2012-03-21 ساعت 21:26
(2012-03-21 ساعت 14:36)negi نوشته:بله مطمئن هستم که کسی و ندارن تو وگاس . ميگن مصاحبه خوب با خنده داشته پيش ميرفته و فقط مدرک ازش پيرينت حساب بانکی که گردش بالا هم داشته خواسته بعد از 30 دقيقه يکی يه برگه مياره ميده به افيسر و اين حرف رو بهش ميزنه(2012-03-20 ساعت 22:09)Kurosh_Salehi نوشته: دوست من امروز برای ويزا توريستی تو فرانکفورت مصاحبه داشته ، همه چيز داشته خوب پيش ميرفته . 40 دقيقه مصاحبه کردن آخرش يکی يه برگه مياره ميده به افيسر يهو اخلاق افيسر 180 درجه تغيير ميکنه ميگه چرا به من دروغ گفتی کسی رو تو امريکا نداری ، اينم قسم و آيه که من کسی و اونجا ندارم افيسر ميگه تو يه پسر عمو تو لاس وگاس داری هم فاميليه خودته ، متاسفم با اين دروغ همه چی بهم ريخت و تا الان هر چی گفتی واسه من به دروغ تبديل شد. نظر شما چيه ؟ به نظرتون افيسر وقتی ديده نميتونه گير بده به مدارکش از قصد اينو گفته ؟شما مطمئن هستید که دوستتون فامیل نداره توی وگاس؟ من بعید می دونم که به این صراحت گیر بدند و ریجکت کنند. به احتمال زیاد از اول به این دوستتون بد بین بودند چون کمتر پیش می یاد که مصاحبه ای بیشتر از 10-15 دقیقه طول بکشه