موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان : من میخواهم به مادرم دعوتنامه بفرستم برای آمدن به امریکا که در دوران زایمان در کنارم باشد ولی هیچ اطلاعاتی ندارم که چکار باید بکنم و از کجا شروع کنم فقط میدونم باید دعوتنامه بفرستم لطفا منو راهنمائی کنید که چه کارهائی باید انجام بدم همین طور در مورد هزینه های تقریبی هم راهنمائی میخوام ممنون میشم راهنمائی کنید .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان میشه بهم بگین واسه ویزای توریستی چه مدارکی لازمه؟ممنون میشم کامل راهنماییم کنید .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم.من ۳ماهه که اومدم آمریکا و الان واسه پدرم برای ویزای توریستی اقدام کردم که ۱ماه بیاد پیشم.کاری که کردم فقط DS 160 رو براش پر کردم ۱۶۰دلار هم دادم و وقط مصاحبه گرفتم.حالا این دعوت نامه دیگه چیه؟چجوری باید دعوت نامه بفرستم؟
و اینکه بابام ۶۵ سالشه نمایشگاه ماشین وخونه داره و همین چیزا.سفرم خیلی سال پیش اروپا رفته ولی اخیرا سفراش همین دوبی ترکیه مالزی بوده.به نظرتون بهش ویزا میدن؟وای من اینجا خیلی تنهام میترسم بهش ویزا ندن...
کیس : **44
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان، همگی خسته نباشید. به راهنمایی فوریتان نیاز دارم.
من به تازگی خبر دار شدم که مقالم در کنگره آمریکا پذیرفته شده ( تاریخ 15-17 اکتبر) و الان دارم کارای رفتن به دو کنگره آلمان و هلند را برای تاریخ 11 تا14 و 21تا24 سپتامبر انجام میدم. با توجه به شرایطم:دختر، فوق لیسانس،مجرد، 28 سال، شاغل در کاردولتی، دارای سند آپارتمان (200م) و یک شینگن آلمان در 2010 در پاس. شانسی برای گرفتن ویزای آمریکا دارم؟ الان دیر نیست برای گرفتن وقت از سفارت آمریکا؟ از کجا اقدام کنم برای ویزا بهتره ( یعنی مدت 2 هفته ای که در اروپا هستم میشه به سفارت های اونجا برم؟ و در نهایت کدام کشور اروپایی برای اقدام بهتره؟
و سوال آخرم اینکه اگر من همه چی ok شد و رفتم usa و برنگشتم تا کار یا position phd پیدا کنم، واسه برادرم که در لاتاری 2014 برنده شده و مدارکشو ارسال کرده ،ولی هنوز وقت مصاحبه اش معلوم نشده بد نمیشه؟
ممنونم از همتون.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من یه سوال دارم. بعد از اینکه اف بی آی چک کلیر شد، چقدر وقت داریم که بریم ویزا رو بگیریم؟؟ و بعد از گرفتن ویزا چقدر وقت داریم از کشور خارج شیم؟؟ و سوال دیگه اینکه مدت ویزا رو تو ویزا میزنن؟؟ یا تو فرودگاه آمریکا می زنن؟؟ اگه کسی جواب بده یک دنیا ممنون.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
کسی که با ویزای B2 وارد آمریکا میشه میتونه با گواهینامه بین المللی ماشین غیر اجاره ای ( مثلا ماشین بستگان ) را سوار بشه؟ از نظر بیمه باید چیکار کنه؟
ممنون
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران