موضوعها: 0
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
Love_everlife عزيز من هم توي جدول تحصيلي جا كم آوردم اما يه جدولي درست كردم تو word و همونو با فايل اسكن شده ي DS230 تركيب كردم و pdf ساختمو فرستادم .بچه هاي ديگه هم هر جا جاي نوشتن نداشتن يه برگه اضافه كردن .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان عزیز
مادر من برنده شده چنتا سوال دارم
مادر من دیپلم نداره
در مورد کار مدرک قالیبافی و گلدوزی داره و سن ایشان 55سال هستش
شنیدم که قالیبافی رتبه کمی داره واسه شغل
البته سابقه تدریس داره در هر دو زمینه
ما چه کاری انجام باید بدیم
ضمنا خواهر من قبل از ثبت نام زیر 21 سال بوده و 1ماه دیگه 21 سالش تمام میشه و ضمنا تو این مدت یعنی 3ماه قبل ازدواج کرده
واسه ایشان باید چه کاری انجام بدیم ممنون از دوستان عزیز
CN:2017AS0000/Ankara/برنده :دوست عزیز/تعداد:4نفر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام خدمت همه عزیزانی که دلسوزانه وبا صبر جواب سوالات رامی دهند
من چندسال پیش بازنشسته شده ام با توجه به موضوع مزبور آیا نیازی به ترجمه مدارک پایان ابتدایی /دیپلم/لیسانس/فوق لیسانسم می باشد یا خیر توضیح اینک بنده قصد ادامه تحصیل را ندارم برنده لاتاری نیز من هستم واینکه آیاکارت پایان خدمتم نیازی به ترجمه دارد یاخیر من از دارالترجمه پرسیدم می گفتند بایستی تاییدیه مدرک پایان ابتدایی ونیزپایان متوسطه ازآموزش وپرورش همان منطقه وهمچنین تاییدیه کارشناسی وکارشناسی ارشدم راحتما از وزارت علوم اخذ نمایم آیا صحت دارد یا خیر بایستی چکار کرد آخه مدارک ابتدایی ودبیرستان وخدمت سربازی من به چه دردی برای آنها می خورد درضمن می گویند تمامی سوابق کاری شما بایستی به ریز به تایید سازمانی که قبل از بازنشستگی در آن شاغل بوده اید برسداین حرف چقدر صحت دارد اگر اطلاعات موثقی دارید تقاضا دارد راهنمایی فرمایند باتشکر
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
دوستان
اگه 4 سال دبیرستان رو یکجا بوده باشی از سال اول تا چهارم را بایستی در یک سطر بنویسیم با ذکر تاریخ سال اول تا چهارم و به همینطور دوره 5 سال ابتدایی و 3 سال راهنمایی رو هم هر کدام را فقط در یک سطر و دانشگاه رو هم همینطور ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میشه لطفا برای این فرم هم مثل فرم 230 نمونه پر شده یا راهنمائی بذارید؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
مدرک دیپلم همون مدرک پیش دانشگاهیه یا مدرک دبیرستان ؟ diploma باید بنویسیم؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-18 ساعت 15:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-18 ساعت 15:35 توسط nazila5959.)
دوستان خوبم واقعا یک دنیا سپاسگزاریم از پاسخ های شما که کمک بزرگی است برای ما
انشالله همه ما بعد از گرفتن ویزا و رفتن مانند شما برگردیم و توی این انجمن به همه کمک کنیم
2 سوال داشتم
سوال 1:
من فوق دیپلم کامپیوتر از دانشگاه آزاد هستم که در نظام جدید درس خوندم اما مدرک دیپلم ندارم بجای آن مدرک پیش دانشگاهی دارم
یک تاییده از آموزش و پروش گرفتم که من از سال.. تا سال ... در مدرسه ... ابتدایی بودم همچنین برای راهنمایی دبیرستان و پیش دانشگاهی هم بدین صورت با نام و تاریخ گرفتم
در ضمن اصل مدرک پیش دانشگاهی و دانشگاه را هم دارم
آیا همین کافی است؟
سوال دوم من این است که من فرم را بدین صورت پر کرده ام آیا درست است؟
با سپاس ار شما
Course of study - degree or diploma
University - associate degree
Pre university - pre university diploma
High school - high school
Middle education - middle education
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر باتجربه ها ی عزیز چند سوال داشتم ((((((خداوند به شما اجر دهد))))))))))
۱- خانم من فرد برنده شده است که تمام مدارک از ابتدای تا لیسانس را موجود دارد ولی من فقط مدارک دیپلم و لیسانسم را دارم ایا در فرم مربوط به من فقط دیپلم و لیسانس را بنویسم مشکلی ایجاد نمیشود؟
۲- در بخش دادن ادرس برای گرین کارت بنویسم n/a ودر بخش ادرسی از امریکا برای زندکی بنویسم در حال بررسی است نقض مدر ک نمی خورم؟
با تشکر فرررررررررررررررررراوان
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-18 ساعت 10:12)KIMIA2005 نوشته: (2013-05-18 ساعت 00:28)morteza-dm نوشته: درود
یکی لطف کنه راهنمای فارسی پر کردن این فرم رو بزاره ؟ تو تایپیک چیزی پیدا نکردم . مرسی از شما به امید کوچ کردن ......
دوست عزیز از اینجا بگیر
دوست گرامی نتونستم دانلود کنم جایی دیگه بزارید لطفا مرسی
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/