کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
وقت گرفتن از سفارت دبي به صورت شخصي محال شده آژانسها از نفري 150 تا 300 تومان ميگيرند در صورتيكه ميدونيم براي يك زوج يك وقت كافيه براي انكارا هم از نفري 300 $ تا 750 دلار بهم نرخ دادن حالا بايد چه كار كرد كسي راهكاري ميدونه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: huniepze
(2011-10-03 ساعت 15:32)nahid.t نوشته:  وقت گرفتن از سفارت دبي به صورت شخصي محال شده آژانسها از نفري 150 تا 300 تومان ميگيرند در صورتيكه ميدونيم براي يك زوج يك وقت كافيه براي انكارا هم از نفري 300 $ تا 750 دلار بهم نرخ دادن حالا بايد چه كار كرد كسي راهكاري ميدونه؟
من راهی دارم . بهم پيغام بدين بهتون بگم

پاسخ
آذر بايجان شرايطش چطوره ؟كسي تا حالا از انجا ويزا تونسته بگيره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
وستان من 1 ماه ديگه وقت سفارت تو دوبی برای ويزا توريستی دارم . لطف کنيد کمکم کنيد بگيد چيکار بايد کنم تو اين 1 ماه و چه مدارکی از همه مهم تر هستش که آماده کنم ؟ و چه چيزها اي برای کنسولگر مهم هست که خودمو آماده کنم ؟ مرسی
پاسخ
[/size]Rolleyesچون چند نوبت به این سایت سر زده بودم تجربه شخصی خودم رو میخواستم به سایر مراجعین محترم گفته باشم:
سال 89 شش ماه این زمان برد تا با عوض کردن چند آژانس نهایتا وقت سفارت دبی گرفتم(فرم 160 رو خودم پُر کرده بودم) .. پول مصاحبه رو هم خود آژانس واریز کرد وشب ورودم به دبی در هتل رسید رو به من تحویل داد.. مصاحبه ساعت 9 صبح بود من هم سر ساعت 9 رفتم(بر عکس بعضی ها که از 5 صبح میرن وبا این کار آرامش وتمرکز خودشون رو کم میکنند!) هیچ کار دیگه ای نداشتم برای اون روز ریلکس بعد از چند پست بازرسی به سالن رسیدیم(گروه گروه میبردن) منتظر وآرام ساعت یک نوبتم شد! و مصاحبه نزدیک نیم ساعت طول کشید
(ترجمه تائید شده) کارم شرکت غیر دولتی
اولین مراجعه برای ویزا
مدارک بانکی از دو بانک غیر دولتی
34 ساله مجرد ( نِوِر مَرید!! بی زن)
کارت پایان خدمت(ولی ازم نخواست آفیسر محترم)
راجع به کارم پرسید ..بعلاوه گفتم برای ملاقات عمه ودائی میروم یک ماهه
دعوت نامه هم داشتم ولی ازم نخواست
دائما میرفت بیرون اتاقشون ومیآمد! برای من بهترین کار ریلکس وبی خیال وایسادن بود !
اسم هتل رو پرسید واینکه کی آمدم وبرگشتم کی هست؟
خلاصه آخرش برگه زرد دادن(آفیسر خوبی بود و نفر قبل من را هم رد کرده بود و من تا دقیقه آخر نمیدونستم که تصمیمش برای من چیه) گفتن بعد از دو هفته با شماره کیس نامبر سایت رو چک کنم
نشون به اون نشون که یک دو سه چهار پنج ماه هر روز چک ولی در حال پروسس !!!! الغرض نامه نوشتم که چی شد گفتن سی وی بده دوباره!!!
چند خط از درس و دانشگاه( رشته اِم بی اِی بودم ) و کار و سفر های اروپائی که رفته بودم و در مصاحبه هم میدونستند باز براشون دادم...محترمانه جواب دادن که شما همچنان سایت رو چک کن .. بعد از نزدیک 7 ماه یه روز مثل بقیه روزا کلیر شدم (هوووووووورا شد Smile بعد هم پاسمو دادم همونی که برام وقت گرفته بود بعد از یک هفته هم با ویزا بهم برگردوند..
خلاصه پروسه ویزا برای هرکی یک جور هست (با شرایط نفرات دیگه در موقع انتظار و مصاحبه خودتون رو درگیر و مقایسه نکنیــد )
ولی برای من زمانبر بود ولی با حوصله و عجله نکردن ، شُکر خدا همه چیز ردیف شد
در هر مرحله ای هستین (بخصوص کلیرنس )بگذارید کارهاتون در روال قانونی وسر صبر انجام میشه بخواست خدا
امروز و همیشه ایّامتون بکام و موفّق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
(2011-08-31 ساعت 01:33)negi نوشته:  
(2011-08-30 ساعت 18:01)saeedp1360 نوشته:  سلام
من دارم از طریق آژانس یونیکورن اقدام میکنم برای ویزای توریستی امریکا
به من گفتن 20 تا 25 شهریور وقت مصاحبه منه که تاریخ دقیقش رو تا چند روز دیگه بهم میگن.
مدارک من شامل :
- گواهی اشتغال به کار ( شرکت متعلق به خودمه)
- سابقه بیمه 3ساله ( با ارائه دفترچه بیمه)
- مدرک تحصیلی کترشناسی
- حساب بانکی حدود 45 میلیون
- ویزای شنگن ( سابقه سفر توریستی به یونان و اتریش رو دارم) یک سال پیش
البته به من از طریق آژانس گفتن که با داشتن ویزای شنگن نیازی به سند مالکیت نیست.
از طرفی من شنیدم وقتی در قالب آژانس و تور اقدام به گرفتن ویزا میشه ، شانس خیلی بالا میره. آیا درسته؟
در ضمن سوال اصلی من اینه که این دلایلی که باید مبنی به بازگشت به افسر ارائه کرد چیه؟ برام مثال بزنید و آیا فقط در حد حرف کافیه؟ واسه یه مواردی نمیشه دلیل ارائه داد ، فقط میشه در موردشون حرف زد. مثل اینکه من اینجا درآمد خوبی دارم ، به خانوادم وابسته هستم، اما نمیشه اثباتشون کرد.
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر

سلام
ضمن آرزوی موفقیت برای شما می تونم بگم که مواردی که میتونید مدرک ارائه بدید که مشکلی ندارند ولی در مواردی که مدرکی براشون ندارید تنها صداقت در گفتار شما و تجربه قوی آفیسر اونو تایید یا تکذیب می کنه. در یک کلام اگر قصدتون تنها دیدار و بازگشت به ایران باشه با وجود مدارکی که نامبردید مشکلی نخواهید داشت. البته سن و وضعیت تاهل هم نقش مهمی داره.

موفق باشید

متاسفانه ویزا ندادن بهم، با وجود داشتن شنگن گفت که سفرهات کمه ، البته بحث تجرد هم به نظرم خیلی مهم بود براش
پاسخ
(2011-10-13 ساعت 14:40)saeedp1360 نوشته:  
(2011-08-31 ساعت 01:33)negi نوشته:  
(2011-08-30 ساعت 18:01)saeedp1360 نوشته:  سلام
من دارم از طریق آژانس یونیکورن اقدام میکنم برای ویزای توریستی امریکا
به من گفتن 20 تا 25 شهریور وقت مصاحبه منه که تاریخ دقیقش رو تا چند روز دیگه بهم میگن.
مدارک من شامل :
- گواهی اشتغال به کار ( شرکت متعلق به خودمه)
- سابقه بیمه 3ساله ( با ارائه دفترچه بیمه)
- مدرک تحصیلی کترشناسی
- حساب بانکی حدود 45 میلیون
- ویزای شنگن ( سابقه سفر توریستی به یونان و اتریش رو دارم) یک سال پیش
البته به من از طریق آژانس گفتن که با داشتن ویزای شنگن نیازی به سند مالکیت نیست.
از طرفی من شنیدم وقتی در قالب آژانس و تور اقدام به گرفتن ویزا میشه ، شانس خیلی بالا میره. آیا درسته؟
در ضمن سوال اصلی من اینه که این دلایلی که باید مبنی به بازگشت به افسر ارائه کرد چیه؟ برام مثال بزنید و آیا فقط در حد حرف کافیه؟ واسه یه مواردی نمیشه دلیل ارائه داد ، فقط میشه در موردشون حرف زد. مثل اینکه من اینجا درآمد خوبی دارم ، به خانوادم وابسته هستم، اما نمیشه اثباتشون کرد.
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر

سلام
ضمن آرزوی موفقیت برای شما می تونم بگم که مواردی که میتونید مدرک ارائه بدید که مشکلی ندارند ولی در مواردی که مدرکی براشون ندارید تنها صداقت در گفتار شما و تجربه قوی آفیسر اونو تایید یا تکذیب می کنه. در یک کلام اگر قصدتون تنها دیدار و بازگشت به ایران باشه با وجود مدارکی که نامبردید مشکلی نخواهید داشت. البته سن و وضعیت تاهل هم نقش مهمی داره.

موفق باشید

متاسفانه ویزا ندادن بهم، با وجود داشتن شنگن گفت که سفرهات کمه ، البته بحث تجرد هم به نظرم خیلی مهم بود براش

با نظرت اگر سند خونه ميبردی بازم به مسافرتات گير ميداد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام ..
من یک سوال دارم .. اگر ممکن است به من کمک کنید
من یک عمو دارم که در آمریکا زندگی می کند و برای من دعوت نامه فرستاده اسن و من الان نمی دونم باید چکار انجام بدهم .. آیا به من ویزا می دهند ...
شما شماره یک وکیل در ایران را می توانید به من بدهید ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
http://travel.state.gov/visa
براساس نوع ویزا، شهری که می خوای به کنسول آمریکا مراجعه کنی و ... همه رو از اینجا خودت بگرد به وکیل احتیاجی نیست اگه سوالی داری تو تاپیکها بگرد خودت باید فرم ها رو تکمیل کنی اگه زبان مشکل داری باز بپرس من و سایر دوستان هستیم اصلا جای نگرانی نیست دوست عزیز
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: tamanna ، حاجی واشنگتن
یکی از دوستان من دایی اش در امریکا ساکن هست شاید بیش از سی سال و براش دعوتنامه فرستاده از اون طرف هم ایشون 50 میلیون پول تو حسابشون هست و یه آپارتمان هم به نامشون کار ندارن یعنی بیکار شدن مسافرت دبی و مالزی و تایلند داشتن و شینگن ندارن ولی خب میتونن از طریق آژانس اقدام کنن و شینگن رو اکی کنن
به نظر شما اگه ایشون خودشون اقدام کنن امکانش هست
از اونطرف کسی بهشون گفته توی دبی یا ارمنستان افرادی هستن که با گرفتن 7 یا 8 هزاردلار حتما ویزای توریسیتی رو واسه شون اکی میکنن و دوست من نگرانه به نظر شما همچین چیزی امکان داره؟
اصلا بدون کمک این افراد اون مورد بالا خودشون میتونن اقدام کنن شانسی دارن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-11-06 ساعت 16:14)smartlady201190 نوشته:  یکی از دوستان من دایی اش در امریکا ساکن هست شاید بیش از سی سال و براش دعوتنامه فرستاده از اون طرف هم ایشون 50 میلیون پول تو حسابشون هست و یه آپارتمان هم به نامشون کار ندارن یعنی بیکار شدن مسافرت دبی و مالزی و تایلند داشتن و شینگن ندارن ولی خب میتونن از طریق آژانس اقدام کنن و شینگن رو اکی کنن
به نظر شما اگه ایشون خودشون اقدام کنن امکانش هست
از اونطرف کسی بهشون گفته توی دبی یا ارمنستان افرادی هستن که با گرفتن 7 یا 8 هزاردلار حتما ویزای توریسیتی رو واسه شون اکی میکنن و دوست من نگرانه به نظر شما همچین چیزی امکان داره؟
اصلا بدون کمک این افراد اون مورد بالا خودشون میتونن اقدام کنن شانسی دارن؟

بله ميتونن خودشون اقدام کنن . پ . خ نگاه کنيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

یه سوال داشتم ... بعد از اینکه کلیرنس ویزای توریستی اومد تا چند وقت فرصت داریم برای گرفتن ویزا بریم؟(سفارت دبی)
اگر پس از این زمان بریم کیس ویزا کنسل میشه یا دوباره وارد کلیرنس میشه ؟

باتشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-11-20 ساعت 18:34)hamed_gh نوشته:  سلام دوستان

یه سوال داشتم ... بعد از اینکه کلیرنس ویزای توریستی اومد تا چند وقت فرصت داریم برای گرفتن ویزا بریم؟(سفارت دبی)
اگر پس از این زمان بریم کیس ویزا کنسل میشه یا دوباره وارد کلیرنس میشه ؟

باتشکر
دوست گرامی شما تا 3 ماه فرصت دارين و اگه بيشتر از اين بشه کيس شما باطل ميشه

Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، sadegh59 ، comrun
سلام،

سوال من در مورد پر کردن فرم درخواست ویزاس (DS-160)
من الان هم دانشجو هستم (ترم آخر ارشد) و هم شاغلم (کار پاره وقت).
ولی تو قسمت کار/تحصیلات فرم نمی دونم باید چی وارد کنم!!! خیلی احمقانس!
چون در قسمت شغل اصلی اگه شغل فعلیم رو وارد کنم دیگه هیچ جایی وجود نداره که بگم الان دانشجو هستم! یعنی یا باید در قسمت شعل اصلی بگم دانشجو هستم، یا کارمند! هر دو با هم نمیشه!

اگرم بخوام بگم الان کارمند هستم و دانشجو بودنم رو تو قسمت تحصیلات وارد کنم بازم نمیشه! چون اونجا تاریخ شروع و پایان تحصیل رو میخواد و تاریخ پایان رو نمیشه خالی گذاشت! (حتی نمیشه تاریخ expected برای فارق التحصیلی رو وارد کرد،)

کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ چیکار باید کرد؟

لازم به ذکرِ که کار فعلیم رو 1/2 ماه هست استخدام شدم، و دانشگاه هم ترم چهارم (ارشد) دی تموم میشه و تا اردیبهشت باید دفاع کنم! در ضمن ویزا رو برای یک کنفرانس که 28 اسفند هست میخوام.

با این شرایط اگه فقط بگم دانشجو هستم و حرفی از کار جدیدم نزنم بهتره؟ یا اینکه بگم کارمندم و دانشجو بودنم رو فقط تو توضیحات و نامه جداگانه اشاره کنم بهش؟

با تشکر،
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام به همه دوستان
من باز هم فکر می کنم جواب سوالمو فقط از این سایت میگیرم .لطفا راهنماییم کنید
من و همسرم حدود 2سال پیش برای ویزای توریستس به دوبی رفتیم و چون خاله خانمم سیتیزن امریکا هست گفتیم که برای ماه عسل می خواهیم بریم.خلاصه تنها ایرادی که آفیس محترم گرفت این بود که شینگن ندارید و گرنه جواب + بود
در حال حاضر یک بچه 5 ماهه بهمون اضافه شده و قصد رفتن داریم.شینگن هم داریم.سوالم این هست که اگر ما 2 ماه دیگه وقت سفارت بگیرم و ویزا بگیریم آیا وقتی اونجا رسیدیم میتونیم وکیل بگیریم و بمونیم واینکه این پروسه چقدر طول میکشه.؟
2- اینکه ایا برای بچه هم باید وقت سفارت بگیریم یا نه؟
در ضمن من در حال حاضر کارگردان تبلیغاتم و خانمم لیسانس مدیریت هتلداری.خودم هم 10 سال سابقه کاری دارم
ما کلا قصد مهاجرت داریم.اونم هر چه سریعتر .اگر راهنمایی خاصی در زمینه های دیگه هم هست ممنون میشم واقعا
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان