2012-12-19 ساعت 22:23
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
|
تشکر کنندگان: dreamer60 ، r_ent ، حاجی واشنگتن
2012-12-21 ساعت 00:23
(2012-12-09 ساعت 01:43)Nila raha نوشته:(2012-12-09 ساعت 01:18)negi نوشته:شوهرم هم تو DS -160 نوشت ماهي ٦ميليون درآمد داره وگردش ١ميليارد و٣٠٠ ميليون تومني تو ٦ ماه و موجودي ١٤٠ ميليون تو يه بانك و بس انداز ٨٨ ميليوني تو يه بانك ديگه داره.(2012-12-08 ساعت 23:01)Nila raha نوشته: سلام من تو DS-160 نوشتم ماهي ٣ ميليون تومن درآمد دارم،گردش ماليم تو 6ماهه أخير ١ ميليارد تومن هست و موجودي كه فردا ميخوام برينت بگيرم ٩٨ ميليون تومن. آيا ربط اين اعداد به هم منطقي هست يا ممكنه ازم ببرسه كه با اين گردش حساب موجوديت كمه يا اين كه با ماهي ٣ ميليون گردشت بالاست؟ من هفته بعد وقت سفارت دارم.ببینید از این نظر که شما می تونید توی آمریکا از لحاظ مالی خودتون رو تامین کنید، درآمد و حساب بانکی خوبی دارید و این برای آفیسر سفارت خیلی مهمه. ولی آفیسرهایی بودند که به مبالغ زیاد شک کردند که متقاضی می خواد اونها رو قانع کنه که درآمد خوبی داره و برمی گرده، و ریجکتش کردند. ما كارت زرد گرفتيم
مبارک باشه. خیلی عالیه
چه سوالایی ازتون پرسید؟ مدارکتونو نگاه کرد؟ شما شینگن داشتید؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
2012-12-21 ساعت 00:56
(2012-12-21 ساعت 00:28)الهه سابق نوشته: مبارک باشه. خیلی عالیه بله شینگن داشتيم، البته فقط من و همسرم، شغلم رو پرسید با جزئيات و همينطور از همسرم و دليل اينكه جرا دخترم رو نبرديم اروبا و از برنامه سفرمون پرسید و از اون همه مداركي كه ترجمه كرده بوديم و برده بوديم فقط پرينت بانكي من و همسرم رو ديد... فكر كنم كمتر از ٧ يا ٨ دقيقه طول كشيد.
2012-12-22 ساعت 14:53
من چهارشنبه وقت سفارت دارم،ديروز تو سايت ديدم كه نوشته تا ٢٢ دسامبر پول ويزا رو بدين.من تو دبي نيستم و يكي از اشناهامون رفت بانك و گفتن سفارت به ما گفته ديگه قبول نكنيم و سيستمشون انلاين ميشه.خودم هم مستقيم با مسئول بانك صحبت كردم و گفتند كه ٢١ مين موردي هستين كه امروز مراجعه كرده و من الان نميدونم چي كار بايد بكنم!تروخدا اگه كسي ميتونه راهنماييم كنه
2012-12-22 ساعت 18:07
اونايي كه تا حالا رفتند سفارت اونجا صندوق يا بانكي هست كه پول ويزا رو بتونه بگيره!!!خواهشاً هر كسي چيزي به ذهنش ميرسه راهنماييم كنه
شما باید توی سیتم ثبت نام کنید و پول رو آنلاین بریزید. واسه این کار نیاز به کارت اعتباری بین المللی هستش.
از اونجاییکه مثل بقیه حتما این کارت رو ندارید، یا بگید از آمریکا دوست و آشنایی، کسی واستون بریزه یا از توی همشهری یا اینترنت کسایی که کارت دارنو این کارو انجام میدنو پیدا کنید. آدرس سیستم: http://usvisa-info.com/
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: Reyz ، حاجی واشنگتن
2012-12-22 ساعت 21:09
واقعاً ممنون!!!!!! الهه جان ولي توي سايت نگاه كنيد دبي را باز نمي كند،ميگه از ٦ ژانويه قابل پرداخته،به نظرتون سيستم پرداخت نقدي تو سفارت براي كيس هاي اين هفته در نظر ميگيرند؟
تشکر کنندگان: الهه سابق
اصلا توی سفارت پرداخت نمیشه کرد. حالا شاید الان استثنائا بشه. در مورد دبی نمیدونم چرا هنوز باز نکردن. یه ایمیل بزنید و بپرسید
چرا نمیرید ارمنستان؟
2012-12-22 ساعت 21:33
اخه من وقت براي دبي گرفتم وهمه كارامو كردم وپس فردا مسافرم
اميدوارم بشه!ايميل زدم امروز سفارت تعطيله و كلاً نوشته كه سه روز كاري طول ميكشه تا جوابتونو بديم،به نظرتون پس فردا كه ميرم برم سفارت بپرسم؟كسي جوابمو ميده؟
2012-12-22 ساعت 21:38
پس فردا باهاشون تماس بگیر
راستی به این آدرس ایمیل بزن، معمولا 1 روزه جواب میدن. قضیه رو کامل توضیح بده: contactus_fa_tr@visaops.com
2012-12-22 ساعت 22:04
مرسي الهه جون!الان زدم،ديگه دعا كنين ديگه
با مسئول بانك صحبت كردم گفت كه همه به مشكل خوردين ولي سفارت بهشون گفته ديگه ميخوان انلاين پولو بگيرن،به نظرتون سفارت مسئوليت تصميم ناگهانيشونو شو قبول ميكنن و تدابير لازم براي كيس هاي اين هفته رو در نظر ميگيرن؟حتي يه تيميل به ما نزدن كه بگن زودتر پولو بديم
2012-12-22 ساعت 22:14
راستي به چه شماره اي زنگ بزنم؟هيچ شماره اي ندارن،فقط ايميل گذاشتن!يه شماره اورژانسي هست كه براي سيتيزن هاست فقط
2012-12-22 ساعت 23:22
مسلما واسه این مشکل راه حلهایی دارن. آره دیگه، حتما میخوان توی سفارت دریافت کنن پولو
شماره: +971-4-309-4000
تشکر کنندگان: Reyz
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان