موضوعها: 0
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
دوستان سلام
من امروز (۵دسامر ۲۰۱۶ برابر ۱۵ آذر ۱۳۹۵) فرم DS160 رو پر کردم و بعد رفتم سایت مربوطه برای گرفتن وقت که دیدم زده تا ۲۶ دسامر برابر ۶ بهمن ۱۳۹۵) وقتها برای امارات بازه!!!
با خوشحالی رفتم کارهارو انجام دادم تا رسیدم به پرداخت ۱۶۰ دلار و بعد قسمت نوبت دهی که شد دیدم ایییی دل قافل!
بعد از پرداخت پول دیدم فقط وقت هارو برای اواسط می ( اواخر اردیبهشت ۱۳۹۶) باز کرده.
به ناچار برای اونموقع رو گرفتم.
خلاصه داستان اینکه اول پیج که میزنه تا فلان روز وقت ها برای تمام ویزا ها بازه؛ اعتماد نکنید! چون بعد از گرفتن پول تازه میگه که چخبره!
(یه لحظه فکر کردم شاید وقت ها پر شده اما هنوزم که میرم اول سایتو میبینم همونطوره زده تا ۲۶ دسامبر بازه ! ! !)
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-12-05 ساعت 07:39)alireza_guitar نوشته: دوستان سلام
من امروز (۵دسامر ۲۰۱۶ برابر ۱۵ آذر ۱۳۹۵) فرم DS160 رو پر کردم و بعد رفتم سایت مربوطه برای گرفتن وقت که دیدم زده تا ۲۶ دسامر برابر ۶ بهمن ۱۳۹۵) وقتها برای امارات بازه!!!
با خوشحالی رفتم کارهارو انجام دادم تا رسیدم به پرداخت ۱۶۰ دلار و بعد قسمت نوبت دهی که شد دیدم ایییی دل قافل!
بعد از پرداخت پول دیدم فقط وقت هارو برای اواسط می ( اواخر اردیبهشت ۱۳۹۶) باز کرده.
به ناچار برای اونموقع رو گرفتم.
خلاصه داستان اینکه اول پیج که میزنه تا فلان روز وقت ها برای تمام ویزا ها بازه؛ اعتماد نکنید! چون بعد از گرفتن پول تازه میگه که چخبره!
(یه لحظه فکر کردم شاید وقت ها پر شده اما هنوزم که میرم اول سایتو میبینم همونطوره زده تا ۲۶ دسامبر بازه ! ! !)
سلام
بله حدود دو هفته پیش همه وقت ها باز بود ولی من خودم تا پول را پرداخت کردم، تونستم برای اواسط اپریل وقت بگیرم. الان هم وقت ها فقط دو هفته آخر می باز هستند.
ولی چک کنید شاید بتونید از وقت های کنسلی، وقت جلوتر بگیرید.
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي هست كه مثل من براي وقت انكارا منتظر باشه؟
نميدونم جيكار كنم
يكب از دوستانم كه شش ماهه هنوز منتظره
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2016-12-07 ساعت 05:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-12-07 ساعت 05:56 توسط poram.)
با سلام دوستان. من گرین کارت دارم و پارسال برای پدرم دعوت نامه دادم. تو فرم DS160 من خودم و همسرم رو به عنوان ساپرت مالی گذاشتم و مدارک بسیاری هم فرستادیم که پدر همراهش به سفارت دبی ببره. متاسفانه پدرم و رد کردن و بهش ویزا ندادن. من قصد دارم امسال دوباره براشون اقدام کنم. و این دفعه خودشون رو تو فرم به عنوان کسی که هزینه های سفر و تعمین می کنن معرفی کنم. آیا این موضوع اصلا تاثیری داره در روند ویزا دادن؟ پارسال که پدرم رو رد کردن افیسر هیج دلیل خاصی بهش نگفته بود ولی ویزا رو هم نداده بود... اصلا از اون همه مدارک هیچکدوم رو اصلا نگاه هم نکرده بودن. با وجود اینکه مادر ام قرار بود ایران بمونن تا پدرم بیان و برگردن..
آیا این دفعه دوباره خودم ضامن بشم یا ایشون خودشون؟ مدارک مالی که من اینجا نشون یدم قوی تر تر آنچه که پدرم از ایران نشون بدن هست.
آیا دوباره همون از دبی اقذام کنیم یا این دفعه از یک سفارت دیگه؟
آیا این دفعه پدر و مادر باهم برن ؟ یا تنها مادرم اقدام کنن؟ امکان کدوم یکی بیشتر هست؟
آیا اگه با هم برن ممکه فقط به مادر بدن؟ یا فقط به پدر؟
از کمک همگی بسیار ممنونم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-12-06 ساعت 08:15)TINA.RAD نوشته: دوستان كسي هست كه مثل من براي وقت انكارا منتظر باشه؟
نميدونم جيكار كنم
يكب از دوستانم كه شش ماهه هنوز منتظره
سلام
من چند ماه هست که چک کردم
فقط دوبی وقت باز می کنه
و البته ایروان که خیلی سریع تا آگوست سال بعد پر شد.
واقعا برای آنکارا نمی دونم راه حلی وجود داره یانه؟
هزینه اش را پرداخت کردید؟ در غیر این صورت سراغ سفارت دیگه ای برید
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
عجبببببب شانسی داااارم ایول!!!
خدایا شکرت!
دوستان چند روزه پای این وقته نشستم!
اولین وقتو تونستم ۲۵ اردیبهشت بگیرم!
یهو امشب (چهارشنبه ساعت ۸ شب ۱۷ آذر) به صورتی تکی روزها باز میشد منم هی تغییر دادم(۴بار تغییر دادم)
آخرین وقت شد هفته آخر اسفند
به خودم یه بار دیگه چک کنم!!!!
یهو دیدم برای هفته ی بعد(۲۴آذر) یه وقت آزاد داد!!!!
شانسی گرفتم!
۵ ماه جلو افتادم!
حالا این دفعه ی دوم که توریستی اقدام میکنم
با پرونده ی مهاجرتی که دارم بعید میدونم!
اما خدا بزرگه
دعا کنید برام
دلم برای مادرم تنگ شده.
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی تجربه ویزای توریستی از فرانکفورت یا مونیخ یا هر جای دیگه ای از آلمان را داره؟
یا چیزی در این مورد شنیدید؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-12-07 ساعت 22:29)alireza_guitar نوشته: عجبببببب شانسی داااارم ایول!!!
خدایا شکرت!
دوستان چند روزه پای این وقته نشستم!
اولین وقتو تونستم ۲۵ اردیبهشت بگیرم!
یهو امشب (چهارشنبه ساعت ۸ شب ۱۷ آذر) به صورتی تکی روزها باز میشد منم هی تغییر دادم(۴بار تغییر دادم)
آخرین وقت شد هفته آخر اسفند
به خودم یه بار دیگه چک کنم!!!!
یهو دیدم برای هفته ی بعد(۲۴آذر) یه وقت آزاد داد!!!!
شانسی گرفتم!
۵ ماه جلو افتادم!
حالا این دفعه ی دوم که توریستی اقدام میکنم
با پرونده ی مهاجرتی که دارم بعید میدونم!
اما خدا بزرگه
دعا کنید برام
دلم برای مادرم تنگ شده.
چه خوب
حتما بعد از مصاحبه، نتیجه و سوالات و ایشالا نتیجه مثبت را اطلاع بدید
موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام, من ۲ هفته پیش وقت مصاحبه توریستی تو دبی داشتم و برگه صورتی گرفتم. برگشتم ایران و الان منتظر ایمیل سفارتم که بگه ویزا آماده است تا پاسپورتم را بفرستم اما هنوز خبری نشده. خیلی طول کشید. به نظرتون عادیه؟