کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-05-28 ساعت 14:39)niloosin نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 14:01)hushmandco نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 13:54)niloosin نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 19:21)Apple_of_paraise نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 19:06)shahrzad001 نوشته:  با برنامه nitro چطور میشه عکس رو چسبوند؟ من که هر کاری میکنم اصلا نمیشه روی کادر عکس paste کرد.!!!

دوست عزیزم...توی تب ادیت (Edit), یه گزینه داره به اسم Add Image Smile موفق باشی و خوش عکسCool

عکس باید 600*600 pixel باشه؟؟وقتی میخوایم عکس رو اندازه ی کادر کنیم یه ذره عکس کشیده میشه مشکلی نیست؟؟
قرار نیست عکس رو اندازه کادر کنین.

شما نگفتی عکس باید 600*600 pixel باشه؟؟؟یعنی باید تو قسمت ادیت سایزش رو 2inch*2inch بکنیم که اینجوری از کادر بالاتر می زنه و از طرفین کوچیکتر از کادر می شه!درسته؟؟
لطفا یه نفر کامل جواب منو بده!ممنون!
عکس 600 * 600 رو اگر بخواین اندازه اون کادر بکنین به نظر خودتون 600*600 باقی می مونه؟ خیر. به هم میریزه. پس از کادر بیرون زدنش هیچ مشکلی نیست. شما فقط روی 5*5 بودن عکس و 600*600 پیکسل بودنش تمرکز کن. عکستون کوچکترین تغییری نباید در نسبت ابعاد و اندازه بکنه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: aghaghia
سوال 5 بنویسیم IRAN کافیه یا ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN??
**Case Number : 2014AS000014
مقصد : San Jose,CA
Smile Aug 29th - Qatar airways Cool
**نخستين و بالاترين پيروزي، تسلط بر خويش است**
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 11:45)niloosin نوشته:  سوال 5 بنویسیم IRAN کافیه یا ISLAMIC REPUBLIC OF IRAN??

عزیزسخت نگیر همون IRAN کافیه..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: hushmandco ، niloosin ، aghaghia
(2013-05-29 ساعت 13:40)reza3035 نوشته:  سلام همسر من دیپلم کارودانش هست و هرجا رفتم واسه مدرک پیش دانشگاهی میگن باید مهر ثبت نام کنه و تا خرداد سال دیگه طول میکشه کسی راهی واسه کمک به ما سراغ نداره؟حتی واسه خریدم اگه جایی معتبر باشه می خرم؟

در این وبسایت فقط به دنبال راهکارهای قانونی باش. گرچه بچه های مهاجر باید به هر ترتیبی مدارکشون رو کامل کنن. جز مرگ همه چیز چاره داره.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، shekari ، love_everlife ، reza3035
(2013-05-29 ساعت 15:55)shazad نوشته:  سلام به دوستان عزیز

من یک مشکلی دارم. لطفا کمکم کنید.

هیچ سابقه کاری ندارم یعنی هیچ جایی تا حالا کار نکردم.
توی فرم ها هم جای سوابق را هر جا ازم پرسیده بود زدم N/A.

اما برادرم که چند سال پیش می خواست شرکت تاسیس بکنه اسم منو هم به همراه اسم اعضای دیگه خانواده جزو سهامداران نوشته منم به عنوان بازرس علی البدل. تا حالا نه ۱ ثانیه برا شرکت کار کردم نه ۱ ریال پول گذاشتم و نه ۱ ریال پول بهم دادن نه بیمه ای نه چیزی، هیچ چی. خبرم هم ندارم شرکت کلا چی شده و اصلا چی هست.

به نظرتون باید اینو به عنوان سابقه کار می نوشتم و فکر می کنید اشتباه کردم. آخه اینکه سابقه کار به حساب نمی یاد؟ به نظرتون تو مصاحبه به این موضوع اشاره کنم؟ نمی گن چرا نگفتی؟؟

به قول معروف آش نخورده و دهن سوخته ! Sad
به برادر گرامی بفرمایید که تو یه سربرگ لاتین واستون کواهی کار صادر کنن کفایت میکنه عزیز به بیمه نیازی نیست. کارشون در چه زمینه شغلیشون چیه؟
تشکر کنندگان: hushmandco
(2013-05-29 ساعت 13:59)hushmandco نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 13:40)reza3035 نوشته:  سلام همسر من دیپلم کارودانش هست و هرجا رفتم واسه مدرک پیش دانشگاهی میگن باید مهر ثبت نام کنه و تا خرداد سال دیگه طول میکشه کسی راهی واسه کمک به ما سراغ نداره؟حتی واسه خریدم اگه جایی معتبر باشه می خرم؟

در این وبسایت فقط به دنبال راهکارهای قانونی باش. گرچه بچه های مهاجر باید به هر ترتیبی مدارکشون رو کامل کنن. جز مرگ همه چیز چاره داره.

سلام منم مشکل همسر شما را دارم لطفا اگر راه کاری پیدا شد به منم اطلاع بدین ممنونم
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: love_everlife ، reza3035
چند تا سوال دارم ممنون اگه کمک کنید
1. سوال 3 فرم DSP-122 آدرس پستی رو به چه ترتیب بنویسیم ( از چپ به راست) : کشور/ استان/... کوچه/پلاک یا به صورت پلاک/کوچه/ ..../استان/ کشور؟
2. صفحه 2 فرم DSP-122 را همین الان امضا کنیم یا روز مصاحبه باید امضا کنیم؟
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 18:21)smart3461 نوشته:  چند تا سوال دارم ممنون اگه کمک کنید
1. سوال 3 فرم DSP-122 آدرس پستی رو به چه ترتیب بنویسیم ( از چپ به راست) : کشور/ استان/... کوچه/پلاک یا به صورت پلاک/کوچه/ ..../استان/ کشور؟

پلاک/کوچه/....
بله امضا کنید و تاریخ بزنید، همینطور صفخه دو فرم 230 رو.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: powerb
(2013-05-29 ساعت 19:00)shazad نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 16:38)love_everlife نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 15:55)shazad نوشته:  سلام به دوستان عزیز

من یک مشکلی دارم. لطفا کمکم کنید.

هیچ سابقه کاری ندارم یعنی هیچ جایی تا حالا کار نکردم.
توی فرم ها هم جای سوابق را هر جا ازم پرسیده بود زدم N/A.

اما برادرم که چند سال پیش می خواست شرکت تاسیس بکنه اسم منو هم به همراه اسم اعضای دیگه خانواده جزو سهامداران نوشته منم به عنوان بازرس علی البدل. تا حالا نه ۱ ثانیه برا شرکت کار کردم نه ۱ ریال پول گذاشتم و نه ۱ ریال پول بهم دادن نه بیمه ای نه چیزی، هیچ چی. خبرم هم ندارم شرکت کلا چی شده و اصلا چی هست.

به نظرتون باید اینو به عنوان سابقه کار می نوشتم و فکر می کنید اشتباه کردم. آخه اینکه سابقه کار به حساب نمی یاد؟ به نظرتون تو مصاحبه به این موضوع اشاره کنم؟ نمی گن چرا نگفتی؟؟

به قول معروف آش نخورده و دهن سوخته ! Sad
به برادر گرامی بفرمایید که تو یه سربرگ لاتین واستون کواهی کار صادر کنن کفایت میکنه عزیز به بیمه نیازی نیست. کارشون در چه زمینه شغلیشون چیه؟

نه با مدارک دانشگاهی شرایط لاتاری رو دارم و اصلا برام مهم نیست که سابقه کاری ندارم. فقط می گم چون اینهایی که گفتم سابقه کاری نمی شه و نیست هم، به نظرتون باید به اینها در زمان مصاحبه اشاره کنم، بگم که اسمم تو این شرکت هست؟ اگه بگم می گن چرا تو فرما نیاوردی نگم نمی دونم چی می شه آخه اینها که سابقه حساب نمی شه؟؟؟؟؟ اگه تو مصاحبه پرسیدن سابقه داری؟ بگم ندارم؟
بله اگه شرایط تحصیلیتئن کافیه به سابقه کار نیاز نیست ... مطرح نکنید اصلا
[/quote]

(2013-05-29 ساعت 02:25)sadeghi897 نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 00:56)philter نوشته:  سلام به همه دوستان.چند سوال دارم:
1- من سه سال ونیم به عنوان تکنسین خودپرداز و بعداز اون تا الان میشه 19 ماه که به عنوان کارشناس خرید قطعات شبکه و کامپیوتر مشغول هستم.
SVP Range Purchasing Agents 7.0 to <8.0
SVP Range Automated Teller Repairer 6.0 to <7.0
خب الان با توجه به مدرک تحصیلی من که فوق دیپلم برق هست تو فرم 122 قسمت 7 چی بنویسم؟؟؟ خالی بذارمش؟؟؟؟
2- تو فرم 230 و 122 فقط همین دو مورد سابقه رو بیارم یا چند مورد کار پاره وقت زمان دانشجویی رو هم بنویسم؟
بزنید مدرک دانشگاهی
associate degree
انگلیسی رشته برق هم که می دونید.
کارهای نیمه وقت هم می تونی بنویسی ولی همین که فوق دیپلم داری نیازی نیست به سابقه کاری نیست ، البته سابقه کاری تون بعدا برای رزومه نیاز هست.
اون قسمتی هم که نوشته مدرک 12 سال تحصیلی یا سابقه کاری نیاز هست ، دقت کنید که یا هست یعنی یکیش لازمه

فقط عزیزم یادت باشه، در برخی موارد از کسانیکه فوق دیپلم دارن ریزنمرات هم خواستن ترجمه کنی با خودت زمان مصاحبه ببری بهتره
[/quote]
تشکر کنندگان:
از کجای کیس نامبر میشه فهمید که بالاست یا نه؟ کلا چه تأثیری داره؟ ممنون
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 18:21)smart3461 نوشته:  چند تا سوال دارم ممنون اگه کمک کنید

دوست عزیز
1- بصورت : پلاک - کوچه - خیابان - ... - شهر - استان - کشور درسته ..
2-همین الان امضا کنید..
تشکر کنندگان:
(2013-05-29 ساعت 19:59)negarin60 نوشته:  از کجای کیس نامبر میشه فهمید که بالاست یا نه؟ کلا چه تأثیری داره؟ ممنون

از شمارش دوست عزیز.Big Grin
پارسال یه 10 هزارتایی بود کیس نامبرا.حالا خودت حساب کن.اگه 1 تا 3 رقمی باشی که هلو.مدارک رو به موقع بفرستی سری اول میری مصاحبه.
ملا زیر 4 هزار پایین حساب میشه.
موفق باشین.
عجب سوال سختی بوداBig Grin.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: negarin60 ، philter ، love_everlife ، shekari ، sinamn ، maziar irani ، ojee
قربون شما. حالا که اینطور شد یه سوال سخت من آخر فامیلیم تو پاسپورت ei هست اما اول که لاتاری شرکت کردم ie زدم. حالا تو فرم همین درستشو بزنم کافیه یا تو ایمیل براشون توضیح بدم؟ در ضمن اسم مدرسه هایی که رفتم هم لازمه. اصلا یادم نیست Wink
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان: love_everlife
(2013-05-29 ساعت 20:35)negarin60 نوشته:  قربون شما. حالا که اینطور شد یه سوال سخت من آخر فامیلیم تو پاسپورت ei هست اما اول که لاتاری شرکت کردم ie زدم. حالا تو فرم همین درستشو بزنم کافیه یا تو ایمیل براشون توضیح بدم؟ در ضمن اسم مدرسه هایی که رفتم هم لازمه. اصلا یادم نیست Wink

طبق پاسپورت فرم را تکمیل کنید و براشون این مورد را با ایمیل توضیح دهید
اگه دقت کنید توی فرم نوشته NAMES بنابراین لازمه ...
تشکر کنندگان: negarin60 ، ojee
کسی نمی دونه چطور add image رو فعال کنم؟ فعال نیست. ocr فقط فعاله!!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان