موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
وقت گرفتن از سفارت دبي به صورت شخصي محال شده آژانسها از نفري 150 تا 300 تومان ميگيرند در صورتيكه ميدونيم براي يك زوج يك وقت كافيه براي انكارا هم از نفري 300 $ تا 750 دلار بهم نرخ دادن حالا بايد چه كار كرد كسي راهكاري ميدونه؟
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
آذر بايجان شرايطش چطوره ؟كسي تا حالا از انجا ويزا تونسته بگيره؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
وستان من 1 ماه ديگه وقت سفارت تو دوبی برای ويزا توريستی دارم . لطف کنيد کمکم کنيد بگيد چيکار بايد کنم تو اين 1 ماه و چه مدارکی از همه مهم تر هستش که آماده کنم ؟ و چه چيزها اي برای کنسولگر مهم هست که خودمو آماده کنم ؟ مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ..
من یک سوال دارم .. اگر ممکن است به من کمک کنید
من یک عمو دارم که در آمریکا زندگی می کند و برای من دعوت نامه فرستاده اسن و من الان نمی دونم باید چکار انجام بدهم .. آیا به من ویزا می دهند ...
شما شماره یک وکیل در ایران را می توانید به من بدهید ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان من دایی اش در امریکا ساکن هست شاید بیش از سی سال و براش دعوتنامه فرستاده از اون طرف هم ایشون 50 میلیون پول تو حسابشون هست و یه آپارتمان هم به نامشون کار ندارن یعنی بیکار شدن مسافرت دبی و مالزی و تایلند داشتن و شینگن ندارن ولی خب میتونن از طریق آژانس اقدام کنن و شینگن رو اکی کنن
به نظر شما اگه ایشون خودشون اقدام کنن امکانش هست
از اونطرف کسی بهشون گفته توی دبی یا ارمنستان افرادی هستن که با گرفتن 7 یا 8 هزاردلار حتما ویزای توریسیتی رو واسه شون اکی میکنن و دوست من نگرانه به نظر شما همچین چیزی امکان داره؟
اصلا بدون کمک این افراد اون مورد بالا خودشون میتونن اقدام کنن شانسی دارن؟
موضوعها: 2
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال داشتم ... بعد از اینکه کلیرنس ویزای توریستی اومد تا چند وقت فرصت داریم برای گرفتن ویزا بریم؟(سفارت دبی)
اگر پس از این زمان بریم کیس ویزا کنسل میشه یا دوباره وارد کلیرنس میشه ؟
باتشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
سوال من در مورد پر کردن فرم درخواست ویزاس (DS-160)
من الان هم دانشجو هستم (ترم آخر ارشد) و هم شاغلم (کار پاره وقت).
ولی تو قسمت کار/تحصیلات فرم نمی دونم باید چی وارد کنم!!! خیلی احمقانس!
چون در قسمت شغل اصلی اگه شغل فعلیم رو وارد کنم دیگه هیچ جایی وجود نداره که بگم الان دانشجو هستم! یعنی یا باید در قسمت شعل اصلی بگم دانشجو هستم، یا کارمند! هر دو با هم نمیشه!
اگرم بخوام بگم الان کارمند هستم و دانشجو بودنم رو تو قسمت تحصیلات وارد کنم بازم نمیشه! چون اونجا تاریخ شروع و پایان تحصیل رو میخواد و تاریخ پایان رو نمیشه خالی گذاشت! (حتی نمیشه تاریخ expected برای فارق التحصیلی رو وارد کرد،)
کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟ چیکار باید کرد؟
لازم به ذکرِ که کار فعلیم رو 1/2 ماه هست استخدام شدم، و دانشگاه هم ترم چهارم (ارشد) دی تموم میشه و تا اردیبهشت باید دفاع کنم! در ضمن ویزا رو برای یک کنفرانس که 28 اسفند هست میخوام.
با این شرایط اگه فقط بگم دانشجو هستم و حرفی از کار جدیدم نزنم بهتره؟ یا اینکه بگم کارمندم و دانشجو بودنم رو فقط تو توضیحات و نامه جداگانه اشاره کنم بهش؟
با تشکر،
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-25 ساعت 15:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-25 ساعت 16:39 توسط sadegh59.)
با سلام به همه دوستان
من باز هم فکر می کنم جواب سوالمو فقط از این سایت میگیرم .لطفا راهنماییم کنید
من و همسرم حدود 2سال پیش برای ویزای توریستس به دوبی رفتیم و چون خاله خانمم سیتیزن امریکا هست گفتیم که برای ماه عسل می خواهیم بریم.خلاصه تنها ایرادی که آفیس محترم گرفت این بود که شینگن ندارید و گرنه جواب + بود
در حال حاضر یک بچه 5 ماهه بهمون اضافه شده و قصد رفتن داریم.شینگن هم داریم.سوالم این هست که اگر ما 2 ماه دیگه وقت سفارت بگیرم و ویزا بگیریم آیا وقتی اونجا رسیدیم میتونیم وکیل بگیریم و بمونیم واینکه این پروسه چقدر طول میکشه.؟
2- اینکه ایا برای بچه هم باید وقت سفارت بگیریم یا نه؟
در ضمن من در حال حاضر کارگردان تبلیغاتم و خانمم لیسانس مدیریت هتلداری.خودم هم 10 سال سابقه کاری دارم
ما کلا قصد مهاجرت داریم.اونم هر چه سریعتر .اگر راهنمایی خاصی در زمینه های دیگه هم هست ممنون میشم واقعا