موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در ایجاد حساب کاربری در سایت سفارت ترکیه به مشکل برخوردم وقتی اسم و فامیل مادرم رو وارد میکنم و شماره پاسپورت بعد از ارسال ,نام خانوادگی مادرم به فامیلی پدرم تغییر پیدا کرده و تو گزینه ویرایش هم درست نمیشه و لاک شده روی قسمت اسم و فامیل.اگه کسی میتونه کمکی کنه ممنون میشم که چطور فامیلش رو درست کنم.تو این مرحله برای مادرم گیر کردم .میترسم وقت سفارت دیر بشه چون سه ماه دیگه نی نی مون بدنیا میاد و میخوایم اینجا یاشن.
ممنون از وقتتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام ببخشید اگه این سوال تکراریه
1. سند باید قطعی باشه یا وکالتی هم قبوله؟
2. گردش حساب مهمه یا موجودی یا هر دو؟ گردش حساب چند وقت آخر؟
با سپاس فراوان از دوستان عزیز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-31 ساعت 14:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-31 ساعت 14:43 توسط negar.ar.)
سلام.من و همسرم دانشجو هستم در امريكا و گرين كارت داريم. مي خواستم براي مامان و بابا اقدام كنم تورستي ، با توجه به اينكه ما اينجا در امدي نداريم بهترين راه براشون كدوم راه؟نيازي به دعوت نامه هست؟ مراحش چيه؟
من از اينجا مي تونم فرم ds160 پر كنم و وقت مصاحبه رو بگيرم و اسكن فرماشونو واسشون بفرستم?
من برادرم لاتاري برنده شده وقت سفات داره ايا مامان و بابا هم تو همون روز وقت بگيرن كه با هم برن تركيه بد ميشه واسشون يا ربطي به هم نداره?فقط بگن مي خوايم بريم فرزندمونو ببينيم؟ يا اينكه بگن برادرم هم همون روز وقت داره؟ البته من يك برادره ديگه هم ايران دارم، و بابا هم ايران شركت ساختماني داره . فكر مي كنين بتونن ويزا بگيرن؟
وقت ويزا رو خودم بگيرم يا اژانس بهتره بگيره؟
ممنون ميشم از راهنمايتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود
من حدود یک ماه پیش فرم DS-160 رو پر کردم و وقت هم گرفتم، متاسفانه اون روز از متن فرم PDF نگرفتم، الان که میرم تو صفحه مربوطه گزینه پرینت اپلیکیشن نیست، الان من میخوام یه مروری بکنم ببینم دقیقا چیا نوشتم، یعنی هیچ راهی نیست که به محتویات فرم خودم دسترسی داشته باشم؟
اگه راهی نیست؛
میشه من یه اپلیکیشن جدید درست کنم و برم تو سایت CSC و شماره DS-160 جدید رو وارد کنم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام ميشه لطفا به من هم يك درصد شانس گرفتن ويزا بديد
شرايط
سن: ٣٠سال ، دعوتنامه از طرف خواهر كه سيتيزن آمريكا هست ، شغل: طراح شركت دكوراسيون داخلي درآمد: ثابت نيست و پروژه ايي بدون بيمه ، متاهل ، مسافرت قبلي: ٣ كشور آسيايي ،سند ملكي: ندارم، حصاب بانكي: حدود ٣٠ مليون البته مدارك مالي همسرم رو هم به عنوان ساپرت ميبرم كه سهامدار و مديرعامل شركت هست ٩ سال خواهرم رو نديدم واقعا هم فقط ميخوام برم و بر گردم وقت سفارت از ايروان .