کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-07-10 ساعت 14:18)masoud92 نوشته:  سلام و سپاس از راهنمايي تون
چند تا سوال ديگه تو تكميل فرمها پيش اومد كه از فرم 230 رو تو قسمت خودش مطرح ميكنم. امادر مورد فرم 122:
آيا پاسخ ها بايد به حروف بزرگ تايپ بشن يا كوچك
آيا ترجمه سفارت آمريكا در ايروان ارمنستان ميشه EMBASSY OF THE UNITED STATES IN YEREVAN,ARMENIA
در قسمت 6b منظورش از degrees or certificates received آيا درج مقطع تحصيليه يا مدركي كه در پايان اون مقطع كسب شده؟ مثلا مقطع دبيرستان يا مدرك ديپلم.
اگه منظورش مدركه واسه دبستان و راهنمايي و پيش دانشگاهي چه مدركي بايد نوشت؟
در پايان هم اينكه سفارت تعيين شده فرم قبولي آنكاراست اما من ميخوام ايروان را تعيين كنم ولي ديدم يكي تو جايي از سايت گفته بود سفارت ايروان امسال مصاحبه نداره ، آيا صحت داره؟
باز هم ممنون

اگر در اون قسمت جا هست یا اندازه کافی با حروف بزرگ وگرنه اول کلمه بزرگ بقیه کوچیک.
درسته همین میشه.
pre-university degree پیشدانشگاهی
راهنمایی Secondary school degree
Elementary school degree دبستان
دیپلم هم که همون diploma میشه که گفتید.
صحت نداره.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: sejz ، ojee ، H Pier
(2013-07-10 ساعت 17:29)aghaghia نوشته:  
چند تا سوال ديگه تو تكميل فرمها پيش اومد كه از فرم 230 رو تو قسمت خودش مطرح ميكنم. امادر مورد فرم 122:
آيا ترجمه سفارت آمريكا در ايروان ارمنستان ميشه EMBASSY OF THE UNITED STATES IN YEREVAN,ARMENIA
در قسمت 6b منظورش از degrees or certificates received آيا درج مقطع تحصيليه يا مدركي كه در پايان اون مقطع كسب شده؟ مثلا مقطع دبيرستان يا مدرك ديپلم.
در پايان هم اينكه سفارت تعيين شده فرم قبولي آنكاراست اما من ميخوام ايروان را تعيين كنم ولي ديدم يكي تو جايي از سايت گفته بود سفارت ايروان امسال مصاحبه نداره ، آيا صحت داره؟
باز هم ممنون

اگر در اون قسمت جا هست یا اندازه کافی با حروف بزرگ وگرنه اول کلمه بزرگ بقیه کوچیک.
درسته همین میشه.
صحت نداره.

این رو من اینجا اضافه کنم که الان نگین پس من کدوم رو بنویسم.. هردو درسته و مهم اینه که منظور راهنمایی و دبستان داره رسونده میشه.. چیز مهمیم نیست حساس روش نباشین(هردوجور نوشتن قبلی ها و مشکلی نبوده..) موفق باشین و ممنون از اقاقیای عزیز Wink
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005 ، HodHod Golestani
(2013-07-10 ساعت 17:50)sejz نوشته:  
باز هم ممنون

درسته همین میشه.
صحت نداره.

این رو من اینجا اضافه کنم که الان نگین پس من کدوم رو بنویسم.. هردو درسته و مهم اینه که منظور راهنمایی و دبستان داره رسونده میشه.. چیز مهمیم نیست حساس روش نباشین(هردوجور نوشتن قبلی ها و مشکلی نبوده..) موفق باشین و ممنون از اقاقیای عزیز Wink

درود و تبریک به شما دوست عزیز و تشکر از دوستان مهربانی که به سوالات ما پاسخ میدن ... منهم یه سوال مشابه دارم : این قسمت (6 بی) رو , مقطع دبستان و راهنمایی رو هم باید نوشت یا دبیرستان و دانشگاه کافیه ؟ مرسی Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2013-07-10 ساعت 18:11)HodHod Golestani نوشته:  
باز هم ممنون

درسته همین میشه.
صحت نداره.

درود و تبریک به شما دوست عزیز و تشکر از دوستان مهربانی که به سوالات ما پاسخ میدن ... منهم یه سوال مشابه دارم : این قسمت (6 بی) رو , مقطع دبستان و راهنمایی رو هم باید نوشت یا دبیرستان و دانشگاه کافیه ؟ مرسی Rolleyes

بنویسین بهتره چون جا داره دیگه ..موفق باشین
تشکر کنندگان: aghaghia ، HodHod Golestani ، ojee ، H Pier
(2013-07-10 ساعت 18:23)sejz نوشته:  
باز هم ممنون

درسته همین میشه.
صحت نداره.

مسله اینه که من هر سال تحصیلی رو تو یک مدرسه خوندم بنا به جابه جایی های که داشتیم و تازه در چند شهر ! Big Grin تازه مشابه این سوال توی فرم ds230 هم هست که فکر کنم باید یه برگه واسه این سوالا اضافه کنم Big Grin
تشکر کنندگان: sejz ، ojee
(2013-05-31 ساعت 03:23)Danial_4139 نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 20:56)shahrzad001 نوشته:  کسی نمی دونه چطور add image رو فعال کنم؟ فعال نیست. ocr فقط فعاله!!!!!!!!!!!!!!!!!

اول قفل فرم ها رو با برنامه PDF Decrypter Pro بردار بعد با نیترو میتونی عکس اضافه کنی .
سلام دوست عزیز میشه فرم 122 قفل شکسته اش را برام ارسال کنید
با تشکر
تشکر کنندگان: ojee ، HodHod Golestani
(2013-07-10 ساعت 18:52)HodHod Golestani نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 18:23)sejz نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 17:29)aghaghia نوشته:  اگر در اون قسمت جا هست یا اندازه کافی با حروف بزرگ وگرنه اول کلمه بزرگ بقیه کوچیک.
درسته همین میشه.
صحت نداره.

مسله اینه که من هر سال تحصیلی رو تو یک مدرسه خوندم بنا به جابه جایی های که داشتیم و تازه در چند شهر ! Big Grin تازه مشابه این سوال توی فرم ds230 هم هست که فکر کنم باید یه برگه واسه این سوالا اضافه کنم Big Grin

یک صفحه جدا تو ورد درست کنید و کل سوابق تحصیلیتونو بنویسین تو فرم ۲۳۰ هم تا جای که جا داره بنویسید. صفحه جدیدی که درست می کنین حتما کیس نامبرو بالاش بزارین . موفق باشین

تشکر کنندگان: HodHod Golestani
(2013-07-11 ساعت 14:47)امیرفرزان نوشته:  
(2013-05-31 ساعت 03:23)Danial_4139 نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 20:56)shahrzad001 نوشته:  کسی نمی دونه چطور add image رو فعال کنم؟ فعال نیست. ocr فقط فعاله!!!!!!!!!!!!!!!!!

اول قفل فرم ها رو با برنامه PDF Decrypter Pro بردار بعد با نیترو میتونی عکس اضافه کنی .
سلام دوست عزیز میشه فرم 122 قفل شکسته اش را برام ارسال کنید
با تشکر

با این برنامه کوچیک میتونین اینکارو انجام بدین . خواستم فرم های خودم رو پاک کنم بزارم که نشد به خاطر امضاش . کار با این برنامه خیلی سادس . حتما یک کپی بگیرید بعد دیکریپت کنین
http://nanofile.ir/do.php?filename=1373707719131.r[/code]

تشکر کنندگان:
(2013-07-14 ساعت 09:06)a.rahaa نوشته:  سلام دوستان. صبح تون بخير.
سه تا سوال دارم، ممنون ميشم جواب بدين:
1- وقتي كه خواستم فايل وورد PDF شده‌ي ادامه‌ي هر يك از فرم ها رو با فايل اصلي، combine كنم(چه در محيط Nitro و چه در محيط PDF)، پيغام ميداد كه فايل اصلي password protect هست و مي بايست اول pass رو وارد مي كردم تا اجازه combine رو ميداد و فايل اصلي و فايل تكميلي، يكي ميشد و به صورت يه فايل در مي اومد. ولي من pass فايل اصلي رو ندارم كه. ميخواستم ببينم، راه حلي براي اين مساله سراغ دارين؟ يعني اينكه چه جوري مي تونم يه فايل ديگه رو با فايل اصلي فرم هاي اصلي، يكي كنم؟
2- فرم‌هاي تكميل شده كه هنوز امكان ويرايش و تغيير توسط هر كسي رو دارن. چه جوري و با چه اعتباري همينجوري اونها رو ارسال كنيم؟ يا اينكه بايد قبل از ارسال اونها رو مثلا lock كنيم و يا اينكه تبديل به image كنيم. ممنون ميشم راه حل اين رو هم بدين.
3- من براي خودم و همسرم هم ايميل ياهو و هم جي ميل مخصوص مكاتبه با KCC درست كردم. جائي توي سايت خوندم كه با جي ميل بفرستين، مطمئن تره. اما جي ميل هر از گاهي دچار مشكل ميشه تو ايران. مثلا من براي مدت حدود 2-3 هفته بود كه اصلا جي ميلم رو نمي تونستم ببينم. ميخواستم بدونم چيكار بايد بكنم؟ كدوم آدرس ايميل رو توي فرم ها بنويسم و فرم ها رو با اون ارسال كنم؟
منتظر راهنمائي صميمانه تون هستم.
شاد زي

فایل ها رو با برنامه ای مثل PDF Decrypter Pro آنلاک کنید تا دیگه پسورد نخواد بعد میتونید کمباین کنید.
از فایل هاتون پرینت نرم افزاری بگیرین تا غیر قابل تغییر بشن با همون برنامه ای که کار میکنید برید رو آیکن پرینت کلیک کنید یه پی دی اف جدید براتون میسازه که دیگه نمیشه چیزی توش نوشت.
جی میل یا یاهو میل فرقی نمیکنه، هرکدوم راحتترین استفاده کنید ولی ازش فقط برای این کار استفاده کنید که مبادا یه موقع میل های سفارت یا کی سی سی بین مابقی میل ها به چشم نیاد...
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: ojee ، noobnoobi ، KIMIA2005 ، a.rahaa
(2013-07-14 ساعت 15:23)a.rahaa نوشته:  سلام مجدد دوستان. من عکس رو که به فایل اضافه کردم، مجبور شدم برای اینکه عکس کاملا به جائی که برای اون توی فرم در نظر گرفتن، fit بشه کلی عکس رو کوچیک کنم. همین باعث شد، Resolution عکس پائین بیاد. راهی برای حل این مساله وجود داره؟ یا اینکه عکس رو که بصورت فایل جدا ایمیل کنم، خوبه و چاره مشکل میشه؟
یه سوال دیگه: نگهبان پارکینگ فرماندهی چی میشه به انگلیسی؟

دوست عزیز عکس حتما نبایستی با کادر بالای فرم فیت شه .. عکس را بصورت جدا هم می تونید اتچ کنید..
Parking Guard Command نگهبان پارکینگ فرماندهی
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: ojee ، a.rahaa ، زری وحدتی ، HodHod Golestani
واااااااای خدایا! تا من این فرم ها رو بفرستم، دق مرگ شدم رفته! هر دفعه یه مشکلی ایجاد میشه!!!
فایلها رو decrypt کردم. حال بعد از اینکه combine شون میکنم، فونت فارسی بهم میریزه و همه حروف از هم جدا میشن. چرااااااااااااااا؟ تورو خدا راه حل بدین. دیگه حوصله ندارم اینقدر وقت بذارم. حالبه برای فایل خودم اینجوری نشد ولی برای فایل همسرم، این مشکل بوجود اومد.
کیس نامبر: 2014AS69**
تعداد افراد کیس: دو نفر
سفارت: آنکارا تغییر به ایروان
تاریخ رویت: 5 می 2013
تاریخ ارسال فرم ها: 16 جولای 2013
کارنت: 14 آپریل 2014
مصاحبه: 3 جون
وضعیت: ادمین پروسس
آپدیت ها: قبل از مصاحبه رو نمی دونستم، چک نکردم. بعد از مصاحبه (اولین بار شاید 15-16 جون چک کردم): 9 جون، 13 جولای (فقط نفر اصلی) با ایمیل، 6 و 7 آگوست
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، HodHod Golestani
(2013-07-14 ساعت 16:47)a.rahaa نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 16:19)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 15:23)a.rahaa نوشته:  سلام مجدد دوستان. من عکس رو که به فایل اضافه کردم، مجبور شدم برای اینکه عکس کاملا به جائی که برای اون توی فرم در نظر گرفتن، fit بشه کلی عکس رو کوچیک کنم. همین باعث شد، Resolution عکس پائین بیاد. راهی برای حل این مساله وجود داره؟ یا اینکه عکس رو که بصورت فایل جدا ایمیل کنم، خوبه و چاره مشکل میشه؟
یه سوال دیگه: نگهبان پارکینگ فرماندهی چی میشه به انگلیسی؟

دوست عزیز عکس حتما نبایستی با کادر بالای فرم فیت شه .. عکس را بصورت جدا هم می تونید اتچ کنید..
Parking Guard Command نگهبان پارکینگ فرماندهی

کیمیا جان ممنون از راهنمائی. شما دقیقا ترجمه google translate رو گذاشتین که ایراد داره. به هر حال ممنون از اینکه کمک کردین.
برای عکس هم می خواستم هر دو کار رو انجام بدم (ایمیل و الصاق توی فرم). ولی عکس توی فرم، کیفیتش پائین میاد. فکر کردم شاید راه حلی براش باشه.

دوست عزیز شما همون نگهبان رو توی فرم قید کنید کافیه نیازی نیست حتما پارکینگ فرماندهی نوشته شود...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: a.rahaa ، ojee ، زری وحدتی ، محبت
(2013-07-14 ساعت 16:43)a.rahaa نوشته:  واااااااای خدایا! تا من این فرم ها رو بفرستم، دق مرگ شدم رفته! هر دفعه یه مشکلی ایجاد میشه!!!
فایلها رو decrypt کردم. حال بعد از اینکه combine شون میکنم، فونت فارسی بهم میریزه و همه حروف از هم جدا میشن. چرااااااااااااااا؟ تورو خدا راه حل بدین. دیگه حوصله ندارم اینقدر وقت بذارم. حالبه برای فایل خودم اینجوری نشد ولی برای فایل همسرم، این مشکل بوجود اومد.

دوست عزیز نمیشه که شما از الان اینقدر کم حوصله باشین تو این راه اتفاقا چیزی که شما زیاد احتیاج دارین صبر و حوصله ست. اول پرینت نرم افزاری بگیرین از فایلتون بعد کمباینشون کنین شاید اینطوری بهم نریزه!
برای عکسی هم باید 600*600 پیکسل باشه مهم هم نیست که از کادر بزنه بیرون واسه همه همینطوره و از کادر بیرون میزنه...
تشکر کنندگان: a.rahaa ، ghafari88 ، ojee ، زری وحدتی ، HodHod Golestani
(2013-05-27 ساعت 16:53)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 16:38)Apple_of_paraise نوشته:  سلام خدمت همه مهاجرسراهایی های عزیز.
من امروز بالاخره برنامه نیترو رو دانلود کردم که یه ذره باهاش ور برم و طبق همون سیاست شیرازی خودم (خودم شیرازیم) با حوصله زیااااد به کنکاش برنامه بپردازم که به نکته جالبی برخوردم و فکر کنم گفتنش و شنیدنش برای شما هم خالی از لطف نباشه.
یه قابلیت حیلی جالب داره برنامه نیترو به اسم Quick Sign. حالا این کاربردش چیه؟ کاربردش اینه که دوستان عزیز می تونن از امضای خودشون عکس بگیرن با گوشی یا دوربین و این برنامه خودش همه کارای لازم رو برای چسبوندن امضاتون به فرم پی دی اف رو انجام میده . از نکات خیلی جالبش اینه که حتی اگه با خودکار آبی هم امضا کنید دوستمون خودش مشکی می کنه!. یادتون که ورژن 8 رو دانلود کنید. امیدوارم مطلب تکراری نبوده باشه. سوالی هست در خدمتتونم.RolleyesShy

همشهری عزیز همونطور که فرمودید نرم افزار nitro برا پر کردن فرمها عالی هستش و با این نرم افزار میتونید فرمها رو تکمیل کنید بدون اینکه نیاز به هیچ نرم افزار دیگری باشد امضا رو اضافه کنید - عکس رو الصاق کنیدو.... به دوستان توصیه میکنم از این نرم افزار برا پر کردن فرمها استفاده کنید...

سلام، میشه بیشتر راهنمایی بفرمایید که Quick Sign دقیقا کدوم قسمت نرم افزار هست و من چجوری امضا رو بچسبونم، و آیا این گزینه فقط تو ورژن جدیدش هست یا قبلی ها هم به همین نحو بوده، ممنون
تشکر کنندگان: ojee ، amp123 ، زری وحدتی
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من دانشجوی کاردانی دانشگاه علمی کاربردی هستم و موقع ثبت نام برای تحصیلات گزینه Some University Courses رو علامت زدم، (پیش دانشگاهی رو هم گذروندم) حالا موندم تو قسمت 6a کدوم قسمت رو انتخاب کنم، آخه شنیدم قسمت collage,no degree واسه دانشجو ها نیست واسه کسایی هست که از دانشگاه انصراف دادند و مدرک نگرفتند، ایا باید همون collage,no degree رو بزنم
یا other رو انتخاب کنم و pre-univercity رو بنویسم و راجع به دانشجو بودن هم توضیح بدم، لطفا راهنماییم کنید، ممنون
تشکر کنندگان: ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان