موضوعها: 0
رتبه:
14
4 تشکر در 2 ارسال
هیچ کدام از دوستان در مورد هوندا اکورد حدود 8هزار دلار هیچ نظر دیگه ای نداره?
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct آپدیت سفارتOct/27-Jan/27 آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
خرید اتومبیل در آمریکا
در آمریکا طیف بسیار وسیعی از اتومبیل وجود دارد، اما اتومبیلهای تویوتا (Toyota) و هوندا (Honda) از محبوبیت بیشتری نسبت به سایرین برخوردارند. از جمله دلایل اصلی این مساله میتوان به قیمت نسبتاً پایین، دوام زیاد، قیمت کم قطعات یدکی و کمی مصرف بنزین (نه در تمام مدلها) اشاره کرد. به همین دلیل توصیه میشود که ترجیحاً تویوتا یا هوندا خریداری نمایید. از بین انواع مختلف مدلهای این اتومبیلها مدل Corolla از تویوتا و Civic از هوندا در بین دانشجویان طرفدار بیشتری دارند. هر دو این اتومبیلها کم مصرف و کم هزینه هستند و فروش آنها در آینده نیز سادهتر خواهد بود. همچنین توصیه میشود که ترجیحا مدلهای دنده اتوماتیک را خریداری نمایید، زیرا مدلهای دندهای در آمریکا کم طرفدارند و فروش اتومبیل برای شما در آینده مشکل خواهد بود.
صرف نظر از این که از چه کسی اتومبیل را خریداری میکنید، توصیه میشود که VIN اتومبیل را گرفته و پیشینه اتومبیل را قبل از خرید ببینید. VIN یا Vehicle Identification Number شمارهی منحصر بفردی است که تمام اتومبیلهای موجود در ایالات متحده دارند و از طریق آن میتوانید به پیشینه اتومبیل دسترسی پیدا کنید. وبسایتهایی مثل carfax با دریافت مبلغی حدود ۳۰ دلار به شما اجازه میدهند تا برای مدت معینی (معمولا حدود یک ماه) تعداد نامحدودی VIN را وارد نموده و پیشینهی اتومبیلها را استخراج نمایید. دیدن پیشینهی اتومبیل هم برای اطمینان از تصادفی نبودن اتومبیل و هم برای اطمینان از نداشتن مشکلات عمدهی مکانیکی مفید است. اتومبیلهای قدیمیتر از ۵ سال، باید معاینهی فنی شوند که در آن میزان آلایندگی اتومبیل اندازه گیری میشود. چنانچه اتومبیلی به دفعات امتحان آلایندگی را رد کرده باشد، به احتمال زیاد دچار مشکل عمدهی مکانیکی موتور است. بدیهی است که خرید چنین اتومبیلی توصیه نمیشود. علاوه بر بررسی VIN، توصیه میشود که اتومبیل را قبل از خرید به مکانیک نشان دهید و از سالم بودن آن اطمینان حاصل نمایید. به خاطر داشته باشید که تعمیرات اتومبیل بسیار پرهزینه است. در نتیجه تا آنجا که ممکن است اتومبیل سالمتر و جدیدتری بخرید. خرید اتومبیلهای قدیمی گرچه در ابتدا احتیاج به صرف هزینهی زیادی ندارد، اما هزینههای تعمیر در دراز مدت به هزینهی خرید و دردسر تعمیرات خواهد چربید.
اتومبیل را میتوانید از اشخاص و همچنین از فروشگاههای اتومبیل خریداری نمایید. معمولاً قیمت فروشگاههای اتومبیل بین ٪۲۰ تا ٪۵۰ از فروشندگان شخصی بالاتر است. در نتیجه خرید اتومبیل از اشخاص معمولاً به صرفهتر است، اما فروشندگان اتومبیل ممکن است خدمات بیشتر و ضمانتهایی در مورد اتومبیل به شما بدهند که گاهی مفید واقع میشود. جهت گرفتن قیمت تخمینی اتومبیل سری به وبسایت Kelly Blue Book بزنید و شرایط اتومبیل را وارد نمایید و قیمت پیشنهادی این وبسایت را ببینید. قیمتهای این وبسایت معمولاً بالاتر از قیمت بازار است و معمولاً باید بتوانید اتومبیل را چیزی در حدود حداقل ۱۰٪ زیر قیمت این وبسایت خریداری نمایید.
بسیاری از بانکها و همچنین بعضی از فروشگاههای اتومبیل به شما وام خرید اتومبیل با بهره نسبتاً کم میدهند. گرفتن وام میتواند به شما کمک کند تا اتومبیل جدیدتر یا حتی اتومبیل نو خریداری نمایید، اما به دلیل نداشتن پیشینهی اعتباری ممکن است در ماههای اول ورود به آمریکا امکان گرفتن وام را نداشته باشید.
منبع: پاریزتراول
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میخواستم از دوستان سوال کنم که به نظر شما نیسان التیما 2009 2.5 لیتری انتخاب خوبی هست با میلیج 90 تا 100 هزار تا ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من به شخصه نیسان رو به تویوتا ترجیح میدم، ولی باید در نظر داشته باشی هزینهی تعمیرات نیسان کمی از هوندا و تویوتا بالاتره و باید سعی کنی ماشین رو با میلیج پایینتری پیدا کنی.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ...من دالاس هستم يه ماشين سفيد Hyundai سوناتا 2005 با مايلج 97000 براي فروش دارم......
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
كسي ديلر ماشين يا مكانيك ايراني ، تو سن ديگو سراغ مي شناسه
2016as16XX
پرکردن فرم :اواخر May
مصاحبه : اوایل اکتبر-ابوظبی
وضعیت :نفر اصلي کیس یه ضرب -نفر دوم كيس ؛AP اپديت ٩ دسامبر، 25 ژانویه .
کلیر اوایل فوریه :-)
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
کسی ااکانت کارفکس داره؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سوالی در مورد رنگ شدگی ماشین داشتم موقع فروش، لطفا کسی که زیاد ماشین فروخته جواب بده نه فرد کم تجربه که یک یا دو ماشین تا حالا فقط خریده،
روی ماشین ها چیزی که من متوجه شدم تا حدی مثل اینکه رنگ بودن زیاد اهمیت نداره، اگر مشخص نشه رنگ شده کسی نمیاد دستگاه سنجش میزان مغناطیس بگذاره،
درسته؟ یعنی اصلا براشون مهم نیست اگر نفهمن مثلا نصف زیر فلاپ درب رنگ شده یا یک گلگیر رنگ شده و تمیز در امده باشه، درسته؟
ایا این مساله برای همه رنج قیمت ها صادقه؟؟
یعنی رنج بین 30 هزار تا 50 هزار تا هم همینطوره؟
لطفا بفرمایید درست متوجه شدم یا خیر؟ و از رنجی که قیمت ماشین به رنگ شدگی حساس میشه رو بفرمایید که investigate میکنن این داستان رو خریداران!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-04 ساعت 14:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-04 ساعت 14:11 توسط Atknow.)
این history تعویض روغن رو من به عنوان خریدار از جایی میتونم در بیارم؟مگر مکانیک هر بار تعویض کنی روغن را ثبت میکنه؟
Putting VIN number at vinchecker.net به غیر از اینکه وضعیت title را نشان دهد که clean یا salvage چه چیز دیگه ازش میشه استخراج کرد؟
چک سالانه منظورتون همون tag هست؟ اون tag رو به غیر از پشت شیشه عدد بزرگ زده از کجا میشه استهلام/استخراج کرد؟ مثلا اگر امروز دارم من میخرم، هفته دیگه اون tag انقضا بشه هزینه اش با کیه؟
موقع خرید معمولا هزینه رو من اگر با چک دستی بدم کسی قبول میکنه؟کلا موقع معامله چند نوع رد و بدل میکنن پول را در انجا؟
in cash هم کسی قبول میکنه؟ یا certified check؟ هزینه صدور هر certified check معمولا چقدر است؟ یا wire transfer که با من بیاد بریم تو شعبه وایر کنیم؟
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز من یک التیمای 2011 دارم می خرم کسی از دوستان می تونه برام کارفکس ریپورت بده ؟اگر اکانت دارید؟ممنون.
1N4AL2AP9BN484264
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من یک اکانت کارفکس دارم که تا 13 آگوست اعتبار داره و هنوز 4 تا VIN رو می تونم باهاش چک کنم. اگر نیاز دارید بهم پیغام بدین.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
میخواستم نظر دوستان رو در خصوص خرید ماشین سلويج ولی مدل بالا بپرسم ?
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014