موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
فوق دیپلم آموزش و پرورش در فرم لاتاری به زبان انگلیسی کدام گزینه است؟ با تشکر
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI
Cleared 2 June 2014 with 1 other family member
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-24 ساعت 00:40)sonnnna نوشته: (2013-05-23 ساعت 18:12)ssara نوشته: با تشکر فراوان از پاسخ پرسش قبلی
1- با توجه به اینکه همسرم در حال خدمت سربازی هستند هیچگونه ویزایی بابت خروج از کشور نمی تونند بگیرن..اگر ایشون با من در سفارت حاضر نشند الان بخش مربوط به 31a را در فرم خودم(شخص برنده)باید N/A بزنم و توی قسمت b اسمشونو بنویسم؟
2-در بخش 32 فرم DS-230 جلوی عبارت
in what occupation do you intend to work in the united states
باید دقیقا اسم اون شرکت یا کمپانی را ذکر کنیم؟ اگر هنوز نمی دانیم مثلا نوشتن ARCHITECTURE & URBANISM کفایت می کنه؟
3- در بخش 33 منظور از قسمت آخر
professional associations to which you belong
باید چه چیزی ذکر شود؟منظور از موسسات حرفه ای چیست؟
4-در بخش 12 آیا نوشتن self employment صحیح است؟
من یک شرکت معماری و شهرسازی دارم. چه چیزی باید بنویسم؟
خیلی خیلی ممنون
1-سوال 31a میپرسه افراد نامبرده در شماره 14 و 29 الان باهاتون میان بنویسید no.
31b میگه بعدا میان بنویس yes.
2-معمولا مینویسن I'll grasp any suitable job in united states
3-یعنی عضو انجمن علمی و هنری و.... هستید اگه نیستید n/a بزنید
4- Architecture and Urbanism company
self -employed-
موفق باشید.
دوستان دقت کنید.برای مصاحبه همه افراد باید حضور داشته باشن.سوال 31.a و 31.bنوشته که افرادی که قسمت ۱۴و۲۹ نام بردین قراره با شما بیان آمریکا یا نه. و این سوالات ربطی به حضور شما در مصاحبه نداره. همه افراد خانواده برای مصاحبه باید حضور داشته باشن.موفق باشید.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید..
برای ایمیل کردن تا حجم 25mb مجاز هستیم attach کنیم ولی فایلهای من بیشتر از این حجم میشه، اگه هم رزولوشن یا مقدار پیکسل رو پایین بیارم کیفیت فرمهام خیلی میاد پایین که نا خوانا میشه. لطفا بگید چکار کنم. شما چطوری فرستادید؟؟؟؟؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان پيشكسوت يه سوالي دارم
وقتي صفحات فرم ٢٣٠ را بعد از اسكن combine مي كنيم حجمش خياي زياد مي شه و وقتي مي خوام ايميل بزنم فايلش attach نمي شه لطفا بهم بگين چه كنم؟ الان حجم فايل 4M شده
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
درود
اینطوری که متوجه شدم بهمراه دو تا فرم باید فقط یک قطعه عکس که روی فرم 230 میچسبونیم ارسال شود درسته ؟
من فرم ها رو پرکردم بعد پرینت گرفتم سپس امضا کردم و دوباره بهمراه عکس اسکن گرفتم ( عکس رو سرجاش رو فرم 230 گذاشتم تا باندازه همون کادر بشه بعد اسکن کردم ) سپس فرم های اسکن شده رو pdf کردم حالا باید ایمیل کنم درسته ؟ مراحل رو درست انجام دادم ؟ نیاز نیست از پشت عکس پشت نویسی شده اسکن بگیرم ؟
مرسی
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
1 سوال 32 اگر کسی در شرکت دولتی کار کنه و بنویسه اونوقت زمان مصاحبه ازش گواهی اشتغال می خوان با توجه به اینه شرکت های دولتی واسه اینجا گواهی نمی دن چه باید کرد?
2اگر مدرک ارشد یا کارشناسی رو ارایه بدیم دیگه گواهی اشتغال نمی خوان?