کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیه سوالات مربوط به ویزای توریستی در یک تاپیک
(2014-01-02 ساعت 01:51)mparsouzi نوشته:  دوستان سلام.
من اکثر سوالات و جواب ها رو خوندم ولی سوال خودم و بینشون ندیدم.
من و همسرم هر دو دانشجوی دکترا هستیم در آمریکا. من قصد دارم برای پدر و مادرم دعوت نامه بفرستم که تابستون بیان اینحا.
1. پدر من بازنشسته ی آموزش و پرورش هست. ایشون چه مدرک اشتغالی باید ببرن سفارت؟ در ضمن من یک خواهر و برادر مجرد در ایران دارم. آیا این کمک میکنه که نشون بده می خوان برگردن؟

2. پدرم چند سال پیش نام خانوادگی خودشون و عوض کردن ولی من نه. آیا ممکن هست این مشکلی پیش بیاره؟ (در صفخه ی توضیحات شناسنامه به نام خانوادگی قبلی اشاره شده)
3. کجا رو برای مصاحبه پیشنهاد می کنید؟ دبی یا آنکارا؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدهید.
سلام
پدرتون ميتونه بيمه باز نشستگيشون رو يا مدرک ديگه اي که مربوط به کارشون بودرو ببرن
بله داشتن فرزند در ايران ميتونه تا حد کمی کمک کنه
در مورد شناسنامه حتماً توضيحات رو ترجمه کنيد و با خودتون ببريد
انکارا بهتر هست دبی تو اينجور کيس ها کلير طولانی ميزنه
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما.اگه آدرس ایمیل واشنگتن را دارید ممنون میشم به من بگید چون من هر چی ایمیل میزنم به fmjvisas@state.gov جواب میدن که این اشتباه است و پیغام شما نرسیده به دستشان حالا اگر اطلاعاتی دارید کمک کنید ممنون میشم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-05 ساعت 17:15)mrts نوشته:  با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما.اگه آدرس ایمیل واشنگتن را دارید ممنون میشم به من بگید چون من هر چی ایمیل میزنم به fmjvisas@state.gov جواب میدن که این اشتباه است و پیغام شما نرسیده به دستشان حالا اگر اطلاعاتی دارید کمک کنید ممنون میشم.
International Visitors Office
The National Academies
500 Fifth Street, NW
Washington, DC 20001
Ph: 1-202 334 2339; Fax: 1- 202 334 2231
Email: visas@nas.edu
http://national-academies.org/visas

شماره تماس با واشینگتون :

001-2026631225
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee ، mahdi nakhaee
سلام دوستان . من و مادرم 7 ماه قبل با داشتن دعوتنامه از برادرم برای ویزای توریستی از دبی اقدام کردیم که نتیجه مثبت بود ولی هنوز جواب کلیرنس ما نیومده:
1.به نظر شما این مدت انتظار طبیعیه؟ 2.ایا درحال حاضر نیاز به پیگیری هست؟ 3.معمولا کلیرنس از دبی چقدر زمان میبرد؟ 4.با توجه به اینکه دو شماره پیگیری جداگانه به من و مادرم داده اند ایا ممکنه که ما در زمانهای متفاوت کلیرنس شویم یا چون باهم اقدام کرده ایم حتما نتیجه کلیرنس همزمان میاد؟
از جوابای محبت امیز شما سپاسگذارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-06 ساعت 01:29)پرنیان2 نوشته:  سلام دوستان . من و مادرم 7 ماه قبل با داشتن دعوتنامه از برادرم برای ویزای توریستی از دبی اقدام کردیم که نتیجه مثبت بود ولی هنوز جواب کلیرنس ما نیومده:
1.به نظر شما این مدت انتظار طبیعیه؟ 2.ایا درحال حاضر نیاز به پیگیری هست؟ 3.معمولا کلیرنس از دبی چقدر زمان میبرد؟ 4.با توجه به اینکه دو شماره پیگیری جداگانه به من و مادرم داده اند ایا ممکنه که ما در زمانهای متفاوت کلیرنس شویم یا چون باهم اقدام کرده ایم حتما نتیجه کلیرنس همزمان میاد؟
از جوابای محبت امیز شما سپاسگذارم
سلام
پيگيری باعث نميشه ويزاتون زودتر بياد.
به احتمال زياد تا عيد کلير ميشيد.
بله امکانش هست جداگانه کلير شويد.
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: پرنیان2
با سلام
من در حال حاضر در آمريكا هستم و گرين كارت دارم
مادرم قصد سفر به اينجا رو داره. ممنون ميشم اگه كسي اطلاعي داره سوالات منو پاسخ بده
١) براي فرستادن دعوتنامه بهتره من اقدام كنم يا يكي ازبستگانم كه اينجاست؟
٢) نظر من اينه كه مادرم به آفيسر اشاره ايي نكنه كه دخترش آمريكاست؟ ( البته پدرم و خواهر وبرادرم ايران هستند)
٣) مادرم ويزاي شنگن دو بار داشته و اروپا هم رفته احتمال گرفتن ويزا چند درصده؟
٤)چه مداركي براي محكم كاري ارائه بده؟
ممنون
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-06 ساعت 05:41)Leila12020 نوشته:  با سلام
من در حال حاضر در آمريكا هستم و گرين كارت دارم
مادرم قصد سفر به اينجا رو داره. ممنون ميشم اگه كسي اطلاعي داره سوالات منو پاسخ بده
١) براي فرستادن دعوتنامه بهتره من اقدام كنم يا يكي ازبستگانم كه اينجاست؟
٢) نظر من اينه كه مادرم به آفيسر اشاره ايي نكنه كه دخترش آمريكاست؟ ( البته پدرم و خواهر وبرادرم ايران هستند)
٣) مادرم ويزاي شنگن دو بار داشته و اروپا هم رفته احتمال گرفتن ويزا چند درصده؟
٤)چه مداركي براي محكم كاري ارائه بده؟
ممنون

سلام
معمولا به مادرانی که برای دیدن فرزندشون قصدسفر دارن به راحتی ویزای توریستی میدن بنابراین بهتره شما خودتون دعوتنامه بفرستین و مادرتون بگن که برای دیدن شما میان.همین که سایراعضای خانواده ایران هستن بهترین مدرکه ولی ترجیحا پرینت گردش بانکی و ویزای شنگن قبلی هم همراهشون باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-17 ساعت 17:54)Kurosh_Salehi نوشته:  دوستان من مصاحبه داشتم و 1 ضرب ويزا گرفتم. يه چيزی جالب من 1 روز قبل از مصاحبه با آقايی آشنا شدم که اژانس داشت در دبی و روزی که من مصاحبه داشتم ايشون 8 تا مسافر داشت برای ويزا و هر 8 تاشون با برگه صورتی از سفارت بيرون اومدن. خيلی جالب بود باهاشون که صحبت ميکردم ميگفتن ما تنها پاسپورت به اين اژانس داديم و برامون ويزا امريکا رو مثل آب خوردن گرفتن :د
سلام آیا شما آدرس یا شماره تلفنی از این آقا دارید؟ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdi nakhaee
(2014-01-07 ساعت 01:13)sally-sally نوشته:  
(2013-11-17 ساعت 17:54)Kurosh_Salehi نوشته:  دوستان من مصاحبه داشتم و 1 ضرب ويزا گرفتم. يه چيزی جالب من 1 روز قبل از مصاحبه با آقايی آشنا شدم که اژانس داشت در دبی و روزی که من مصاحبه داشتم ايشون 8 تا مسافر داشت برای ويزا و هر 8 تاشون با برگه صورتی از سفارت بيرون اومدن. خيلی جالب بود باهاشون که صحبت ميکردم ميگفتن ما تنها پاسپورت به اين اژانس داديم و برامون ويزا امريکا رو مثل آب خوردن گرفتن :د
سلام آیا شما آدرس یا شماره تلفنی از این آقا دارید؟ممنون
براتون تو پ-خ فرستادم
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdi nakhaee
سلام آقا کوروش اگه آدرس و شماره ای دارید از این آژانس برای من بفرستید.ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-07 ساعت 13:12)mrts نوشته:  سلام آقا کوروش اگه آدرس و شماره ای دارید از این آژانس برای من بفرستید.ممنون
براتون تو پ-خ فرستادم
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
جناب کوروش لطفا برای من هم به صورت خصوصی آدرس و شماره تلفن رو برای من بفرستید.
سوال:
1- من مجرد هستم آیا تاثیری در گرفتن ویزای توریستی داره؟
2- تا به حال به 4 کشور به عنوان گردش سفر کردم و به ایران باز گشتم آیا تاثیری در روند ویزا و اینکه افیسر اطمینان به بازگشت پیدا کنه داره؟
3- کمترین مبلغی که میشه به عنوان حساب بانکی ارائه داد چند تومنه؟ یا چند دلاره؟آیا اصلا این موضوع (حساب بانکی ) تاثیری داره؟
4- در آنکارا به چه زبانی باید به افیسر جواب بدیم؟ فارسی یا انگلیسی؟
5- من به عنوان مجرد دقیقا باید چه فرمی رو پر کنم؟ لینک یا شماره فرم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='saeedgoogle' pid='455346' dateline='1389093307']
سلام
سوال:
2- تا به حال به 4 کشور به عنوان گردش سفر کردم و به ایران باز گشتم آیا تاثیری در روند ویزا و اینکه افیسر اطمینان به بازگشت پیدا کنه داره؟
3- کمترین مبلغی که میشه به عنوان حساب بانکی ارائه داد چند تومنه؟ یا چند دلاره؟آیا اصلا این موضوع (حساب بانکی ) تاثیری داره؟
[/quote]
1-بله مجردی ميتونه در گرفتن ويزا تأثير داشته باشه.
2-آيا اين کشور ها فقط در آسيا بوده ؟
3- دوست عزيز مگه ميشه حساب بانکی مهم نبشه ؟ يکی از مهمترين مواردی هست که افيسر از شما ميخواد و حساب بانکی بايد انقدری باشه که افيسر بدونه شما ميتونيد از خرج زندگيتون و هزينه سفرتون در ايران بر بيايد/ حدود 30 هزار دلار باشه خوبه
4-در انکارا شما ميتونيد فارسی مصاحبه کنيد
5-شما بايد اول فرم DS-160 رو پر کنيد و بعد وقت مصاحبه بگيريد

[quote='sally-sally' pid='455381' dateline='1389099093']
[quote='saeedgoogle' pid='455346' dateline='1389093307']
سلام
سوال:
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: saeedgoogle
(2014-01-07 ساعت 18:03)Kurosh_Salehi نوشته:  [quote='saeedgoogle' pid='455346' dateline='1389093307']
سلام
سوال:

جناب کوروش چه مدت طول میکشه تا سفارت وقت برای مصاحبه بده؟ یعنی من الان درخواست فرستادم و سفارت جواب فرستاد حداقل چند ماه در صف خواهم بود؟
چون من لاتاری شرکت کردم و هنوز تا اردیبهشت وقت زیادی باقی مونده میخواستم ببینم اگه الان درخواست ویزای توریستی بدم و وقت بگیرم در روند لاتاری تاثیر نمیزاره؟ قاطی نمیشه یجورایی؟؟
مثلا اگه حداقل مطمئن بشم تا 4 ماه دیگه امکان نداره سفارت وقت مصاحبه برای ویزای توریستی بده از الان فرم ها رو میفرستم که اگه از لاتاری قبول نشدم این 4 ماه نسوزه.
اصلا دوستانی هستند اینجا که ظرف یک دو ماه ویزای توریستی بگیرن؟ اگه آره چجوری؟

در مورد کشورها هم وقتی خوندم هیچ کدوم اروپایی نبودن از طرفی هیچ کدوم هم آسیایی نبودن! اوراسیایی بودن. ترکیه - گرجستان- ارمنستان- اذربایجان!

در کل به نظرتون من از الان فرم ها رو بفرستم یا صبر کنم بعد از جواب لاتاری؟
از طرفی اگه لاتاری قبول نشم این چند ماه میسوزه- اگه لاتاری قبول بشم میتونم با ایمیل وقت ویزای توریستی رو کنسل کنم!
خودم هم گیج شدم...
پاسخ
تشکر کنندگان:
یا سلام.
دوستان من می خوام برای پدر و مادرم از آنکارا وقت مصاحبه برای ویزای توریستی بگیرم. چیزی که تو سایت سفارت نوشته اینه که اول باید 160 دلار ها رو پرداخت کنم بعد وقت های خالی و ببینم و رزرو کنم. آیا راهی هست که قبل واریز پول بدونم برا چه زمانی وقت خالی دارن؟
این برام خیلی مهمه چون می خوام پدر و مادرم تابستون اینجا باشن.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان