کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
سلام دوستان : من میخواهم به مادرم دعوتنامه بفرستم برای آمدن به امریکا که در دوران زایمان در کنارم باشد ولی هیچ اطلاعاتی ندارم که چکار باید بکنم و از کجا شروع کنم فقط میدونم باید دعوتنامه بفرستم لطفا منو راهنمائی کنید که چه کارهائی باید انجام بدم همین طور در مورد هزینه های تقریبی هم راهنمائی میخوام ممنون میشم راهنمائی کنید .
پاسخ
تشکر کنندگان: naser_hosseini
سلام دوستان میشه بهم بگین واسه ویزای توریستی چه مدارکی لازمه؟ممنون میشم کامل راهنماییم کنید .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-19 ساعت 13:59)mahyar_josie نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 18:31)negi نوشته:  دوست عزیز آیا شما نامزدتون در آمریکا هستند؟ اگر جوابتون مثبت هست، بدونید که باید سیتیزن باشند و فردی که گرین کارت داره نمی تونه برای نامزدش اقدام کنه. باید ثابت کنید که این رابطه سوری نیست و همدیگه رو توی ۲ سال گذشته حضوری ملاقات کردید، و مدارکی که نشون بده در مدتی که از هم دور بودید با هم در تماس بودید. ایشون باید شرایط مالی مناسبی داشته باشند که نشون می ده می تونند هزینه زندگی شما رو ساپورت کنند.
برای اطلاعات بیشتر به فروم ویزای نامزدی در ویزاهای مهاجرتی مراجعه کنید.
موفق باشید!

سلام
با تشکر از جوابتون
نامزد من 17 سال هست که آمریکا زندگی میکنه ولی سیتیزن نیست. از نظر ساپورت مالی مشکلی نداره و گرین کارد داره. من شنیدم کسی که گرین کارد داره میتونه نامزدشو ببره آمریکا ولی 4-5 سال طول میکشه و میخواستم بدونم اگر نامزد من بخواد سیتیزن بشه چند مدت طول میکشه که بعدش بتونه منو ببره اونجا.
با تشکر Rolleyes
اگه سیتیزن باشه شما با ویزای نامزدی در کمتر از یک سال می تونید برید آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان: mahyar_josie
سلام دوستان خوبم.من ۳ماهه که اومدم آمریکا و الان واسه پدرم برای ویزای توریستی اقدام کردم که ۱ماه بیاد پیشم.کاری که کردم فقط DS 160 رو براش پر کردم ۱۶۰دلار هم دادم و وقط مصاحبه گرفتم.حالا این دعوت نامه دیگه چیه؟چجوری باید دعوت نامه بفرستم؟
و اینکه بابام ۶۵ سالشه نمایشگاه ماشین وخونه داره و همین چیزا.سفرم خیلی سال پیش اروپا رفته ولی اخیرا سفراش همین دوبی ترکیه مالزی بوده.به نظرتون بهش ویزا میدن؟وای من اینجا خیلی تنهام میترسم بهش ویزا ندن...
کیس : **44
پاسخ
تشکر کنندگان: مامان راستین
(2013-07-20 ساعت 20:44)usamohajer نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 13:59)mahyar_josie نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 18:31)negi نوشته:  دوست عزیز آیا شما نامزدتون در آمریکا هستند؟ اگر جوابتون مثبت هست، بدونید که باید سیتیزن باشند و فردی که گرین کارت داره نمی تونه برای نامزدش اقدام کنه. باید ثابت کنید که این رابطه سوری نیست و همدیگه رو توی ۲ سال گذشته حضوری ملاقات کردید، و مدارکی که نشون بده در مدتی که از هم دور بودید با هم در تماس بودید. ایشون باید شرایط مالی مناسبی داشته باشند که نشون می ده می تونند هزینه زندگی شما رو ساپورت کنند.
برای اطلاعات بیشتر به فروم ویزای نامزدی در ویزاهای مهاجرتی مراجعه کنید.
موفق باشید!

سلام
با تشکر از جوابتون
نامزد من 17 سال هست که آمریکا زندگی میکنه ولی سیتیزن نیست. از نظر ساپورت مالی مشکلی نداره و گرین کارد داره. من شنیدم کسی که گرین کارد داره میتونه نامزدشو ببره آمریکا ولی 4-5 سال طول میکشه و میخواستم بدونم اگر نامزد من بخواد سیتیزن بشه چند مدت طول میکشه که بعدش بتونه منو ببره اونجا.
با تشکر Rolleyes
اگه سیتیزن باشه شما با ویزای نامزدی در کمتر از یک سال می تونید برید آمریکا

با تشکر از جوابتون
مشکل اینه که گرین کارد داره و سیتیزن نیست و با گرین کارت چند مدت طول میکشه؟؟؟ یا اگه بخواد برای سیتیزن شیپ اقدام کنه چقدر طول میکشه سیتیزن شه؟؟؟ امیدوارم منظورم رو درست گفته باشم .
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-21 ساعت 01:35)marj88 نوشته:  سلام دوستان خوبم.من ۳ماهه که اومدم آمریکا و الان واسه پدرم برای ویزای توریستی اقدام کردم که ۱ماه بیاد پیشم.کاری که کردم فقط DS 160 رو براش پر کردم ۱۶۰دلار هم دادم و وقط مصاحبه گرفتم.حالا این دعوت نامه دیگه چیه؟چجوری باید دعوت نامه بفرستم؟
و اینکه بابام ۶۵ سالشه نمایشگاه ماشین وخونه داره و همین چیزا.سفرم خیلی سال پیش اروپا رفته ولی اخیرا سفراش همین دوبی ترکیه مالزی بوده.به نظرتون بهش ویزا میدن؟وای من اینجا خیلی تنهام میترسم بهش ویزا ندن...

سلام دعوت نامه رو باید تایپ کنید و ایمیل کنید. اگه مخارج سفر را خودشون متقبل میشن شما فقط بنویسین که ایشون میان پیش شما برای ویزیت و هزینه شون رو هم خودشون میدن. من برای پدر و مادرم فرستادم ولی اصلا روز مصاحبه ندیده بودن. فقط مدارک مالی رو دیده بودن. راستی شما کجای آمریکا هستین الان؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s
(2013-07-20 ساعت 02:24)elnazh نوشته:  سلام دوستان : من میخواهم به مادرم دعوتنامه بفرستم برای آمدن به آمریکا که در دوران زایمان در کنارم باشد ولی هیچ اطلاعاتی ندارم که چکار باید بکنم و از کجا شروع کنم فقط میدونم باید دعوتنامه بفرستم لطفا منو راهنمائی کنید که چه کارهائی باید انجام بدم همین طور در مورد هزینه های تقریبی هم راهنمائی میخوام ممنون میشم راهنمائی کنید .

سلام قدم اول پر کردن فرم Ds 160 هست، بعد پرداخت 160 دلار به سفارت برای گرفتن وقت مصاحبه و در آخر گرفتن وقت مصاخبه.
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s ، naser_hosseini
(2013-07-24 ساعت 05:32)jilibo نوشته:  
(2013-07-21 ساعت 01:35)marj88 نوشته:  سلام دوستان خوبم.من ۳ماهه که اومدم آمریکا و الان واسه پدرم برای ویزای توریستی اقدام کردم که ۱ماه بیاد پیشم.کاری که کردم فقط DS 160 رو براش پر کردم ۱۶۰دلار هم دادم و وقط مصاحبه گرفتم.حالا این دعوت نامه دیگه چیه؟چجوری باید دعوت نامه بفرستم؟

سلام دعوت نامه رو باید تایپ کنید و ایمیل کنید. اگه مخارج سفر را خودشون متقبل میشن شما فقط بنویسین که ایشون میان پیش شما برای ویزیت و هزینه شون رو هم خودشون میدن. من برای پدر و مادرم فرستادم ولی اصلا روز مصاحبه ندیده بودن. فقط مدارک مالی رو دیده بودن. راستی شما کجای آمریکا هستین الان؟

خب دعوت نامه رو باید به کی ایمیل کنم)؟سفارت؟چی باید بنویسم توش میشه شما بگین چی نوشتین؟ بعد اینگیلیسی باشه یا فارسی.من مریلندم.بعد مادر پدر شما گرفتن ویزا؟
کیس : **44
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، همگی خسته نباشید. به راهنمایی فوریتان نیاز دارم.
من به تازگی خبر دار شدم که مقالم در کنگره آمریکا پذیرفته شده ( تاریخ 15-17 اکتبر) و الان دارم کارای رفتن به دو کنگره آلمان و هلند را برای تاریخ 11 تا14 و 21تا24 سپتامبر انجام میدم. با توجه به شرایطم:دختر، فوق لیسانس،مجرد، 28 سال، شاغل در کاردولتی، دارای سند آپارتمان (200م) و یک شینگن آلمان در 2010 در پاس. شانسی برای گرفتن ویزای آمریکا دارم؟ الان دیر نیست برای گرفتن وقت از سفارت آمریکا؟ از کجا اقدام کنم برای ویزا بهتره ( یعنی مدت 2 هفته ای که در اروپا هستم میشه به سفارت های اونجا برم؟ و در نهایت کدام کشور اروپایی برای اقدام بهتره؟
و سوال آخرم اینکه اگر من همه چی ok شد و رفتم usa و برنگشتم تا کار یا position phd پیدا کنم، واسه برادرم که در لاتاری 2014 برنده شده و مدارکشو ارسال کرده ،ولی هنوز وقت مصاحبه اش معلوم نشده بد نمیشه؟
ممنونم از همتون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-24 ساعت 20:44)marj88 نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 05:32)jilibo نوشته:  

خب دعوت نامه رو باید به کی ایمیل کنم)؟سفارت؟چی باید بنویسم توش میشه شما بگین چی نوشتین؟ بعد اینگیلیسی باشه یا فارسی.من مریلندم.بعد مادر پدر شما گرفتن ویزا؟

دعوت نامه باید انگلیسی باشه و روز مصاحبه ( سفارت دبی) باید پدرتون با خودش ببره. پس ایمیل کنید برای پدرتون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز من یه سوال دارم. بعد از اینکه اف بی آی چک کلیر شد، چقدر وقت داریم که بریم ویزا رو بگیریم؟؟ و بعد از گرفتن ویزا چقدر وقت داریم از کشور خارج شیم؟؟ و سوال دیگه اینکه مدت ویزا رو تو ویزا میزنن؟؟ یا تو فرودگاه آمریکا می زنن؟؟ اگه کسی جواب بده یک دنیا ممنون.
پاسخ
تشکر کنندگان: feidom30
(2013-07-24 ساعت 23:33)imandimo نوشته:  سلام دوستان، همگی خسته نباشید. به راهنمایی فوریتان نیاز دارم.
من به تازگی خبر دار شدم که مقالم در کنگره آمریکا پذیرفته شده ( تاریخ 15-17 اکتبر) و الان دارم کارای رفتن به دو کنگره آلمان و هلند را برای تاریخ 11 تا14 و 21تا24 سپتامبر انجام میدم. با توجه به شرایطم:دختر، فوق لیسانس،مجرد، 28 سال، شاغل در کاردولتی، دارای سند آپارتمان (200م) و یک شینگن آلمان در 2010 در پاس. شانسی برای گرفتن ویزای آمریکا دارم؟ الان دیر نیست برای گرفتن وقت از سفارت آمریکا؟ از کجا اقدام کنم برای ویزا بهتره ( یعنی مدت 2 هفته ای که در اروپا هستم میشه به سفارت های اونجا برم؟ و در نهایت کدام کشور اروپایی برای اقدام بهتره؟
و سوال آخرم اینکه اگر من همه چی ok شد و رفتم usa و برنگشتم تا کار یا position phd پیدا کنم، واسه برادرم که در لاتاری 2014 برنده شده و مدارکشو ارسال کرده ،ولی هنوز وقت مصاحبه اش معلوم نشده بد نمیشه؟
ممنونم از همتون.

درود بر شما
به خدمتتون عرض کنم که به نظر بنده شما شرایط اخد ویزا رو دارید . به نظر من می تونید اون رو دریافت بکنید. در مورد دیر یا زور بودنش اطلاعی ندارم اما این که سفارت با سفارت فرقی نمی کنه؛ جه شما برید سفارت هلند یا آلمان، هر جفتش سفارت آمریکاست.
برای برادرتون هم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد، ایشون می تونند اصلا تو روز مصاحبه اسمی از شما نبرند
آنان که می گویند می توانیم و آنان که می گویند نمی توانیم، هر دو راست می گویند
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی

کسی که با ویزای B2 وارد آمریکا میشه میتونه با گواهینامه بین المللی ماشین غیر اجاره ای ( مثلا ماشین بستگان ) را سوار بشه؟ از نظر بیمه باید چیکار کنه؟

ممنون
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-02 ساعت 22:10)jilibo نوشته:  دوستان عزیز من یه سوال دارم. بعد از اینکه اف بی آی چک کلیر شد، چقدر وقت داریم که بریم ویزا رو بگیریم؟؟ و بعد از گرفتن ویزا چقدر وقت داریم از کشور خارج شیم؟؟ و سوال دیگه اینکه مدت ویزا رو تو ویزا میزنن؟؟ یا تو فرودگاه آمریکا می زنن؟؟ اگه کسی جواب بده یک دنیا ممنون.

سلام
از سوالتون معلومه که کلیر شدید
امیدوارم اینطور باشه. لطفا اگر کلیر شدید بفرمائید بعد از چه مدت بوده؟؟
به نظر میرسه تارخی که جلوی کیس نامبرتون درج میشه در زمان اعلام کلیر شدنتون حداکثر زمان پیک آپ هست
فکر میکنم بعد از گرفتن ویزا حداکثر 3 ماه وقت دارید برید ولی برای اطمینان زمان اخذ ویزا از کارمند سفارت سوال کنید
باز هم طبق اطلاعاتی که دارم بنظر میرسه مدت ویزا رو در فرودگاه میزنند که بین سه ماه تا شش ماه است بستگی به شانس داره
باز هم تبریک
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-04 ساعت 14:46)myangel نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 22:10)jilibo نوشته:  دوستان عزیز من یه سوال دارم. بعد از اینکه اف بی آی چک کلیر شد، چقدر وقت داریم که بریم ویزا رو بگیریم؟؟ و بعد از گرفتن ویزا چقدر وقت داریم از کشور خارج شیم؟؟ و سوال دیگه اینکه مدت ویزا رو تو ویزا میزنن؟؟ یا تو فرودگاه آمریکا می زنن؟؟ اگه کسی جواب بده یک دنیا ممنون.

سلام
از سوالتون معلومه که کلیر شدید
امیدوارم اینطور باشه. لطفا اگر کلیر شدید بفرمائید بعد از چه مدت بوده؟؟
به نظر میرسه تارخی که جلوی کیس نامبرتون درج میشه در زمان اعلام کلیر شدنتون حداکثر زمان پیک آپ هست
فکر میکنم بعد از گرفتن ویزا حداکثر 3 ماه وقت دارید برید ولی برای اطمینان زمان اخذ ویزا از کارمند سفارت سوال کنید
باز هم طبق اطلاعاتی که دارم بنظر میرسه مدت ویزا رو در فرودگاه میزنند که بین سه ماه تا شش ماه است بستگی به شانس داره
باز هم تبریک

سلام ممنون از پاسختون. نه هنوز کلیر نشدم. خیلی داره طول میکشه !!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdi nakhaee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان