موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
درود 3 تا سوال داشتم :
1- در قسمت 6a من که مدرک فوق دیپلم دارم کدوم رو بزنم ؟
2- همچنین در قسمت 6b میشه یه راهنمایی کنید که چطور مقاطع دبستان و راهنمایی و دبیرستان و دانشگاه رو بنویسم . توو حروف لاتینش موندم چی پر کنم مثلا دبستان چی باید بنویسم دبستان به لاتین ؟ راهنمایی به لاتین ؟
3- در قسمت 7 اگر مهارتی انجام ندادیم بقیه موارد رو خالی بزاریم ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
2013-05-18 ساعت 18:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-18 ساعت 18:51 توسط aghaghia.)
[
سوال 1:
من فوق دیپلم کامپیوتر از دانشگاه آزاد هستم که در نظام جدید درس خوندم اما مدرک دیپلم ندارم بجای آن مدرک پیش دانشگاهی دارم
یک تاییده از آموزش و پروش گرفتم که من از سال.. تا سال ... در مدرسه ... ابتدایی بودم همچنین برای راهنمایی دبیرستان و پیش دانشگاهی هم بدین صورت با نام و تاریخ گرفتم
در ضمن اصل مدرک پیش دانشگاهی و دانشگاه را هم دارم
آیا همین کافی است؟
سوال دوم من این است که من فرم را بدین صورت پر کرده ام آیا درست است؟
با سپاس ار شما
Course of study - degree or diploma
University - associate degree
Pre university - pre university diploma
High school - high school
Middle education - middle education
[/quote]
در ضمینه مدارک مشکلی نیست اصل همون پیش دانشگاهی و مدرک دانشگاهیه.
در فسمت دوره های آموزشیتون، قسمت Course of study رو اشتباه نوشتین و همون degree رو تکرار کردین. شما باید مثلا دانشگاه رو بنویسین که رشته تون کامپیوتر بوده.
پیشدانشگاهی تون علوم تجربی بودین، ریاضی فیزیک بودین و ... همینطور دبیرستان.
برای راهنمایی و دبستان هم بزنید. general
[/quote]
با سپاس از شما
اگر من درست متوجه شده باشم یعنی اینکه قسمت DEGREE or DIPLOMA رو درست نوشتم ولی باید قسمت COURSE of STUDY رو طبق گفته های شما ادیت کنم
مثلا برای پیش دانشگاهی و دبیرستان بنویسم ریاضی فیزیک واسه راهنمایی هم بنویسم GENERAL هم در قسمت(COURSE OF STUDY)
درسته؟
درسته؟
[/quote]
بله درسته
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
سلام
روی فرم 122 هم باید عکس بچسبونیم یا فقط فرم 230؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
پرکردن قسمت 7a,7b,7c در فرم 122 الزامی هست یا میتونیم همه این قسمتها را N/A بنویسیم. ضمنا سوابق کاریمو در فرم 230 شرح دادم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. خانم من برنده شده.case number:2014AS57## سه تا سوال دارم اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه:
1- من سربازیمو تو سپاه گذروندم با درجه ستوان یکم (پزشک). این میتونه یه نکته منفی یا حتی منجر به رد شدنمون بشه؟
2- خانمم با مانتو و روسری برای مصاحبه میاد. این چی؟ یه نکته منفیه یا نه؟
3- تو فرم DSP-122 گفته کدوم سفارت رو برای مصاحبه مایلید با توجه به دو مورد بالایی کدوم سفارت بهتره؟ از نظر گیر بودن و حساس بودن به این چیزا میگم. ممنون
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-19 ساعت 00:53)mahdi9557 نوشته: سلام دوستان. خانم من برنده شده.case number:2014AS57## سه تا سوال دارم اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه:
1- من سربازیمو تو سپاه گذروندم با درجه ستوان یکم (پزشک). این میتونه یه نکته منفی یا حتی منجر به رد شدنمون بشه؟
2- خانمم با مانتو و روسری برای مصاحبه میاد. این چی؟ یه نکته منفیه یا نه؟
3- تو فرم DSP-122 گفته کدوم سفارت رو برای مصاحبه مایلید با توجه به دو مورد بالایی کدوم سفارت بهتره؟ از نظر گیر بودن و حساس بودن به این چیزا میگم. ممنون
با سلام و تبریک جواب سوال یکتون به نظر من از الان به خودتون استرس ندید جواب این سوالو ندید بگیرید و به فکر کامل کردن اطلاعات در فرمها باشید البته به خاطر ندادن استرس به خودتون میگم..2:همسرتون میتونه هر جور که دوست داره برای مصاحبه بره من روز مصاحبه خودم خانمی رو دیدم که با حجاب اومده بود و مشکلی ایجاد نشده بود.
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
12
2 تشکر در 1 ارسال
شماره 3 رو باید ایمیل بزنیم یا آدرس؟