)ehsan m نوشته:  سلام
من 28 سالمه مجردم و 5 ساله مدیر عامل و سهامدار عمده 1 کارخونه بزرگ هستم
سفرهام به دبی ،ترکیه و تا ماه دیگه(شینگن) اروپا میرم
بنظرتون چقد شانس دارم واسه ویزای توریستی (قصدمم موندن نیست) ; و چیکار کنم
اگه لطف کنین راهنمایی کنین ممنون میشم

دوستان منم راهنمایی کنین لطفا
و سوال دیگه اینکه کدوم سفارت بهتره یا اصلا فرقیم میکنه کدوم سفارت برم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-14 ساعت 07:19)j1970 نوشته:  تا بحال کسی از سفارت آمریکا در ایروان وقت برای ویزای توریستی گرفته؟
توضیح مختصر اینکه من برای پدر و مادرم اقدام کردم و هزینه  سفارت رو هم پرداخت کردم اما هیچ وقتی برای مصاحبه باز نمیشه!
با خودشونم که تماس گرفتم میگن ما هم همون سایت رو چک میکنیم و اگه وقت باشه میدیم!
کسی تجربه ای داره در این مورد؟

ما هم مثل شما منتظریم.

من شما رو یادمه...تقریباچندسال پیش همزمان مهاجرت کردیم امریکا. و حالا همزمان دنبال دعوت پدر و مادر...این هم بخیر و خوشی میگذره انشالله Smile
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-14 ساعت 10:54)ali234 نوشته:  
(2016-05-14 ساعت 07:19)j1970 نوشته:  تا بحال کسی از سفارت آمریکا در ایروان وقت برای ویزای توریستی گرفته؟
توضیح مختصر اینکه من برای پدر و مادرم اقدام کردم و هزینه  سفارت رو هم پرداخت کردم اما هیچ وقتی برای مصاحبه باز نمیشه!
با خودشونم که تماس گرفتم میگن ما هم همون سایت رو چک میکنیم و اگه وقت باشه میدیم!
کسی تجربه ای داره در این مورد؟

ما هم مثل شما منتظریم.

من شما رو یادمه...تقریباچندسال پیش همزمان مهاجرت کردیم آمریکا. و حالا همزمان دنبال دعوت پدر و مادر...این هم بخیر و خوشی میگذره انشالله Smile
امیدوارم همه چی بر وفق مراد باشه علی جان.
سفارت خود ارمنستان که زنگ زدم طرف چون فارسی زبان بود گفت که اکثر وقتایی که میدن واسه خود ارمنستانیاس و واسه ایرانیا کمه!
نمیدونم بقیه سفارتا چطوریه وقتاشون، ایروان که افتضاحه اینجوری Sad
مصاحبه:6/28/12
مشاهده کلیرنس:8/8
تحویل پاسپورت به سفارت:8/13
دریافت ویزا:8/15
تاریخ رفتن:9/18
اپلای برای سیتیزن: 12/30/17 بصورت آنلاین https://www.uscis.gov/file-online/log-online-filing

مهمه که قبل از اومدن بدونی چیکار میکنی.

http://www.mohajersara.com/thread-4459.html
پاسخ
تشکر کنندگان: ali234
سلام به همه دوستان
امسال پیش دستی کردم و قبل از دیدن جمله معروفی که اگه نبینمش دلم براش تنگ میشه ( منظورم جمله معروف و دردناک لاتاریه ) شروع به برنامه ریزی برای مقدمات نقشه دوم کردم . برای جولای وقت سفارت فرانسه گرفتم و مدارکم رو آماده کردم . که یک یا 2 تا شینگن کردیت کنم برای درخواست ویزای توریستی امریکا شاید خدا خواست و اوکی دادن . شاید خدا خواست و رفتیم نذاشتن برگردیم Smile به هر حال برنامه اینه . خیلی دارم سعی میکنم مدارک و مستنداتی آماده کنم که شانس ویزای توریستی آمریکا رو افزایش بده .
وضعیت اینه
خودم و خانمم شاغل هستیم حدودا هر کدوم 10 سال سابقه بیمه داریم و مدارک شغلی قوی داریم .
سئوالم اینه که با توجه به اینکه خواهر خانمم سیتیزن شده . ما از دعوت نامه اون استفاده بکنیم یا نه اصلا رو نکنیم ؟
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
پاسخ
تشکر کنندگان: LORDAmiroo
سلام دوستان Smile
من میخوام برای خودم و همسرم و پسرم برای ویزای توریستی آمریکا اقدام کنم.
حدود 70000 $ میتونم نامه تمکن مالی بدم ولی متاسفانه سند ملکی نمیتونم بدم.
خودم و همسرم هر دو شاغل هستیم و خودم پست مدیریتی دارم.
من خودم دانشجو ترم 6 دکترا هستم و نامه اشتغال به تحصیل هم میتونم ارائه بدم.
پسرم هم محصل دبیرستانه.
یک شرکت ثبت شده هم دارم که سمتم مدیرعامل هست توش.
حدود سال 2002 هم یک سفر با ویزای شینگن خودم تنها به فرانسه داشتم که متاسفانه پاسپورتی که ویزا توش بوده رو الان ندارم البته شنیدم که میشه استعلام گرفت از سفارت فرانسه و مشخص کرد که من ویزا رو گرفتم.
در 5 سال گذشته هم 1 بار به ترکیه و 1 بار به ارمنستان و 1 بار هم به گرجستان رفتیم.
در آمریکا هم فامیل درجه یک نداریم فقط برادر زاده خانومم هست که اصلا رابطه نداشتیم باهاشون فقط میدونیم آمریکا هستن.
میخواستم بدونم با این مشخصات آیا شانسی برای دریافت ویزا داریم؟
ممنون میشم جواب بدید
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: mohssen
(2016-05-15 ساعت 16:57)payamshad نوشته:  سلام به همه دوستان
امسال پیش دستی کردم و قبل از دیدن جمله معروفی که اگه نبینمش دلم براش تنگ میشه ( منظورم جمله معروف و دردناک لاتاریه ) شروع به برنامه ریزی برای مقدمات نقشه دوم کردم . برای  جولای وقت سفارت فرانسه گرفتم و مدارکم رو آماده کردم . که یک یا 2 تا شینگن کردیت کنم برای درخواست ویزای توریستی آمریکا شاید خدا خواست و اوکی دادن . شاید خدا خواست و رفتیم نذاشتن برگردیم Smile به هر حال برنامه اینه . خیلی دارم سعی میکنم مدارک و مستنداتی آماده کنم که شانس ویزای توریستی آمریکا رو افزایش بده .
وضعیت اینه
خودم و خانمم شاغل هستیم حدودا هر کدوم 10 سال سابقه بیمه داریم و مدارک شغلی قوی داریم .
سئوالم اینه که با توجه به اینکه خواهر خانمم سیتیزن شده . ما از دعوت نامه اون استفاده بکنیم یا نه اصلا رو نکنیم ؟

میتونید استفاده کنید میتونیدم نکنید ولی تا اونجایی که من میدونم در هر صورت مجبورید رو کنید که فامیل درجه 1 آمریکا دارین چون طبق قانون باید کاملا شفاف توضیح بدید. Cool
Starts in 2000
&
.
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها برایه ویزای توریستی باید وکیل بگیرم یا خودم میتونم کاراشو انجام بدم؟
ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﭼﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻯ ‎...‎
ﻏﺎﻓﻞ ﺍﺯ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻣﻦ ﺧﻮﺏ ﻧﻤﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ ‎...‎
ﻣﻦ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻡ
ﻟﺒﺨﻨﺪﻡ "ﺗﻠﺨﻰ ﻋﺼﻴﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﻮﺭﺩﻩ ﻯ ﻧﻮﺟﻮﺍﻧﻰ ﺳﺮﻛﻮﺏ ﺷﺪﻩ ‎...‎
ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﻡ ﻧﻘﺎﺏ ﺳﻨﮕﻰ ﺟﻮﺍﻧﻴﺴﺖ ﻭﺍﻣﺎﻧﺪﻩ ﺩﺭ ﻣﻦ ﺧﻔﻪ ﻭ ﺧﺎﻣﻮﺵ ‎....‎
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻋﺸﻖ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻣﻰ ﺁﻳﻢ
ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ﻯ " ﻧﮕﺎﻩ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎...‎
ﺯﻳﺒﺎﻳﻰ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ‎"...‎
" ﺷﻌﺮ" ﻣﻤﻨﻮﻉ ﻭ " ﻛﻼﻡ " ﻣﻤﻨﻮﻉ ..

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ‎.....‎
ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺗﺼﻮﻳﺮ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﺮﺯﻣﻴﻦ ﺧﺎﻛﺴﺘﺮﻯ ،،،به
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﻨﺠﺎﻕ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻡ ‎
پاسخ
تشکر کنندگان:
فعلا فقط دوبی بازه و برای جولای وقت مصاحبه میدن!! ما کماکان منتظر ایروان هستیم :|
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان عزیز
من فرم رو برای ویزای توریستی پر کردم یه سوالم اینه که برای خانمم هم جذا باید فرم پر بشه؟
بعد از پر کردن فرم چه مراحلی رو باید طی کرد چون هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم
الان که سایت رو چک میکنم برام no status مینویسه ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-20 ساعت 14:11)محمد جعفر نوشته:  سلام به دوستان عزیز
من فرم رو برای ویزای توریستی پر کردم یه سوالم اینه که برای خانمم هم جذا باید فرم پر بشه؟
بعد از پر کردن فرم چه مراحلی رو باید طی کرد چون هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم
الان که سایت رو چک میکنم برام no status مینویسه ممنون میشم راهنماییم کنید

تو صفحات قبلی جوابی که شما میخواهید بطور مفصل هست. در هر حال شما باید برای همسرتون همون موقع که فرم پر میکردید در انتهای کار
گزینه افزودن فردی از خانواده رو انتخاب میکردید. از نو باید فرم پر کنید و بعد در سایت https://usvisa-info.com ادامه کار رو دنبال میکنید و وقت
مصاحبه میگیرید. منظورتون از ؛سایت رو چک کردم؛ نمیفهمم چیه ! وقتی مصاحبه هنوز نشدید چی رو چک باید کرد !!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-17 ساعت 20:27)نسل سوخته نوشته:  سلام بچه ها برایه ویزای توریستی باید وکیل بگیرم یا خودم میتونم کاراشو انجام بدم؟

ویزای توریستی کار حقوقی یا مهاجرت دایم نیست که وکیل بخواهید. فقط با خوندن مطالب اطلاعات کافی میتونید پیداکنید
که یاد بگیرید چه مراحلی هست و فرم D160 رو پر کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: نسل سوخته
(2016-05-16 ساعت 13:16)LORDAmiroo نوشته:  سلام دوستان Smile
پسرم هم محصل دبیرستانه.
حدود سال 2002 هم یک سفر با ویزای شینگن خودم تنها به فرانسه داشتم که متاسفانه پاسپورتی که ویزا توش بوده رو الان ندارم البته شنیدم که میشه استعلام گرفت از سفارت فرانسه و مشخص کرد که من ویزا رو گرفتم.
در 5 سال گذشته هم 1 بار به ترکیه و 1 بار به ارمنستان و 1 بار هم به گرجستان رفتیم.
در آمریکا هم فامیل درجه یک نداریم فقط برادر زاده خانومم هست که اصلا رابطه نداشتیم باهاشون فقط میدونیم آمریکا هستن.
ممنون میشم جواب بدید

دقیق نمیشه گفت ولی مشخصه که شانسی دارید، ویزای شینگن ۲۰۰۲ ربطی به الان ۲۰۱۶ نداره ، فقط به مسافرت های ۵ سال گزشته شما
کار دارند که یکم کمه ! فامیل درجه ۲ یا ۳ اصلا مهم نیست اگر نمیخواهید اصلا نگید ، خیلی براتون اگر مهمه ویزای آمریکا ، یه سفر اول به اروپا برید
۶ ماه بعدش اقدام کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: LORDAmiroo
(2016-05-15 ساعت 16:57)payamshad نوشته:  سلام به همه دوستان
امسال پیش دستی کردم و قبل از دیدن جمله معروفی که اگه نبینمش دلم براش تنگ میشه ( منظورم جمله معروف و دردناک لاتاریه ) شروع به برنامه ریزی برای مقدمات نقشه دوم کردم . برای  جولای وقت سفارت فرانسه گرفتم و مدارکم رو آماده کردم . که یک یا 2 تا شینگن کردیت کنم برای درخواست ویزای توریستی آمریکا شاید خدا خواست و اوکی دادن . شاید خدا خواست و رفتیم نذاشتن برگردیم Smile به هر حال برنامه اینه . خیلی دارم سعی میکنم مدارک و مستنداتی آماده کنم که شانس ویزای توریستی آمریکا رو افزایش بده .
وضعیت اینه

دعوت نامه فقط برای کسانی هست احتیاج به ساپورت مالی دارند از جانب دعوت کننده (تمکن مالی ندارند) ، ربطی به کیس شما
و اکثر کیس های ایرانی ها نداره و احتیاجی ندارید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-21 ساعت 07:28)rezavfx نوشته:  
(2016-05-16 ساعت 13:16)LORDAmiroo نوشته:  سلام دوستان Smile
پسرم هم محصل دبیرستانه.
ممنون میشم جواب بدید

دقیق نمیشه گفت ولی مشخصه که شانسی دارید، ویزای شینگن ۲۰۰۲ ربطی به الان ۲۰۱۶ نداره ، فقط به مسافرت های ۵ سال گزشته شما
کار دارند که یکم کمه ! فامیل درجه ۲ یا ۳ اصلا مهم نیست اگر نمیخواهید اصلا نگید ، خیلی براتون اگر مهمه ویزای آمریکا ، یه سفر اول به اروپا برید
۶ ماه بعدش اقدام کنید

ممنون از راهنماییت، دقیقا همین کارو میخوام بکنم فعلا دارم دنبال تور مناسب برای ایتالیا میگردم Big Grin Cool
Starts in 2000
&
.
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: rezavfx
سلام دوستان عزیزی که قصد سفر با ویزای توریستی یعنیB1/B2 رو به us دارید
تجربیاتی دارم شاید به دردتون بخوره:
تو این چند باری که به مصاحبه رفتیم ( 4بار) فهمیدیم که برا آفیسر خیلی مهم است که باور کنه حتما شما برمیگردید ایران اونوقت به شما ویزا میده.ولی اگر کوچکترین شکی داشته باشه به هیچ عنوان ویزا نمیده وریجکت میکنه
کسانی که به احتمال زیاد ویزا میگیرند
1-به پدر ومادر بچه هایی که تو usزندگی میکنندچه مقیم باشند ویا سیتیزن ویا درس میخونندویا کار میکنند
2-کسایی که تو این چند سال اخیر به us مسافرت کرده و قبلا ویزا گرفته باشند
3-به خواهر وبرادر متاُهل کسایی که تو usزندگی میکنند(به مجردین سخت ویزا میدن)
4-به افرادی که تو ایران درآمد خوبی داشته باشندونشون بدن که درایران زندگی براشون بهتره از لحاظ درآمد (کارخونه دار ویا شرکت معتبر دارند)
5-به اساتید دانشگاه وپزشکان رده بالا مثل جراحان ومتخصص ها
6-هنرمندان معروف وصاحب نام
7-چیزی یادم نمیاد.....
کسانی که احتمال گرفتن ویزاشون کمه ولی میتونند شانس خودشون رو امتحان کنند:
1-افرادی که کسی رو تو us ندارندمخصوصا فامیل نزدیک نداشته باشند
2-افراد مجرد.چه دختر باشند ویا پسر
3-کسایی که با کل خانواده میرن مصاحبه وکسی رو تو us ندارند
4-کسی که بضاعت مالی اش مناسب نیست
5-نظامی ها مخصوصا پ ا س د ا ر ا ن
6-...
این تجربه وبرداشت من است ممکنه کامل ویا حتی اشتباه برداشت کرده باشم فقط میخواستم دانسته های خودم رو براتون به اشتراک بذارم
به امید روزی که همه ایرانیان نیازی به داشتن ویزا برا سفر به us نداشته باشند تندرست وشاد باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: rezavfx ، sina454 ، storagemeter ، Shahram914 ، jalayevatan ، حامد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان