کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-07-19 ساعت 20:11)Anjalak نوشته:  سلام خدمت همه دوستان عزیز
من دانشجوی کاردانی دانشگاه علمی کاربردی هستم و موقع ثبت نام برای تحصیلات گزینه Some University Courses رو علامت زدم، (پیش دانشگاهی رو هم گذروندم) حالا موندم تو قسمت 6a کدوم قسمت رو انتخاب کنم، آخه شنیدم قسمت collage,no degree واسه دانشجو ها نیست واسه کسایی هست که از دانشگاه انصراف دادند و مدرک نگرفتند، ایا باید همون collage,no degree رو بزنم
یا other رو انتخاب کنم و pre-univercity رو بنویسم و راجع به دانشجو بودن هم توضیح بدم، لطفا راهنماییم کنید، ممنون
تو این قسمت شما باید مدرکی که موقع مصاحبه میتونین اصلش رو ارایه بدین باید علامت بزنین.
و چون دانشجو کاردانی هستین باید High school diploma رو علامت بزنین که همون اصل پیش دانشگاهی رو باید ارایه بدین(البته دیپلم رو هم ببرین ).

در مورد دانشجوییتون هم تو قسمت 6b اولین سطر باید بنویسید.بعد پیش دانشگاهی و همینطور تا ابتدایی...
شماره کیس :2014AS55XX/سفارت:ایروان/1 نفر
رؤيت قبولی :May 1/ ارسال فرمها:4 July/تایید: 12 July
کارنت : March 7/نامه دوم:18 March
دریافت ویزا: 7 May یه ضرب
ورود به آمریکا: 10 May
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
تشکر کنندگان: ojee ، aghaghia ، زری وحدتی ، KIMIA2005 ، Anjalak
سلام
سوال من اینکه کجای 2 تا فرم رو باید امضا کنیم بفرستیم و کجا رو باید موقع مصاحبه امضا کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2013-07-20 ساعت 14:28)Mahsa.USa نوشته:  سلام
سوال من اینکه کجای 2 تا فرم رو باید امضا کنیم بفرستیم و کجا رو باید موقع مصاحبه امضا کنیم؟

فرم 122 و part 1 فرم 230 رو الان امضا میکنید و part 2 فرم 230 رو موقع مصاحبه امضا میفرمایید..
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: noobnoobi ، ojee ، محبت ، HodHod Golestani
آیا هر کدوم از نفرات باید جداگانه ایمیل بزنه به kcc یا مدارک همه رو با یه ایمیل بفرستیم؟
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان:
(2013-07-20 ساعت 19:57)sad_sad نوشته:  آیا هر کدوم از نفرات باید جداگانه ایمیل بزنه به kcc یا مدارک همه رو با یه ایمیل بفرستیم؟

همه رو باید با یک میل بفرستید، فایل هاتون رو زیپ نکنید، اگر حجمشون زیاده پرینت نرم افزاری بگیرید از فرم هاتون، هر فایل عکس باید در حد 240 کیلو بایت یا کمتر باشه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: A.R.R ، ojee ، sad_sad ، محبت
برای قسمت 3 در فرم 122 باید آدرس محل سکونتمون رو بنویسیم یا ایمیلمون یا آدرسی باید تو آمریکا باشه که تصمیم داریم بریم
در انتظار قبولی
تشکر کنندگان:
(2013-07-20 ساعت 23:58)sad_sad نوشته:  برای قسمت 3 در فرم 122 باید آدرس محل سکونتمون رو بنویسیم یا ایمیلمون یا آدرسی باید تو آمریکا باشه که تصمیم داریم بریم

آدرس پستی محل سکونتتون رو باید بنویسید..
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
تشکر کنندگان: sad_sad ، H Pier ، محبت
(2013-07-23 ساعت 20:22)elham.bahrami نوشته:  
(2013-05-04 ساعت 13:47)reza6966 نوشته:  [quote='azadeh2014' pid='328082' dateline='1367658505']
سلام دوستان در جاهایی از فرم که عبارت طولانی تر از محل خودش میشه چکار کنم خطش ریزتر بشه و جا بشه که توی پرینت کاملا خوانده بشه... تشکر

با نرم افزار های nitro pdf pro یا adobe acrobat pro می تونی اینکار رو انجام بدید

دوست عزیز add text را انتخاب کن بعد بیرون کادر آبی یا زرد قسمتی که میخوای بنویسی کلیک کن به راحتی میتوانی بنویسی حتی برای قسمتایی که فقط تاریخ میگیره.
موفق باشی
بعد با space وارد کادر شو.
تشکر کنندگان: محبت
(2013-07-26 ساعت 01:07)erfan786 نوشته:  سلام به همگی میشه راهنمایی کنید من 14ساله مغازه دارم تو قسمت 7 چی بزنم

اگر تحصیلاتتون دیپلم 12 ساله یا بالاتر هست نیازی به پرکردنه این سوال 7 و قسمت های بعدی این سوال 7 نیست. اگر دیپلم 12 ساله ندارید، باید به فکر دیپلم گرفتن (پیش دانشگاهی) باشید چون مشاغل مورد نظر این سوال باید مورد تایید اونها باشه و شامل شغل شما نمیشه...
تشکر کنندگان: ojee
سلام من فرم های برادرم را کامل کردم و فرستادم 2 هفته پیش و بعد یک هفته جواب دادن که لطفا دوباره بفرستید، چون یا attach نشده یا فرمت فایل هاتونو ما نمیتونیم باز کنیم! من دوباره فرستادم بعد یک هفته این جواب اومده:

Thank you for your inquiry.

The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.
یعنی چی؟! منظورشون چیه که اطلاعات با کیس مچ نیست؟!!
تشکر کنندگان:
(2013-07-19 ساعت 22:38)noobnoobi نوشته:  
من دانشجوی کاردانی دانشگاه علمی کاربردی هستم و موقع ثبت نام برای تحصیلات گزینه Some University Courses رو علامت زدم، (پیش دانشگاهی رو هم گذروندم) حالا موندم تو قسمت 6a کدوم قسمت رو انتخاب کنم، آخه شنیدم قسمت collage,no degree واسه دانشجو ها نیست واسه کسایی هست که از دانشگاه انصراف دادند و مدرک نگرفتند، ایا باید همون collage,no degree رو بزنم
یا other رو انتخاب کنم و pre-univercity رو بنویسم و راجع به دانشجو بودن هم توضیح بدم، لطفا راهنماییم کنید، ممنون
تو این قسمت شما باید مدرکی که موقع مصاحبه میتونین اصلش رو ارایه بدین باید علامت بزنین.
و چون دانشجو کاردانی هستین باید High school diploma رو علامت بزنین که همون اصل پیش دانشگاهی رو باید ارایه بدین(البته دیپلم رو هم ببرین ).

در مورد دانشجوییتون هم تو قسمت 6b اولین سطر باید بنویسید.بعد پیش دانشگاهی و همینطور تا ابتدایی...
یک سوال خوب کسی که الان دانجوی سال آخر لیسانس هست و قبلا هم از 3 دانشگاه انصراف داده، و تا روز مصاحبه احتمالا درسش تموم نمیشه اونم باید بزنه High school diploma؟!
تشکر کنندگان:
(2013-07-26 ساعت 04:52)imandimo نوشته:  
(2013-07-19 ساعت 22:38)noobnoobi نوشته:  

یک سوال خوب کسی که الان دانجوی سال آخر لیسانس هست و قبلا هم از 3 دانشگاه انصراف داده، و تا روز مصاحبه احتمالا درسش تموم نمیشه اونم باید بزنه High school diploma؟!

بله درسته.
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه
(2013-07-27 ساعت 13:59)Afshim553 نوشته:  سلام
لطفا لينک مربوط به انتخاب سفارت رو بزاريد.و آيا در زمان مصاحبه در ارمنستان به مشکل زبان بر ميخوريم؟آيا مصاحبه انگليسي انجام ميشه و يا مترجم هست در ارمنستان؟
در ارمنستان هم مانند امارات و ترکیه به زبان فارسی با شما مصاحبه انجام میپذیره .
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: HodHod Golestani
(2013-07-26 ساعت 04:48)imandimo نوشته:  سلام من فرم های برادرم را کامل کردم و فرستادم 2 هفته پیش و بعد یک هفته جواب دادن که لطفا دوباره بفرستید، چون یا attach نشده یا فرمت فایل هاتونو ما نمیتونیم باز کنیم! من دوباره فرستادم بعد یک هفته این جواب اومده:

The information you have provided does not match the case. Please resubmit your request with the correct information for KCC to properly assist you.

لطفا جواب بدین...
تشکر کنندگان:
(2013-07-27 ساعت 17:50)imandimo نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 04:48)imandimo نوشته:  سلام من فرم های برادرم را کامل کردم و فرستادم 2 هفته پیش و بعد یک هفته جواب دادن که لطفا دوباره بفرستید، چون یا attach نشده یا فرمت فایل هاتونو ما نمیتونیم باز کنیم! من دوباره فرستادم بعد یک هفته این جواب اومده:

لطفا جواب بدین...

شما به این لینک برین و تاریخ تولدتون رو و حالا بقیه اطلاعاتتون رو 2باره چک کنید، ممکنه در روز یا ماه تولد مشکلی باشه چون در صفحه مشخصات فقط سال رو میزنند.
ساکن در دالاس
قسمت اول سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان