موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم
ميشه يك نفر قدم به قدم مراحل خريد ماشين نو رو توضيح بده
فرض كنيد من با پول نقد تو دستم امروز پامو گذاشتم خاك پاك آمريكا و ميخوام يك تويوتا كمري نو بخرم كجا بايد برم چه كاري بايد بكنم و .....
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
عباس آقا! کلا به خاطر افت قیمت شدید من به هیچ وجه به ماشین نو اعتقادی ندارم! لامصب آدم شش ماه سالی یک بار یک ماشین تازه دلش میخواد. از برکت craigslist هم اگه وارد به فنی ماشین باشین ماشین خوب رو با قیمت خوب میتونین مستقیم از فروشنده بخرین و تو تایتل هم قیمت رو خیلی کمتر بزنین تا مالیات کمتر بدین!! مثلا بزنین 500 دولار. کی به کیه؟
به به ... آقا دیگه شما اختیار داری. من منتظر آق شاهینم که پوله رو بیاره قایقه رو بخریم. پرسنلی که گفتم در حال استخدامن! قراره برن تست پزشکی!!
موضوعها: 1
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم
از اينهمه لطف سپاسگزارم
راستش نكته مهم براي من اين هست كه براي كسي كه در آمريكا هست داشتن يك ماشين براي هر نفر ضروري است بنابر اين من اولين ماشيني را كه ميخرم در حقيقت ماشين دومم هست چون عشق suv هستم و وضعيتم كه ثابت شد به عنوان ماشين اول ميخوام يك شاسي بلند ميگيرم بنابر اين تصميم گرفتم اولين ماشين كه در حقيقت ماشين دوم و براي استفاده همسر محترمم ميباشد را نو بگيرم چون معمولا ماشين دوم را هميشه نگه داشتم اميدوارم اين استدلالم صحيح باشد
کیس نامبر: 2012as2xxxx
کنسولگری:انکارا
مصاحبه: فبريوري ٢٠١٢
کلیرنس: مارچ ٢٠١٢
دريافت ويزا: آپريل ٢٠١٢
تاریخ ورود به آمريكا: جون ٢٠١٢
تعداد افراد در این کیس نامبر: 3 نفر
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
خلاصه در خرج کردنش چه خودتون چه بابای گرامی مشکلی داشتین ما همگی اینجا در خدمتیم...
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من عاشق این خودروهای muscular آمریکایی هستم و توی ایرانم چند باری فکر خریدش رو کردم ولی مصرفش کاملا بالاس حالا میخواستم بدون کسی چیزی در مورد این مایشنا میدونه؟؟؟من خودم سرچ میکردم دیدم میشه با 3000 تا یه چیز خوب گرفت !
فقط یه سوال یکی میگفت قیمت بیمه ماشین توی آمریکا دو برابره قیمت خوده خودرو درسته این؟
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-21 ساعت 01:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-21 ساعت 01:33 توسط wushu kung fu.)
نقل قول:دو بار بنزین زدی و یک بار راهت به مکانیکی افتاد، توهم از سرت میپره برادر من! چنان به ماشینهای کره ای و ژاپنی پناه ببری که یادت بره اینجا چی نوشتی!!
البته ناگفته نماند و اعتراف کنم که مثل شما بودم، اولین ماشینی که چشمم رو گرفت کرایسلر 300 بود که 80 درصد شبیه رولز رویس هست!! قیمت دست دوم 13000 چوق!!
این اولش رو خوب اومدی
کرایسلر 300 منظورت مدل 2011 هست یا 1970s اگه 2011 باید بگم اوه ولی اگه دهه ی 70 که من باهاش زیاد حال نمیکنم من کلا عاشق شورلت هستم از همه مدلاش 1970 تا الانش !!!!!!
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
از نظر قدرت درست میگی ولی ما که نمیخوایم مسابقه بدیم؟؟؟ توی سطح شهر دیگه
http://static.cargurus.com/images/site/2...33087.jpeg
http://www.truedelta.com/images/ext_phot...t499_5.jpg
این دوتا عکس رو ببین خدای از نظر قیافه کرایسلر سر تره یا کامارو؟؟؟؟
درسته کرایسلر خیلی ماشین تشریفاتیه ولی کامارو به قول معروف ماشین لاتی قبول نداری اینو؟؟
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
جهت اطلاع من ماشینمم فروختم از درد بیمه و هزینه پارکینگ و بنزین (بیچاره سی مایل به ازای هر گالون بنزین راه میرفت باز من ناله میکردم!!!)
کرایسلرم کجا بود!!؟؟ (تکیه کلام فتحعلی اویسی که میگفت دیجیتالم کجا بود؟ دیجیتال دیجیتال!!)