موضوعها: 0
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها تا حالا کسی تجربه داشته از سفارت ارمنستان ویزای توریستی بگیره اما ازش عکس نخواسته باشن؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-23 ساعت 20:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-23 ساعت 20:13 توسط amirou.)
سلام خدمت اساتید بزرگوار, سال نوی همه عزیزان مبارک
من در تاریخ ۱۶ آوریل وقت مصاحبه دارم در دوبی.
میخواستم از تجربتون استفاده کنم ببینم با شرایطی که دارم درصد قبولیم چقدره؟
۳۱ سالمه، ۶ ساله که مدیر عامل یک ISP هستم، جواز کسب دارم، ۲ تا مغازه تجاری دارم که یکیشون اجاره هست.
یک باغ ویلا هم دارم در کرج ۱۲۰۰ متر که سند اونم ارائه میدم
حساب بانکیم حل و حوش ۸۰ ملیون هست. فقط میخوام گردش حساب خودم رو ارائه بکنم و حسابی از خانمم نبرم.
خانمم هم مدیر مالی شرکت خودمونه
نامه از شرکت برای خودم و خانمم گرفتم، از رئیس هیئت مدیره که آخرین حقوق رو نوشته و همچنین موافقت با مرخصی.
ترجمهٔ جواز کسب و ترجمهٔ مجوز آیاسپی رو میبرم.
دعوت نامه هم دارم، ۱ سال هم اقامت دوبی داشتم.
اینم در آخر بگم که واقعا قصدم رفتن به عروسی دائیم هست و حتما می خوام برگردم چون کیش زندگی می کنم و از شرایط زندگیم راضی هستم.
ممنون میشم نظرتون رو بگید، اگه چیزی کم و کسر هست هم بفرمائید.
یه دنیا تشکر
با آرزوی موفقیت برای همه
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
خوب راستش شرایطتون از نظر وابستگی به ایران بد نیست ولی چون با خانومتون هر دو نفری دارید میرید خوب شانسو کم میکنه. البته معمولا کیس هایی که برای عروسی میخوان برن رو زیاد سختگیری نمیکنن. نقطه ضعف پروندتون نداشتن ویزای شینگنه ولی همینکه 1 سال در دبی اقامت داشتید ولی بعدش به ایران برگشتید نقطه قوته. نظر شخصی من اینه که 60-70 درصد شانس ویزا گرفتن دارید. فقط رزرو بلیط رفت و برگشت رو ببرید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
به نظرم همون 80 میلیون کافیه.اگه نشون بدید پول زیاد دارید ممکنه این شبهه ایجاد بشه که شما چون پول زیادی دارید، ممکنه برید آمریکا و برنگرید ایران. مبلغ 80 تومن هم واسه 2 نفر زیاده. دیگه اون 60 تومنو رو نکنید. خیلی وقتا بدون تاییدیه دادگستری قبول میکنن. اصل مدرکو ببرید.
حالا که شینگن هم داشتید اوضاع فرق کرد. الان دیگه 80-90 درصد به نظر من شانس دارید
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
بلیط رفت و برگشت همراه با تاریخ نشوندهنده برنامه ریزی شما برای سفر و برگشتن به ایرانه و یه چیز کاملا متداوله. اینترنتی رزرو کنید، بدون هزینه. بهتره در مورد اینکه میخواهید توی آمریکا امتحان بدید چیزی نگید چون شبهه ایجاد میکنه که شاید بخواهید اونجا بمونید و رشته ورزشیتونو ادامه بدید
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
ایشالا با دست پر برگردید
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من واسه عکس سوال کرده بودم الان که جوابمو گرفتم به شماها هم میگم که اگه واسه کسی پیش اومد در جریان باشید:
عکسی که تو فرم 160 ضمیمه کردین رو برای عکس ویزا استفاده میکنن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-30 ساعت 01:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-31 ساعت 01:13 توسط ehsan m.)
سلام دوستان
من میخوام واسه ویزای توریستی از طریق اروپا اقدام کنم ،سند به نام خودم دارم،مدیر عامل یک کارخونه هم هستم،25 سالمه،مجردم ، خانوادم همه ایران هستن کسی هم تو آمریکا ندارم ٰ،3سال پیش هم 1 بار دبی رفتم، حساب بانکی هم چقدر نشون بدم خوبه؟زیاد باشه بده؟حدودا چقدر هزینه میشه؟
اصلا شانسی دارم؟ :| (راستش خیلیم نا امیدم )
راستی توو شبکه ی chanel one رامین دلاوری کسی میشناسش؟وکیل کسی بوده؟ چطوره؟، میشه بهش اعتماد کرد؟
ببخشید سوالام زیاد شد
ممنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
نامه اشتغال به کار رو باید شرکت فارسی تایپ کنه و بعد همراه با کپی روزنامه رسمی ببرید دارالترجمه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
کسی میدونه کسانی که برای ویزای توریستی اقدام میکنن و اف بی آی چک میخورن (سفارت ارمنستان) معمولاً چند روزه کلیر میشن؟؟
تاپیک کلیرنس فعالی برای ویزاهای توریستی نداریم؟
کسی از بچه ها اخیرا مصاحبه نداشته که کلیر شده باشه؟