موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه سوال! برای خریدن ماشین آیا نیازی هست که ما SSN دریافت کرده باشیم؟!
یه سوال دیگه! همسر من، وقتی ایران بودیم رفت و گواهینامه رانندگیش رو بین المللی کرد، آیا این گواهینامه برای رانندگی (تا زمانی که ما SSN رو دریافت کنیم) کافیه؟!
بازم سوال! آیا نکته ای هست که شما می دونین و فکر می کنین دونستنش برای ما هم مفیده!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
برای خرید ماشین نیازی به SSN نیست. ما که ندادیم.
به نظر من داشتن گواهینامه بین المللی حتی در صورت داشتن گواهینامه کالیفرنیا هم بد نیست. (به دلایل متعدد!)
موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
2010-01-23 ساعت 06:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-24 ساعت 09:41 توسط seravin.)
راستی با همون گواهینامه بین المللی میتونید ماشین بخرید.ماکه خریدیم شد. ولی بیمه ماشین یه 10-15 دلاری گرونتر از وقتیه که شما گواهینامه آمریکایی دارید. ولی بعدش که گواهینامه دار شدید دیگه همون مبلغ کمتره رو برای بیمه میدید. پس برید راحت ماشینتون رو بخرید و منتظر گذشتن از هفت خوان dmvنباشید!
موضوعها: 3
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-23 ساعت 11:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-23 ساعت 11:32 توسط ahmad2020.)
شما همون از هواپیما که پیاده میشین اگه بدونین چه ماشینی میخواین، میتونین با یه کارت شناسایی عکس دار که میتونه گواهینامه بین المللیتون باشه برین و ماشین رو بخرین و اسماگ چک بگیرین و بیمه بخرین و پلاک بگیرین و خوش و خرم تو خیابونا دنبال پرنده و چرنده کنین! و تا موقعی که معلوم نشده که " گریب" ( همون غریب در تلفظ بخصوص) هستید کسی کاری به کارتون نداره.
تو خیلی از ایالتها هم گواهینامه بین المللی تا یکی دو ماهی میتونه دل پلیس ها رو به رحم بیاره ( در صورتیکه تابلو بازی در آرین و کار به آجان و آجان کشی برسه)
موضوعها: 4
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
خرید اتومبیل
در آمریکا طیف بسیار وسیعی از اتومبیل وجود دارد، اما اتومبیلهای تویوتا (Toyota) و هوندا (Honda) از محبوبیت بیشتری نسبت به سایرین برخوردارند. از جمله دلایل اصلی این مساله میتوان به قیمت نسبتاً پایین، دوام زیاد، قیمت کم قطعات یدکی و کمی مصرف بنزین (نه در تمام مدلها) اشاره کرد. به همین دلیل توصیه میشود که ترجیحاً تویوتا یا هوندا خریداری نمایید. از بین انواع مختلف مدلهای این اتومبیلها مدل Corolla از تویوتا و Civic از هوندا در بین دانشجویان طرفدار بیشتری دارند. هر دو این اتومبیلها کم مصرف و کم هزینه هستند و فروش آنها در آینده نیز سادهتر خواهد بود. همچنین توصیه میشود که ترجیحا مدلهای دنده اتوماتیک را خریداری نمایید، زیرا مدلهای دندهای در آمریکا کم طرفدارند و فروش اتومبیل برای شما در آینده مشکل خواهد بود.
صرف نظر از این که از چه کسی اتومبیل را خریداری میکنید، توصیه میشود که VIN اتومبیل را گرفته و پیشینه اتومبیل را قبل از خرید ببینید. VIN یا Vehicle Identification Number شمارهی منحصر بفردی است که تمام اتومبیلهای موجود در ایالات متحده دارند و از طریق آن میتوانید به پیشینه اتومبیل دسترسی پیدا کنید. وبسایتهایی مثل carfax با دریافت مبلغی حدود ۳۰ دلار به شما اجازه میدهند تا برای مدت معینی (معمولا حدود یک ماه) تعداد نامحدودی VIN را وارد نموده و پیشینهی اتومبیلها را استخراج نمایید. دیدن پیشینهی اتومبیل هم برای اطمینان از تصادفی نبودن اتومبیل و هم برای اطمینان از نداشتن مشکلات عمدهی مکانیکی مفید است. اتومبیلهای قدیمیتر از ۵ سال، باید معاینهی فنی شوند که در آن میزان آلایندگی اتومبیل اندازه گیری میشود. چنانچه اتومبیلی به دفعات امتحان آلایندگی را رد کرده باشد، به احتمال زیاد دچار مشکل عمدهی مکانیکی موتور است. بدیهی است که خرید چنین اتومبیلی توصیه نمیشود. علاوه بر بررسی VIN، توصیه میشود که اتومبیل را قبل از خرید به مکانیک نشان دهید و از سالم بودن آن اطمینان حاصل نمایید. به خاطر داشته باشید که تعمیرات اتومبیل بسیار پرهزینه است. در نتیجه تا آنجا که ممکن است اتومبیل سالمتر و جدیدتری بخرید. خرید اتومبیلهای قدیمی گرچه در ابتدا احتیاج به صرف هزینهی زیادی ندارد، اما هزینههای تعمیر در دراز مدت به هزینهی خرید و دردسر تعمیرات خواهد چربید.
اتومبیل را میتوانید از اشخاص و همچنین از فروشگاههای اتومبیل خریداری نمایید. معمولاً قیمت فروشگاههای اتومبیل بین ٪۲۰ تا ٪۵۰ از فروشندگان شخصی بالاتر است. در نتیجه خرید اتومبیل از اشخاص معمولاً به صرفهتر است، اما فروشندگان اتومبیل ممکن است خدمات بیشتر و ضمانتهایی در مورد اتومبیل به شما بدهند که گاهی مفید واقع میشود. جهت گرفتن قیمت تخمینی اتومبیل سری به وبسایت Kelly Blue Book بزنید و شرایط اتومبیل را وارد نمایید و قیمت پیشنهادی این وبسایت را ببینید. قیمتهای این وبسایت معمولاً بالاتر از قیمت بازار است و معمولاً باید بتوانید اتومبیل را چیزی در حدود حداقل ۱۰٪ زیر قیمت این وبسایت خریداری نمایید.
بسیاری از بانکها و همچنین بعضی از فروشگاههای اتومبیل به شما وام خرید اتومبیل با بهره نسبتاً کم میدهند. گرفتن وام میتواند به شما کمک کند تا اتومبیل جدیدتر یا حتی اتومبیل نو خریداری نمایید، اما به دلیل نداشتن پیشینهی اعتباری ممکن است در ماههای اول ورود به آمریکا امکان گرفتن وام را نداشته باشید.
پس از خرید اتومبیل نوبت به دریافت بیمه میرسد. داشتن سابقهی رانندگی تأثیر بسزایی در کم کردن هزینهی ماهیانه بیمه اتومبیل دارد. بعضی از نمایندگیهای بیمه سابقه رانندگی شما در ایران را میپذیرند و هزینهی ماهیانه شما را کاهش میدهند. برای انتقال سابقه رانندگی اصل و ترجمهی رسمی گواهینامه (نه گواهینامهی بینالمللی) خود را همراه خود بیاورید و به نمایندگی بیمه ارائه دهید.
منبع: ApplyAbroad.com
Lottery 2010
U.S Citizen
Los Angeles, CA
Nothing is impossible
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تازه وارد آمریکا شدم، میتونم بگم حدود یک تا یک ماه و نیم.
از دوستان میخوام که اگر براشون مقدور هست، به من کمک کنن و بهم راهنمایی بدن که باید چه کنم! میخوام گواهینامه بگیرم اما نه میدونم باید چه کنم و نه کجا برم. تمام کامنت های دوستان رو خوندم، خیلی اطلاعات خوبیه، از همه ممنون، به خاطر همینم ازتون کمک میخوام! لطفا.
در ضمن من زبانم اصلا در سطح قابل قبولی نیست.
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان با $۴۰۰۰ میشه یه تویوتای ۲،۳ سال کار کردهٔ خوب خرید؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
موضوعها: 1
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیزم sib 24
من الان داشتم سایتهارو میگشتم خودروی 2 سال کارکرده (خوب) تو این قیمت معمولاً پیدا نمیشه ! شاید باید از سال ماشین بزنید یا به قیمت اضافه کنید ... در کل این رو مد نظر قرار بدید که تعمیرات میتونه خیلی هزینه بر باشه پس در انتخاب خودتون کاملاً دقت کنید ...
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
سلام و تشکر.راستش من خیلی در رابطه با ماشین اطلاعات ندارم.و همین روزها هم باید ماشین بخرم.ممنون میشم راهنماییم کنید
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
ما که اولش کردیت درست و حسابی نداریم که بتونیم ماشین رو فایننس کنیم. اما اگر کسی بخواد هم امضا(Cosigner) بشه این امکان وجود داره؟ وضعیت مالیات هم امضا چطور میشه؟ یعنی مالیات بر دارایی اش زیاد میشه یا نه؟