موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من 1 ماه قبل وقت سفارت داشتم با دعوتنامه از مادرم و رفتم باجه 6 ازم سوال کرد برای چه میری منم گفتم دعوتنامه دارم اما ازم نخواست گفت متاهل هستی گفتم بله خامم اصفهان میمونه.بازم ازم سند ازدواج نخواست !دیگه مطمین شدم ویزا مالیده .پرسید 5 سال اخیر سفر داشتی گفتم نه. برگه سفید داد.اینم تجربه من
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان و اساتید خواهش میکنم جواب این سوال من رو بدین لطفا
من واسه تقریبا یه ماهه دیگه وقت سفارت دارم و در فرم 160 نیز سابقه سفر اروپا ذکر نکردم فقط ده سال پیش استرلیا داشتم الان شرایطی پیش آمده که میتوانم به سفر 5 روزه اروپا بروم
و میخواهم وقت سفارتم را تغییر و به تعویق بیاندازم : 1) آیا میتوانم بعد از برگشت از سفر اروپا فرم 160 را ادیت کنم و سفر اروپا را اضافه بنمایم یا اینکه این فرم بعد از کانفرم شدن قابل هیچ تغییری نیست
2) اگر پاسخ سوال قبلی منفی است یعنی نمیشود ادیت کرد ، بهتر است کلا وقتم را کنسل کنم و فرم جدید پر کنم ؟ یا بدون اضافه کردن سفر اروپا به فرم 160 به مصاحبه بروم و اکتفا کنم با پاسپورت نشان دادن ؟
3) و سوال آخر اینکه اگر فاصله آخرین سفر 5 روزه اروپا با مصاحبه سفارت یو اس خیلی نزدیک باشد شک برانگیز برایشان نیست ؟
خیلی ممنون میشم از پاسخگویی شما دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-06-11 ساعت 03:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-06-11 ساعت 03:41 توسط Loosi.)
سلام به همه دوستان، من امريكا زندگي ميكنم واز طريق ويزاي ازدواج اومدم الان در حال فايل كردن مدارك براي سيتيزن شدنم هستم و امسال نمي تونم بيام ايران ميخواستم بدونم اگه پدر و مادرم بخوان بيان اينجا با ويزاي توريستي چه كاري بايد انجام بديم ميشه لطفا استپ باي استپ توضيح بديد ؟ اولين كاري كه بايد انجام بديم چيه ؟ من تا حالا تجربه اش رو نداشتم هر كسي اطلاعات داره ممنون ميشم جواب بده،،
شرايط پدر مادرم هم اينه:
٣ تا بچه ديگه ايران دارن، حساب بانكي خوب و سند ملكي دارن، مسافرت خارج از ايران تا حالا نرفتن ، كار دولتي نداشتن، پدرم ايران كار ازاد انجام ميده ، من و همسرم هم اينجا شاغل هستيم و در امد خوبي هم داريم كه مدارك مالياتيمون رو هم ميتونم براشون بفرسم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
پدرم در سال 1350 در ارتش خدمت سربازی کرده و سرباز صفر بوده و تخصصی هم نداشته لطفا راهنمایی کنید برای سئولات زیر چه باید بنویسم
1 -Branch of Service
2- Rank/Position
3- Military Specialty
متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میشه کمکم کنین من ds160 پر کردم ولی سایت ارمنستان وقت نمیده چاره دیگه ای داره
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی که هیچ کسی جواب نمیده
از لاتری 2006 تا الان هستیم
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
فرم ds160
برای پدرومادر بصورت جداگانه باید پرکرد یا هردو دریک فرم
واینکه درصورت جداپرکردن چطورمیشه ازسفارت برای هردو
همزمان وقت گرفت.
سپاس ازدوستان
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-06-24 ساعت 00:49)elima1980 نوشته: فرم ds160
برای پدرومادر بصورت جداگانه باید پرکرد یا هردو دریک فرم
واینکه درصورت جداپرکردن چطورمیشه ازسفارت برای هردو
همزمان وقت گرفت.
سپاس ازدوستان
باید فرم ds160 رو برای هر نفر جداگانه پر کنید اما چون میخواید هر دو باهم برن سفارت در یک زمان باید اسم مادرتون رو در فرم پدرتون بنویسید (به عنوان کسی که داره باهاش travel میکنه) و اسم پدرتون رو در فرم مادرتون بنویسید و وقتی هم که پول رو پرداخت میکنید توی رسید یکیشون برای نفر اصلی دیده میشه و اسم دیگری برای کسی که داره باهاش travel میکنه اینطوری میتونید یک وقت برای دو نفر بگیرید اما اگر دو رسید داشته باشید حتما باید دو وقت بگیرید.
موفق باشید..
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
سپاس ازشما وراهنمایی تون
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس