موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من 31 زانویه وقت سفارت دارم ایا همسفر دبی کسی هستش
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2012-01-03 ساعت 03:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-01-03 ساعت 03:47 توسط الی الی.)
دوستان من راهنمایی میخواستم
من ویزای مها جرتی دارم. هنوز اولین سفرم برای گرفتن گیرین کارت رو هم نرفتم.
می خواستم مادر یا پدرم بتونن در اولین یا دومین سفرم با ویزای توریستی یا بازدید باهام بیان .
شینگن هم دارن.
به نظرتون در کدوم حالت احتمال ویزا گرفتن بیشتره واسشون؟
در سفر اول بخوان بیان: من هنوز گیرین کارت ندارم و با دعوت نامه یکی از دوستان باید بیان. پس احتمالا سفارت نمی فهمه که دخترش قراره بره.
در سفر دوم : که من گیرین کارت گرفتم و آفیسر حتما می فهمه که من اونجام و یا ایرانم و باهم داریم میریم؟
سپاس
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیسecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
دوستان لطفا یه وکیل مهاجرتی مجرب امریکا را در تهران توسط بیام خصوصی به من معرفی کنید.
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. دوستان من نزدیک 4 سال هست اومدم آمریکا و میخوام پدر و مادرم را دعوت کنم ولی مشکلی که هست اینه که هم خودم و هم شوهرم کارمون را از دست دادیم . حالا من چه دعوتنامه ای میتونم براشون بفرستم؟ اونها مدارک کامل و کافی برای ضمانت مالی شون دارن. لطفا راهنماییم کنید. ممنونم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزيز اولين گام موثر شايد اين باشه كه لااقل يكي از شما دو نفر كاري پيدا كنيد چون براي هر ويزايي كه اقدام كنيد ، توريستي و ... در مرحله يي از كار از شما بعنوان اسپانسر ، فرم هاي مربوط به ماليات و ميزان درآمدتون را ميخواهند . اميدوارم كه به زودي زود خبر خوب پيدا كردن شغل را از شما بشنويم و به اميد خدا به زودي بتونيد براي پدر و مادر گرامي تون اقدام كنيد .
آمين
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-02-13 ساعت 15:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-02-13 ساعت 15:54 توسط negin.f.)
سلام!
من خواهرم در امریکا دانشجو هست و پدر و مادرم تابستون رفتن امریکا و برگشتن.حالا خواهرم برای من دعوتنامه فرستاده و برام از سفارت باکو وقت گرفته.من خودم دانشجو هستم و میخوام تابستون برم و مهر برگردم...به نظرتون چه مدارکی باید با خودم ببرم تا افسر قانع بشه که میخوام برگردم ایران؟؟؟سفارت باکو از این جهت چطوریه؟؟
در ضمن مجرد هستم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام!
من خواهرم در امریکا دانشجو هست و پدر و مادرم تابستون رفتن امریکا و برگشتن.حالا خواهرم برای من دعوتنامه فرستاده و برام از سفارت باکو وقت گرفته.من خودم دانشجو هستم و میخوام تابستون برم و مهر برگردم...به نظرتون چه مدارکی باید با خودم ببرم تا افسر قانع بشه که میخوام برگردم ایران؟؟؟سفارت باکو از این جهت چطوریه؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون ولی موندن من تو ایران واسه مامان و بابا یه پوئن مثبت بود...در ضمن من مجردم و هنوز سال سومم و جایی کار نمیکنم...فک میکنم روی دانشجو بودن و ادامه ی تحصیلم باید تاکید کنم...سند خونه به درد من می خوره؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
لطفا من را راهنمایی کنید چه طوری میتوانم برای پدر و مادر وقت سفارت از آنکارا بگیرم؟ با دو نفر صحبت کردم خیلی گرون میگیرند؟ اگر کسی از دوستان لطف کنند به من کمک کنند ممنون میشوم.
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من 2 ماهه که سفارت تماس میگیرم برای وقت گرفتن از همون ساعت 8:30 اما همش مشغوله بعدشم حدود ساعت 12 که میگیره اطلاعات میگه دیر زنگ زدی وقتا تموم شد بعدشم میگه کاری از دست ما بر نمیاد کسی میتونه راهنماییم کنه امروزم زنگ زدم گفت 2شنبه دیگه زنگ بزن والا دیگه انگشتم درد میکنه انقدر این شماره سفارت و گرفتم
شماره کیس : 2015AS00000
تاریخ روئت قبولی در سایت: 1may
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا: