موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-08 ساعت 13:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-30 ساعت 18:04 توسط حاجی واشنگتن.)
سلام دوستان خوبم...ازتون سوال داشتم،کسی میدونه من برای فیلمسازی و کارگردانی که رشته درسی و کاری حال حاضرم در ایران هست چجوری میتونم موقعیت های شغلی در آمریکا را پیدا کنم؟؟؟
موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
من هم همین سوال شما را دارم اگر به نتیجه رسیدی من را هم در جریان بزار من تدوینگر و برنامه ساز مستند هستم
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
کوهنورد جان شما خودت در این کار هستی
بیشتر برامون بگو
پاجی خان نظر شما چیه ؟
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کوهنورد جان منم از آشناییت خوشحالم...هیچ اطلاعاتی از این شرکت های تابعه نداری؟؟؟؟ من فیلم کوتاه میسازم و در جشنواره های خارجی هم شرکت میکنم الآن 1 فیلم ساختم و دومیش را هم بعد عید میخواهم بسازم تا رزومه ام را پرتر کنم....میخواهم بدونم که چه کاری میتوانم بکنم و اینکه میانگین دستمزدها در رشته ما چند است؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-15 ساعت 14:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-15 ساعت 21:38 توسط S@eed.)
سلام به همه دوستان عزیز !
بنده هم یکجورایی با شما هم رشته هستم.
رشته اصلی و علاقه شدید من به "جلوه های ویژه بصری" هست و از سال 85 توی فیلم های داستانی و کوتاه زیادی همکاری داشتم.
با نرم افزارهای مخصوص این رشته (3DsMAX, Maya, After Effects, ZBrush, Boujou, Mocha, ...) هم کار کردم و هم تدریس کردم...
سال 88 تصمیم داشتم برای ادامه تحصیل و کار به سوئد مهاجرت کنم و بخاطر همین ادامه تحصیلم رو رها کردم و به خدمت مقدس(!) سربازی رفتم ولی اواسط خدمت خبر رسید که دانشگاه های سوئد پولی شدن و پلن مهاجرتم از هم پاشید! و تصمیم گرفتم ادامه تحصیلم رو توی همین ایران خودمون انجام بدم تا انشاالله بعداً برای کار و ویزای کاری اقدام کنم.
الان هم که در خدمت شما هستم ترم آخر کاردانی(!) رشته نرم افزار هستم و جویای کار در اروپا , آمریکا و کانادا ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
فیلمسازی و اینجورچیزا فقط وفقط اگه میخواین حرفه ای کار کنین باید برید هالیوود و اونجا دستمزدها با چیزهایی که دوستان گفتند قابل قیاس نیست البته اگه بتونید توی پروژه های حرفه ای شرکت کنید و آزاد کار کنید ...من خودم عاشق بازیگریم و شدیدا میخوام توی هالیوود درسش رو بخونم و کار کنم
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-16 ساعت 02:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-16 ساعت 02:09 توسط S@eed.)
به نظر من باید واقع بین بود !
تا وقتی توی هالیوود افراد کار کشته و از همه مهمتر "بومی" وجود داره ، جایی برای ماها که توی فقر علمی و فرهنگی بزرگ شدیم نیست!
امیدوارم به کسی بر نخوره. حداقل خوده من میدونم با تمام تلاش شبانه روزی که برای یادگیری و بهتر کردن کارم کردم، ولی میدونم مثلاً با اونی که سابقه کار کردن توی گروه جلوه های ویژه فیلم Lord of the ring ُ داشته ، قابل مقایسه نیستم!
البته امید داشتن به پیشرفت خیلی خوبه ولی برای شروع باید به این فکر کنیم که از یه جای خیلی خیلی کوچیک شروع کنیم.
مثلاً پیشنهاد اون دوستمون (کوهنورد) خیلی خوب هست که یه جایی دور هم جمع بشیم و کارهای جشن رو انجام بدیم.
بعداً با بیشتر شدن تجربه و آشنائی با محیط، میتونیم آروم آروم برای کارهای بزرگتر حرکت کنیم...
من از همین الان آمادگیمو برای همکاری با جناب کوهنورد اعلام میکنم!
یکسری سوابق اندک هم در زمینه تصویر برداری و عکاسی پرتره دارم که میتونیم یکجائی قرار بزاریم و گپو گفتگویی بکنیم راجع بهش...