کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-18 ساعت 11:03)KIMIA2005 نوشته:  دوستان
اگه 4 سال دبیرستان رو یکجا بوده باشی از سال اول تا چهارم را بایستی در یک سطر بنویسیم با ذکر تاریخ سال اول تا چهارم و به همینطور دوره 5 سال ابتدایی و 3 سال راهنمایی رو هم هر کدام را فقط در یک سطر و دانشگاه رو هم همینطور ؟

بله دوره به دوره رو باید بنویسید نه تک تک سال ها رو. فقط اگر نظام جدید درس خوندین. پیش دانشگاهی رو هم باید جدا بنویسید چون مدرک جداگانه واسش گرفتین. اگر نظام قدیم بودین که4 سال دبیرستان، همش رو با هم بنویسید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان:
درود 3 تا سوال داشتم :

1- در قسمت 6a من که مدرک فوق دیپلم دارم کدوم رو بزنم ؟
2- همچنین در قسمت 6b میشه یه راهنمایی کنید که چطور مقاطع دبستان و راهنمایی و دبیرستان و دانشگاه رو بنویسم . توو حروف لاتینش موندم چی پر کنم مثلا دبستان چی باید بنویسم دبستان به لاتین ؟ راهنمایی به لاتین ؟
3- در قسمت 7 اگر مهارتی انجام ندادیم بقیه موارد رو خالی بزاریم ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-18 ساعت 16:51)aghaghia نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 15:58)SOLTANI11 نوشته:  سلام بر باتجربه ها ی عزیز چند سوال داشتم ((((((خداوند به شما اجر دهد))))))))))
۱- خانم من فرد برنده شده است که تمام مدارک از ابتدای تا لیسانس را موجود دارد ولی من فقط مدارک دیپلم و لیسانسم را دارم ایا در فرم مربوط به من فقط دیپلم و لیسانس را بنویسم مشکلی ایجاد نمیشود؟
۲- در بخش دادن ادرس برای گرین کارت بنویسم n/a ودر بخش ادرسی از آمریکا برای زندکی بنویسم در حال بررسی است نقض مدر ک نمی خورم؟
با تشکر فرررررررررررررررررراوان

1. شما مدارکش رو نداری ولی میدونی که کی رفتی مدرسه، پس اونا رو هم بنویس، در ضمن شما چون همراهی ممکنه اصلا مدرک تحصیلی شما رو نخوان، البته ممکن هم هست بخوان پس مدرک لیسلنستون رو حداقل ترجمه و با خود ببرید. ولی برای خانم تون حتمن مدرک لیسانس و دیپلمشون رو ترجمه کنید و ببرید. البته خود سفارت بعدا بهتون اعلام میکنن که چه مدارکی رو باید ببرین.
2. قسمت 10 رو فعلا میتونین بزنین N/A ولی قسمت 11 رو حتما پر کنید. موقتا یه آدرس از دوستی آشنایی که اونوره بگیرین، بعدا میتونین عوضش کنید.

(2013-05-18 ساعت 15:35)nazila5959 نوشته:  دوستان خوبم واقعا یک دنیا سپاسگزاریم از پاسخ های شما که کمک بزرگی است برای ما
انشالله همه ما بعد از گرفتن ویزا و رفتن مانند شما برگردیم و توی این انجمن به همه کمک کنیم
2 سوال داشتم
سوال 1:
من فوق دیپلم کامپیوتر از دانشگاه آزاد هستم که در نظام جدید درس خوندم اما مدرک دیپلم ندارم بجای آن مدرک پیش دانشگاهی دارم
یک تاییده از آموزش و پروش گرفتم که من از سال.. تا سال ... در مدرسه ... ابتدایی بودم همچنین برای راهنمایی دبیرستان و پیش دانشگاهی هم بدین صورت با نام و تاریخ گرفتم
در ضمن اصل مدرک پیش دانشگاهی و دانشگاه را هم دارم
آیا همین کافی است؟
سوال دوم من این است که من فرم را بدین صورت پر کرده ام آیا درست است؟
با سپاس ار شما
Course of study - degree or diploma
University - associate degree
Pre university - pre university diploma
High school - high school
Middle education - middle education

در ضمینه مدارک مشکلی نیست اصل همون پیش دانشگاهی و مدرک دانشگاهیه.
در فسمت دوره های آموزشیتون، قسمت Course of study رو اشتباه نوشتین و همون degree رو تکرار کردین. شما باید مثلا دانشگاه رو بنویسین که رشته تون کامپیوتر بوده.
پیشدانشگاهی تون علوم تجربی بودین، ریاضی فیزیک بودین و ... همینطور دبیرستان.
برای راهنمایی و دبستان هم بزنید. general

با سپاس از شما
اگر من درست متوجه شده باشم یعنی اینکه قسمت DEGREE or DIPLOMA رو درست نوشتم ولی باید قسمت COURSE of STUDY رو طبق گفته های شما ادیت کنم
مثلا برای پیش دانشگاهی و دبیرستان بنویسم ریاضی فیزیک واسه راهنمایی هم بنویسم GENERAL هم در قسمت(COURSE OF STUDY)
درسته؟
درسته؟
تشکر کنندگان: aghaghia
[
سوال 1:
من فوق دیپلم کامپیوتر از دانشگاه آزاد هستم که در نظام جدید درس خوندم اما مدرک دیپلم ندارم بجای آن مدرک پیش دانشگاهی دارم
یک تاییده از آموزش و پروش گرفتم که من از سال.. تا سال ... در مدرسه ... ابتدایی بودم همچنین برای راهنمایی دبیرستان و پیش دانشگاهی هم بدین صورت با نام و تاریخ گرفتم
در ضمن اصل مدرک پیش دانشگاهی و دانشگاه را هم دارم
آیا همین کافی است؟
سوال دوم من این است که من فرم را بدین صورت پر کرده ام آیا درست است؟
با سپاس ار شما
Course of study - degree or diploma
University - associate degree
Pre university - pre university diploma
High school - high school
Middle education - middle education
[/quote]

در ضمینه مدارک مشکلی نیست اصل همون پیش دانشگاهی و مدرک دانشگاهیه.
در فسمت دوره های آموزشیتون، قسمت Course of study رو اشتباه نوشتین و همون degree رو تکرار کردین. شما باید مثلا دانشگاه رو بنویسین که رشته تون کامپیوتر بوده.
پیشدانشگاهی تون علوم تجربی بودین، ریاضی فیزیک بودین و ... همینطور دبیرستان.
برای راهنمایی و دبستان هم بزنید. general
[/quote]

با سپاس از شما
اگر من درست متوجه شده باشم یعنی اینکه قسمت DEGREE or DIPLOMA رو درست نوشتم ولی باید قسمت COURSE of STUDY رو طبق گفته های شما ادیت کنم
مثلا برای پیش دانشگاهی و دبیرستان بنویسم ریاضی فیزیک واسه راهنمایی هم بنویسم GENERAL هم در قسمت(COURSE OF STUDY)
درسته؟
درسته؟
[/quote]

بله درسته
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: nazila5959
سلام

روی فرم 122 هم باید عکس بچسبونیم یا فقط فرم 230؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-18 ساعت 08:59)hushmandco نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 01:57)mahsa.s نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 01:28)hushmandco نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 00:48)mahsa.s نوشته:  ببخشید واقعا نیاز به کمک سریع دارم میشه جوابم رو سریع بدید

سلام چند تا سئوال داشتم در مورد تکمیل فرم :
1-برای بخش 6 فرم 122 اونجایی که باید checkmark bezani آیا باید University Degree باشه یا چیز دیگه ای؟
2- تو درجه دریافتی برای من که فوق دیپلم دارم باید (Associate's degree) بزنم ؟
3-عنوان شغلی که زیر رشته اشتغالی هست باید یکی باشه؟
4-تو فرم 230 باید جاهای خالی را N/A بالای فرم هم نوشته اما تو فرم 122 برای Middle name که ما ایرانی ها نداریم باید خالی گذاشت یا همون N/A را زد؟
5- برای کسی که ازدواج نکرده باید 0 گذاشت ؟ یا چیز دیگه ای؟
پیشاپیش از کمکتون بسیار سپاسگذارم Smile

راستی من که دادم مدارکم را از همون آمریکا برام پست کنن مشکلی نیست حتما باید emile کرد یا مشکلی نیست که من از همون جا برام پست کنن؟
1- در قسمت other > associated degree بزن
2- بله
3- یعنی چی؟
4-همون n/a مثل فرم 230
5- بله همون 0

زیر اون قسمتی که نوشته در چه کاری مشغول هستین پرسیدن عنوان کاریتون چیه که در واقع یکی باید همون رو بنویسم؟
لطفا شماره سوال رو عنوان کنین تا جواب دقیقتری بگیرید.

سئوال 7b تو فرم 122که Occupation یعنی اشتغال را می خواد بعدش تو همون سئوال گفته (job title) را بدید خوب مثلا کار من که Graphic Designer هستش عنوانش هم همونه دیگه یا عنوانش چیز دیگه ایه؟
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

پرکردن قسمت 7a,7b,7c در فرم 122 الزامی هست یا میتونیم همه این قسمتها را N/A بنویسیم. ضمنا سوابق کاریمو در فرم 230 شرح دادم
تشکر کنندگان:
(2013-05-18 ساعت 18:57)vistac نوشته:  سلام

روی فرم 122 هم باید عکس بچسبونیم یا فقط فرم 230؟

فقط 230!
تشکر کنندگان: vistac
(2013-05-18 ساعت 18:57)vistac نوشته:  روی فرم 122 هم باید عکس بچسبونیم یا فقط فرم 230؟
عکس ها رو پشت نویسی کنین و بذارین داخل پاکت های کوچولو و با گیره کاغذ روی فرم های مربوط به هر فرد از کیس ثابتش کنید.
تشکر کنندگان: sherwean ، ابی هانی ، vistac ، iman63ir ، KIMIA2005
(2013-05-18 ساعت 19:06)mahsa.s نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 08:59)hushmandco نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 01:57)mahsa.s نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 01:28)hushmandco نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 00:48)mahsa.s نوشته:  ببخشید واقعا نیاز به کمک سریع دارم میشه جوابم رو سریع بدید

سلام چند تا سئوال داشتم در مورد تکمیل فرم :
1-برای بخش 6 فرم 122 اونجایی که باید checkmark bezani آیا باید University Degree باشه یا چیز دیگه ای؟
2- تو درجه دریافتی برای من که فوق دیپلم دارم باید (Associate's degree) بزنم ؟
3-عنوان شغلی که زیر رشته اشتغالی هست باید یکی باشه؟
4-تو فرم 230 باید جاهای خالی را N/A بالای فرم هم نوشته اما تو فرم 122 برای Middle name که ما ایرانی ها نداریم باید خالی گذاشت یا همون N/A را زد؟
5- برای کسی که ازدواج نکرده باید 0 گذاشت ؟ یا چیز دیگه ای؟
پیشاپیش از کمکتون بسیار سپاسگذارم Smile

راستی من که دادم مدارکم را از همون آمریکا برام پست کنن مشکلی نیست حتما باید emile کرد یا مشکلی نیست که من از همون جا برام پست کنن؟
1- در قسمت other > associated degree بزن
2- بله
3- یعنی چی؟
4-همون n/a مثل فرم 230
5- بله همون 0

زیر اون قسمتی که نوشته در چه کاری مشغول هستین پرسیدن عنوان کاریتون چیه که در واقع یکی باید همون رو بنویسم؟
لطفا شماره سوال رو عنوان کنین تا جواب دقیقتری بگیرید.

سئوال 7b تو فرم 122که Occupation یعنی اشتغال را می خواد بعدش تو همون سئوال گفته (job title) را بدید خوب مثلا کار من که Graphic Designer هستش عنوانش هم همونه دیگه یا عنوانش چیز دیگه ایه؟
بله همون عبارت رو استفاده کنید. مثلا یه همچین متنی میشه:
I've been as "Graphic designer" at "xxxxxxxxxxxxxxx" which is a publicity company
some of my duties in this job are:
1-xxxxx
2-xxxxxxxx
3-xxxxxx
4-xxxxxxx
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: mahsa.s ، KIMIA2005 ، philter
سلام دوستان. خانم من برنده شده.case number:2014AS57## سه تا سوال دارم اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه:
1- من سربازیمو تو سپاه گذروندم با درجه ستوان یکم (پزشک). این میتونه یه نکته منفی یا حتی منجر به رد شدنمون بشه؟
2- خانمم با مانتو و روسری برای مصاحبه میاد. این چی؟ یه نکته منفیه یا نه؟
3- تو فرم DSP-122 گفته کدوم سفارت رو برای مصاحبه مایلید با توجه به دو مورد بالایی کدوم سفارت بهتره؟ از نظر گیر بودن و حساس بودن به این چیزا میگم. ممنون
تشکر کنندگان: KIMIA2005
(2013-05-19 ساعت 00:53)mahdi9557 نوشته:  سلام دوستان. خانم من برنده شده.case number:2014AS57## سه تا سوال دارم اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه:
1- من سربازیمو تو سپاه گذروندم با درجه ستوان یکم (پزشک). این میتونه یه نکته منفی یا حتی منجر به رد شدنمون بشه؟
3- تو فرم DSP-122 گفته کدوم سفارت رو برای مصاحبه مایلید با توجه به دو مورد بالایی کدوم سفارت بهتره؟ از نظر گیر بودن و حساس بودن به این چیزا میگم. ممنون
با سلام و تبریک جواب سوال یکتون به نظر من از الان به خودتون استرس ندید جواب این سوالو ندید بگیرید و به فکر کامل کردن اطلاعات در فرمها باشید البته به خاطر ندادن استرس به خودتون میگم..2:همسرتون میتونه هر جور که دوست داره برای مصاحبه بره من روز مصاحبه خودم خانمی رو دیدم که با حجاب اومده بود و مشکلی ایجاد نشده بود.
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، mahdi9557
(2013-05-18 ساعت 20:16)ali1358 نوشته:  سلام دوستان

پرکردن قسمت 7a,7b,7c در فرم 122 الزامی هست یا میتونیم همه این قسمتها را N/A بنویسیم. ضمنا سوابق کاریمو در فرم 230 شرح دادم

سلام دوستان
ممنون ميشم يكي جواب سوال منو بده آخه نميدونم قسمت هفت فرم ١٢٢ مربوط به كساني هست كه با مدرك ديپلم اقدام ميكنن يا كساني كه دو سال سابقه مرتبط با شغلهاي اعلام شده در سايت مهاجرت دارند؟
تشکر کنندگان:
شماره 3 رو باید ایمیل بزنیم یا آدرس؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-19 ساعت 00:53)mahdi9557 نوشته:  سلام دوستان. خانم من برنده شده.case number:2014AS57## سه تا سوال دارم اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه:
1- نه عزیزم. آخه یه پزشک که برای گذروندن خدمت بعد کلی قسم سقراط و بقراط رفته چند تا انسان رو معالجه کرده چه خطری برای یک جامعه حالا هرچقدر مدرن میتونه داشته باشه؟
2-خانم من هم از ابتدا تا انتها کلیه مراحلش با حجاب بوده. اصلا داری میری جایی که ادعای آزادی دارن. این چیزا حل شدست..
3-از لحاظ گیر و حساس بودن همشون منافع مشترکی دارن و همشون هم آموزشهای یکسانی دیدن و برای یک کشور کار میکنن . پس تفاوتی از این نظر ندارن. منتها زمان اعتبار مدیکال ایروان به جای 6 ماه یکساله و ابوظبی هم حالا شاید به دلیل خلوت تر بودن زمان کلیرنس کوتاهتری داشته.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، mahdi9557 ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان