کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
مرسي دوست عزيز از راهنماييت پس صبر كنم فرمارو كه با پست فرستادم اول برسه بعد كه جواب تاييد گرفتم دوباره امضا كنم و بفرستم؟؟؟
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان:
با عرض سلام و تشکر از همگی دوستان
من یک سوال خیلی مهم دارم
اسم من به فارسی هست
سارا ..... .....
که من این رو توی ثبت نام مقدماتی لاتاری به این شکل وارد کرده بودم
Fanaee Sara Lanian
یعنی
Name: Sara
Last Name: .....
Middle Name: .....
که به همین ترتیب در فرم برنده شده من وارد شده
در حالیکه توی پاسپورتی که من به تازگی گرفتم اینطوری وارد شده
Sara
LanianFanaee

و اصلن میدل نیم ندارم

حالا سوال من این هست من برای پر کردن این فرم ها باید به چه ترتیبی عمل کنم که درست باشه و همخونی هم داشته باشه و منو دچار مشکل نکنه
؟؟؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنین
با نهایت احترام
تشکر کنندگان:
(2013-05-23 ساعت 00:48)saralanian نوشته:  با عرض سلام و تشکر از همگی دوستان
من یک سوال خیلی مهم دارم
اسم من به فارسی هست
سارا لانیان فنایی
که من این رو توی ثبت نام مقدماتی لاتاری به این شکل وارد کرده بودم
Fanaee Sara Lanian
یعنی
Name: Sara
Last Name: Fanaee
Middle Name: Lanian

که به همین ترتیب در فرم برنده شده من وارد شده
در حالیکه توی پاسپورتی که من به تازگی گرفتم اینطوری وارد شده
Sara
LanianFanaee

و اصلن میدل نیم ندارم

حالا سوال من این هست من برای پر کردن این فرم ها باید به چه ترتیبی عمل کنم که درست باشه و همخونی هم داشته باشه و منو دچار مشکل نکنه
؟؟؟؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنین
با نهایت احترام

اسم شما middle name نداره دیگه؟ اگه نداره طبق پاسپورتتون وارد فرم کنید و تیک no middle name رو بزارید!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: saralanian
(2013-05-23 ساعت 00:48)saralanian نوشته:  با عرض سلام و تشکر از همگی دوستان
من یک سوال خیلی مهم دارم
اسم من به فارسی هست

میشه بفرمایین چه چیزی باعث شد فکر کنین Middle name دارین؟ چون فامیلیتون دو کلمه ایه؟ الته اگه دلیلتون شخصی نیست ممنون میشم اگه بگین.

در ضمن پیشنها دمیکنم که اسم کاملتون رو از این پست پاک کنید. امنیت.

(2013-05-22 ساعت 21:02)اسمان1355 نوشته:  مرسی بابت پاسختون ایا سابقه کار اگر در لیست کارهایی که در گروه ۴ هست باشه کفایت میکنه

Job zone باید 4 یا 5 باشه و SVP RANGE هم 7 یا بیشتر باشه.
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 22:27)sharareh amini نوشته:  سلام ممنون که منو راهنمایی می کنید.
در فرم 122 برای قسمت 3: باید حتما آدرس پستی خانه را بنویسیم یا از هر طرفی که دادیم اشکال نداره؟ باید حتما با آدرسی که هنگام ثبت نام اولیه دادیم یکی باشه؟
سوال 4 متوجه نمیشم چی میگه؟ برای من سفارت آنکارا هست حالا اگه بخوام دبی باشه تایپ کنم دبی در این قسمت؟
برای سوال 6 من ترم آخر دانشگاه هستم تا آخر شهریور مدرک میگیرم ولی الان باید گزینه college,no degree را انتخاب کنم؟ تاریخ قسمت "تا" رو برای دانشگاه کی بنویسم؟ مدرک برای دوران دبستان، راهنمایی و پیش دانشگاهی معادل انگلیسی چی باید بنویسم؟ مدرک دانشگاهم که هنوز نگرفتم قسمت مدرک چی بنویسم؟
این فرم باید در انتها امضا و تاریخ زده شود. درسته؟

یک آدرس بنویسید دیگه، آدرس مغازتون یا خونتون یا ویلاتون...الزاما نباید با موقع ثبت نام یکی باشه

میتونین هر سفارتی دوست دارین بنویسین. مثلا
Mission Armenia : Embassy of the United States Yerevan

من کیس نامبر شما رو نمیدونم اما الان Some University Courses رو بنویسید. به محض دریافت مدرک به KCC بگین و اپدیت کنید.
تا رو بنویسید Present
پیش دانشگاهی Pre-University
مدیک دانشگاه را نگرفته اید! چی چی میخواین بنویسین؟Big Grin
بله DSP-122 امضا میشود.
تشکر کنندگان: sharareh amini
با سلام
سئوال من در مورد قسمت 3 (ادرس) در فرم 122 هست. میخواستم ببینم کاربرد این ادرس چیه ؟ آیا فرقی داره که ادرس خودم در ایران رو بدم یا اینکه ادرس یکی از بستگان تو ا م ر ی ک ا میتونه باشه ؟
متشکر
تشکر کنندگان:
(2013-05-23 ساعت 01:53)sirnimaa نوشته:  با سلام
سئوال من در مورد قسمت 3 (ادرس) در فرم 122 هست. میخواستم ببینم کاربرد این ادرس چیه ؟ آیا فرقی داره که ادرس خودم در ایران رو بدم یا اینکه ادرس یکی از بستگان تو ا م ر ی ک ا میتونه باشه ؟
متشکر

ادرس فعلیتون هست. هر کشوری که هستین
تشکر کنندگان:
(2013-05-23 ساعت 02:00)sinamn نوشته:  
(2013-05-23 ساعت 01:53)sirnimaa نوشته:  با سلام
متشکر

ادرس فعلیتون هست. هر کشوری که هستین

متشکر از پاسختون، ولی آیا این آدرس رو برای ارسال مدارک یا یه چیزی شیبه به این استفاده می کنند؟ فقط محض اطلاعات میگیرن یا کاربرد دیگری هم داره؟
مرسی
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان عزیز
اگه امکان داره من رو تو این موارد راهنمایی کنید:
1- تاریخ اعتبار کارت ملی من تموم شده تو ترجمه هم همینو زدن نیازی هست اونو عوض کنم؟
2- من گواهی طلاق دارم ولی تو دو تا صفحه دست نویس با سربرگ دفترخانه و مهر برجسته اونه و هیچ مدرک دیگه ای از ازدواج و طلاق ندارم آیا مدرک دیگه ای لازم هست ؟
3- من کارمند بانکم و تو چند شهر خدمت کردم برای پر کردن فرمها آدرس کدوم شعبه و شهر رو بزنم ؟ آیا نیاز هست همه آنها رو بنویسم ؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2013-05-23 ساعت 01:28)sinamn نوشته:  
(2013-05-22 ساعت 22:27)sharareh amini نوشته:  سلام ممنون که منو راهنمایی می کنید.
در فرم 122 برای قسمت 3: باید حتما آدرس پستی خانه را بنویسیم یا از هر طرفی که دادیم اشکال نداره؟ باید حتما با آدرسی که هنگام ثبت نام اولیه دادیم یکی باشه؟
سوال 4 متوجه نمیشم چی میگه؟ برای من سفارت آنکارا هست حالا اگه بخوام دبی باشه تایپ کنم دبی در این قسمت؟
برای سوال 6 من ترم آخر دانشگاه هستم تا آخر شهریور مدرک میگیرم ولی الان باید گزینه college,no degree را انتخاب کنم؟ تاریخ قسمت "تا" رو برای دانشگاه کی بنویسم؟ مدرک برای دوران دبستان، راهنمایی و پیش دانشگاهی معادل انگلیسی چی باید بنویسم؟ مدرک دانشگاهم که هنوز نگرفتم قسمت مدرک چی بنویسم؟
این فرم باید در انتها امضا و تاریخ زده شود. درسته؟
پس یعنی قسمت مدرک دانشگاه رو خالی بگذارم؟ میگن نباید اصلا خالی بذارید جایی رو؟؟؟/

یک آدرس بنویسید دیگه، آدرس مغازتون یا خونتون یا ویلاتون...الزاما نباید با موقع ثبت نام یکی باشه

میتونین هر سفارتی دوست دارین بنویسین. مثلا
Mission Armenia : Embassy of the United States Yerevan

من کیس نامبر شما رو نمیدونم اما الان Some University Courses رو بنویسید. به محض دریافت مدرک به KCC بگین و اپدیت کنید.
تا رو بنویسید Present
پیش دانشگاهی Pre-University
مدیک دانشگاه را نگرفته اید! چی چی میخواین بنویسین؟Big Grin
بله DSP-122 امضا میشود.
شماره کیس: ***2014AS00001، تاریخ رویت قبولی: 14 MAY، کنسولگری: زدم ابوظبی!!، تعداد افراد منظور در کیس : خودمWink، ارسال فرمهای سری اول: 23 JUNE،
کارنت شدن کیس: 13 AUGUST، دریافت نامه دوم: 21 OCTOBER، مصاحبه: اواخر DECEMBER، دریافت کلیرنس:-، دریافت ویزا:-، ورود به آمریکا:-، دریافت گرین کارت:-،جمع تقریبی هزینه‌ها:-
تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 22:05)mahdi j نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 13:18)hushmandco نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 10:30)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 08:58)hushmandco نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 00:37)زهرا وحدتی پور نوشته:  بله حرف شما کاملا منطقی بود .من رفتم وتا آخر شب دنبال این ایتم گشتم و بالاخره توی ورژن 11 لابلای ایتم های دیگه اونم جای دیگه پیداش کردم به زودی متنی آماده میکنم تا دوستان را راهنمایی کنم.مرسی

خواهش میکنم کسی پاسخ بده حداقل اگر نمیدانید متذکر شوید نمیدانید تا من از طریق دیگری بپرسم یا به KCC ایمیل بزنم
سلام
دوستان من 2 سوال دارم !
1_ من برنده لاتاری 2014 هستم ولی یادم نمیاد که موقع ثبت نام برای مدرکم چی زدم یعنی زدم دیپلم یا مدرک دانشگاهی! چیکار کنم؟ من الان فارغ التحصیل شدم اما حتی مدرک موقت هم ندارم.( اقدام کردم برای گرفتنش اما دانشگاه آزاد میگه شاید 45 روز طول بکشه حتی مدرک موقتت بیاد)میشه مدرک رو بزنم دیپلم در فرم 122 ؟ اگر با فرم ثبت نام اولیه متفاوت باشه دردسر نمیشه؟
2_ این جریان دقیقا برای همسرم هم هست یعنی تو فرم ثبت نام زدیم مستر دیگری ( فوق لیسانس) اما ایشون هنوز مدرک نداره تا 1 سال دیگه هم نخواهد داشت اگر بزنیم لیسانس برای ایشون دردسر نمیشه ؟
فکر کنم اگر اطلاعات اولیه با اطلاعات الان همخون نباشن. دردسر بشه..

مرسی که بالاخره یکی یه چیزی برای من نوشت. شما این حرف رو از روی تجربه شخصی میزنید ویا تصور میکنید؟من از زمانی که فهمیدم کلی تاپیک مرتبط با این مشکل خوندم خیلی ها میگن اگر بهش قانعشون کرد که قصدتون دروغ گویی و گول زدن نبوده میشه حلش کرد.منم امیدوارم که بتونم حلش کنم فقط نمی دونم در صورتی که بعد از ارسال فرم های اولیه ببینن مغایرت داره با فرم ثبت نام بازم به من وقت مصاحبه و ارسال فرم های دوم رو میدن یا نه ؟این برام سواله چون در این صورت میشه درستش کرد ! می خوام بدونم اگر اشتباه داشته باشم اصلا کارنت میشم ؟ اصلا وقت مصاحبه میدن یا نه؟

مورد تجربه ! اینقدر رو میدونم که اگر موقع پر کردن فرم اولیه ثبت نام اطلاعاتی رو اشتباه بزنید که از سهمیه گروه دیگه ای استفاده کنین ( خواسته یا ناخواسته) ردتون میکنن بی برو برگرد. ولی این شامل حال شما نمیشه. مثلا اگر به جای ایران یه کشوری توی یه قاره دیگه رو مینوشتین حتما رد میشدین چون هر قاره سهمیه خودش رو داره و شما با اشتباهتون از سهمیه قاره دیگه ای استفاده کردین.
در مورد شما ، فرمهاتون رو الان طبق اونچه که واقعیته پر کنین و بفرستین. بعد اینکه کانفرمیشن لترش دستتون رسید، ایمیل میزنین و خیلی شیک توضیح میدید که جریان از چه قرار بوده و میگین که نمیدونستین منظور از مدرک اونیه که الان توی دستتونه و بگین فکر میکردیم دانشجوی اون مقطع باشیم کفایت میکنه و بگین که در فلان تاریخ میتونیم مدرک رو اگر لازم باشه ارائه کنیم. و مطمئن باشین کار به اونجاها نمیکشه.
اصلااااااااااااااااااااااااا نترسین. در این زمینه ها خیلی منطقی تر از اونی هستن که فکرشو کنین.

مشکل من...نمیدانم دیپلم یا لیسانس ..اما تدبیری که اندیشیدم :باتوجه به اینکه لیسانس من هم آماده نیست گواهی موقت را دارم ..و دیپلم در یک صورت مشکل ساز میشه که گواهی موقت را قبول نکنن...ممکنه؟

نمی دونم دقیقا چطوریه! اما دوست من برنده 2011 بود با موقت رفت مصاحبه اصلا ازش حتی نخواستن مدرک ارائه بده اما اون چون می خواست ریسک کنه خودش بهشون میگه که من مدرکن هنوز نرسیده بهش میگن به افسر بگو .میگه و اون هم اوه اشکالی نداره !و حتی بهش فارغ التحصیلی رو هم تبریک میگه.همین.
پس فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: mahdibashoma
(2013-05-23 ساعت 06:56)sirnimaa نوشته:  متشکر از پاسختون، ولی آیا این آدرس رو برای ارسال مدارک یا یه چیزی شیبه به این استفاده می کنند؟ فقط محض اطلاعات میگیرن یا کاربرد دیگری هم داره؟
مرسی
معمولا چیزی ارسال نمیشه، اما این دلیل نمیشه که شما آدرس کاملا درست و دقیق ننویسین.
من هرگز نگفتم خالی بزارین، تاپیک های پارسال رو بخونین تا شرایط مشابه رو ببینین.
تشکر کنندگان:
دوستان اینجا نمونه پرشده فرمها به فارسی وجود نداره؟ به جز اون که فقط گفته اینجا تحصیلات رو بنویسید و .... . چقدر وسواس شدم Sad
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
(2013-05-23 ساعت 10:43)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 22:05)mahdi j نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 13:18)hushmandco نوشته:  
(2013-05-14 ساعت 10:30)زهرا وحدتی پور نوشته:  
(2013-05-13 ساعت 08:58)hushmandco نوشته:  فکر کنم اگر اطلاعات اولیه با اطلاعات الان همخون نباشن. دردسر بشه..

مرسی که بالاخره یکی یه چیزی برای من نوشت. شما این حرف رو از روی تجربه شخصی میزنید ویا تصور میکنید؟من از زمانی که فهمیدم کلی تاپیک مرتبط با این مشکل خوندم خیلی ها میگن اگر بهش قانعشون کرد که قصدتون دروغ گویی و گول زدن نبوده میشه حلش کرد.منم امیدوارم که بتونم حلش کنم فقط نمی دونم در صورتی که بعد از ارسال فرم های اولیه ببینن مغایرت داره با فرم ثبت نام بازم به من وقت مصاحبه و ارسال فرم های دوم رو میدن یا نه ؟این برام سواله چون در این صورت میشه درستش کرد ! می خوام بدونم اگر اشتباه داشته باشم اصلا کارنت میشم ؟ اصلا وقت مصاحبه میدن یا نه؟

مورد تجربه ! اینقدر رو میدونم که اگر موقع پر کردن فرم اولیه ثبت نام اطلاعاتی رو اشتباه بزنید که از سهمیه گروه دیگه ای استفاده کنین ( خواسته یا ناخواسته) ردتون میکنن بی برو برگرد. ولی این شامل حال شما نمیشه. مثلا اگر به جای ایران یه کشوری توی یه قاره دیگه رو مینوشتین حتما رد میشدین چون هر قاره سهمیه خودش رو داره و شما با اشتباهتون از سهمیه قاره دیگه ای استفاده کردین.
در مورد شما ، فرمهاتون رو الان طبق اونچه که واقعیته پر کنین و بفرستین. بعد اینکه کانفرمیشن لترش دستتون رسید، ایمیل میزنین و خیلی شیک توضیح میدید که جریان از چه قرار بوده و میگین که نمیدونستین منظور از مدرک اونیه که الان توی دستتونه و بگین فکر میکردیم دانشجوی اون مقطع باشیم کفایت میکنه و بگین که در فلان تاریخ میتونیم مدرک رو اگر لازم باشه ارائه کنیم. و مطمئن باشین کار به اونجاها نمیکشه.
اصلااااااااااااااااااااااااا نترسین. در این زمینه ها خیلی منطقی تر از اونی هستن که فکرشو کنین.

مشکل من...نمیدانم دیپلم یا لیسانس ..اما تدبیری که اندیشیدم :باتوجه به اینکه لیسانس من هم آماده نیست گواهی موقت را دارم ..و دیپلم در یک صورت مشکل ساز میشه که گواهی موقت را قبول نکنن...ممکنه؟

نمی دونم دقیقا چطوریه! اما دوست من برنده 2011 بود با موقت رفت مصاحبه اصلا ازش حتی نخواستن مدرک ارائه بده اما اون چون می خواست ریسک کنه خودش بهشون میگه که من مدرکن هنوز نرسیده بهش میگن به افسر بگو .میگه و اون هم اوه اشکالی نداره !و حتی بهش فارغ التحصیلی رو هم تبریک میگه.همین.
پس فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
ببینید منم مشکل شما رو داشتم.مدرک موقت قابل ترجمه نیست ولی اگر به دانشگاهتون مشکلتون رو بگید و یه درخواست بهشون ارائه بدید(توی درخواستی که من فرستادم باید کشور مقصد ذکر می شد) اونا درخواستتون رو می فرستن تهران و باید یه پروسه ای رو طی کنید که خودم زیاد در جریانش نیستم(چون هنوز نرفتم دنبالش!)ولی بعد از اون گواهی ای بهتون می دن که قابل ترجمه هست و فارغ التحصیلی شما رو تایید می کنه.
اینا تجربیات من و دانشگاهم بود!امیدوارم منظورم رو درست بهتون رسونده باشم.پیشنهاد می کنم برای اطمینان شما هم از دانشگاه خودتون یه سوال بپرسید،انشالا که مشکلتون حل می شه.
شماره کیس:2014AS000054XX / تاریخ روئت قبولی در سایت:2MAY / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:22MAY / سفارت: انکارا / تاریخ مصاحبه: 14 می / ویزای یک ضرب / مقصد:واشینگتن دی سی!
تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-05-23 ساعت 12:41)negarin60 نوشته:  دوستان اینجا نمونه پرشده فرمها به فارسی وجود نداره؟ به جز اون که فقط گفته اینجا تحصیلات رو بنویسید و .... . چقدر وسواس شدم Sad

نمونه پر شده موجود نیست! اما داخل امضای من یک سری نمونه فرمی که توضیحات فارسی داره هست!
برای نمونه یه سرچی تو گوگل بزنید پیدا خاهید کرد! من اینو زدم یه سری فرم آورد! Sample DS-230 forms
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: negarin60 ، smh1614

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان