موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان شرايط برادرم رو در پست هاي قبلي گذاشتم اما خوب جوابي هم نگرفتم
اما يه سوال دارم
بردار من تنها داره اقدام ميكنه براي ويزاي توريستي
و خانومش باردار هست
ايا اين بارداري خانومش ميتونه تاثيري در افزايش درصد كرفتن ويزا داشته باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پدر و مادر من تازه کلیرنس شدن از سفارت انکارا و توی نامه شون اومده که مدارک رو به پستی که موقع ثبت نام انتخاب کردید بفرستید،خواستم بدونم که باید مدارک رو قبل از رفتن پست کنن به اونجا یا اینکه با خودشون ببرن همون موقع؟؟؟
مرسی
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لطفا راهنمائی کنید
و آیا برای درخواست ویزای گردشگری یا مثلا b2 باید از قبل وقت آزمایش و دکتر سفارت را انجام دهیم یا برای ویزاهای توریستی اصلا نیازی به مدیکال نیست ؟ چون بعضی ها گفته بودن برای ویزاهای غیر محاجرتی نیازی به دکتر سفارت نیست
و در مورد نوبت وقت سفارت مثلا نوشته
قرار ملاقات بعدی موجود برای همه دسته بندی های دیگر رواديد: 10 اکتبر, 2016
آیا منظور این است که باید در تاریخ 10 اکتبر در سایت را چک کنید و وقت را تائید کنید ؟ چون الان که چک کردم میگه وقت نیست
و در مورد هزینه آیا همون موقع باید پول را پرداخت کنیم ؟ خوب چگئنه چون کارت اعتباری که نداریم
ممنون میشوم توضیح و راهنمائی کنید
خداحافظ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من الان ایتالیا دانشجو هستم که کارت اقامت بمون دادن واسه اقامت دوسالمون تو ایتالیا.میخوام بدونم برم سفارت آمریکا واسه ویزای توریستی در تعطیلات ژانویه یا تابستون دیگه بم ویزا میدن؟البته تابستون بیام ایران و از آنکارا اقدام کنم واسه ویزای توریستی آمریکا.متاهل هم هستم و اینکه اقامت تحصیلی در ایتالیا و اقامت همسرم در ایران و باقی مدارک خواسته شده میتونه سوشیال تای قوی باشه واسه اینکه بتونم ویزا بگیرم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان .همسر من ويزاي توريستي گرفته و الان من ميخوام اقدام كنم براي ويزا .بنظر شما اگه به آفيسر بگم من بخاطر همسرم بايد برگردم ،آفيسر ميفهمه كه همسرم ويزا گرفته يا نه؟