موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز 92Diana شما احتیاج به هیچ آزانس و وکیلی ندارید اصلا و تمام کاراتون رو خودتون میتونید انجام بدید به بهترین شکل و فقط هزینه ی خود سفارت رو به حساب سفارت واریز میکنید با کردیت کارت و وقت مصاحبه هم بلیط و ویزای دوبی رو میگیرید و میرید دوبی 1 روز زودتر.و برای هتل در دبی هم به آزانسها پول 2برابر ندید و میتونید از سایت جهانی booing.com هتل موردنظر در دبی رو انتخاب کنید و رزرو کنید ولی ویزا و بلیط رو میتونید از آزانس بگیرید که 2هفته زودتر اقدام کنید ویزای دبی با هزینه ی کمتری بستتون میاد.پاسپورتتن حداقل از زمان روز مصاحبتون باید 6ماه اعتبار داشته باشهاگر قصد امتحان در آمریکا رو دارید این موضوع رو عنوان نکنید چون قصد شما سیاحت هست.درضمن در فرم دی اس 160 مکان اقامتتون رو منزل آشنایان ننویسید و اسم و آدرس یه هتل رو بنویسید.احتیاج به رزرو بلیط آمریکا و دعوتنامه هم ندارید چون معلون نیست ویزاتن چه زمانی به شما تعلق بگیره .اگر قصد گردش و تفریح در زمانی خاص رو دارید حداقل 2 تا 3 ماه زودتر از زمان تعیین شده برای سفرتون,وقت مصاحبه رو بگیرید.از همسرتون هم حتما مصاحبه میکنند در یک روز و باهم.مدارک لازمه رو ترجمه رسمی کنید و به تایید دارالترجمه دادگستری برسونید و همچنین وزرت امور خارجه(اینارو دیگه حتما میدونید چون سفر به کانادا داشتید).شرایطتتون نرمال هست.حساسیت زیاد به خرج ندید و بزارید روال عادی به خودش بگیره یعنی نه اعتماد به نفس زیاد و نه استرس زیاد.همه چی در حد نرمالاگه گردش حساب هم دارید ببرید.فکر نمیکنم چیز دیگه ای جا انداخته باشم ولی اگه سوالی داشتید من شمارمو براتون پیغام میذارم و در خدمتتون هستم.
موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
I appeared for the VISA interview at Mumbai Consulate on 16th August, 2013 and was issued a 221g green asking me to email invitation in PDF format and a word document containing my detailed resume, research, position, purpose of visit, itinerary, funding travelers, and travel details .
i need a little help since i am applying for a tourist visa is invitation letter necessary for tourist visa?,second regarding research since i have not done any research project during my college ( i am a Pharmacist and MBA graduate) what should i submit?
Thanks in advance for your help.
i do have valid uk visa and several schengen visa and have indian resident visa (OCI card))
the officer just asked about my income and travel history and did not see any documents !!
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من از طریق این سایت برای مادرم فرم ds160 رو دارم پر می کنم.https://ceac.state.gov/GenNIV/
هنوز به صورت کامل پر نکردم، ولی وقتی امروز خواستم برم ادامه اش رو پر کنم وارد سایت نمی شود، من فقط شروع کردم به پر کردن فرم، آیا حساب کار بری چیزی جدای این است؟ من باردارم و می خوام مادرم بهمن ماه پیش من باشه، من انکارا رو انتخاب کردم که میگه وقت نداره آیا ممکنه تا آخر مهر وقت گیرم بیاد؟
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
در ضمن من در فرم 160 نوشته ام که خودشان هزینه سفر را می دهند یعنی گزینه self رو انتخاب کردم، میتونم تو دعوت نامه بنویسم هزینه خورد و خوراک و بیمه و مسکنش را من میدم؟