کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-25 ساعت 11:50)sejz نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 15:45)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-24 ساعت 15:24)azad65 نوشته:  دوستای عزیز من یه مشکل دارم.چون دیپلم هنرستان (طراحی دوخت) گرفتم پیش دانشگاهی نگذروندم.حالا نمیدونم که این واسه سفارت قابل قبول هست یا نه؟در ضمن من ده سال کار کردم ولی کار دولتی نبوده.نمیدونم باید تو فرم هام واردشون کنم یا نه.لطفا راههنماییم کنید.ممنونم.

دوست عزیز اگر مدرک دیپلم هنرستان رو گرفتید فکر نمیکنم مشکلی باشه . در رابطه با سابقه کار هم حتما نباید دولتی باشه و می تونید سابقه کارتون رو توی فرم ها وارد کنید و در صورت امکان گواهی سابقه کار رو هم بگیرید با خودتون روز مصاحبه داشته باشیدکه اگه افیسر ازتون خواست ارائه بدید..
اگر دیپلم 11 ساله هنرستان منظورتونه که قبول نمیکنند.. خیلی سادس که ببینید 11 سال خوندین تا دیپلم یا 12.. به دنبال سابقه کار جور کردنه به جای مدرک 12 ساله هم نرین که گویا دردسره .. از همین حالا به فکر پیش دانشگاهی باشین اگه میتونین..

شما اگر منظورتون دیپلم کاردانش هست که قبول نمی کنند. بهتر است که اول مدرک پیش دانشگاهی یه جوری بگیری و بعد فرم رو واسشون پر کنی و بفرستی. یا اینکه الان فرم رو با همون مدرک بفرستی و بهشون توضیح بدی که داری دوره پیش دانشگاهی رو میگذرونی و موقع مصاحبه میتونی مدرک ارائه بدی.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 15:19)niloosin نوشته:  تو قسمت 3 آدرس پستی منزل رو می خواد یا آدرس ایمیل؟؟

ادرس پستی منزل ( در صورتی که تغییر کرده )....
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: niloosin ، ojee
(2013-05-25 ساعت 18:45)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 15:19)niloosin نوشته:  تو قسمت 3 آدرس پستی منزل رو می خواد یا آدرس ایمیل؟؟

3. Current Mailing Address :Address at which you receive your mail. Give any change of mailing address here.

نوشته آدرس فعلی شما، جایی که نامه هایتان را دریافت میکنید.
متوجه نمیشم چرا "درصورتی که تغییر کرده"؟ تغییر کرده باشه یا نکرده باشه باید ادرس کامل رو بنویسید. یا من اشتباه میکنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 20:11)sinamn نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 18:45)KIMIA2005 نوشته:  

3. Current Mailing Address :Address at which you receive your mail. Give any change of mailing address here.

نوشته آدرس فعلی شما، جایی که نامه هایتان را دریافت میکنید.
متوجه نمیشم چرا "درصورتی که تغییر کرده"؟ تغییر کرده باشه یا نکرده باشه باید ادرس کامل رو بنویسید. یا من اشتباه میکنم؟

دوست عزیزباید ادرس کامل پستی رو بنویسید...
تشکر کنندگان:
می شه لطفا یکی بگه تو نرم افزار NITRO چه جوری فونت ها رو باید کوچیک کرد که نوشته هامون تو خونه ها جا بشن؟؟!!
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 16:47)niloosin نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 11:56)sejz نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 01:49)puya2000100 نوشته:  سلام دوستان
1-من دانشگاه ازاد درس خوندم برای نوشتن اسم دانشگاه باید حتما کلمه اسلامی رو هم بنویسم یعنی
Islamic Azad University رو کامل باید بنویسم این کلمه Islamic واسمون درد سر نمیشه مثلا فکر کنن حوزه بوده
2-دوستان در قسمت 6B حتما ادرس محل هایی رو که درس خوندیم رو هم باید بنویسیم چون در یه سطر و ادامه اسم دانشگاه جا نمیشه
3- فقط دبیرستان و دانشگاه کافیه یا باید راهنمایی و دبستان رو هم نوشت
4- برای راهنمایی و مدرکش و همچنین مدرک دبستان چی باید نوشت
5- من مدارک راهنمایی و دبستان رو ندارم ایا حتما لازمن یعنی روز مصاحبه از ما میخان یا نه
از راهنمایی شما متشکرم
1- سلام .. دوست عزیز اونها بهتر از ما دانشگاه ازاد رو میشناسن و با ذکر اسلامیش به فکر حوزه نمیوفتن Smile با توجه به اینکه توی مدرک اسلامی داره ودر ترجمه هم اورده میشه این واژه پس ذکر کنین.. من هم همین کارو کردم .. البته این موردارو در کل سخت نگیرین..
2- در ادامه اسم مدرسه فقط اسم شهر و کشور رو بیارین کفایت میکنه
3-تا دبستان ادامه بدین ضرری نداره .. Smile
4و5- راهنمایی و دبستان course:general و نام مدرک هم من elementary education cycle و راهنمایی هم secondary eduction cycle رو نوشتم.. در ضمن این مدارک از ما روز مصاحبه خواسته نمیشه.. دیپلم به بالارو و گاهی اخرین مدرک رو فقط خواستن.

بعد ببخشید من سال اول و دوم دبیرستان یه مدرسه بودم رشته ریاضی,تو قسمت degrees دقیقا چی واسش بنویسم؟؟سال سوم هم هنرستان رشته گرافیک یه مدرسه دیگه بودم!!واسه این دقیقا چی بنویسم؟؟
degrees پیش دانشگاهی رو چی بنویسیم؟؟همچنین واسه دانشگاه اگه کارشناسیه bachelor بنویسیم کافیه یا اسم رشته هم باید کنارش بنویسیم؟؟

اول و دوم مدرکش رو n/a بزنین سوم رو diploma پیش دانشگاهیم اگه رفتین pre-university .. لیسانسم اگه جا نشد همون bachelor کافیه.. اگرم شد که رشترم خواستین بنویسین
تشکر کنندگان: niloosin
(2013-05-25 ساعت 21:56)niloosin نوشته:  می شه لطفا یکی بگه تو نرم افزار NITRO چه جوری فونت ها رو باید کوچیک کرد که نوشته هامون تو خونه ها جا بشن؟؟!!

نرم افزار انلاک PDFرو نصب کن اونوقت توی NITRO به ترتیب :
FORMS---->EDIT ALL FIELDS
سپس روی قسمتی که میخواهی سایز فونت را کوچک کنی کلیک راست سپس PROPERTIESو اونوقت APPEARANCE رو انتخاب ودر اخر SIZE رو انتخاب کنید و تمام
تشکر کنندگان: ali_am76 ، niloosin ، Soap McTavish
(2013-05-07 ساعت 16:24)Saeedv13 نوشته:  
(2013-05-07 ساعت 14:07)enchantress_boy نوشته:  شما از بالاترین مدرک تحصیلیت شروع کن بیا پایین که برسی به اول ابتدایی.
(2013-05-07 ساعت 15:05)nedafarsi نوشته:  با این تفسیر در قسمت degree واسه ابتدایی و راهنمایی چی بنویسم؟
باید هر مقطعی که منجر به گرفتن یک مدرک شده رو بنویسین. مثلاً من برای پنجم دبستان، سوم راهنمایی، چهارم دبیرستان، لیسانس و فوق لیسانس به ترتیب:
Primary Education Cycle
Middle Education Cycle
Diploma in xxxxxxxxxxx
B.Sc Degree of xxxxxxx
M.Sc. Degree of xxxxxx
البته از بالا به پایین می نویسین: اول فوق لیسانس، بعد لیسانس، بعد پیش دانشگاهی (اگر دارین، من نداشتم)، بعد دیپلم، بعد راهنمایی و بعد هم دبستان. مدارک پنجم ابتدایی و سوم راهنمایی اهمیت کمتری دارند و اگر خونه های جدول کافی نبود و ننوشتین هم به جایی بر نمی خوره.
(2013-05-07 ساعت 15:11)batisasha9 نوشته:  دوستان عزیز
در رابطه با سابقه کار
کارهایی مثل حسابداری یا خیاطی یا اشپذی و ارایشگری جزو کارهایی هستند که گفتن اون ها مفید یا بدرد بخور باشن و اگه اره کدومش؟مرسی
اگر دیپلم 12 ساله دارین احتیاجی به سابقه کار ندارین پدر جان. با ویزا از طریق سابقه کار به سختی موافقت می کنن و من ندیدم کسی از سابقه کار استفاده کنه. همه به هر ضرب و زوری هست دیپلم 12 ساله می برن.
(2013-05-07 ساعت 15:19)aminkhaste نوشته:  سلام دوستان
خواهرم لاتاری برده سال 2014 رو حالا نمیدونم باید چی کار کنم
میشه یکی بگه از اول دقیقا باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
تو http://mohajersara.com/thread-6438.html هم رفتم ولی خیلی چیزی نفهمیدم
میشه یکی کمکم کنه؟؟؟؟؟ممنون میشم
حق دارین. اولش که قبول میشین یه خرده گیج میشین و کلی سئوال بی جواب تو ذهنتون هست. در حال حاضر تو این مرحله شما باید 2 تا فرم برای خواهرتون پر کنید و با عکس بفرستین برای KCC که مرکز امور کنسولی در کنتاکی هست. برای این که یک تصویر کلی از مراحل انجام کار داشته باشین این پست و این پست رو بخونین. فرم ها رو با دقت پر کنید. هر جا سئوالی داشتین به تاپیک مربوطه اش مراجعه کنید و اول پست های تاپیک و جواب ها رو بخونین و اگر پرسش شما در اونجا جواب داده نشده بود سئوالتون رو در تاپیک مرتبط بپرسین. برای ارسال فرم ها عجله نکنین. تا اوایل مهر که برنامه 2013 ادامه داره بر روی کیس شما کار خاصی انجام نمیشه. حتی اگر هم در فرم ها اشتباه داشته باشین به شما فرصت کافی خواهند داد تا موارد اشتباه را تصییح کنید و هیچ مشکلی در برنامه مهاجرت شما پیش نخواهد آمد. همگی موفق باشید دوستان.

عمو سعید ته دلمو خالی کردی....آقا من که دیپلم فنی وحرفه ای دارم + فوق دیپلم+ پنج سال سابقه کار با بیمه یعنی به مشکل میخورم؟؟؟ یه سوال دیگه ،دوستان میگن بریم دیپلم فنی رو معادل پیش دانشگاهی بگیریم، انجام بدیم یا نه؟؟
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان:
لطفا می گید واسه تایپ اسممون به فارسی تو نرم افزار NITRO چی کار کنیم که حروف جدا جدا تایپ نشه؟؟!!
تشکر کنندگان:
(2013-05-26 ساعت 11:45)niloosin نوشته:  لطفا می گید واسه تایپ اسممون به فارسی تو نرم افزار NITRO چی کار کنیم که حروف جدا جدا تایپ نشه؟؟!!

میتونی از نرم افزار adobe acrobat pro استفاده کنی فارسی رو ساپورت میکنه یا میتونی اسم رو به فارسی تایپ کنی و عکس بگیری یا اسکن کنی و با nitro از طریق Quick sign وارد فرم کنی همونطوری که امضا رو وارد کردید ..
تشکر کنندگان: niloosin
سلام دوستان من صفحه اول فرم 230 رو پرینت گرفتم و عکسم رو چسبوندم.بعد اسکن کردم.حالا این صفحه اسکن شده با فرمت عکسه و بقیه صفحات همون پی دی افه که تایپ کردم.
حالا میخواستم بپرسم که چطوری صفحه اول که عکسه رو در ادامه بقیه فرم بزارم؟
نباید همش یه فرمت باشه یعنی مثلا هر 4 صفحه رو اسکن کنم؟
تشکر کنندگان:
فرم ها رو که پر کردم تک تک صفحات باید مثل یه عکس فرمت JPEG داشته باشن بعد اونارو ATTACH کنم به میلم و بفرستم؟؟
ایمیل هم شامل این 2 فرم که 6 صفحه است کلا , 1 فایل عکس ATTACH شده به جز اون عکسی که به فرم چسبوندیم و 3 صفحه ی فرم قبولی اونم با فرمت JPEG. همین دیگه؟؟درسته؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-26 ساعت 14:41)niloosin نوشته:  فرم ها رو که پر کردم تک تک صفحات باید مثل یه عکس فرمت JPEG داشته باشن بعد اونارو ATTACH کنم به میلم و بفرستم؟؟
ایمیل هم شامل این 2 فرم که 6 صفحه است کلا , 1 فایل عکس ATTACH شده به جز اون عکسی که به فرم چسبوندیم و 3 صفحه ی فرم قبولی اونم با فرمت JPEG. همین دیگه؟؟درسته؟؟
بله همه رو بصورت jpg بفرستین که حجمش مناسب بشه.
بله ولی چرا صفحه قبولی شما ۳صفحه شده؟ Big Grin فکر میکنم ۲ صفحه هست.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: niloosin ، sadeghi897 ، philter
(2013-05-26 ساعت 16:12)nina22 نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 14:41)niloosin نوشته:  فرم ها رو که پر کردم تک تک صفحات باید مثل یه عکس فرمت JPEG داشته باشن بعد اونارو ATTACH کنم به میلم و بفرستم؟؟
بله همه رو بصورت jpg بفرستین که حجمش مناسب بشه.
بله ولی چرا صفحه قبولی شما ۳صفحه شده؟ Big Grin فکر میکنم ۲ صفحه هست.

والا در واقع صفحه ی دومش خالیه یه کوچولو تهش اطلاعات و کیس نامبرم و زده!! :-)
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، nina22
برای اینکه فرم ها یک صفحه بشه
شما صفح ای که اسکن گرفتی، بیا وارد یک فایل ورد بکن ، بعد هم ورد رو تبدیل به PDF بکن مجدد ، دیگه هر فرمی می شه یک فرم مثل خودش منتها پر شده Tongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: nina22 ، jafarlari ، milad_aae ، Soap McTavish ، KIMIA2005 ، niloosin ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان