موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-05 ساعت 23:22)yami نوشته: در مورد بیمه هم دوستان با این مبالغ سالی 280 چوق و ماهی 35 یا 45 چوق دارن آتش به جان ما میکنن!!
والا بللا من اینجا تو فلوریدا زمین و زمان رو به هم دوختم و اصلا سیتیزن 60 ساله بدون سابقه تصادف هم همچین مبلغی پرداخت نمیکنه! چه برسه به مهاجر تازه وارد!! خواهشا مبلغ بیمه رو میگین، منطقه زندگیتون رو هم اعلام کنین که ما به یک نتیجه ای برسیم که بیمه کجاها اینجوری هست؟؟ طرف ما که اصلا زیر 100 دولار ماهی نیست!!
بابا من نمیدونم اون ایالت شما چه خبره ؟! ما که با تریپل ای اینجا تکزاس گرفتم برای سال اول ماهی 35 و برای امسال شد 22 شامل بیمه لایابلیتی هم.ن شخص ثالث خودمون بعلاوه بادیلی اینجرد یا سرنشین خودمون ماشین هم آزرا 2007 هستش. حالا قیمت فول بیمه رو نمیدونم ولی بازم به اون زیادی نیست. یک روز برو ته توشو درار پیش 1 ایجنت بیمه. بازم اگه فکر میکنی کمک میکنه قرار داد رو 1 جوری برات کپیشو بفرستیم.
راستی 1 عضویت سالی 50 دلار هم داره این شرکت.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
میخواستم به اطلاع دوستان در پی ماشین برسونم که قیمت ماشین کار کرده در حال حاضر به دلائل گوناگون خیلی افت کرده و شاید نسبت به حتی 2 ماه قبل 25 درصد کاهش نشون میده ( میانگین مملکت) و زمان خوبی برای خرید هست به نظر من. پارسال هم اینطور بود ولی نه به اندازه افتی که امسال کرده.ارزوی توفیق.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این special offer های کمپانی رو اگه کسی qualify باشه که بگیره ! می خواستم ببینم چه جوری معنی میده؟ یعنی شما 2000 تا اولش میدی با 36 تا قسط 10000 تا هم میدی ( کلا مثلا میشه 12000 تا ) خب ماشینی که 22000 تا بوده ! تو که هنوز بدهکاری یعنی 10000 تا دیگه رو باید بعد از قسطها بدی یا ماشینو پس میدی یا چی؟؟
since 2012
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-06 ساعت 12:42)soheilbadami نوشته: بابا من نمیدونم اون ایالت شما چه خبره ؟! ما که با تریپل ای اینجا تکزاس گرفتم برای سال اول ماهی 35 و برای امسال شد 22 شامل بیمه لایابلیتی هم.ن شخص ثالث خودمون بعلاوه بادیلی اینجرد یا سرنشین خودمون ماشین هم آزرا 2007 هستش. حالا قیمت فول بیمه رو نمیدونم ولی بازم به اون زیادی نیست. یک روز برو ته توشو درار پیش 1 ایجنت بیمه. بازم اگه فکر میکنی کمک میکنه قرار داد رو 1 جوری برات کپیشو بفرستیم.
دوست من این شرکتی که شما ازش اینشورنس گرفتی تو کالیفرنیا هم نمایندگی داره ؟ یک سوال دیگه چقدر تاریخچه بیمه داری شما ؟
ممنون میشم من را در جریان قرار بدی
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2012-12-10 ساعت 11:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-10 ساعت 11:26 توسط soheilbadami.)
(2012-12-09 ساعت 22:44)maka2 نوشته: دوستان این special offer های کمپانی رو اگه کسی qualify باشه که بگیره ! می خواستم ببینم چه جوری معنی میده؟ یعنی شما 2000 تا اولش میدی با 36 تا قسط 10000 تا هم میدی ( کلا مثلا میشه 12000 تا ) خب ماشینی که 22000 تا بوده ! تو که هنوز بدهکاری یعنی 10000 تا دیگه رو باید بعد از قسطها بدی یا ماشینو پس میدی یا چی؟؟
این که شما میگید لیس یا اجاره بلند مدت ماشین هست که شرایط خودش رو داره و در کل بله باید ماشین رو در اخر پس بدید و مقدار مایلج هم محدوده.
(2012-12-10 ساعت 00:29)Acaro نوشته: (2012-09-06 ساعت 12:42)soheilbadami نوشته: بابا من نمیدونم اون ایالت شما چه خبره ؟! ما که با تریپل ای اینجا تکزاس گرفتم برای سال اول ماهی 35 و برای امسال شد 22 شامل بیمه لایابلیتی هم.ن شخص ثالث خودمون بعلاوه بادیلی اینجرد یا سرنشین خودمون ماشین هم آزرا 2007 هستش. حالا قیمت فول بیمه رو نمیدونم ولی بازم به اون زیادی نیست. یک روز برو ته توشو درار پیش 1 ایجنت بیمه. بازم اگه فکر میکنی کمک میکنه قرار داد رو 1 جوری برات کپیشو بفرستیم.
دوست من این شرکتی که شما ازش اینشورنس گرفتی تو کالیفرنیا هم نمایندگی داره ؟ یک سوال دیگه چقدر تاریخچه بیمه داری شما ؟
ممنون میشم من را در جریان قرار بدی
بله شرکت تریپل ای هست که از بزرگترین شرکتهای بیمه هست و سراسزی هستش . اخیرا متوجه شدم که نرخ بیمه نه تنها استیت به استیت بلکه کانتی به کانتی هم فرق داره.من این بیمه رو برای خدمات خاصش که بدردم میخورد انتخاب کردم و الا شرکتهای کوچکتر و محلی نرخهای کمتری هم دارند.
سابقه من از 2010 اکتبر هست ولی با اون مهر ویزای اولیه که ورود رو نشون میداد به من تخفیف دادن.البته بعضی ایالتها یا بیمه ها سابقه ایران رو قبول میکنن.البته من هیچ وحدت رویه ای توی بیمه یا امثالهم ندیدم و کار بیشتر سلیقه ای هست در چارچوب یک قانون و دستورالعمل کلی و فدرالی.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من در نیویورک با شرکت گایکو گرفتم ماهی 200 به نظرم زیاده لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره که می تواند به درد بخوره و بیمه من را کمتر کنه دریغ نکنه ممنون همگی
کیس نامبر;2012as58xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها: 6 /اگوست/ 2011
تاریخ مصاحبه:اواخر JUNE
تاریخ دریافت ویزا: دریافت برگه آبی
تعداد افراد: 4نفر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
كسي از دوستان درباره ماشينهاي certified اطلاعاتي داره؟
مصاحبه : 29نوامبر ارمنستان
سفر به آمريكا: اواخر فبريه دالاس
كلير :١١ژانويه
وضعيت : ٣ نفر ، معاف ، شغل خصوصي
**14
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ssn و dmv رو اگه می شه توضیح بدین .ممنونم
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-21 ساعت 19:08)3rip نوشته: رفقا یکی از مهمترین کارایی که در بدو ورود در آمریکا دارید ماشین خریدنه.
کمکی که الان میتونید به خودتون کنید اینه که از همین الان که ایران هستید برید توی سایت www.craiglist.com و اونجا ایالت و شهر مقصد خودتون رو انتخاب کنید، سپس به قسمت خرید Cars+Trucks برید و توی پیج جدید روی BY OWNER ONLY رو انتخاب کنید،.....
- خرید ماشین از craiglist رو توصیه نمیکنم، خیلی باید ماهر باشید تا بتونید ماشین خوب پیدا کنید. خرید و فروش شخصی ماشین در آمریکا خیلی راحته، میرید ماشین رو میبینید پول رو میدید فروشنده سند رو امضا میکنه و میده به شما و شما هم امضا میکنید همین. بعد از اون فروشنده هیچ تعهدی نسبت به اشکالات ماشین نداره، واسه همین خرید از craiglist رو توصیه نمیکنم، چون امکان اینکه سرتون کلاه بره زیاده
- خرید از دیلر ها درسته که ماشین رو شاید 1000 تا 2000 دلار گرون تز از قیمت واقعیش بدن، اما حداقل میتونید اطمینان داشته باشید که ماشین سالم میخرید.
امیدوارم یه ماشین خوب و به صرفه بتونید بخرید، موفق باشید.
دوست عزیز من تو سایتهای مختلف دیدم که همه توصیه میکنند که بهترین سایت برای خرید ماشین craiglist هستش خوب وقتی ماشین رو ببینیم میتونیم به یه تعمیرکار نشون بدیم و از سالم بودنش مطمئن بشیم میشه لطفا کمی بیشتر توضیح بدید که چرا خرید از این سایت خوب نیست
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اكه در دالاس خواستيد ماشين تهيه كنيد يكي از دوستان ايراني هستش كه به هموطنان كمك مي كنن و قيمتهاي مناسبي دارن در صورت تمايل بيغام بديد تا شماره بدم .موفق باشيد .
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تروخدا يكى بگه وقتى يه نفر تازه وارد ميشه كه كرديت كارت نداره و ميخواد تازه تشكيل زندگى بده به چه صورت ميتونه ماشين بگيره چه راهى بهتر و سريعتره و مقرون به صرفه براى يه تازه وارد خريدن نقدى يا اقساطى يا lease كردن دوستان اگه تجربه اى دارن لطفا بگن.بازم ممنون.