کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-21 ساعت 23:21)kian kian نوشته:  بچه ها چطوری فایل ها رو pdf کردید من هر کاری مینم که فایلها رو pdf کنم نمیشه و error میده
هم با acrobat امتحان کردم و هم با pdf995 اما باز هم errorداد
سوالم اینه که آیا میشه همین فایلهارو که خودشون pdf هستند پر کنیم و بفرستیم یا باید ازشون یکبار دیگه pdf بسازیم و اگر اینجوره شما چطور pdf کردید که error نداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میکنم جواب بدید

هر صفحه که اسکن میکنید به صورت یک فایل عکس میشه! فرم 230 4تا عکس میشه! باهم سلکت کنید بعد رایت کلیک کنید! گزینه Combine.... رو خاهید دید! از این راه فایلهای عکس پی دی اف میشه!
2009
2010-2011
2012-2013
2014
2015-Loading Plz wait
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-21 ساعت 02:07)hani.saray نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 13:37)hushmandco نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 12:08)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 11:18)hushmandco نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 11:03)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز بالاخره زمان مصاحبه ترجمه گواهی سابقه کاراز کارفرما ولیست بیمه نیاز به ارائه هست یا خیر؟ و این مدارک رو میخوان برا مصاحبه چون بنده نیز 18 سال سابقه بیمه دارم ؟ ممنونم
اگر این جواب رو برای کار تخصصی بخش 7 فرم 122 میخواین، میتونین عنوان نکنین چون بگین کار تخصصی نداشتین. ولی توی فرم 230 باید بگین که در 10 سال گذشته چه میکردین. توی فرم 230 در مورد سابقه کار شوخی ندارن. اگر قانع نشن فرم 9 سوالی بهتون میدن. حالا یکی جوونه تازه فرغ التحصیله میگه من تا حالا کار نکردم اما من مثلا با 12 سال سابقه کار و زن و بچه عنوان کنم در 10 سال گذشته بیکار بودم (فرم 230 رو عرض میکنم) آفیسر رو راضی نمیکنه .

جناب حامد خان ممنونم از راهنماییتون و مطمئناتوی فرم 230 که حتما بایستی سوابق کاری رو قید کرد ولی منظور بنده نیاز بردن ترجمه گواهی سوابق کار و لیست بیمه بودش برا زمان مصاحبه ...؟
اگر سابقه ای رو عنوان کردین گواهیشو آماده کنین و با خودتون ببرین. اگر بخوان فرم 9 سوالی بدن بهتون ازتون میخوان. من همراه خودم بردم و آفیسر از من خواست و بهشون دادم. خوشبختانه سابقه بیمه نخواستن و با همون گواهی سربرگ دار از محل کارم، کارم انجام شد.
ضمنا اگر محل کارتون خصوصیه میتونین مثل من عمل کنین. یعنی بشینین خودتون سربرگ انگلیسی برای محل کارتون تهیه کنین (اگر سربرگ انگلیسی ندارن) بعد شرح وظایف خودتون رو توش به ترتیب لیست کنین. و آخرش هم مهر و امضاء کارفرماتون رو قرار میدیدن و ازشون مهر و امضا میگیرین. این دیگه نیاز به ترجمه و هیچ چیز دیگه ای نداره.
اگر خواستین بگین نمونه نامه گواهی کار رو براتون بذارم.

با سلام. دوست عزیز من هم شرایطم مثل شماست و کارم خصوصیه درواقع شرکت مال خودمونه.میشه لطف کنید این نمونه نامه و سربرگ رو برام بفرستین خیلی مچکرم
نمی شه سابقه بیمه را ترجمه کرد و ارائه کرد؟من در شرکت خصوصی کار می کنم و سابقه بیمه دارم
تشکر کنندگان:
(2013-05-21 ساعت 23:58)irn22 نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 11:18)hushmandco نوشته:  اگر این جواب رو برای کار تخصصی بخش 7 فرم 122 میخواین، میتونین عنوان نکنین چون بگین کار تخصصی نداشتین. ولی توی فرم 230 باید بگین که در 10 سال گذشته چه میکردین. توی فرم 230 در مورد سابقه کار شوخی ندارن. اگر قانع نشن فرم 9 سوالی بهتون میدن. حالا یکی جوونه تازه فرغ التحصیله میگه من تا حالا کار نکردم اما من مثلا با 12 سال سابقه کار و زن و بچه عنوان کنم در 10 سال گذشته بیکار بودم (فرم 230 رو عرض میکنم) آفیسر رو راضی نمیکنه .

جناب حامد خان ممنونم از راهنماییتون و مطمئناتوی فرم 230 که حتما بایستی سوابق کاری رو قید کرد ولی منظور بنده نیاز بردن ترجمه گواهی سوابق کار و لیست بیمه بودش برا زمان مصاحبه ...؟
اگر سابقه ای رو عنوان کردین گواهیشو آماده کنین و با خودتون ببرین. اگر بخوان فرم 9 سوالی بدن بهتون ازتون میخوان. من همراه خودم بردم و آفیسر از من خواست و بهشون دادم. خوشبختانه سابقه بیمه نخواستن و با همون گواهی سربرگ دار از محل کارم، کارم انجام شد.
ضمنا اگر محل کارتون خصوصیه میتونین مثل من عمل کنین. یعنی بشینین خودتون سربرگ انگلیسی برای محل کارتون تهیه کنین (اگر سربرگ انگلیسی ندارن) بعد شرح وظایف خودتون رو توش به ترتیب لیست کنین. و آخرش هم مهر و امضاء کارفرماتون رو قرار میدیدن و ازشون مهر و امضا میگیرین. این دیگه نیاز به ترجمه و هیچ چیز دیگه ای نداره.

با سلام. دوست عزیز من هم شرایطم مثل شماست و کارم خصوصیه درواقع شرکت مال خودمونه.میشه لطف کنید این نمونه نامه و سربرگ رو برام بفرستین خیلی مچکرم
نمی شه سابقه بیمه را ترجمه کرد و ارائه کرد؟من در شرکت خصوصی کار می کنم و سابقه بیمه دارم
بله حتما میشه. فقط به عنوانی که برات سابقه بیمه رد شده دقت کن. سابقه ای که کارفرما ها رد میکنن کارگر ساده هستش عموما. حواست باشه با رزومه ای که جور میکنی بخونه. یا به عبارت دیگه توی گواهی ای که میگیری و میخوای ترجمه کنی به عبارات و کلمات دقت کن که کارت رو خراب نکنن. وگرنه سابقه بیمه هم خوبه.

(2013-05-17 ساعت 11:18)hushmandco نوشته:  
(2013-05-17 ساعت 11:03)KIMIA2005 نوشته:  دوست عزیز بالاخره زمان مصاحبه ترجمه گواهی سابقه کاراز کارفرما ولیست بیمه نیاز به ارائه هست یا خیر؟ و این مدارک رو میخوان برا مصاحبه چون بنده نیز 18 سال سابقه بیمه دارم ؟ ممنونم
اگر این جواب رو برای کار تخصصی بخش 7 فرم 122 میخواین، میتونین عنوان نکنین چون بگین کار تخصصی نداشتین. ولی توی فرم 230 باید بگین که در 10 سال گذشته چه میکردین. توی فرم 230 در مورد سابقه کار شوخی ندارن. اگر قانع نشن فرم 9 سوالی بهتون میدن. حالا یکی جوونه تازه فرغ التحصیله میگه من تا حالا کار نکردم اما من مثلا با 12 سال سابقه کار و زن و بچه عنوان کنم در 10 سال گذشته بیکار بودم (فرم 230 رو عرض میکنم) آفیسر رو راضی نمیکنه .

ایمیلت رو برام پست خصوصی کن.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان:
بچه ها من برنده اصلي هستم اما يادم رفت فرم ١٢٢ امضا كنم وتاريخ بزنم فرمهامم فرستادم حالا بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 01:56)hedipes نوشته:  بچه ها من برنده اصلي هستم اما يادم رفت فرم ١٢٢ امضا كنم وتاريخ بزنم فرمهامم فرستادم حالا بايد چيكار كنم؟؟؟؟؟

ایمیل بزن به کی سی سی ، جریان رو توضیح بده ببین بهت چی میگن.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: hedipes
(2013-05-21 ساعت 14:42)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 13:04)azadehjjaberi نوشته:  من با این که فوق لیسانس دارم ولی تو قسمت 7 هم جواب YES زدم وعنوان شغلیم رو که تو 230 نوشته بودم اینجا هم نوشتم،به نظرتون مشکلی پیش می آید؟

قسمت 7 این فرم مربوط به شغلیست که 2سال برای آن آموزش دیده باشید و همچنین 2سال هم در اون فیلد کار کرده باشید! اگه چنین شرایطی داره اینجا رو پر کنید در غیر این صورت با مدرک فوق هیچ مشکلی نخاهید داشت!

مرسی از پاسختون
من فوق لیسانس عمران دارم و 6-7 سال هم تو این زمینه کار کردم حالا باید yes بزنم یا نه؟آموزش منظورتون چیه؟یعنی همین درسی که واسه این مهندسی خوندم؟؟
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان:
چطوري بايد إيميل بزنم،من نمي دونم چي بايد بگم...لطفا كمكم كنيد خيلي ناراحتم...

Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 12:57)hedipes نوشته:  چطوري بايد إيميل بزنم،من نمي دونم چي بايد بگم...لطفا كمكم كنيد خيلي ناراحتم...

CASE NUMBER:
First Name:
Last Name:
Birthdate:
FROM IRAN

,Dear KCC Team
.I regret to inform you that as the main DV Selectee of my case; I forgot to sign Form DSP-122; thus, I’m writing to apologize for my carelessness and ask for further instructions
.I look forward to hearing from you
,Sincerely

نام خودتونو زیر sincerely بنویسید. کیس نامبر و بقیه اطلاعات هم حتما بالا بنویسید.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، KIMIA2005 ، hedipes ، ali_am76
دوستان رشته ادبیات و علوم انسانی به انگلیسی چی میشه ؟
در ضمن در قسمت 31a برا بچه ها توی فرم 230 چی باید نوشت ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 11:41)azadehjjaberi نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 14:42)ali_am76 نوشته:  
(2013-05-21 ساعت 13:04)azadehjjaberi نوشته:  من با این که فوق لیسانس دارم ولی تو قسمت 7 هم جواب YES زدم وعنوان شغلیم رو که تو 230 نوشته بودم اینجا هم نوشتم،به نظرتون مشکلی پیش می آید؟

قسمت 7 این فرم مربوط به شغلیست که 2سال برای آن آموزش دیده باشید و همچنین 2سال هم در اون فیلد کار کرده باشید! اگه چنین شرایطی داره اینجا رو پر کنید در غیر این صورت با مدرک فوق هیچ مشکلی نخاهید داشت!

مرسی از پاسختون
من فوق لیسانس عمران دارم و 6-7 سال هم تو این زمینه کار کردم حالا باید yes بزنم یا نه؟آموزش منظورتون چیه؟یعنی همین درسی که واسه این مهندسی خوندم؟؟

يه كوچولو بگو كجا كار كردي.ولي توضيح زيادي نده.منظورشون از آموزش همينه.
موفق باشين.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: philter
واقعاً مرسي از راهنماييت،اول بزارم فرمم به دستشون برسه بعد ايمييل بزنم؟؟؟؟
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 14:11)hedipes نوشته:  واقعاً مرسي از راهنماييت،اول بزارم فرمم به دستشون برسه بعد ايمييل بزنم؟؟؟؟

بله، وگرنه جواب میدن کدوم فرم؟ ما اصلا فرمی دریافت نکردیم...
تشکر کنندگان: hedipes
(2013-05-18 ساعت 17:06)morteza-dm نوشته:  درود 3 تا سوال داشتم :

1- در قسمت 6a من که مدرک فوق دیپلم دارم کدوم رو بزنم ؟
2- همچنین در قسمت 6b میشه یه راهنمایی کنید که چطور مقاطع دبستان و راهنمایی و دبیرستان و دانشگاه رو بنویسم . توو حروف لاتینش موندم چی پر کنم مثلا دبستان چی باید بنویسم دبستان به لاتین ؟ راهنمایی به لاتین ؟
3- در قسمت 7 اگر مهارتی انجام ندادیم بقیه موارد رو خالی بزاریم ؟

لطفا خواهشن بنده رو هم راهنمایی کنید .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان:
(2013-05-22 ساعت 14:22)morteza-dm نوشته:  
(2013-05-18 ساعت 17:06)morteza-dm نوشته:  درود 3 تا سوال داشتم :

1- در قسمت 6a من که مدرک فوق دیپلم دارم کدوم رو بزنم ؟
2- همچنین در قسمت 6b میشه یه راهنمایی کنید که چطور مقاطع دبستان و راهنمایی و دبیرستان و دانشگاه رو بنویسم . توو حروف لاتینش موندم چی پر کنم مثلا دبستان چی باید بنویسم دبستان به لاتین ؟ راهنمایی به لاتین ؟
3- در قسمت 7 اگر مهارتی انجام ندادیم بقیه موارد رو خالی بزاریم ؟

لطفا خواهشن بنده رو هم راهنمایی کنید .

1-university degree
2- دبستان و راهنمایی میشه school و دبیرستان high school در قسمت degree برا ابتدایی میشه primary school
برا راهنمایی secondary school
برا دبیرستان diploma
3- اگه اموزشی ندیدی no میزنی و اون دو قسمت دیگه رو n/a ..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: morteza-dm ، philter
ميگن فرم ١٢٢ نبايد امضا كرد كه!!ميگن قسم نامست درسته؟؟؟؟؟
Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان