موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد سوال3 باید ادرس مکانی که موقع ثبت نام نوشتیم رو دوباره بنویسیم یا در مورد کسانی هست که ادرسشون تغغیر کرده باید نویسند؟
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
با برنامه nitro چطور میشه عکس رو چسبوند؟ من که هر کاری میکنم اصلا نمیشه روی کادر عکس paste کرد.!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-27 ساعت 17:21)vistac نوشته: (2013-05-27 ساعت 17:02)aghaghia نوشته: (2013-05-27 ساعت 15:39)arshia_danesh نوشته: سلام دوستان دوتا سئوال دارم
در بند 7b اینجا بایند خودمون در باره سابقه کارمون توضیح بدیم یا نامه از محل کار بگیریم ترجمه کنیم و اینجا منویسیم ؟
دوم اینکه؟ در بند 7c جای آدرس محل کار نمیشه اشکالی داره آدرس رو خیلی مختصر بنویسیم یا باید آدرس کامل باشه؟
ممنون از پاسختون
1.شما اگر تحصیلات دانشگاهی دارین نیازی به جواب دادن به این بخش نیست. اگر هم ندارید و باید این قسمت رو پر کنید در این مرحله نیازی به ترجمه نیست ولی شما می تونید نامه رو بگیرین و ترجمه کنید تا بعدا اختلافی بین الاعاتی که دادین و گواهی کارتون پیش نیاد.
2.اشکالی نداره.
فکر کنم حتما نیازی به مدارک دانشگاهی نداشته باشه کسی بتونه 12 سال تحصیلات رو پر کنه نیازی به پر کردن شماره 7 نداره
دوستان من دیپلم 12 ساله نظام قدیم دارم میشه اساتید جواب قطعی بهم بدن . متشکرم
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-27 ساعت 23:33)hushmandco نوشته: (2013-05-27 ساعت 23:24)arshia_danesh نوشته: (2013-05-27 ساعت 17:21)vistac نوشته: (2013-05-27 ساعت 17:02)aghaghia نوشته: (2013-05-27 ساعت 15:39)arshia_danesh نوشته: سلام دوستان دوتا سئوال دارم
در بند 7b اینجا بایند خودمون در باره سابقه کارمون توضیح بدیم یا نامه از محل کار بگیریم ترجمه کنیم و اینجا منویسیم ؟
دوم اینکه؟ در بند 7c جای آدرس محل کار نمیشه اشکالی داره آدرس رو خیلی مختصر بنویسیم یا باید آدرس کامل باشه؟
ممنون از پاسختون
1.شما اگر تحصیلات دانشگاهی دارین نیازی به جواب دادن به این بخش نیست. اگر هم ندارید و باید این قسمت رو پر کنید در این مرحله نیازی به ترجمه نیست ولی شما می تونید نامه رو بگیرین و ترجمه کنید تا بعدا اختلافی بین الاعاتی که دادین و گواهی کارتون پیش نیاد.
2.اشکالی نداره.
فکر کنم حتما نیازی به مدارک دانشگاهی نداشته باشه کسی بتونه 12 سال تحصیلات رو پر کنه نیازی به پر کردن شماره 7 نداره
دوستان من دیپلم 12 ساله نظام قدیم دارم میشه اساتید جواب قطعی بهم بدن . متشکرم
دیپلم 12 ساله حداقل مورد نیازتونه که دارین. حالا اگر میخواین سابقه کار تخصصی رو هم عنوان کنین یا نکنین بسته به رشته کاریتون داره . اگر در رشته خاصی فعالیت نمیکنین میتونین از کار تخصصی اسمی نبرین. (فرم 122 رو عرض میکنم)
آقا حامد اول ممنون از پاسختون بعدم اینکه یه سئوال مهم رو یادم اوردین من کارم web design هست دو سال و نیم هم سابقه کار دارم اما بیمه ندارم اما میتونم از شرکتی که کار میکردم نامه بگیرم و ترجمه کنم
خب سوال اول اینکه توی این بخش بنویسم این سابقه کاریو دیگه آره؟
و اون سوال مهمه اینه که توی سایت اصلی امریکا یه سایت معرفی کرده بود که برید ببینید شغلتون شامل کدام یک از مشاغل میشه این سایت www.onetonline.org شغل من توی مشاغل معرفی شده توی این سایت نبود حالا میخاستم ببینم من توی فرم بنویسم web design اونا به عنوان سابقه کاری قبول میکنن ؟ یه توضیحی میشه بدین
مرسی
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از مرور کللی سایت و عدم رسیدن پاسخ قانع کننده :
پزشکان عمومی که مدرکشون رو در دست ندارند باید در فرم 122 کدام مدرک رو اعلام کنند؟ diploma or university degree or advanced degree?
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم