2012-12-25 ساعت 20:04
دوستان سلام
ايا كسي ميدونه ميشه با ويزاي B2 وارد شد و براي كرين كارت اقدام كرد و موفق شد؟
ايا كسي ميدونه ميشه با ويزاي B2 وارد شد و براي كرين كارت اقدام كرد و موفق شد؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
|
2012-12-25 ساعت 20:04
دوستان سلام
ايا كسي ميدونه ميشه با ويزاي B2 وارد شد و براي كرين كارت اقدام كرد و موفق شد؟ تشکر کنندگان: sadegh59
2012-12-27 ساعت 18:09
الهه چان دستت درد نکنه از راهنماییت.سعیمو میکنم که اون گواهی سرپرستی بهم تعلق بگیره.میخوام با همین مدارک واسه اواخر اسفند اگه شد وقت بگیرم حتی تو یکی از تایپیکها از حساب کابری و کردیت کارت سوال کردم تا بتونم کارو استارت بزنم.حتی اگه هم ریجکت شدم نباز بگم سعیمو کردم ولی نشد و واسه ی بار دوموقت میگیرمو سعی میکنم مدارکمو کاملتر کنم و اینقدر ادامه میدم تا بهش برسم.(عقیدم اینه که اگه قدم گذاشتی و تو خرج افتادی باید ادامه بدی و اگه کنار بکشی همون پولت و وقتو اعصابت هم میره حتی اگه فاصله ی وقتها زیاد باشه لااقل جا نزدی). من تو تایپیکا دیدم که خیلی به بچه ها شما راهنمایی کردین.منم به نوبه ی خودم تشکر میکنم.شاید اون گواهی بتونه تاثیر مثبتی بذاره.
با تشکر تشکر کنندگان: الهه سابق
2012-12-27 ساعت 19:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-27 ساعت 19:11 توسط usamohajer.)
(2012-12-27 ساعت 18:09)s_1983 نوشته: الهه چان دستت درد نکنه از راهنماییت.سعیمو میکنم که اون گواهی سرپرستی بهم تعلق بگیره.میخوام با همین مدارک واسه اواخر اسفند اگه شد وقت بگیرم حتی تو یکی از تایپیکها از حساب کابری و کردیت کارت سوال کردم تا بتونم کارو استارت بزنم.حتی اگه هم ریجکت شدم نباز بگم سعیمو کردم ولی نشد و واسه ی بار دوموقت میگیرمو سعی میکنم مدارکمو کاملتر کنم و اینقدر ادامه میدم تا بهش برسم.(عقیدم اینه که اگه قدم گذاشتی و تو خرج افتادی باید ادامه بدی و اگه کنار بکشی همون پولت و وقتو اعصابت هم میره حتی اگه فاصله ی وقتها زیاد باشه لااقل جا نزدی). من تو تایپیکا دیدم که خیلی به بچه ها شما راهنمایی کردین.منم به نوبه ی خودم تشکر میکنم.شاید اون گواهی بتونه تاثیر مثبتی بذاره. فکر کنم آنکارا برای اسفند وقت میده. ارمنستان واسه بیست روز دیگه وقت میده. دبی هم وقتاش از 17 دی ماه باز میشه. تشکر کنندگان: Tomas
2012-12-27 ساعت 22:36
usamohajer دستت درد نکنه راجب وقتها راهنماییم کردی,ممنونم.میشه راجب اینکه حساب کابری چطور باز کنم یا کردیت کارت مطمئن چطور پیدا کنم و اینکه چند دلار روی هم باید تو کارت باشه.یا اگه منبعی دارین معرفی کنین .ممنون
تشکر کنندگان: Tomas
2012-12-28 ساعت 00:43
ارمنستان فقط ویزاهای توریستی اورژانسیو میپذیره
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
تشکر کنندگان: Tomas
2012-12-28 ساعت 12:49
الهه جون، اینی که گفتین رو از کجا میدونین؟ توریستی اورژانسی؟
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی تشکر کنندگان: Tomas
بدون پرکردن فرم، نمیشه وقت آزاد سفارت ها رو دید؟؟
میخوام ببینم دوستانی که میگن فلان سفارت از فلان موقع وقت داره و اینا رو از کجا میشه فهمید؟ من سایت سفارت تاجیکستان و ارمنستان رو خوندم و هنوزم مشغولم، ممنون میشم راهنمایی کنین یه فایلی پیدا کردم که انکارا و ارمنستان و دبی رو نوشته اما نمیدونم آپدیت هست یا نه؟؟ آنکارا از اپریل وقت میده دبی و ارمنستان از ژانویه
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی تشکر کنندگان: Tomas
این وقتها که بچه ها میگن هم توی همون سایتی که بچه ها میرن ثبت نام میکنن و وقت میگیرن زده. باید اول فرم پر کنی بعد ببینی. همون چیزی که گفتی درسته. منظورم آنکارا توی اپریل و ارمنستان توی ژانویه هستش
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
2012-12-28 ساعت 15:02
روشا جان تا همین چند روز پیش نوشته بود فقط اورژانسی و دانشجویی ولی الان اون لینکو برداشتن. پس میشه واسه توریستی اقدام کرد
2012-12-29 ساعت 09:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-29 ساعت 09:48 توسط usamohajer.)
(2012-12-27 ساعت 22:36)s_1983 نوشته: usamohajer دستت درد نکنه راجب وقتها راهنماییم کردی,ممنونم.میشه راجب اینکه حساب کابری چطور باز کنم یا کردیت کارت مطمئن چطور پیدا کنم و اینکه چند دلار روی هم باید تو کارت باشه.یا اگه منبعی دارین معرفی کنین .ممنون برای ایجاد حساب کاربری ابتدا وارد سایت http://usvisa-info.com بشوید. سپس کشور ایران را انتخاب کنید. سپس کشوری را که می خواهید مصاحبه شوید را انتخاب کنید.مثلا ارمنستان.در صفحه باز شده در بالای صفحه سمت چپ ایجاد حساب را بزنید و تایید کنید. در صفحه باز شده خیر را بزنید. (چون حساب کاربری ندارید) و در صفحه آخر با دادن اطلاعات می توانید حساب کاربری ایجاد کنید. به همین راحتی. دوست عزیر شما هر کشوری را که انتخاب می کنید باید فرم DS-160 را هم برای آن کشور پر کنید.شما می توانید کردیت کارت مجازی را از سایت های اینترنتی خریداری کنید. شما به 160 دلار اعتبار برای هزینه مصاحبه و 20 دلار برای گرفتن وقت نیاز دارید.پس باید اعتباری برابر با 180 دلار داشته باشید.برای خرید مستر کارت یا ویزا کارت به این سایت ها نگاه کنید.http://www.payment.ir http://www.leenyx.com/app.php?page=prepa...visa-cards اگه دوست یا آشنایی در خارج از ایران دارید می توانید از کارت اعتباری او استفاده کنید تشکر کنندگان: Tomas ، gandom2012 ، حاجی واشنگتن
البته باید حواستون باشه از ایران نباید با کارت اعتباری خرید کنین و اگه خواستین این کار رو بکنین حتما با چیزشکن برید که مشخص نشه شما ایران هستین
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
2012-12-29 ساعت 16:11
usamohajer دستت درد نکنه که راهنماییم کردی.کمک بزرگی هم به من و هم دوستانی که نمی دونستن کردید.از r_ent هم بابت گوشزدی که کردین تشکر میکنم.از الهه سابق هم جا داره که بازم تشکر کنم که در چندجا منو راهنماییم کردند.
با تشکر
2012-12-30 ساعت 09:07
(2012-12-29 ساعت 16:11)s_1983 نوشته: usamohajer دستت درد نکنه که راهنماییم کردی.کمک بزرگی هم به من و هم دوستانی که نمی دونستن کردید.از r_ent هم بابت گوشزدی که کردین تشکر میکنم.از الهه سابق هم جا داره که بازم تشکر کنم که در چندجا منو راهنماییم کردند. خواهش میکنم دوست عزیز.. امیدوارم موفق باشی
2012-12-31 ساعت 21:53
باسلام
من ۲ساله امریکا هستم و گرین کارت دارم لطفآ راهنماییم کنید مراحل ارسال دعوتنامه واسه پدر و مادرم چیه؟؟ قسم مي خورم كه توي اين عالم يك خبري هست!! تشکر کنندگان: Tomas
فقط روی یک برگه A4 مینویسید که پدر و مادرتونو دعوت میکنید و امضا میکنید. همین
اگر قراره مخارجشونو شما تقبل کنید باید فرم i134 رو هم پر کنید و فرم w2 تون رو هم بفرستید و تکس 2 سال اخیر. بهتره فیش حقوقی و یه مقدار پول توی حسابتون رو هم نشون بدید. اگر مخارجشونو خودشون تقبل کنن، نیازی به این موضوع نیست
تشکر کنندگان: barcelona ، Tomas ، r_ent ، حاجی واشنگتن
|