کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
خواهش میکنم
درمورد اینکه اگه دوباره فرمو پرکنید آیا میشه که بذاریدش توی سایت یا نه، متاسفانه اطلاعی ندارم چون این سیستم تازه راه افتاده و قبلا اینجوری نبود.
درمورد اینکه بچه ها میگن مثلا ساعت 7 دم در باشید، فقط واسه این میگن که جزو نفرات اول باشن و مصاحبشون زود انجام بشه. آخه جلو سفارت یه صف 300-400 نفری تشکیل میشه معمولا. من پارسال که رفتم، 7 دم سفارت بودم که حدود 10 نفری جلوی من بودن، تا 8 و نیم که درو باز کردن واقعا 300-400 نفر پشت سر من وایساده بودن فقط.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: Last chance ، حاجی واشنگتن
با سلام
ممنون از همه راهنمایی ها

من و همسرم در آمریکا زندگی میکنم، پدر و مادر همسرم به همراه پسر 12 سالشون میخوان برای دیدار ما اقدام به دریافت ویزای توریستی کنند، در مورد پدر و مادر تقریبا نسبت به دریافت ویزا مطمئن هستم، اما میخواستم ببینم شانس گرفتن ویزا برای پسر 12 اسله به همراه پدر و مادر چقدر هست؟

از نظر مدارک مالی ، سکونت و کاری مشکلی نیست و پسر 12 ساله هم مدارک تحصیلی دارد

با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-03-12 ساعت 09:06)redrad@gmail.com نوشته:  با سلام
ممنون از همه راهنمایی ها

من و همسرم در آمریکا زندگی میکنم، پدر و مادر همسرم به همراه پسر 12 سالشون میخوان برای دیدار ما اقدام به دریافت ویزای توریستی کنند، در مورد پدر و مادر تقریبا نسبت به دریافت ویزا مطمئن هستم، اما میخواستم ببینم شانس گرفتن ویزا برای پسر 12 اسله به همراه پدر و مادر چقدر هست؟

با سپاس
نميشه دقيق گفت، در اين جور مواقع درصد گرفتن ويزا %50 هست
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-03-12 ساعت 09:06)redrad@gmail.com نوشته:  با سلام
ممنون از همه راهنمایی ها

با سپاس
دوست عزیز اگه قصدشون فقط دیدار هست و قصد بازگشت دارن ویزا میگیرن ,میتونم بگم 99%
پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan m ، حاجی واشنگتن
سلام میخواستم بدونم من حساب گردش مالی ندارم بعد 22 سالمه و پول بلیط و هتل را فقط دارم. فقط میخوام 2 هفته آمریکا بمونم میخوام با یه نفر ملاقات کنم با این شرایط به من ویزا میدن؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست من برای ویزای توریستی از ارمنستان وقت گرفته و پولش رو هم پرداخت کرده، اما فرم 160 رو (به نظر من) با دقت و وسواس پر نکرده، من خیلی اصرار دارم که فرم رو اصلاح کنه، اونم به من گفت نمیشه چون سابمیتش کرده، بر اساس چیزایی که تو این تاپیک خوندم فهمیدم که گویا میشه وارد حساب کاربریت بشی و تا 2-3 روز قبل دوباره فرم 160 رو پر کنی، درسته؟
در ضمن دوست من 165 دلار ثبت نام رو نقدی پرداخت کرده (توسط یک نفر تو ارمنستان) و میگه حساب کاربری نداره! پس چیکار کنیم الان؟؟!!
خودمم گیج شدم!! یعنی میشه فرم و عکس رو فرستاد اما حساب کاربری نداشت؟؟
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-03-15 ساعت 19:38)mahyar_josie نوشته:  سلام میخواستم بدونم من حساب گردش مالی ندارم بعد 22 سالمه و پول بلیط و هتل را فقط دارم. فقط میخوام 2 هفته آمریکا بمونم میخوام با یه نفر ملاقات کنم با این شرایط به من ویزا میدن؟؟
هر چيزی قانونی داره. شما برای گرفتن ويزا امريکا نياز به پيرينت حساب خوب و بقيه مدارک داريد
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، only_flight ، حاجی واشنگتن
(2013-03-16 ساعت 02:26)Kurosh_Salehi نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 19:38)mahyar_josie نوشته:  سلام میخواستم بدونم من حساب گردش مالی ندارم بعد 22 سالمه و پول بلیط و هتل را فقط دارم. فقط میخوام 2 هفته آمریکا بمونم میخوام با یه نفر ملاقات کنم با این شرایط به من ویزا میدن؟؟
هر چيزی قانونی داره. شما برای گرفتن ويزا امريکا نياز به پيرينت حساب خوب و بقيه مدارک داريد

چقدر پول باید تو حساب داشته باشم؟
به مجرد بودن و سن پایین گیر میدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-03-16 ساعت 11:12)mahyar_josie نوشته:  

50 ميليون به بالا . به مجرد بودن و سن پائين بودنم گير ميدن. %1 احتمال گرفتن ويزا داری
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
(2013-03-16 ساعت 15:29)Kurosh_Salehi نوشته:  

50 ميليون به بالا . به مجرد بودن و سن پائين بودنم گير ميدن. %1 احتمال گرفتن ويزا داری

رفتن به امریکا انقدر سخته یا همه کشور ها اینجوریه؟
یه سوال دارم خارج از این بحث ممنون میشم اگر کسی میدونه جواب بده. یه نفر سیتیزن آمریکا با همین شرایط من هم باید 50 میلیون گردش حساب اینا داشته باشه تا مثلا بیاد ترکیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-03-17 ساعت 00:15)mahyar_josie نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 15:29)Kurosh_Salehi نوشته:  

رفتن به آمریکا انقدر سخته یا همه کشور ها اینجوریه؟
یه سوال دارم خارج از این بحث ممنون میشم اگر کسی میدونه جواب بده. یه نفر سیتیزن آمریکا با همین شرایط من هم باید 50 میلیون گردش حساب اینا داشته باشه تا مثلا بیاد ترکیه؟

دوست عزیز هر کشوری شرایط خودش را داره واسه این ک بدونه برمیگردی و آمریکا و کانادا و استرالیا سخت تر ویزا میدن و یه مشکل ارزش پاسپورت ایرانه
ترکیه هم شرایط سختی نداره ( واسه ایرانیا ک ویزا نمیخواد) واسه یه آمریکایی نمیدونم اما خوب فکر نمیکنم خیلی سخت باشه یا ارایواله یا اگه نه راحت میتونه وبزا بگیره
پاسخ
تشکر کنندگان: mahyar_josie
دوستان عزیزم من نمیخوام گفته های دوستان رو نقض کنم اصلا همچین برداشتی نکنید ,ولی اینکه میگید اگه سن پایین باشه و مجرد باشی گیر میدن اصلا منطقی نیس ,من خودم اولین بار که رفتم 18 سالم بود اصلا هم گیر ندادن تازه کنکور داده بودم و قبول شده بودم هیچ مدرکی هم نداشتم که نشون بدم من میخوام برم دانشگاه ,اتفاقا یه ضرب هم گرفتم ,من قبلا هم گفتم اگه نظر بر این باشه که برید و برگردید و با این نیت برید ,ویزا میگیرید آفیسرها روانشناسای خوبین و فوری تشخیص میدن,من حتی تمکن مالی هم نبرده بودم یادم رفته بود جا مونده بود ایران ,
من تقریبا 5و6باری رفتم و تو این 5و6 بار اصلا هیچ مدرکی ازم نخواستم ,هیچی که میگم واقعا هر چی بردم با خودم برگردوندم یه بار هم نگفتن یه کاغذ به ما نشون بده در حد چند تا سوال بوده ,آخرین بار هم پارسال رفته بودم باز کل خانواده یه جا ویزا دادن اصلا ازمون نخواستن مدرک نشون بدیم که ما همه خانواده یه جا میریم شاید برنگردیم ,بابا و مامانم یه ضرب گرفتن من و برادرم 10روز کلیرنس خوردیم,
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shimoda ، r_ent ، ehsan m
سلام بچه من یه عضو جدید هستم و هیچ گونه اطلاعاتی از این سایت ندارم به تازگی بر اثر یه برخورد ساده با این سایت آشنا شدم و بشدت علاقمندم که به یه کشور خوب برم.اگه ممکنه کمکم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من 2 تا سوال داشتم ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه
1-میشه عکس فرم DS-160 بعد از گرفتن کانفرمیشن عوض کرد من پر کردم و وقت هم گرفتم میخوام بدونم اگه بخوام عکس و عوض کنم باید یه بار دیگه فرم و پرکنم و دوباره وقت بگیرم راستش عکسم و با رزولوشن کمتر از 600*600 تو فرم اپ کردم تو سایت زده حتما باید بین 600*600 تا 1200*1200 باشه ماله من همون 3*4 خودمونه تو فرم اپلود کردم
2- من 5 سال مدیر یه فروشگاه کامپیوتریم که جواز کسبش به اسم پدرم بیمه هم ندارم به نظرتون چه مدرکی نشون بدم ک افیسرو متقاعد بکنه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-03-18 ساعت 02:06)amir0300 نوشته:  دوستان من 2 تا سوال داشتم ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه
1-میشه عکس فرم DS-160 بعد از گرفتن کانفرمیشن عوض کرد من پر کردم و وقت هم گرفتم میخوام بدونم اگه بخوام عکس و عوض کنم باید یه بار دیگه فرم و پرکنم و دوباره وقت بگیرم راستش عکسم و با رزولوشن کمتر از 600*600 تو فرم اپ کردم تو سایت زده حتما باید بین 600*600 تا 1200*1200 باشه ماله من همون 3*4 خودمونه تو فرم اپلود کردم
2- من 5 سال مدیر یه فروشگاه کامپیوتریم که جواز کسبش به اسم پدرم بیمه هم ندارم به نظرتون چه مدرکی نشون بدم ک افیسرو متقاعد بکنه
در مورد سوال اولتون نگران نباشید ,تا جایی که یادمه روز مصاحبه هم باید عکس ببرید ,عکس منو روز مصاحبه قبول نکردن و گفتن عکس جدید رو همراه پاسپورتم وقتی کلیر شدم بفرستم منم همین کارو کردم مشکلی پیش نیومد ,ولی دقیق اطلاع ندارم که بعد از پر کردن فرم بشه عوض کرد یا نه,
درمورد سوال دومتون میتونید تو سربرگ فروشگاه گواهی اشتغال به کار بنویسید و پدرتون مهر و امضا کنن ,البته منظورم از نوشتن تایپ کردن بود
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ehsan m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان