موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-16 ساعت 14:06)m_yek نوشته: (2013-09-16 ساعت 12:33)behrang3001 نوشته: سلام به دوستان...
من دیروز رفتم انستیتو پاستور تجریش برای کارای واکسیناسیون. ساعت کارشون شنبه تا چهارشنبه از ۸ صبح تا ۱ بعد از ظهره. حتما پاسپورت و سوابق واکسیناسیون همراهتون باشه.
آدرسش حدود ۸۰ متر پایین تر از میدون قدسه سمت غرب خیابون. یه ساختمون قدیمی ساز با محیطی دلباز که آدم رو یاده حیات خونه مادر بزرگا میندازه. البته کمی در مرمت و تغییر کاربریش میشد سلیقه بیشتری به کار برد. اگر قصد رفتن با ماشین شخصی رو دارید حواستون باشه که حسابی مشکل جا پارک خواهید داشت. پیشنهاد میکنم تو یکی از کوچه های شرق میدون پارک کنید و پیاده برگردید. در غیر این صورت متروی تجریش راه حل بهتریه اگه به مترو دسترسی دارید. برای پیدا کردن قسمت مربوط به واکسیناسیون به مشکلی بر نمیخورد چون به خوبی تابلوها راهنمایی میکنن. ارتفاع در ها قدری کمه، پس مراقب سرتون باشید (مادربزرگا نقلی بودن تو این خونه ).
مسوول صندوق بهتون شماره میده و باید برید به اتاق پزشک.
خانوم دکتر مسوول اونجا بسیار خوش برخورد بود و از روند مسایل مربوط به لاتاری و حتا پزشکای ایروان و آنکارا اطلاع داشت. اگر واکسنی لازم باشه بزنید براتون مینویسه و اگر ابله مرغون گرفته باشید براتون تست آنتی بادی. تست آنتی بادی رو همونجا میگیرن و لازم نیست دیگه جای دیگه برید.
بعد از اینکه هزنیه واکسن و تست رو پرداخت میکنید به اتاق آخر میرید واسه تزریق واکسن و گرفتن خون.
فیش های مربوطه رو بهمراه پاسپورت و سوابق واکسیناسیون میبرید اتاق بین الملل تا کارتتون رو پر کنه که حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه.
در نهایت کارت رو میبرد پیش همون خانوم دکتر براتون مهر و تایید میکنه و تمام.
انستیتو پاستور تجریش با انستیتو پاستور شمیرانات یکی هستند دوست عزیز یا هر دو جدا از هم هستند ؟ واکسن ام ام ار هم پاستور میزنه؟
درسته دوست عزیز. انستیتو پاستور - پایگاه شمیرانات همون تجریشه... در مورد سوال دومت مطمئن نیستم، فکر نکنم واسه زدنش مشکلی باشه... در هر حال شماره شون اینه : ۲۲۷۰۱۱۴۴ میتونی باهاشون تماس بگیری بپرسی. نتیجه رو به ما هم بگی خدا رو خوش میاد...
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف
آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-16 ساعت 12:43)negarin60 نوشته: من امروز برای اولین بار رفتم پاستور تجریش اما فقط برام هپاتیت زدن و تست آنتی بادی. هی گیر دادم چیز دیگه ای نباید بزنم گفت فعلا نه. mmr چی پس مگه اونم چند مرحله ای نیست؟
سلام
نگران نباش 2مرحله ای هستش به فاصله یک ماه از هم 0-1ماه
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-16 ساعت 14:42)behrang3001 نوشته: (2013-09-16 ساعت 14:06)m_yek نوشته: (2013-09-16 ساعت 12:33)behrang3001 نوشته: سلام به دوستان...
من دیروز رفتم انستیتو پاستور تجریش برای کارای واکسیناسیون. ساعت کارشون شنبه تا چهارشنبه از ۸ صبح تا ۱ بعد از ظهره. حتما پاسپورت و سوابق واکسیناسیون همراهتون باشه.
آدرسش حدود ۸۰ متر پایین تر از میدون قدسه سمت غرب خیابون. یه ساختمون قدیمی ساز با محیطی دلباز که آدم رو یاده حیات خونه مادر بزرگا میندازه. البته کمی در مرمت و تغییر کاربریش میشد سلیقه بیشتری به کار برد. اگر قصد رفتن با ماشین شخصی رو دارید حواستون باشه که حسابی مشکل جا پارک خواهید داشت. پیشنهاد میکنم تو یکی از کوچه های شرق میدون پارک کنید و پیاده برگردید. در غیر این صورت متروی تجریش راه حل بهتریه اگه به مترو دسترسی دارید. برای پیدا کردن قسمت مربوط به واکسیناسیون به مشکلی بر نمیخورد چون به خوبی تابلوها راهنمایی میکنن. ارتفاع در ها قدری کمه، پس مراقب سرتون باشید (مادربزرگا نقلی بودن تو این خونه ).
مسوول صندوق بهتون شماره میده و باید برید به اتاق پزشک.
خانوم دکتر مسوول اونجا بسیار خوش برخورد بود و از روند مسایل مربوط به لاتاری و حتا پزشکای ایروان و آنکارا اطلاع داشت. اگر واکسنی لازم باشه بزنید براتون مینویسه و اگر ابله مرغون گرفته باشید براتون تست آنتی بادی. تست آنتی بادی رو همونجا میگیرن و لازم نیست دیگه جای دیگه برید.
بعد از اینکه هزنیه واکسن و تست رو پرداخت میکنید به اتاق آخر میرید واسه تزریق واکسن و گرفتن خون.
فیش های مربوطه رو بهمراه پاسپورت و سوابق واکسیناسیون میبرید اتاق بین الملل تا کارتتون رو پر کنه که حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه.
در نهایت کارت رو میبرد پیش همون خانوم دکتر براتون مهر و تایید میکنه و تمام.
انستیتو پاستور تجریش با انستیتو پاستور شمیرانات یکی هستند دوست عزیز یا هر دو جدا از هم هستند ؟ واکسن ام ام ار هم پاستور میزنه؟
درسته دوست عزیز. انستیتو پاستور - پایگاه شمیرانات همون تجریشه... در مورد سوال دومت مطمئن نیستم، فکر نکنم واسه زدنش مشکلی باشه... در هر حال شماره شون اینه : ۲۲۷۰۱۱۴۴ میتونی باهاشون تماس بگیری بپرسی. نتیجه رو به ما هم بگی خدا رو خوش میاد...
انستیتو پاستور واکسن MMR تزریق نمی کنه. باید به درمانگاه ها یا پزشکان اطفال مراجعه کنید.
شماره کیس: **2014AS-50
تاریخ رویت قبولی: 1 May
سفارت: آنکارا---->ابوظبی
تعداد افراد کیس : 2
ارسال فرمهای سری اول: 11 May
کارنت شدن : 7 Feb
اولین و آخرین آپدیت : 20 Feb
مصاحبه: هفته 4 April
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: June 17
دریافت گرین کارت: 30 July
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
یه سوال داشتم. من چون تهران نیستم از یکی از آزمایشگاهها خواستم تست آنتی آبله مرغان رو بگیره ازم ، فقط اسم و فامیلم رو نمی تونست تو سیستم انگلیسی وارد کنه .به نظرتون ترجمش کنم؟
یا همونو ببرم کافیه؟ مصاحبم هم ابو ظبی هست.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-16 ساعت 13:07)behrang3001 نوشته: (2013-09-16 ساعت 12:43)negarin60 نوشته: من امروز برای اولین بار رفتم پاستور تجریش اما فقط برام هپاتیت زدن و تست آنتی بادی. هی گیر دادم چیز دیگه ای نباید بزنم گفت فعلا نه. mmr چی پس مگه اونم چند مرحله ای نیست؟
دوست عزیز، اگه من درست متوجه شده باشم، MMR مدت مصونیت محدودی داره و باید تکرار بشه، مرحله نداره. بنابر این باید در زمانی تزریق بشه که در روز مصاحبه هنوز مصونیت داشته باشید. پیشنهاد شده ۳ تا ۲ ماه قبل از زمان مصاحبه این تزریق انجام بشه. نگران نباشید.
درود
نه عزیزم مدت مصونیت نداره
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها دیشب از داروخانه ای تو شهرک غرب تهران سوال کردم و گفتن واکسن آنفولانزا تا 8 مهر حتما میاد .
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
واکسن مننژیت رو هم زدم . . محض محکم کاری . .
هلال احمر جنب بیمارستان خاتم الانبیا . . . خیلی سریع و بی دردسر . .
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد