کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-27 ساعت 15:39)arshia_danesh نوشته:  سلام دوستان دوتا سئوال دارم

در بند 7b اینجا بایند خودمون در باره سابقه کارمون توضیح بدیم یا نامه از محل کار بگیریم ترجمه کنیم و اینجا منویسیم ؟

دوم اینکه؟ در بند 7c جای آدرس محل کار نمیشه اشکالی داره آدرس رو خیلی مختصر بنویسیم یا باید آدرس کامل باشه؟

ممنون از پاسختون

1.شما اگر تحصیلات دانشگاهی دارین نیازی به جواب دادن به این بخش نیست. اگر هم ندارید و باید این قسمت رو پر کنید در این مرحله نیازی به ترجمه نیست ولی شما می تونید نامه رو بگیرین و ترجمه کنید تا بعدا اختلافی بین الاعاتی که دادین و گواهی کارتون پیش نیاد.
2.اشکالی نداره.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: arshia_danesh
(2013-05-27 ساعت 17:02)aghaghia نوشته:  

در بند 7b اینجا بایند خودمون در باره سابقه کارمون توضیح بدیم یا نامه از محل کار بگیریم ترجمه کنیم و اینجا منویسیم ؟

دوم اینکه؟ در بند 7c جای آدرس محل کار نمیشه اشکالی داره آدرس رو خیلی مختصر بنویسیم یا باید آدرس کامل باشه؟

ممنون از پاسختون

1.شما اگر تحصیلات دانشگاهی دارین نیازی به جواب دادن به این بخش نیست. اگر هم ندارید و باید این قسمت رو پر کنید در این مرحله نیازی به ترجمه نیست ولی شما می تونید نامه رو بگیرین و ترجمه کنید تا بعدا اختلافی بین الاعاتی که دادین و گواهی کارتون پیش نیاد.
2.اشکالی نداره.

فکر کنم حتما نیازی به مدارک دانشگاهی نداشته باشه کسی بتونه 12 سال تحصیلات رو پر کنه نیازی به پر کردن شماره 7 نداره
در مورد سوال3 باید ادرس مکانی که موقع ثبت نام نوشتیم رو دوباره بنویسیم یا در مورد کسانی هست که ادرسشون تغغیر کرده باید نویسند؟
تشکر کنندگان:
با برنامه nitro چطور میشه عکس رو چسبوند؟ من که هر کاری میکنم اصلا نمیشه روی کادر عکس paste کرد.!!!
تشکر کنندگان:
(2013-05-27 ساعت 18:11)naftoonbazoft1 نوشته:  در مورد سوال3 باید ادرس مکانی که موقع ثبت نام نوشتیم رو دوباره بنویسیم یا در مورد کسانی هست که ادرسشون تغغیر کرده باید نویسند؟

ترجیحا همون آدرس ثبت نام اولیه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: philter
(2013-05-27 ساعت 19:06)shahrzad001 نوشته:  با برنامه nitro چطور میشه عکس رو چسبوند؟ من که هر کاری میکنم اصلا نمیشه روی کادر عکس paste کرد.!!!

دوست عزیز
بدین صورت عمل کنید:
EDIT----->ADD IMAGE

حالا عکستو انتخاب میکنی و توی کادر میذاری و تمام
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، shahrzad001
(2013-05-27 ساعت 19:06)shahrzad001 نوشته:  با برنامه nitro چطور میشه عکس رو چسبوند؟ من که هر کاری میکنم اصلا نمیشه روی کادر عکس paste کرد.!!!

دوست عزیزم...توی تب ادیت (Edit), یه گزینه داره به اسم Add Image Smile موفق باشی و خوش عکسCool
تشکر کنندگان: shahrzad001
(2013-05-27 ساعت 19:21)Apple_of_paraise نوشته:  

دوست عزیزم...توی تب ادیت (Edit), یه گزینه داره به اسم Add Image Smile موفق باشی و خوش عکسCool

متشکر. ولی این nitroی که من دارم تب edit نداره. با اکروبات چی؟ میشه؟
تشکر کنندگان:
(2013-05-25 ساعت 11:56)sejz نوشته:  
(2013-05-25 ساعت 01:49)puya2000100 نوشته:  سلام دوستان
1-من دانشگاه ازاد درس خوندم برای نوشتن اسم دانشگاه باید حتما کلمه اسلامی رو هم بنویسم یعنی
Islamic Azad University رو کامل باید بنویسم این کلمه Islamic واسمون درد سر نمیشه مثلا فکر کنن حوزه بوده
2-دوستان در قسمت 6B حتما ادرس محل هایی رو که درس خوندیم رو هم باید بنویسیم چون در یه سطر و ادامه اسم دانشگاه جا نمیشه
3- فقط دبیرستان و دانشگاه کافیه یا باید راهنمایی و دبستان رو هم نوشت
4- برای راهنمایی و مدرکش و همچنین مدرک دبستان چی باید نوشت
5- من مدارک راهنمایی و دبستان رو ندارم ایا حتما لازمن یعنی روز مصاحبه از ما میخان یا نه
از راهنمایی شما متشکرم
1- سلام .. دوست عزیز اونها بهتر از ما دانشگاه ازاد رو میشناسن و با ذکر اسلامیش به فکر حوزه نمیوفتن Smile با توجه به اینکه توی مدرک اسلامی داره ودر ترجمه هم اورده میشه این واژه پس ذکر کنین.. من هم همین کارو کردم .. البته این موردارو در کل سخت نگیرین..
2- در ادامه اسم مدرسه فقط اسم شهر و کشور رو بیارین کفایت میکنه
3-تا دبستان ادامه بدین ضرری نداره .. Smile
4و5- راهنمایی و دبستان course:general و نام مدرک هم من elementary education cycle و راهنمایی هم secondary eduction cycle رو نوشتم.. در ضمن این مدارک از ما روز مصاحبه خواسته نمیشه.. دیپلم به بالارو و گاهی اخرین مدرک رو فقط خواستن.
.................................................
منهم دانشگاه آزاد خوندم رفتم توی سایت دانشگاه آزاد تهران جنوب همون مطلبی که روی صفحه اصلی نوشته بود را دقیقا نوشتم چون روی مدرک تون هم دقیقا همو ن دانشگاه است
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان:
(2013-05-27 ساعت 19:38)shahrzad001 نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 19:21)Apple_of_paraise نوشته:  

متشکر. ولی این nitroی که من دارم تب edit نداره. با اکروبات چی؟ میشه؟

نیترو پرو رو نصب کردم ولی هر کاری میکنم add image فعال نمیشه!!!!!SadSad

من نیترو پرو رو نصب کردم ولی add image فعال نمیشه!!!!

من نیترو پرو رو نصب کردم ولی add image فعال نمیشه!!!!
تشکر کنندگان:
(2013-05-27 ساعت 17:21)vistac نوشته:  

ممنون از پاسختون

2.اشکالی نداره.

فکر کنم حتما نیازی به مدارک دانشگاهی نداشته باشه کسی بتونه 12 سال تحصیلات رو پر کنه نیازی به پر کردن شماره 7 نداره

دوستان من دیپلم 12 ساله نظام قدیم دارم میشه اساتید جواب قطعی بهم بدن . متشکرم
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
تشکر کنندگان:
(2013-05-27 ساعت 23:24)arshia_danesh نوشته:  

ممنون از پاسختون

2.اشکالی نداره.

دیپلم 12 ساله حداقل مورد نیازتونه که دارین. حالا اگر میخواین سابقه کار تخصصی رو هم عنوان کنین یا نکنین بسته به رشته کاریتون داره . اگر در رشته خاصی فعالیت نمیکنین میتونین از کار تخصصی اسمی نبرین. (فرم 122 رو عرض میکنم)
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-05-27 ساعت 23:33)hushmandco نوشته:  

ممنون از پاسختون

2.اشکالی نداره.

دیپلم 12 ساله حداقل مورد نیازتونه که دارین. حالا اگر میخواین سابقه کار تخصصی رو هم عنوان کنین یا نکنین بسته به رشته کاریتون داره . اگر در رشته خاصی فعالیت نمیکنین میتونین از کار تخصصی اسمی نبرین. (فرم 122 رو عرض میکنم)

آقا حامد اول ممنون از پاسختون بعدم اینکه یه سئوال مهم رو یادم اوردین من کارم web design هست دو سال و نیم هم سابقه کار دارم اما بیمه ندارم اما میتونم از شرکتی که کار میکردم نامه بگیرم و ترجمه کنم

خب سوال اول اینکه توی این بخش بنویسم این سابقه کاریو دیگه آره؟

و اون سوال مهمه اینه که توی سایت اصلی امریکا یه سایت معرفی کرده بود که برید ببینید شغلتون شامل کدام یک از مشاغل میشه این سایت www.onetonline.org شغل من توی مشاغل معرفی شده توی این سایت نبود حالا میخاستم ببینم من توی فرم بنویسم web design اونا به عنوان سابقه کاری قبول میکنن ؟ یه توضیحی میشه بدین

مرسی
2014AS000034XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: December 18| مصاحبه: February 11 | کلیر: -- | ویزا: -- | ورود به آمریکا: *
تشکر کنندگان:
(2013-05-28 ساعت 00:13)arshia_danesh نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 23:33)hushmandco نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 17:02)aghaghia نوشته:  1.شما اگر تحصیلات دانشگاهی دارین نیازی به جواب دادن به این بخش نیست. اگر هم ندارید و باید این قسمت رو پر کنید در این مرحله نیازی به ترجمه نیست ولی شما می تونید نامه رو بگیرین و ترجمه کنید تا بعدا اختلافی بین الاعاتی که دادین و گواهی کارتون پیش نیاد.
2.اشکالی نداره.

آقا حامد اول ممنون از پاسختون بعدم اینکه یه سئوال مهم رو یادم اوردین من کارم web design هست دو سال و نیم هم سابقه کار دارم اما بیمه ندارم اما میتونم از شرکتی که کار میکردم نامه بگیرم و ترجمه کنم

خب سوال اول اینکه توی این بخش بنویسم این سابقه کاریو دیگه آره؟

و اون سوال مهمه اینه که توی سایت اصلی آمریکا یه سایت معرفی کرده بود که برید ببینید شغلتون شامل کدام یک از مشاغل میشه این سایت www.onetonline.org شغل من توی مشاغل معرفی شده توی این سایت نبود حالا میخاستم ببینم من توی فرم بنویسم web design اونا به عنوان سابقه کاری قبول میکنن ؟ یه توضیحی میشه بدین

مرسی
اگر منظورتون اینه که سابقه کاری رو به عنوان یک بخش الزام آور پروندتون ببینید، همچین چیزی نیست چون شما دیپلم 12 ساله رو دارید و نیازی به سابقه کار ندارین که حالا اونها بخوان قبول کنن یا نه. بنا بر این نیازی نیست که سابقه کاریتون رو که وب دیزاین هست با وبسایتی چک کنید.
هر چه که انجام دادین رو به عنوان واقعیت بنویسین و مدارک مربوط بهش رو هم شامل گواهی کار بگیرین و ترجمه کنین و داشته باشین.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: arshia_danesh ، ojee ، KIMIA2005
بعد از مرور کللی سایت و عدم رسیدن پاسخ قانع کننده :
پزشکان عمومی که مدرکشون رو در دست ندارند باید در فرم 122 کدام مدرک رو اعلام کنند؟ diploma or university degree or advanced degree?
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان