موضوعها: 0
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
(2013-07-13 ساعت 19:01)barvos نوشته: (2013-07-13 ساعت 18:45)only_flight نوشته: (2013-07-13 ساعت 10:24)barvos نوشته: (2013-07-13 ساعت 03:17)reza289 نوشته:
(2013-07-13 ساعت 00:51)only_flight نوشته: .
.
40000 کرون تا هزینه ثبت نام دانشگاهتونه که ابتدا ازتون نقدا دریافت میشه . معمولا وکلا بین 3000 تا 4000 دلار برای این جابجایی وجه و ثبت نام و گرفتن پذیرشتون دستمزد میگیرن.اگه سوئد آشنایی داشته باشین که کاراتون رو انجام بده به قیمت امروز 10-12 میلیون تومان جلو میافتین. هزینه روز مره رو نیاز نیست یکجا به سوئد منتقل کنید و برای سفارت و تکمیل مدارک میتونید پرینت بانکی که از امور بین الملل بانکتون صادر شده ببرین .
فامیل که تو گوته بورگ دارم. ( کارخونه دار هستش) . (ولی نمیخوام بهش رو بزنم)
خودم میخوام اقدام کنم و الکی خرج وکیل ندم. ( زورم میاد 4000 دلار بابت چیزی بدم که خودم میتونم انجامش بدم).
بیشتر دوره مد نظر من سویدی هستش ، چون بعدا میخوام برای کارشناسی همونجا اقدام کنم.
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
من دقیقا هفت ماه دیگه ، یعنی اسفند 92 میخوام برم.
از فردا انشاالله استارت میزنم برای سویدی. روزی حداقل 1 ساعت میتونم وقت بزارم ، امیدوارم بتونم تا سطح مکالمه توی این 6 ، 7 ماه خودم رو برسونم.
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از پا سخ تان،
دو سوال داشتم:
1-آیا میتوانم ایجاد نمایندگی فروش این دستگاه ها را در سوئد بعنوان همان موضوع ثبت شرکت و فعالیت تجاری خود را فروش این دستگاهها در سوئد و اروپا اعلام نمایم و از این طریق اقامت سوئد را دریافت نمایم؟در واقع دستگاهها در ایران تولید و در سوئد نمایندگی داشته باشد.
2-اگر بتوان این دستگاهها را در سوئد تولید کرد، آیا دولت سوئد جهت تولید چنین دستگاههایی با این خصوصیات امکاناتی در اختیار میگذارد؟ و آیا از این طریق میتوان اقامت سوئد را دریافت کرد؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
barvos عزیز
من هم مثل شما چندین سال در کنار کار و زندگی در ایران به فکر مهاجرت و تحقیق درباره بهترین روش برای خودم بودم. نهایتا تمام تحقیقات بی نتیجه موند و الان به سیم آخر رسیده ام. فکر می کنم یکی از سریعترین روشها مهاجرت تجاری سوئد باشه الان. خواستم از شما سوال کنم با توجه به اینکه کسی را در سوئد ندارم ، آیا وکیل یا شرکتی سراغ دارید برای ثبت شرکت و کارهای دیگه مثل طرح تجاری و غیره؟
سوال دیگه اینکه آیا با ثبت شرکت و طرح تجاری میشه مطمئن بود به ویزای تجاری ؟
امکان داره موافقت نشه ؟ اگه یه بیزینس را بخری چی ؟ بازهم امکان ردشدن تقاضا وجود داره ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-14 ساعت 18:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-14 ساعت 22:40 توسط barvos.)
barvos عزیز
با تشکر از پاسخ تون
امروز با یکی از دفاتر وکالت صحبت کردم . پیشنهاد دادند برای ویزای تحصیلی از طریق کالج زبان اقدام کنم و بعد از اینکه در سوئد مستقر شدم ، اقدام کنم برای تهیه طرح توجیحی ، تحقیق و شناسایی بازار و غیره .
به نظر شما راه حل شون منطقیه ؟
من تا *****تومان هم می تونم سرمایه گذاری کنم . با توجه به اینکه قبلا دوسال در کشور خارجی زندگی کرده ام ( اروپا نبوده ) نگرانی از بابت راه اندازی کسب و کار ندارم . می دونم چند ماهی زمان لازم دارم تا بتونم بازار را شناسایی کنم و برای کسب و کاری که می خوام راه اندازی کنم تصمیم گیری کنم . فقط مسئله اصلی ورود به کشور و اجازه اقامت چند ماهه است .
شما با توجه به اینکه مدت زیادی مساله مهاجرت را بررسی کرده اید ، برای من که سوئد کسی را ندارم و برعکس توی لندن اقوام داریم ، کدوم کشور را پیشنهاد می کنید ؟
برای خودم انگلیس بهتره ، ولی مشکل اصلی ورود به کشور و اخذ اقامته . نمی دونم اقامت انگلیس را به راحتی سوئد میشه گرفت یا نه ؟
از طریق ازدواج نمی تونم اقدام کنم چون متاهل هستم . از طریق تحصیلی نمی تونم چون ده سال از فارغ التحصیل شدنم می گذره .
برای محفوظ ماندن اطلاعات شخصیتون رقم سرمایه گذاریتون رو ویرایش کردم .
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز میشه از طریق دانشگاه و خواندن زبان وارد سوئد شد بعد سرمایه گذاری کرد و موند ؟؟
موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بله . ميتونيد همزمان با تحصيل طرح توجيهي ازائه كنيد . در صورت موافقت با طرح توجيهيتون امكانپذيره .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز یه سوال خیلی مهم
بعد ازز راه اندازی مغازه و گذشت سال اول سود دهی مغازه سقف مشخصی بایذ داشته باشه؟
من با حساب کتابی که کردم مثلا یه بقالی با روزی 7000 تا 8000 تا دخل 20000 سود خالص میده
از یکی از وکلا شنیدم سودت باید بالای 30.000 تا در ماه باشه؟
آیا این صحت داره؟
موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
تعداد بازدیدها از مرز 2500 بازدید گذشت . امیدوارم فروممون به یاری دوستان همچنان فعال باشه . هر سوال مفید یا اطلاعات جامعی دارین بفرمایید تا دوستان دیگر هم استفاده کنن . با آرزوی بهترینها برای تک تک دوستان مهاجرسراییم .