کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-09-16 ساعت 14:06)m_yek نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 12:33)behrang3001 نوشته:  سلام به دوستان...
من دیروز رفتم انستیتو پاستور تجریش برای کارای واکسیناسیون. ساعت کارشون شنبه تا چهارشنبه از ۸ صبح تا ۱ بعد از ظهره. حتما پاسپورت و سوابق واکسیناسیون همراهتون باشه.
آدرسش حدود ۸۰ متر پایین تر از میدون قدسه سمت غرب خیابون. یه ساختمون قدیمی ساز با محیطی دلباز که آدم رو یاده حیات خونه مادر بزرگا میندازه. البته کمی در مرمت و تغییر کاربریش میشد سلیقه بیشتری به کار برد. اگر قصد رفتن با ماشین شخصی رو دارید حواستون باشه که حسابی مشکل جا پارک خواهید داشت. پیشنهاد میکنم تو یکی از کوچه های شرق میدون پارک کنید و پیاده برگردید. در غیر این صورت متروی تجریش راه حل بهتریه اگه به مترو دسترسی دارید. برای پیدا کردن قسمت مربوط به واکسیناسیون به مشکلی بر نمیخورد چون به خوبی تابلوها راهنمایی میکنن. ارتفاع در ها قدری کمه، پس مراقب سرتون باشید (مادربزرگا نقلی بودن تو این خونه ).

مسوول صندوق بهتون شماره میده و باید برید به اتاق پزشک.

خانوم دکتر مسوول اونجا بسیار خوش برخورد بود و از روند مسایل مربوط به لاتاری و حتا پزشکای ایروان و آنکارا اطلاع داشت. اگر واکسنی لازم باشه بزنید براتون مینویسه و اگر ابله مرغون گرفته باشید براتون تست آنتی بادی. تست آنتی بادی رو همونجا میگیرن و لازم نیست دیگه جای دیگه برید.

بعد از اینکه هزنیه واکسن و تست رو پرداخت میکنید به اتاق آخر میرید واسه تزریق واکسن و گرفتن خون.

فیش های مربوطه رو بهمراه پاسپورت و سوابق واکسیناسیون میبرید اتاق بین الملل تا کارتتون رو پر کنه که حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه.

در نهایت کارت رو میبرد پیش همون خانوم دکتر براتون مهر و تایید میکنه و تمام.

انستیتو پاستور تجریش با انستیتو پاستور شمیرانات یکی هستند دوست عزیز یا هر دو جدا از هم هستند ؟ واکسن ام ام ار هم پاستور میزنه؟

درسته دوست عزیز. انستیتو پاستور - پایگاه شمیرانات همون تجریشه... در مورد سوال دومت مطمئن نیستم، فکر نکنم واسه زدنش مشکلی باشه... در هر حال شماره شون اینه : ۲۲۷۰۱۱۴۴ میتونی باهاشون تماس بگیری بپرسی. نتیجه رو به ما هم بگی خدا رو خوش میاد... Tongue Big Grin
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، m_yek
(2013-09-16 ساعت 12:43)negarin60 نوشته:  من امروز برای اولین بار رفتم پاستور تجریش اما فقط برام هپاتیت زدن و تست آنتی بادی. هی گیر دادم چیز دیگه ای نباید بزنم گفت فعلا نه. mmr چی پس مگه اونم چند مرحله ای نیست؟
سلام
نگران نباش 2مرحله ای هستش به فاصله یک ماه از هم 0-1ماه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، .YAS ، Natasha9 ، nasim ، negarin60
(2013-09-16 ساعت 14:42)behrang3001 نوشته:  
من دیروز رفتم انستیتو پاستور تجریش برای کارای واکسیناسیون. ساعت کارشون شنبه تا چهارشنبه از ۸ صبح تا ۱ بعد از ظهره. حتما پاسپورت و سوابق واکسیناسیون همراهتون باشه.
آدرسش حدود ۸۰ متر پایین تر از میدون قدسه سمت غرب خیابون. یه ساختمون قدیمی ساز با محیطی دلباز که آدم رو یاده حیات خونه مادر بزرگا میندازه. البته کمی در مرمت و تغییر کاربریش میشد سلیقه بیشتری به کار برد. اگر قصد رفتن با ماشین شخصی رو دارید حواستون باشه که حسابی مشکل جا پارک خواهید داشت. پیشنهاد میکنم تو یکی از کوچه های شرق میدون پارک کنید و پیاده برگردید. در غیر این صورت متروی تجریش راه حل بهتریه اگه به مترو دسترسی دارید. برای پیدا کردن قسمت مربوط به واکسیناسیون به مشکلی بر نمیخورد چون به خوبی تابلوها راهنمایی میکنن. ارتفاع در ها قدری کمه، پس مراقب سرتون باشید (مادربزرگا نقلی بودن تو این خونه ).

خانوم دکتر مسوول اونجا بسیار خوش برخورد بود و از روند مسایل مربوط به لاتاری و حتا پزشکای ایروان و آنکارا اطلاع داشت. اگر واکسنی لازم باشه بزنید براتون مینویسه و اگر ابله مرغون گرفته باشید براتون تست آنتی بادی. تست آنتی بادی رو همونجا میگیرن و لازم نیست دیگه جای دیگه برید.

بعد از اینکه هزنیه واکسن و تست رو پرداخت میکنید به اتاق آخر میرید واسه تزریق واکسن و گرفتن خون.

فیش های مربوطه رو بهمراه پاسپورت و سوابق واکسیناسیون میبرید اتاق بین الملل تا کارتتون رو پر کنه که حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه.

انستیتو پاستور تجریش با انستیتو پاستور شمیرانات یکی هستند دوست عزیز یا هر دو جدا از هم هستند ؟ واکسن ام ام ار هم پاستور میزنه؟

درسته دوست عزیز. انستیتو پاستور - پایگاه شمیرانات همون تجریشه... در مورد سوال دومت مطمئن نیستم، فکر نکنم واسه زدنش مشکلی باشه... در هر حال شماره شون اینه : ۲۲۷۰۱۱۴۴ میتونی باهاشون تماس بگیری بپرسی. نتیجه رو به ما هم بگی خدا رو خوش میاد... Tongue Big Grin
انستیتو پاستور واکسن MMR تزریق نمی کنه. باید به درمانگاه ها یا پزشکان اطفال مراجعه کنید.
شماره کیس: **2014AS-50
تاریخ رویت قبولی: 1 May
سفارت: آنکارا---->ابوظبی
تعداد افراد کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 11 May
کارنت شدن : 7 Feb
اولین و آخرین آپدیت : 20 Feb
مصاحبه: هفته 4 April
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: June 17
دریافت گرین کارت: 30 July
تشکر کنندگان: ghafari88 ، nasim ، behrang3001 ، EKAM ، SaraBanoo ، Natasha9 ، behfaza
پست موقت

دوستانی که تمایل به شرکت در گردهمایی برندگان 2014 دارند به لینک زیر مراجعه کنند :

http://mohajersara.com/thread-6819-post-...#pid415251
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza
سلام دوستان.
یه سوال داشتم. من چون تهران نیستم از یکی از آزمایشگاهها خواستم تست آنتی آبله مرغان رو بگیره ازم ، فقط اسم و فامیلم رو نمی تونست تو سیستم انگلیسی وارد کنه .به نظرتون ترجمش کنم؟
یا همونو ببرم کافیه؟ مصاحبم هم ابو ظبی هست.
تشکر کنندگان:

اشتباه راهنمایی نکنین لطفاً انستیتو پاستور و پایگاه شمیرانات فرق میکنه. پایگاه شمیرانات 20 قدم بالاتر از انستیتو پاستور هست، جنب داروخانه که فکر کن اسمش طالقانیه
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM
(2013-09-16 ساعت 13:07)behrang3001 نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 12:43)negarin60 نوشته:  من امروز برای اولین بار رفتم پاستور تجریش اما فقط برام هپاتیت زدن و تست آنتی بادی. هی گیر دادم چیز دیگه ای نباید بزنم گفت فعلا نه. mmr چی پس مگه اونم چند مرحله ای نیست؟

دوست عزیز، اگه من درست متوجه شده باشم، MMR مدت مصونیت محدودی داره و باید تکرار بشه، مرحله نداره. بنابر این باید در زمانی تزریق بشه که در روز مصاحبه هنوز مصونیت داشته باشید. پیشنهاد شده ۳ تا ۲ ماه قبل از زمان مصاحبه این تزریق انجام بشه. نگران نباشید.

درود
نه عزیزم مدت مصونیت نداره
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: behfaza ، negarin60 ، KIMIA2005
(2013-09-17 ساعت 07:53)abiha نوشته:  سلام دوستان.
یه سوال داشتم. من چون تهران نیستم از یکی از آزمایشگاهها خواستم تست آنتی آبله مرغان رو بگیره ازم ، فقط اسم و فامیلم رو نمی تونست تو سیستم انگلیسی وارد کنه .به نظرتون ترجمش کنم؟
یا همونو ببرم کافیه؟ مصاحبم هم ابو ظبی هست.

اگه تستو با جوابش انگليسي نوشته مشكلي پيش نمياد
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-16 ساعت 15:15)alimarmar نوشته:  

انستیتو پاستور واکسن MMR تزریق نمی کنه. باید به درمانگاه ها یا پزشکان اطفال مراجعه کنید.
با سلام
همانطور که در پستهای قبلی به کررات ذکر شده واکسن MMR در پاستور زده نمیشه
بلکه برای ایم منظور می بایست به درمانگاه بهراد در اشرفی اصفهانی پایین تر از برج نگین مراجعه نمایید
و یا اینکه تشریف ببرید کلینیک 16 آذر فقط چهارشنبه ها
با تشکر
تشکر کنندگان: amin arefi ، EKAM ، behfaza ، SaraBanoo
بچه ها دیشب از داروخانه ای تو شهرک غرب تهران سوال کردم و گفتن واکسن آنفولانزا تا 8 مهر حتما میاد .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: behfaza ، sharifian ، KIMIA2005 ، EKAM ، ghafari88 ، nasim ، maryam_a ، SaraBanoo
(2013-09-17 ساعت 11:17)pari pariaaa نوشته:  بچه ها دیشب از داروخانه ای تو شهرک غرب تهران سوال کردم و گفتن واکسن آنفولانزا تا 8 مهر حتما میاد .

چه خبر خوبي بايد از اول مهر گوش بزنگ باشيم همديگرو در جريان بزاريمWink
UAE→USA
تشکر کنندگان: behfaza ، ffrfar ، pari pariaaa ، SaraBanoo
(2013-09-04 ساعت 15:33)sauv نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:47)basi2014 نوشته:  سلام دوستان
من 29 سالمه. میشه بگید کلاً چه واکسن هایی را باید زد؟ دیفتری -کزاز، MMR، هپاتیت، آنفولانزا، آبله مرغان. دیگه چی؟
ممنون
واکسنهای مورد نیاز
- سه نوت هپاتیت
- سه نوبت دیفتری کزار
- دونوبت mmr
- یک نوبت مننژیت( اختیاری ولی برای ایالت تگزاس اجباری )
- یک نوبت آنفولانزا
- یک نوت آبله مرغان ( توی ایران گیر نمی یاد - می تونید تست آنتی بادی بدید که معلوم میشه قبلا این بیماری را گرفتید یا نه اگه گرفتید هنگام معاینه دکتر معتمد سفارت ازتون تست می گیره و اگه نگرفتید دکتر معتمد سفارت بهتون تزریق می کنه که هزینش حدودا 250 هزار تومان هست)

پس چرا من هپاتیت رو که زدم از دکتر طاهرنژاد پرسیدم چیز دیگه ای چند مرحله ای نیست گفت نه؟ شما می گید سه نوبت دیفتری کزاز و دو نوبت mmr؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
(2013-09-17 ساعت 12:50)negarin60 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 15:33)sauv نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 14:47)basi2014 نوشته:  سلام دوستان
من 29 سالمه. میشه بگید کلاً چه واکسن هایی را باید زد؟ دیفتری -کزاز، MMR، هپاتیت، آنفولانزا، آبله مرغان. دیگه چی؟
ممنون
واکسنهای مورد نیاز
- سه نوت هپاتیت
- سه نوبت دیفتری کزار
- دونوبت mmr
- یک نوبت مننژیت( اختیاری ولی برای ایالت تگزاس اجباری )
- یک نوبت آنفولانزا
- یک نوت آبله مرغان ( توی ایران گیر نمی یاد - می تونید تست آنتی بادی بدید که معلوم میشه قبلا این بیماری را گرفتید یا نه اگه گرفتید هنگام معاینه دکتر معتمد سفارت ازتون تست می گیره و اگه نگرفتید دکتر معتمد سفارت بهتون تزریق می کنه که هزینش حدودا 250 هزار تومان هست)

پس چرا من هپاتیت رو که زدم از دکتر طاهرنژاد پرسیدم چیز دیگه ای چند مرحله ای نیست گفت نه؟ شما می گید سه نوبت دیفتری کزاز و دو نوبت mmr؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بسته به كيس نامبرت اين 2 تا رو شروع ميكني 3 ماه قبل مصاحبه...احتمالا متوجه نبوده Big Grin
UAE→USA
تشکر کنندگان: negarin60 ، behfaza
واکسن مننژیت رو هم زدم . . محض محکم کاری . .
هلال احمر جنب بیمارستان خاتم الانبیا . . . خیلی سریع و بی دردسر . .
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: مامان خانم ، .YAS ، behfaza ، ffrfar ، محبت
(2013-09-14 ساعت 09:44)EKAM نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 20:22)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 15:04)EKAM نوشته:  اره والا بنداز بندازه مارو از همين اول كار دارن شوت ميكنن Tongue يه سوال اگه الان وارد يه ايالت ديگه ميشيم بعد از مدتي تصميم بگيريم بريم تگزاس بمونيم تكليف واكسن نزدها چي ميشه ؟!

دوست عزیزهر واکسنی نیاز بود همون جا تزریق میکنید .بنده اگر تگزاس هم نمیخواستم برم باز واکسن مننژیت رو تزریق میکردم ..

الان از پاستور برگشتم و چند تا نكته رو بگم
1. واکسن مننژیت در كيس لاتاري فقط و فقط براي زير 18 ساله و اين ايالت تگزاس كه ميگفتيم فقط براي دانشجوهاست و كلا دانشجو هايي كه ميخوان از خوابگاه استفاده كنن بايد اين واكسنو بزنن.
2. واكسن TD كه صحبت از 2 يا 3 مرحلش بود براي ابوظبي حتما 3 مرحله بايد بزنن كه منم مجبور شدم بزنم واي چقدر درد دارهSad
3. واكسن آنفولانزا حتي يك هفته قبل از مصاحبه هم ميشه زد.
4. ليست قيمتاي پاستورو ميزارم كه قبلا خودم اشتباهي اطلاع رساني كردم
صدور كارت 10000 و براي زير 18 سال 15000
تست هپاتيت 9000
تست آبله 6500
واكسن هپاتيت 4500 (واكسن TD مجاني و بقيه واكسن ها 10000)
معاينه پزشك 5000
5. يه كار مفيد هم كردم كه خواستم درمانگاه بهرادو به ليست MMR اضافه كنن
واي چقدر كار كردم Big Grin
سلام
TD مگه همون دیفتری کزاز نیست, 3 مرحله باید بزنیم؟!!!!!!!!!!
فکر کنم داری اشتباه میکنی. کا که رفتیم اصلا حرف از چند مرحله بودنش نبود ها!
دوست عزیز مطمئنی؟ حالا اینم گفتن که به چه فاصله میشه زد؟
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوستSmile
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضربTongue
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza ، sharifian

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان