موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزیز: برای قسمت 33 نظرات مختلفی آماده که گیج شدم , در 3 قسمت ( school-course-degree) برای هر قسمت چی بنویسم.مثلا به طور نمونه این شکل بنویسم درست است؟
(degree (diploma)-course(mathematics and physic)-school (high school and location-
من در قسمت (school) نام مدرسه ای که در آن درس خواندم آوردم ؛ نام مدرسه را در فرم ds122 باید بیاورم؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-23 ساعت 12:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-23 ساعت 12:39 توسط arshia_danesh.)
یه سئوال داشتم از اساتید همگی خسته نباشید
توی فرم 230 بند 41 نوشته
41. Have you ever been charged, arrested or convicted of any offense or crime? (If answer is Yes, please explain)
من یه بار برای همین لاتاری ثبت نام میکردم واسه مردم از اماکن به من زنگ زدن گفتن بیاین اونجا یه تعهد از من گرفتن که دیگه اینکارو نکنید ؟ میخاستم ببینم این جرم حساب میشه .
نه دستگیری در کار بود نه دادگاهی نه چیزی میخاستم ببینم بیخود من این بند رو بله نزنم خراب کنم فرم رو .
و سوال دیگه اصلا موقع مصاحبه برگه سوء پیشینه از ایران میخان یا خیر؟
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-23 ساعت 13:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-23 ساعت 13:34 توسط ssara.)
با سلام و تبریک به همه کسانی که پذیرفته شدند...
توی پر کردن فرم DS-230 بخش 31a را برای شوهرم که همراه من هست و خودش برنده نشده چطور باید پر کرد؟
همینطور در مورد بخش 31b؟
در ضمن ایشون به دلیل اینکه در زمان مصاحبه به احتمال زیاد در سربازی به سر می بره نمی تونه با من به آنکارا بیاید و بعد از صدور ویزای من هم تا پایان دوران نظام وظیفه نمی تونه کشور را ترک کنه....
دوستان یه سوال دیگه هم دارم..ممنون می شم پاسخ بدید
در فرم DS-230 بخش 39 آِیا من به عنوان شخص برنده در فرم مربوط به خودم ادرس ایمیل و تلفن خودم را وارد کنم یا N/A را باید وارد کنم؟
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد سوال 33 باید مقاطع تحصیلی رو از بالاترین مقطع شروع کنیم به نوشتن یا از پایین ترین مقطع به بالا بنویسیم?
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آیا دوستان مطمئن هستند که فرم ها رو میشه با ایمیل ارسال کرد؟ من هرچقدر سایت اصلی رو زیر و رو کردم فقط نوشته بود به اون آدرس پست شود.
بعد هم نوشته این مدارک مستقیماً میره پیش آفیسر. یعنی اصلش میره. چطوری ممکنه ایمیل رو قبول کنند وقتی خودشون اصل رو برای آفیسر می خوان بفرستند؟
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-23 ساعت 16:55)mehdizare نوشته: سلام
آیا دوستان مطمئن هستند که فرم ها رو میشه با ایمیل ارسال کرد؟ من هرچقدر سایت اصلی رو زیر و رو کردم فقط نوشته بود به اون آدرس پست شود.
بعد هم نوشته این مدارک مستقیماً میره پیش آفیسر. یعنی اصلش میره. چطوری ممکنه ایمیل رو قبول کنند وقتی خودشون اصل رو برای آفیسر می خوان بفرستند؟
دوست عزیز از مطمئن بودنش مطمئن هستیم.چون خیلی از بچه های ۲۰۱۳اینکارو کردن و الان هم ویزاشونو گرفتن.پس مشکلی نیست.ایمیل راهیه سریعتر-بدون هزینه-بدون استرس.انتخاب با خودتونه.موفق باشید.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
روی فرم 230 عکس 5*5 باید چسبوند؟عکس بزرگا اما کادر روی فرم کوچیکه جا نمی شه؟
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-23 ساعت 17:12)naftoonbazoft1 نوشته: روی فرم 230 عکس 5*5 باید چسبوند؟عکس بزرگا اما کادر روی فرم کوچیکه جا نمی شه؟
اشکالی نداره.بهتره عکسهارو توی پاکت کوچیک بگذارید و به کاغذها با گیره کاغذ بچسبونید.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-23 ساعت 15:44)sonnnna نوشته: (2013-05-23 ساعت 13:29)ssara نوشته: با سلام و تبریک به همه کسانی که پذیرفته شدند...
توی پر کردن فرم DS-230 بخش 31a را برای شوهرم که همراه من هست و خودش برنده نشده چطور باید پر کرد؟
همینطور در مورد بخش 31b؟
در ضمن ایشون به دلیل اینکه در زمان مصاحبه به احتمال زیاد در سربازی به سر می بره نمی تونه با من به آنکارا بیاید و بعد از صدور ویزای من هم تا پایان دوران نظام وظیفه نمی تونه کشور را ترک کنه....
دوستان یه سوال دیگه هم دارم..ممنون می شم پاسخ بدید
در فرم DS-230 بخش 39 آِیا من به عنوان شخص برنده در فرم مربوط به خودم ادرس ایمیل و تلفن خودم را وارد کنم یا N/A را باید وارد کنم؟
1-در 31a و 31b مربوط به فرم شوهرتون N/A بزنید.
2-در روز مصاحبه همه اعضای کیس باید حضور داشته باشند.
3- در سوال 39 مشخصات فرد برنده (یعنی خودتون ) رو بنویسید.
با توجه به اینکه ایشون در حال خدمت سربازی هستند هیچگونه ویزایی بابت خروج از کشور نمی تونند بگیرن..اگر ایشون با من در سفارت حاضر نشند الان بخش مربوط به 31a را در فرم خودم(شخص برنده)باید N/A بزنم و توی قسمت b اسمشونو بنویسم؟
(2013-05-23 ساعت 01:36)shamim_irs نوشته: سلام به همه خوش شانس ها
میشه بگید تا کی فرصت داریم واسه ارسال فرم ها
ممنون میشم
زمان مشخصی نداره. اما یک قاعده کلی:
اولویت اول: درست پر کردن فرمها. با دقت و حوصله. حتی اگر یکماه طول بکشه.
اولویت دوم: هر چه زودتر فرمها رو ارسال کنید. چون برای بررسی پرونده شما و همینطور بکگراند چک زمان لازمه و هر چه زودتر فرمها رو بفرستید زمان بیشتری برای خودتون خریدید.
--------------------------------------------------------------------------------
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیز ... یه سوال در مورد بعد از ارسال فرم ها به KCC دارم.
میگن اگه بخوایم آنکارا مصاحبه بشیم باید مدارک رو 15 روز زود تر ارسال کنیم براشون .. درسته ؟
چند وقت قبل از زمان مصاحبه به ما اعلام میشه که کی مصاحبه داریم ؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر فراوان از پاسخ پرسش قبلی
1- با توجه به اینکه همسرم در حال خدمت سربازی هستند هیچگونه ویزایی بابت خروج از کشور نمی تونند بگیرن..اگر ایشون با من در سفارت حاضر نشند الان بخش مربوط به 31a را در فرم خودم(شخص برنده)باید N/A بزنم و توی قسمت b اسمشونو بنویسم؟
2-در بخش 32 فرم DS-230 جلوی عبارت
in what occupation do you intend to work in the united states
باید دقیقا اسم اون شرکت یا کمپانی را ذکر کنیم؟ اگر هنوز نمی دانیم مثلا نوشتن ARCHITECTURE & URBANISM کفایت می کنه؟
3- در بخش 33 منظور از قسمت آخر
professional associations to which you belong
باید چه چیزی ذکر شود؟منظور از موسسات حرفه ای چیست؟
4-در بخش 12 آیا نوشتن self employment صحیح است؟
من یک شرکت معماری و شهرسازی دارم. چه چیزی باید بنویسم؟
خیلی خیلی ممنون