موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
درسته که میگن برای ویزای توریستی می تونید دعوت نامه نداشته باشید؟
2 تا سوال دیگه
اول اینکه ، آیا کسی می تونه واسه دوستش دعوت نامه بفرسته؟
اگه کسی فقط گیرین کارت داشته باشه و سیتیزن نباشه چطور؟(می تونه دعوت نامه بفرسته؟)
دوستم که اونجا کار میکنه ، می تونه واسه من که دانشجو هستم دعوت بفرسته و من تابستون برم؟(سیتیزن نیست)
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-01-27 ساعت 16:10)idn نوشته: درسته که میگن برای ویزای توریستی می تونید دعوت نامه نداشته باشید؟
2 تا سوال دیگه
اول اینکه ، آیا کسی می تونه واسه دوستش دعوت نامه بفرسته؟
اگه کسی فقط گیرین کارت داشته باشه و سیتیزن نباشه چطور؟(می تونه دعوت نامه بفرسته؟)
دوستم که اونجا کار میکنه ، می تونه واسه من که دانشجو هستم دعوت بفرسته و من تابستون برم؟(سیتیزن نیست)
ویزای توریستی آمریکا دعوت نامه نمیخواد......
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
منظورتون از این که میگید بستهاست چیه؟ روی Schedule Appointment که بزنید قسمتی هست که باید یک بارکد رو وارد کنید. این مراحل رو انجام میدید؟
موضوعها: 3
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید یه سوال داشتم
من چجوری می تونم از توریستی برم؟
اصلا راه داره؟؟؟؟؟؟؟
برم و دیگه بر نگردم چی میشه؟ فکر کنم ssn نمی دن و کلی مسایل دیگه
تنها چیزی که موفقیتهای ما را محدود میسازد، تفکری ست که به ما میگوید نمیتوانی موفق شوی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من موفق به دریافت ویزای توریستی شدم و 3 ماه وقت دارم وارد خاک امریکا شوم . شنیدم که موقع ورود اعلام میکنند که چقدر می توانم آنجا بمانم. سوالم این است که آیا ویزای توریستی امریکا 6 ماهه است؟ اگر ممکنه دقیقا مرا راهنمایی کنید که چند وقت می توانم آنجا باشم؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-03-17 ساعت 20:28)idn نوشته: ببخشید یه سوال داشتم
من چجوری می تونم از توریستی برم؟
اصلا راه داره؟؟؟؟؟؟؟
برم و دیگه بر نگردم چی میشه؟ فکر کنم ssn نمی دن و کلی مسایل دیگه
شما یا باید توانایی مالی خوبی داشته باشید یا اینکه اسپانسر در آمریکا داشته باشید و بعد از آن باید به کنسول ثابت کنید که بعد از اتمام زمان ویزا به ایران برمیگردید.
اگه شما حتی یک بار هم در لاتاری شرکت کرده باشی یا هر برنامه ای که درخواست ویزای مهاجرتی کرده باشی، اونوقت متقاعد کردن کنسول خیلی سخت میشه که به شما ویزای توریستی بده.
In the United States I will feel as if I were alive again
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
ویزای توریستی آمریکا احتیاج به دعوت نامه و یا اسپانسر نداره .....فقط باید شرایطتون طوری باشه که بتونید آفیسر رو قانع کنید که برمیگردید.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-07 ساعت 11:27)laili نوشته: ویزای توریستی آمریکا احتیاج به دعوت نامه و یا اسپانسر نداره .....فقط باید شرایطتون طوری باشه که بتونید آفیسر رو قانع کنید که برمیگردید.
یکی از بستگان ما با دعوت نامه اسپانسرش و با ویزای توریستی به آمریکا رفت.
In the United States I will feel as if I were alive again
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-04-07 ساعت 16:05)joseph نوشته: (2010-04-07 ساعت 11:27)laili نوشته: ویزای توریستی آمریکا احتیاج به دعوت نامه و یا اسپانسر نداره .....فقط باید شرایطتون طوری باشه که بتونید آفیسر رو قانع کنید که برمیگردید.
یکی از بستگان ما با دعوت نامه اسپانسرش و با ویزای توریستی به آمریکا رفت.
مامان من هم دو ماه پیش بدون دعوت نامه و اسپانسر به آمریکا اومد.البته از آلمان
یعنی توی سایت که شما قسمت مدارک رو میبینید هیچ اشاره ای به دعوت نامه نشده......
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من برای ویزای توریستی اقدام کردم و فرم 160 را پر کردم و کانفرمیشن نامبررا هم دریافت کردم ولی دیگه نمیدانم باید منتظر وقت مصاحبه باشم یا کار دیگری انجام دهم لطفا اگر کسی اطلاعی داره من رو راهنمایی کنه .
با تشکر