موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. برای گرفتن ویزای توریستی آیا پدر و مادر هر دو می تونند برای دیدن فرزندشان که گرین کارت داره با هم اقدام کنند؟ یک فرزند مجرد هم در ایران باشه. و دیگه چه شرایطی لازمه. اگر هم که باهم شدنی نیست. امکان ویزای توریستی برای یکی از آنها چقدر است؟ و کلا ویزای توریستی از زمانیکه برای وقت مصاحبه اقدام کنیم تا زمانیکه پروسه تمام شود چقدز زمان می بره. ممنون
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشيد دعوت نامه رو ان لاين بايد پر كرد اگه بله در صورت امكان ادرس سايت رو بگيد يا از اداره مهاجرت؟كدوم ادراه بايد رفت
من پدر و مادرم در ايران بچه ديگري ندارن .برادرم ٣ساله در كشور ديگري داره تحصيل مي كنه .ممكنه سخت بشه براشون واينكه بگن فرزندشون خارج از كشور هست يا نه؟ ممنون از زاهنمايي هاتون
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-11 ساعت 21:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-12 ساعت 18:43 توسط farad44.)
دوست عزیز ana3
بر اساس بند 214 ب شما قادر نخواهید بود وابستگی خود را به محل تحصیل یا اقامت خود در ارمنستان اثبات کنید و این مورد یعنی اثبات وابستگی برای افسر در الویت قرار دارد اگر در ارمنستان دارای شغل قراردادی و یا بیزنسی ثبت شده باشید در اینصورت قادر خواهید بود که برگشت خود را اثبات کنید به نظر من در حال حاظر با این وضعیت وقت و پول خود را هدر میدهید .
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید یه سوال داشتم در مورد مدت اعتبار ویزای توریستی
روی ویزا یه تاریخ داره که از زمان صدور 3 ماه هست آیا این تاریخ مدت اعتبار ویزاس یا زمان مجاز برای ورود به ایالت متحده؟ مثلا من الان ویزا گرفتم اگه یک ماه دیگه برم امریکا فقط 2 ماه می تونم بمونم یا نه تا 3 ماه فرصت وارد شدن دارم و بهدش 3 ماه یا 6 ماه می تونم بمونم؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من براي ١ مارچ يك سفر ٢ هفته به لوس انجلس دارم ، من با دختر ٤ ساله ام به اين سفر ميرم ، ميخواستم بدونم ايا ميتونم هتلي يا سوييتي براي دو هفته اجاره كنم كه قيمتش مناسب باشه ؟