موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام
یک سوال دیگه دارم واینکه آیا مغازه درحال کار راهم باید شرکت ثبت کرد یا از طریق همان میشود کارراادامه داد دراین صورت مدارک جهت سفارت چه میباشد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
به نظر شما من بااین مبلغ 200ویاحتی 250 تومان برای سرمایه گذاری اقدام نکنم به نظر شما جواب نمیده یازندگی برایم سخت میشه چون واقعا شرایطی که اینجا دارم یک مقدارسخته چندسوال دارم باعرض شرمندگی فراوان
۱.به نظرشما مغازهایی که دراین رنج قیمت هست فقط 10٪ سود دارند یا امکان داره بیشتر سود داشته باشد
2.من باید برای خرید مغازه دفتر شرکت هم ثبت کنم یانه یا میشود بدون دفتر هم شرکت ثبت کنیم
3.من باید قبل از تاسیس شرکت مغازه روبخرم وبعد آدرس رادر ادرس شرکت بدم
استادشرمنده من خیلی مزاحمت شدم
راستی یک سوال دیگه باتوجه به سودی که شما دربالا گفتی وهمچنین گفتید که مغازه ۵۰۰هزار کرونی خیلی کم گیر میاد به نظر شما ایا سایت ویا مرجعی رومیشناسید برای انجام این موضوع
واقعا شرمنده ام
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان , من از طریق فامیل و آشناهایی که در سوئد دارم یک رستوران در حال کار برام خریداری کردن به ارزش حدود 1 میلیون کرون , الان پول منتقل شده به نام من به سوئد و وکیلم پیگیر کار هست قبلا کپی پاسپورت و مدرک تحصیلی و ... رو داده بودم حالا مدارک سابقه کار من در زمینه رستوران رو خواستن + سو پیشینه تا انتقال قطعی صورت بگیره ولی تا الان به سفارت مراجعه نکردم . چون تکلیفم مشخص نیست بلاتکلیفی آزارم میده لطفا راهنمایی کنید
1. بعد از انتقال قطعی چه مدت به نظر شما زمان میبره تا من بتونم وارد سوئد بشم ؟
2. مراحل بعدی به چه صورت طی خواهد شد یعنی اول باید برم سفارت یا لازم نیست و ... ؟
3.در ضمن چون مجرد هستم و تنها قصد مهاجرت دارم مکنه سریع تر انجام بشه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
استادازراهنماییتون ممنونم ولی یک موضوع درمورد استخدام اینکه از این طریق خیلی سخت میشه کارفرمایی پیداکرد که بتوان استخدام شد چون باید حتما تخصص خاصی داشته باشی ومدرک دانشگاهی بالایی واقعا باتوجه به این وضعیت که شما گفتید یک مقدارتصمیم گیری سخت شده باز ازشما خیلی ممنونم که کمکم کردید اگردوباره سوال داشتم میتونم مزاحمتون بشم
سلام
säljes با köpes چه فرقی دارد
سلام مجدد
چون درقسمت کوپس موردها خیلی کم هست اما درقست سالجس که برای فروش هست مواردمتعددی وجود دارد که میخواستم بدونم چه فرقی باهم دارند
شرمنده بسیاراذیتت میکنم
سلام
من چندمورد پیدا کردم که چندنمونش میگم شما هم ببینید
1.فروشگاه نان brod butik i vasastan قیمت 445 هزارکرون مساحت 30 متر گردش مالی 90000کرون درماه اجاره 3750 +مالیات برارزش افزوده
2.فروشگاه توتون سیگاروآب نبات قیمت 250هزارکرون +موجودی مساحت 70 متراجاره 6384 +مالیات برارزش افزوده فروش روزانه حدود 6000کرون +کمسیون بلیط SL کارکنان 1نفر درهر پاس
3.بقالی kiosk butik m-dhl-sl ombud قیمت 400هزارکرون گردش مالی 6 تا7 هزارکرون سطح 80 متر اجاره 14000کرون +مالیات
بازهم موردهایی بود اما نمیدونم که بدرد میخوره یا نه باز هم شمارا اذیت کردم ببخشید امیدوارم هرچه زودتر کارت درست بشه وبری
ماکه هنوز موندیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوباره مزاحم امد میشه ادرس وشماره آموزشگاهتون رابدید
ویک کمک دیگه به نظرشما میشه با این درامدی که دراین سایت اعلام کرده بود درسوئد زندگی معمولی داشت یا بسیار سخت میگذره ویکی ازبجه ها درface book به من گفت که یه آرایشگاه داره که درآن سه نفر کارمی کنندوبصورت درصدی حقوق میگیرند وفروش روزانه اش حدود 6تا8 هزارتا متغییرهست وگفت که درحدود25تا 30درصد سود ماهیانه دارد وقیمت آرایشگاه رو حدود295000 اعلام کرده ولی به من صادقانه اعلام کرد که باید درکار آرایشگری ماهرباشم اگر نظرتون رو بدید ممنونم
من شماراخیلی اذیت میکنم شرمنده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.
من دستگاهی را در ایران تولید و ثبت اختراع نموده ام که بازار وسیعی در دنیا دارد که در خصوص شارژ موبایل میباشد.طراحی و کیفیت بالایی دارد و در چند مدل تولید میگردد.
آیا بواسطه این ایده و دستگاه میتوان به یکی از کشورهای آمریکا -سوئد-استرالیا-کانادا و یا یکی از کشورهای اروپایی مهاجرت کرد؟
از آنجا که هدف من پیدا کردن سرمایه گذار بر روی این ایده و تولید بالا در آن کشور میباشد، کدام کشور را پیشنهاد میکنید و آیا در این کشورها سیستم معینی جهت جذب ایده های جدید و سرمایه گذاری بر روی آن وجود دارد؟
آیا میتوان بدون داشتن سرمایه ،سرمایه گذار آن کشور کلیه هزینه های تولید و حتی اقامت را متقبل شود؟
ممنون
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
(2013-07-13 ساعت 10:24)barvos نوشته: (2013-07-13 ساعت 03:17)reza289 نوشته:
.
(2013-07-13 ساعت 00:51)only_flight نوشته: .
دوره تکمیلی زبان انگلیسی که دورش 6 ماهه است و اقامت یکساله تحصیلی رو شامل میشه 40000 کرون هزینه دانشگاهیشه . بعلاوه هزینه روز مره که تو پستها بهش اشاره شده .
دوره زبان سوئدی برای افرادی که اقامت دو ساله و پرشون نومر میگیرن مجانیه و اگه بتونین زیر 6 ماه دوره SFI ( مقدماتی) رو بگذرونین 12500 کرون هم جایزه داره . اما برای تحصیل آکادمیک و دانشگاهی زبان سوئدی متاسفانه اطلاعی ندارم .
این 40000 کرون رو در مرحله اول به صورت یکجا میگیرن؟
و هزینه روزمره هم ، سفارت اول بسم الله میخواد که تو حساب بریزیم؟ یا اینکه یه موجودی حساب بانکی (امور بین الملل) براش ببریم؟
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست