موضوعها: 0
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
2013-12-22 ساعت 20:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-22 ساعت 20:17 توسط shahram1363.)
وحیدجان ممنون از پاسخت.. حالا یه سوال... من برای دیدن دختر داییم میخوام برم کالیفرنیا که 15 ساله ندیدمش البته نمیخوام اسپانسرم بشه.. یعنی بازم ویزای شینگن مهمه؟ آخه من اروپا کسی رو ندارم که حتمن اول برم اونجا مگر اینکه یه تفریح خاصی باشه.. لطفن تجربه خودتونو بگید... البته ویزارو برای تابستون میخوام.
یعنی کسی نبوده که بدون شینگن ویزا گرفته باشه؟
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه سوال فنی دارم ازتون:::
به نظرتون چند درصد از ایرانیا ویزای توریستی رو واقعا برای گشت و گذار میخان؟؟
و چند درصد مثه من میخان برن اوونور هر جوری شده ویزارو تبدیل کنن؟؟
اخ جون بالاخره امضا گذاشتم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
برای فقط اطلاع رسانی
من پاسپورتم رو بعد 90 روز فرستادم سفارت تو دبی و ویزا رو دریافت کردم
خود سفارت به من 11 ماه وقت داده بود برای ارسال
اگر کسی از دوستان هست که می خواد دیر بفرسته می تونه اینکار رو انجام بده
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-25 ساعت 00:48)ehsan m نوشته: راستی دوستان
واسه مصاحبه نظرتون چیه برم سفارتای اروپا ؟
کدام سفارت بهتره یا شانسی بیشتره واسه ویزا داره؟
من هم یک بار همین فکر رو کردم و رفتم از یه سفارت توی اروپا درخواست دادم که رد شدم!! البته شرایط من فرق داشت و چون خونواده م اونجا هستن احتمالا هرجا میرفتم نتیجه همین بود. اما در کل به نظر من بهتره آنکارا یا ایروان یا ابوظبی برید که با شرایط ایرانی ها و مدارکشون آشنایی دارن. چون بعضی از سفارت ها توی کشورهای دیگه فقط به این دلیل که از مدارکی که ایرانی ها ارائه میدن زیاد سر در نمیارن کیس رو ریجکت میکنن.
Category: F2B
خداوندا، سرنوشت مرا خیر بنویس. تقدیری مبارک؛ تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ببخشید بنده فرم DS160 رو در سایت travel.state.gov پر کردم و تاییدیه نهایی هم گرفتم و داخل اون تعیین محل مراجعه به کنسولگری ( دبی ) هم شده. ولی از زمان رفتن و یا بازه ی زمانی برای رفتن به کنسولگری صحبتی نشده. ممنون میشم یکی کامل توضیح بده که روالش چطوره و بعد از پر کردن فروم DS160 باید چیکار کرد و چطوری میشه برای مراجعه به سفارت آمریکا در دبی وقت گرفت ؟
با تشکر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اخیرا سعی کردید که از طریق صفحه ای میل با سفارت آنکارا تماس بگیرید و آیا موفق شدید؟هر کاری می کنم پیغام خطا میده.میخوام بپرسم که چرا هنوز کلیرنس پدر و مادرم بعد 3 ماه نیومده.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا