موضوعها: 0
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
سلام
من در حال اقدام برای ویزای توریستی هستم، واقعا هم قصدم برگشت هستش، و فکر می کنم که مدارک کاری، مالی و ... کاملی دارم. ولی خوب دلهره دارم و اینکه یکی دوبار برای لاتاری شرکت کردم، حالا می خوام بدونم که می تونم با مدارک و ویزا هایی که در پاسپورتم دارم شانس اینو داشته باشم که آفیسر تا حدودی باور کنه که من قصد ماندن ندارم؟
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
اگر کسی بخواد توریستی بیاد امریکا حتما باید دعوتنامه داشته باشه؟یا اگر لازم نیست ،دعوتنامه می تونه موثر باشه تو ویزا گرفتن؟
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
خوب من هم شاغلم هم ویزای شنگن دارم و چند تا کشور دیگه و هم دعوتنامه قوی از یک دوست. فقط هم برای یک ماه درخواست دادم. شنیدم که زیاد فرقی نمی کنه که از چه کشوری اقدام بشه چون او فرم رو قبل از مصاحبه حسابی بررسی می کنند. فقط دلشوره دارم که اگه آفیسر عجول یا بد اخلاق باشه و اصلا به من مجال توضیح و ارائه مدارک رو نده، کسی تجربه مشابهی داشته؟ ممنون می شم کمک کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک میگم یه عالمه...اما در مورد مدارکی که بردین و اینکه مصاحبه چجوری بود توضیح بدین.مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اول از همه بگم که من توی تاپیک " کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک" به جوابم نرسیدم و چون بیشتر موضوع به شرایط خاص دوستمون مربوط بود و مطالب پراکنده بود یکم گیج شدم
من پسر 20 ساله هستم و میخواستم درخواست ویزای توریستی بدم ولی مشکلی که دارم اول از همه اینه که دانشگاه نمیرم و مشغول تحصیل نیستم و کار میکنم. البته شغلم آزاد هست. فردی هم تو سن من حساب بانکی چندصد میلیونی کم پیدا میشه که داشته باشه. کارت معافیت سربازی هم دارم میخواستم با دوستان با تجربه مشورت کنم که به نظر شما من چه کاری انجام بدم و آیا سنم که 20 هست دلیل مثبتی واسه این موضوع هست یا برعکس نکته منفی حساب میشه.
راستی اینم بگم که من امریکا هیچ فامیلی ندارم فقط یه دوست سمیمی دارم که برای دیدن اون دارم میرم به نظرتون این موضوع رو مطرح کنم واسشون یا نه؟
ممنون میشم از دوستان اگه راهنماییم کنن..
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2010-09-23 ساعت 06:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-23 ساعت 06:34 توسط laili.)
ebrahim jan
aval az hame begam senetoon ye nokte kamelan manfi hesab mishe
in mozoo ro ke matrah kardin yekam vase man ajibe chon be sene shoma emkanesh 1 darsadam nist ke visaye tooristy bedan ,
amrica be kasay ke hata khaharo baradareshoon ya pedaro madareshoon ham amrica hastan va senesh paiine visaye tooristy nemide che berese be shoma
faghat be kasay visa mide ke seneshoon nesbatan balas va mohemtar az hame tooye iran khooneo zendegy va zano bache daran , chon midoone in joor afrad amrica nemimoonan va barmigardan be
keshvareshoon
shoma age daneshju boodi shayad mitoonesty az tarighe ye rahy masalan konferans ya in chiza ke albate kare kheili sakhtye va be harkasi nemidan visa begyry .
shoma age tooye hesabet chand sad milun hast mitooni az tarighe sarmaye gozary eghamat begyry be rahaty
omidvaram tooneste basham javabe soaletoon ro pasokh dedeh basham
"دوست عزیز لطفا نوشته تون رو به فارسی تایپ کنید .برای این کار از راهنمای قسمت پائین سمت راست کمک بگیرید"
لیلی
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام خدمت دوستان
من سه بار تا به حال با خانواده در لاتاری شرکت کردم و امسال هم قصد دارم شرکت کنم ضمن اینکه دارای همسر و یک پسر هفت ساله میباشم
حال چند سئوال برای دریافت ویزای توریستی برای شخص خودم دارم
خاله و دختر خاله ای در آمریکا دارم و ایشان به من پیشنهاد کردند که برای مدتی به آنجا حدودا سه هفته مسافرت کنم
آیا میتوانند برای من دعوت نامه ارسال نمایند یا خیر با توجه به درجه یک نبودن نسبت با من
2 فرزندم در گذرنامه من به صورت همراه میباشد که با توجه به شروع سال تحصیلی قصد ندارم با خودم به مسافرت بیارم و طبیعتا همسرم هم در ایران میماند آیا از این بابت که در پاسپورتم میباشد مشکلی دارد
3 من کارمندبانک میباشم و مدت 15 سال سابقه خدمت دارم
4 میتوانم حدود 20 تا موجودی در حسابم داشته باشم و یک خودرو هم در نوبت هستم که سال آینده تحویل میگیرم ضمنا دارای دوتا آپارتمان هستم که یکی از آنها به صورت 3 دانک به نام همسرم میباشد و یک خودر شخصی هم دارم
5 برای اقدام نمیدانم چه مدارکی را باید تهیه و همراه داشته باشم لطفا لیست مدارک مورد نیاز را بفرمایید
6 وقت سفارت را چگونه بگیرم و از کدام کشور اقدام کنم بهتره و اصلانیاز به وقت گیری هست و یا بعد از رسیدن به کشور مورد نظر برای گفتم وقت به سفارت مراجعه کتم و یا از طریق سایت با سفارت تماس بگیرم و البته کدام سایت مورد تایید و یا فارسی زبان میباشد
7 آیا نیاز به کارت واکسیناسیون میباشد و بهتر میباشد از اینجا اقدام کنم برم پاستور و یا در کشور مورد نظر باید وقت پزشکی بگیرم
8 آیا نیاز به گواهی عدم سوء پیشینه میباشد و اگر هست چگونه اقدام کنم
لطفا راهتمایی کامل فرمایید تا سایر دوستان همانشاله استفاده نمایند
با تشکر فراوان