موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-07 ساعت 11:48
من خودم تو لاتاری شرکت کردم و مهندسی نرم افزار خوندم
انمیشین سازی با مکس کار کردم یکم برنامه نویسی بلدم و همینطور با مایا ، فوتوشاب ،پریمیر و خیلی نرم افزارهای دیگه آشنام و حتی چند تا کلیپ عروسی (از هموناکه عکاسا بهش عکسو فیلم میدن و رندرش خودش انجام میشه )ساخنتم
قصد دارم اگه خدا بخواد و برنده شدم برم یکم اونجا دوره کوتاه مدت برم و بعدش پناه بر خدا ببینیم چی پیش میاد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من همین الان با این تاپیک آشنا شدم و خیلی خوشم آمد.
من از طریق ویزای هنری EB1 اقدام کرده ام و منتظر جوابم. سابقه کاری من در زمینه فیلمسازی مستند و برنامه سازی تلویزیونی، بازیگری و اجرا هست. قصد دارم سمت لس آنجلس برم. فکر می کنین که اوضاع کاری برام خوب باشه؟
از چه طریقی باید دنبال کار بگردم؟
[font=Tahoma]به کجا می روم آخر ننمایی وطنم؟!
[/font]
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
منم رشته ام فیلمسازی گرایش عکاسی و تصویربرداری با معدل 18/50 9 سال سابقه کار شخصی با پروانه کسب دارم فکر کنم این تایپیک یه مدتی که رونق نداره اگه دوستان هم رشته ای هستند و بیان تو تایپیک تا یه بحث خوب راجع به شرایط کار فیلم سازی در امریکا داشته باشیم
مثلا اینکه کجاها کار در این رشته بیشتر دست مزد و حتی مدارکی که لازمه تا خودمون یه بیزنس راه بندازیم
nousai عزیز لطفا میتونی راهنمایی کنی برای EB1 مثل سابقه کار تو فیلمها یا جشنواره ها و ...
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام منم لیسانسم رشته ی فیلمسازیه در حال حاضر،وقتی تحقیق می کردم در مورد ادامه دادنش توی امریکا فهمیدم مسلما قطب هنری مخصوصا واسه ی رشته ی ما همون ایالت کالیفرنیاست.البته من چندان به کار کردن با مدرک ایران در امریکا خوش بین نیستم واسه همین ترجیح می دم مدرک تحصیلی همونجا رو بگیرم و بعد به مرور زمان کارم جور می شه!اگر قصد ادامه تحصیل یا کار کردن دارید پورتفلیوی خوب و نمونه کار توی جشنواره های بین المللی خیلی راهگشای خوبیه،من خودم دنبالش هستم.
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ببخشید سوالم یخورده مبتدی هست من آینده قصد دارم برم آمریکا می خوام کلاسای بازیگری برم چون علاقه دارم به نظر شما اونجا چه کارای آزادی هست که بتونم انجام بدم و خرج خودمو و کلاسامو در بیارم ؟؟؟دوستان منظورم هر کاری چه ظرف شوییی چه تو رستورن چه هر کاری و چه قدر دستمزد میدن با تشکر بازم میگم واقعا منو ببخشید؟؟؟؟
رتبه:
79
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-15 ساعت 16:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-15 ساعت 16:52 توسط حاجی واشنگتن.)
از دوستانی که اطلاعات دقیقتری دارند ممنون می شم که اینجا بیان و مارو بیشتر راهنمایی کنند ، من هم دوره فیلمسازی انجمن سینمای جوان رو گذروندم می خوام بدونم که آیا واقعا تو لس آنجلس با نمونه کار می شه کار پیدا کرد یا تو لس آنجلس شرکت هایی هست که فقط اپراتور بخواد برای تازه وارد هایی مثل ما این مکان گرانقیمت لقمه ی بزرگی نیست ؟ و بهتر نیست واقع بین تر بود و از شهر های ارزان تر شروع کرد؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر هزينه يك تا دوسال زندگي در لس آنجلس را دارن واگر زبان بسيار قوي دارن و استعداد زيادي در خود ميبينن شايد موفق بشن ، اينجوري ميتونيد شانس خودتونو امتحان كنيد تو اين دوسال اگر موفق شدين به ما فقير فقرا هم كمك كنيد موفق باشيد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
A10A عزیز براتون آرزوی موفقیت دارم اگه تلاش کنین حتما موفق می شین چرا که نه
2014 که نشد
2015 بازم نشد
2016 نمیشه دیگه
2017 هنوز امیدوارم
خدايا ما را آن ده که به و مگذار ما را به که و مه