کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
سلام دوستان.پدر و مادر من سفارت امریکا در دبی رفتن برای ویزای توریستی.بهشون گفتن بین ۲ تا ۱۰ هفته ویزاتون امادست وسایت رو چک کنید العان ۱۴ هفته گذشته وخبری نیست.۲هفته پیش ایمیل زدم و هنوز جوابم ندادن.بنظرتون باید چکار کنم؟ممکن هست ویزا ندن؟کسی تجربه داره؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-03-24 ساعت 16:48)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2012-03-24 ساعت 16:16)Pasha نوشته:  
(2012-03-24 ساعت 16:07)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2012-03-24 ساعت 15:03)Pasha نوشته:  
(2012-03-24 ساعت 03:34)Kurosh_Salehi نوشته:  دوست عزيز شما از کشور اروپايی ميتونيد از فرانکفورت اقدام کنيد که افيسر فارسی زبان هم داره . در مورد شينگن شما حتماً بايد سفر کنيد و داشتن شينگن بدون مهر ورود و خروج اصلاً اعتبار نداره .
مرسی دوست خوبم از جوابت
یعنی از کشورهای دیگه نمیشه جز آلمان؟
برای وقت گرفتن میشه راهنماییم کنید که چقدر پول توی کارت اعتباری باید داشته باشم؟ اگه از پروسه وقت گرفتن یه مختصر توضیح بدین که مراحل به چه شکلی هست واقعا ممنون میشم..
دوست عزيز فرانکفورت جای خوبی برای ايرانی ها هست و يه افيسر فارسی زبان خوش اخلاق هم داره . شما از اتريش و ايتاليا هم ميتونيد اقدام کنيد ولی فکر نميکنم افيسر فارسی زبان داشته باشه و برای وقت گرفتن از فرانکفورت شما بايد 10 يورو تو کارتتون باشه و از طريق سايت سفارت وقت بگيريد
نه منظور من پروسه سفارت در باکو یا ترکیه هست اونجا چقدر توی کارت باید داشته باشیم؟
راستی با توجه به اینکه من 21 ساله هستم غیر ممکن نیست درخواستم؟
باکو رو اطلاع ندارم ولی ترکيه ميدونم وقتاشو ميفروشه به اژانس ها و بايد از اونا به مبلغ 500 دلار بخريد. خوب اگر سن شما پايين هست احتمال گرفتن ويزا کمتر هست نه برای اينکه مشکل سن داريد بلکه به مجرد بودن شما گير ميدن، در ضمن بدون داشتن ويزا شينگن اقدام نکنيد که 100% بهتون گير ميدن

(2012-03-24 ساعت 16:17)Rainy نوشته:  دوستان عزيز و مطلع
سال نو برشما مبارك
لطفا بفرماييد كه براي درخواست ويزاي توريستي بايد چكار كرد و چه بايد كرد؟ آيا فرمD-160 رو پر كرد يا فرم ديگري را؟؟
ضمنا تو فرمD-160 يه قسمتي هست در خصوص علت مسافرت كه در كشوي مربوطه چيزي از قصد توريستي ندار ه تا اونو انتخاب كنيم. لطفا راهنمايي بفرماييد.
برای دريافت ويزا توريستی شما بايد مدارک مورد نياز ويزا B2 رو فراهم کنيد و وقت بگيريد از سفارت و تشريف ببريد برای مصاحبه و فقط فرم DS-160 کافی هست و يه قسمت داره به اسم توريست که انتخاب ميکنيد
مرسی دوست عزيز از پاسختان
لطف ميكنيد خيلي كوتاه كه وققونو هم نگيره كل اقدامات براي دريافت ويزاي توريستي رو براي من بصورت آيتم بندي بنويسيد.من خودم برندگان سالهاي قبل لاتاري هستم و ميخواهم براي يكي از بستگان كه مشكل جسمي حركتي داره ومتاهل هم هست ويزاي درماني و يا توريستي بگيرم.
خيلي ممنون ميشم اگر راهنمايي بفرماييد من هم حاضرم در عوض هر اطلاعاتي از اونطرف بخواهيد در حد داشتن اطلاعات برايتان بگويم.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-03-25 ساعت 07:36)sib 24 نوشته:  سلام دوستان.پدر و مادر من سفارت امریکا در دبی رفتن برای ویزای توریستی.بهشون گفتن بین ۲ تا ۱۰ هفته ویزاتون امادست وسایت رو چک کنید العان ۱۴ هفته گذشته وخبری نیست.۲هفته پیش ایمیل زدم و هنوز جوابم ندادن.بنظرتون باید چکار کنم؟ممکن هست ویزا ندن؟کسی تجربه داره؟
متاسفانه اشکال سفارت تو دبی همين هست که کم کاری ميکنن و الان در مرحله کليرنس هستن و مدارک رو دوباره چک ميکنن و اگر شک بر انگيز نباشه ويزا ميدن و متاسفانه در اين مرحله هم امکان ندادن ويزا هست

Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24
(2012-03-25 ساعت 12:13)Rainy نوشته:  
(2012-03-24 ساعت 16:07)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2012-03-24 ساعت 15:03)Pasha نوشته:  مرسی دوست خوبم از جوابت
یعنی از کشورهای دیگه نمیشه جز آلمان؟
برای وقت گرفتن میشه راهنماییم کنید که چقدر پول توی کارت اعتباری باید داشته باشم؟ اگه از پروسه وقت گرفتن یه مختصر توضیح بدین که مراحل به چه شکلی هست واقعا ممنون میشم..
دوست عزيز فرانکفورت جای خوبی برای ايرانی ها هست و يه افيسر فارسی زبان خوش اخلاق هم داره . شما از اتريش و ايتاليا هم ميتونيد اقدام کنيد ولی فکر نميکنم افيسر فارسی زبان داشته باشه و برای وقت گرفتن از فرانکفورت شما بايد 10 يورو تو کارتتون باشه و از طريق سايت سفارت وقت بگيريد
نه منظور من پروسه سفارت در باکو یا ترکیه هست اونجا چقدر توی کارت باید داشته باشیم؟
باکو رو اطلاع ندارم ولی ترکيه ميدونم وقتاشو ميفروشه به اژانس ها و بايد از اونا به مبلغ 500 دلار بخريد. خوب اگر سن شما پايين هست احتمال گرفتن ويزا کمتر هست نه برای اينکه مشکل سن داريد بلکه به مجرد بودن شما گير ميدن، در ضمن بدون داشتن ويزا شينگن اقدام نکنيد که 100% بهتون گير ميدن

سال نو برشما مبارك
لطفا بفرماييد كه براي درخواست ويزاي توريستي بايد چكار كرد و چه بايد كرد؟ آيا فرمD-160 رو پر كرد يا فرم ديگري را؟؟
ضمنا تو فرمD-160 يه قسمتي هست در خصوص علت مسافرت كه در كشوي مربوطه چيزي از قصد توريستي ندار ه تا اونو انتخاب كنيم. لطفا راهنمايي بفرماييد.
برای دريافت ويزا توريستی شما بايد مدارک مورد نياز ويزا B2 رو فراهم کنيد و وقت بگيريد از سفارت و تشريف ببريد برای مصاحبه و فقط فرم DS-160 کافی هست و يه قسمت داره به اسم توريست که انتخاب ميکنيد
لطف ميكنيد خيلي كوتاه كه وققونو هم نگيره كل اقدامات براي دريافت ويزاي توريستي رو براي من بصورت آيتم بندي بنويسيد.من خودم برندگان سالهاي قبل لاتاري هستم و ميخواهم براي يكي از بستگان كه مشكل جسمي حركتي داره ومتاهل هم هست ويزاي درماني و يا توريستي بگيرم.
خيلي ممنون ميشم اگر راهنمايي بفرماييد من هم حاضرم در عوض هر اطلاعاتي از اونطرف بخواهيد در حد داشتن اطلاعات برايتان بگويم.
دوست عزيز شما بايد اول فرم DS-160 رو پر کنيد و دليل مسافرت رو بنويسيد درمانی يا پزشکی . بعد با بارکد فرم DS-160 از سايتی که ميخواين وقت بگيريد ، و بعد به سايت سفارتی که وقت میخواهین مراجعه کنيد و مدارک مورد نياز رو اونجا نوشته بعد که آماده کردين ميرين برای مصاحبه.

(2012-03-25 ساعت 01:19)IRANBAN نوشته:  با درود.
میخواستم بدونم که آیا من میتونم فرم I-94 رو که باید در فرودگاه لس آنجلس پر کنم ،از اینترنت دانلود و همین جا پرش کنم و با خودم ببرم؟شماره یا مشخصه خاصی نداره؟ضمنا کجا باید بنویسم که چند روز میخوام در آمریکا بمونم؟چون ویزای من فقط تاریخ ورود داره و ننوشته که چند وقت میتونم بمونم؟
اگه امکان پذیر هست لطفا لینک دانلودش رو برام بگذارید.
با سپاس فراوان و بدرود.
تا اونجايی که من اطلاع دارم اون فرم رو تو فرودگاه بهتون ميدن. شما در فرم DS-160 مينويسيد که چند روز ميخواهين در امريکا بمونيد و نظر اصلی رو که چند روز به شما اجازه موندن ميده مامور قسمت چک کردن ويزا تو فرودگاه هست

Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Rainy ، IRANBAN ، حاجی واشنگتن
(2012-03-25 ساعت 13:17)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2012-03-24 ساعت 16:07)Kurosh_Salehi نوشته:  دوست عزيز فرانکفورت جای خوبی برای ايرانی ها هست و يه افيسر فارسی زبان خوش اخلاق هم داره . شما از اتريش و ايتاليا هم ميتونيد اقدام کنيد ولی فکر نميکنم افيسر فارسی زبان داشته باشه و برای وقت گرفتن از فرانکفورت شما بايد 10 يورو تو کارتتون باشه و از طريق سايت سفارت وقت بگيريد

سال نو برشما مبارك
دوست عزيز شما بايد اول فرم DS-160 رو پر کنيد و دليل مسافرت رو بنويسيد درمانی يا پزشکی . بعد با بارکد فرم DS-160 از سايتی که ميخواين وقت بگيريد ، و بعد به سايت سفارتی که وقت میخواهین مراجعه کنيد و مدارک مورد نياز رو اونجا نوشته بعد که آماده کردين ميرين برای مصاحبه.
دوست گلم ببخشيد كه شما اطلاعات خوبي داريد ومن ناچارا از شما بهرمند ميشم.خدمت چند سوال داشتم .اول اينكه تو فرم مذكور از ما آدرس اقامت در امريكا رو سوال شده كه اگر كسي بخواد بره هتل و هنوز هتلشو انتخاب نكرده و نميتونه قبل از گذارندن كل پروسه دريافت ويزاي توريستي رزرو هتل انجام بده در اون قسمت چي بايد پركنه و اينكه زمان تقريبي مسافرت رو هم كه سوال كرده بايد پاسخ داد
ممنون ا دوست گلم كوروش خان

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-03-28 ساعت 16:50)Rainy نوشته:  
(2012-03-25 ساعت 13:17)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2012-03-24 ساعت 16:16)Pasha نوشته:  نه منظور من پروسه سفارت در باکو یا ترکیه هست اونجا چقدر توی کارت باید داشته باشیم؟

سال نو برشما مبارك
دوست گلم ببخشيد كه شما اطلاعات خوبي داريد ومن ناچارا از شما بهرمند ميشم.خدمت چند سوال داشتم .اول اينكه تو فرم مذكور از ما آدرس اقامت در امريكا رو سوال شده كه اگر كسي بخواد بره هتل و هنوز هتلشو انتخاب نكرده و نميتونه قبل از گذارندن كل پروسه دريافت ويزاي توريستي رزرو هتل انجام بده در اون قسمت چي بايد پركنه و اينكه زمان تقريبي مسافرت رو هم كه سوال كرده بايد پاسخ داد
ممنون ا دوست گلم كوروش خان
سلام . شما اگر کسی رو آنجا نداريد بايد يه هتل رزرو کنيد و آدرس آنجا رو بدهيد . بله زمان تقريبی سفر رو هم بايد توضيح داد

Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان كسي ميتونه راهنمايي كنه كه چطور ميشه براي گرفتن ويزاي توريستي از ايران براي امريكا هتل رزرو كرد؟
ما كه هنوز وقت مصاحبه نگرفتيم كه بتونيم تو فرم درخواست ويزا مشخصات هتل رو درج كنيم؟!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-03-29 ساعت 13:01)Rainy نوشته:  دوستان كسي ميتونه راهنمايي كنه كه چطور ميشه براي گرفتن ويزاي توريستي از ايران براي امريكا هتل رزرو كرد؟
ما كه هنوز وقت مصاحبه نگرفتيم كه بتونيم تو فرم درخواست ويزا مشخصات هتل رو درج كنيم؟!!
شما وارد سايت هتل ميشويد و به قسمت رزرو ميرويد و تاريخ خالی اطاق های هتل رو ميبينيد و رزرو ميکنيد برای اين کار احتياج به کرديت کارت داريد. بعد پيرينت رزرو هتل رو با خودتون ميبريد سفارت

Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن
(2012-03-29 ساعت 14:16)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2012-03-29 ساعت 13:01)Rainy نوشته:  دوستان كسي ميتونه راهنمايي كنه كه چطور ميشه براي گرفتن ويزاي توريستي از ايران براي امريكا هتل رزرو كرد؟
شما وارد سايت هتل ميشويد و به قسمت رزرو ميرويد و تاريخ خالی اطاق های هتل رو ميبينيد و رزرو ميکنيد برای اين کار احتياج به کرديت کارت داريد. بعد پيرينت رزرو هتل رو با خودتون ميبريد سفارت
دوست عزيز ممنون از جوابتان
روش رزرو هتل معمولا شبيه هم است و مشخص ولي مشكل اينه كه ما هنوز نميدانيم كه سفارت وقت مصاحبه رو تعيين ميكنه؟ ويزا كي بدستمون ميرسه؟ ووو.. ما اگر الان رزرو كنيم و در تاريخ مشخص به هتل نريم كل پول از بين ميره؟ ضمنا اگر ما تو چند روز آينده فرم رو تكميل كنيم حدس زده ميشه چه زماني رو سفارت آنكارا حدودا براي مصاحبه به ما بده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-03-29 ساعت 14:57)Rainy نوشته:  
روش رزرو هتل معمولا شبيه هم است و مشخص ولي مشكل اينه كه ما هنوز نميدانيم كه سفارت وقت مصاحبه رو تعيين ميكنه؟ ويزا كي بدستمون ميرسه؟ ووو.. ما اگر الان رزرو كنيم و در تاريخ مشخص به هتل نريم كل پول از بين ميره؟ ضمنا اگر ما تو چند روز آينده فرم رو تكميل كنيم حدس زده ميشه چه زماني رو سفارت آنكارا حدودا براي مصاحبه به ما بده؟
دوست عزيز وقتها يه چيز حدودی هست يعنی چه رزرو هتل چه مسائل ديگه حدودی هستش هيچ وقت وقتهای دقيق رو از شما نميخوان . در مورد پول هتل شما ميتونيد وقت هتل رو تغيير بديد که پول شما از دستتون نره و امکان تغيير دادن رزرو هستش . در مورد وقت سفارت هيچ کس چيزی نميدونه که کی به شما وقت ميدن ، شما اولين دوشنبه هر ماه ميلادی بايد به شماره تلفنی که تو سايت سفارت هست تماس بگيريد و با در دست داشتن کرديت کارت درخواست وقت کنيد

Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Rainy
سلام دوستای عزیز.من اکثر صفحات تاپیکا رو خوندم.ولی باز میترسم خودم اقدام کنم .میترسم rejectشم.شرایطم بد نیست 28 سال،متاهل،حساب بانکی 100 میلیون،شاغل،نمدونم سند ملکی لازمه یا نه؟چون میترسیدم با 1 آژانس ک اعزام دانشجو میکنه حرف زدم گفت کلا 15 میلیون میگیره 3 ،4 ماهه واسم ویزای توریستی امریکا رو میگیره! اول واسم شینگن میگیره بعد امریکا.گفت بیشتر پولم بعد از گرفتن ویزا میگیره.حالا نمیدونم راست میگه یا نه.خودشون میگن تضمینیه.به نظرتون قیمتی ک میگه منطقیه یا خیلی کمه و میگه نیازیم به سفر اروپا نیست فقط ویزاشو داشته باشم کافیه.یه جای دیگه میگفت 70 میلیون میگیره این کارو میکنه.نه به اون کمی نه به این زیادی.خودمم میترسم اقدام کنم نکنه ریجکت شم.اگه کسی میتونه ممنون میشم راهنمایی کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-04-02 ساعت 19:16)shnaz نوشته:  سلام دوستای عزیز.من اکثر صفحات تاپیکا رو خوندم.ولی باز میترسم خودم اقدام کنم .میترسم rejectشم.شرایطم بد نیست 28 سال،متاهل،حساب بانکی 100 میلیون،شاغل،نمدونم سند ملکی لازمه یا نه؟چون میترسیدم با 1 آژانس ک اعزام دانشجو میکنه حرف زدم گفت کلا 15 میلیون میگیره 3 ،4 ماهه واسم ویزای توریستی امریکا رو میگیره! اول واسم شینگن میگیره بعد امریکا.گفت بیشتر پولم بعد از گرفتن ویزا میگیره.حالا نمیدونم راست میگه یا نه.خودشون میگن تضمینیه.به نظرتون قیمتی ک میگه منطقیه یا خیلی کمه و میگه نیازیم به سفر اروپا نیست فقط ویزاشو داشته باشم کافیه.یه جای دیگه میگفت 70 میلیون میگیره این کارو میکنه.نه به اون کمی نه به این زیادی.خودمم میترسم اقدام کنم نکنه ریجکت شم.اگه کسی میتونه ممنون میشم راهنمایی کنه.
دوست عزيز واقعاً 2 تا اژانس ها به شما دروغ گفتن . اصلاً اين طور و اين قيمت ها نيست و به نظر من اگر کسی رو اونجا نداريد به هيچ عنوان خودتون اقدام نکنيد ،

Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: batis2010
(2012-03-29 ساعت 16:27)Kurosh_Salehi نوشته:  
دوست عزيز وقتها يه چيز حدودی هست يعنی چه رزرو هتل چه مسائل ديگه حدودی هستش هيچ وقت وقتهای دقيق رو از شما نميخوان . در مورد پول هتل شما ميتونيد وقت هتل رو تغيير بديد که پول شما از دستتون نره و امکان تغيير دادن رزرو هستش . در مورد وقت سفارت هيچ کس چيزی نميدونه که کی به شما وقت ميدن ، شما اولين دوشنبه هر ماه ميلادی بايد به شماره تلفنی که تو سايت سفارت هست تماس بگيريد و با در دست داشتن کرديت کارت درخواست وقت کنيد

آقا كوروش عزيز
منظورتون از داشتن کرديت کارت براي درخواست وقت چيه؟ بايد چقدر پول واريز كنيم؟ حتما بايد زمان تماس تلفني كرديت كارت رو داشته باشيم يعني نميشه شماره حساب و مبلغ رو بدونيم يا بگن و ما قبل يا بعدش پول واريز كنيم؟

پاسخ
(2012-04-03 ساعت 09:47)Rainy نوشته:  
(2012-03-29 ساعت 16:27)Kurosh_Salehi نوشته:  

آقا كوروش عزيز
منظورتون از داشتن کرديت کارت براي درخواست وقت چيه؟ بايد چقدر پول واريز كنيم؟ حتما بايد زمان تماس تلفني كرديت كارت رو داشته باشيم يعني نميشه شماره حساب و مبلغ رو بدونيم يا بگن و ما قبل يا بعدش پول واريز كنيم؟
دوست عزيز شما بايد کرديت کارت يا مشخصات کرديت کارت داشته باشيد . وقتی شما تماس ميگيريد برای گرفتن وقت از انکارا اون کسی که جواب ميده ازتون مشخصات کارتتون رو ميخواد بعد از کارت 20 دلار کم ميکنه و بهتون وقت ميده

Cool
پاسخ
سلام دوستای عزیز.من اکثر صفحات تاپیکا رو خوندم.ولی باز میترسم خودم اقدام کنم .میترسم rejectشم.شرایطم بد نیست 28 سال،متاهل،حساب بانکی 100 میلیون،شاغل،نمدونم سند ملکی لازمه یا نه؟چون میترسیدم با 1 آژانس ک اعزام دانشجو میکنه حرف زدم گفت کلا 15 میلیون میگیره 3 ،4 ماهه واسم ویزای توریستی امریکا رو میگیره! اول واسم شینگن میگیره بعد امریکا.گفت بیشتر پولم بعد از گرفتن ویزا میگیره.حالا نمیدونم راست میگه یا نه.خودشون میگن تضمینیه.به نظرتون قیمتی ک میگه منطقیه یا خیلی کمه و میگه نیازیم به سفر اروپا نیست فقط ویزاشو داشته باشم کافیه.یه جای دیگه میگفت 70 میلیون میگیره این کارو میکنه.نه به اون کمی نه به این زیادی.خودمم میترسم اقدام کنم نکنه ریجکت شم.اگه کسی میتونه ممنون میشم راهنمایی کنه.
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان