موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-15 ساعت 23:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-15 ساعت 23:40 توسط Sam2014.)
(2013-09-15 ساعت 23:27)ana3 نوشته: دوستان واکسن هایی که میشه داخل ایران زد چه چیزایی هست ؟؟
با سلام
اینجا را مطالعه بفرمایید http://mohajersara.com/thread-6452-post-...#pid327834
پست reza6966
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-16 ساعت 02:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-16 ساعت 02:32 توسط محبت.)
(2013-09-16 ساعت 01:00)EKAM نوشته: (2013-09-16 ساعت 00:53)رضا صالحی نوشته: (2013-09-15 ساعت 23:03)alimarmar نوشته: (2013-09-15 ساعت 22:16)kamranh نوشته: سلام
دوستان من می خواستم ببینم کجا می شه واکسن MMR را رایگان زد کسی می دونه ؟؟
من سایت علوم پزشکی http://shomal.sbmu.ac.ir/?siteid=202&pageid=4557 دارم می بینم ولی قیمت واکسن ها را اعلام نکرده یکی از دوستان تو پست های قبلی نوشته که مراکز بهداشت رایگانه درسته ؟؟
تا جایی که من می دونم مراکز بهداشت برای اطفال رایگان می زنن و برای بزرگسالان اصلا تزریق نمی کنند.امروز 3-4 مرکز غرب تماس گرفتم همشون همینو گفتن. بازم اگر کسی جایی MMR رایگان سراغ داره راهنمایی کنه.
دوست عزیز یه نامه از پزشک بگیرین معرفیتون کنه به بهداشت که باید این واکسن رو بزنید
اين معرفي نامه براي مشاغله براي افراد آزاد نميزنه
سلام
تهران دوستان مراجعه کردن براشون تزریق نکردن اما در مراکز بهداشت استانها این امر صورت میگیره خود من به اتفاق همسرم واکسنهای هپاتیت، MMR و TD رو بصورت رایگان زدیم اما ظاهرا در تهران بعضی مشاغل با ریسک خطر رو با معرفی از محل کارشون رو فقط رایگان انجام میدن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من اصفهانم
واکسن هاما زدم فقط مونده آنفولانزا
یه سوال . تست آنتی بادی را باید اینجا بگیرم یا باید ایروان بدمش ؟ و چه کارای دیگه ای در این مورد باید انجام بدم
ممنوووووووووووووووووون
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2
[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان...
من دیروز رفتم انستیتو پاستور تجریش برای کارای واکسیناسیون. ساعت کارشون شنبه تا چهارشنبه از ۸ صبح تا ۱ بعد از ظهره. حتما پاسپورت و سوابق واکسیناسیون همراهتون باشه.
آدرسش حدود ۸۰ متر پایین تر از میدون قدسه سمت غرب خیابون. یه ساختمون قدیمی ساز با محیطی دلباز که آدم رو یاده حیات خونه مادر بزرگا میندازه. البته کمی در مرمت و تغییر کاربریش میشد سلیقه بیشتری به کار برد. اگر قصد رفتن با ماشین شخصی رو دارید حواستون باشه که حسابی مشکل جا پارک خواهید داشت. پیشنهاد میکنم تو یکی از کوچه های شرق میدون پارک کنید و پیاده برگردید. در غیر این صورت متروی تجریش راه حل بهتریه اگه به مترو دسترسی دارید. برای پیدا کردن قسمت مربوط به واکسیناسیون به مشکلی بر نمیخورد چون به خوبی تابلوها راهنمایی میکنن. ارتفاع در ها قدری کمه، پس مراقب سرتون باشید (مادربزرگا نقلی بودن تو این خونه ).
مسوول صندوق بهتون شماره میده و باید برید به اتاق پزشک.
خانوم دکتر مسوول اونجا بسیار خوش برخورد بود و از روند مسایل مربوط به لاتاری و حتا پزشکای ایروان و آنکارا اطلاع داشت. اگر واکسنی لازم باشه بزنید براتون مینویسه و اگر ابله مرغون گرفته باشید براتون تست آنتی بادی. تست آنتی بادی رو همونجا میگیرن و لازم نیست دیگه جای دیگه برید.
بعد از اینکه هزنیه واکسن و تست رو پرداخت میکنید به اتاق آخر میرید واسه تزریق واکسن و گرفتن خون.
فیش های مربوطه رو بهمراه پاسپورت و سوابق واکسیناسیون میبرید اتاق بین الملل تا کارتتون رو پر کنه که حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه.
در نهایت کارت رو میبرد پیش همون خانوم دکتر براتون مهر و تایید میکنه و تمام.
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف
آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز برای اولین بار رفتم پاستور تجریش اما فقط برام هپاتیت زدن و تست آنتی بادی. هی گیر دادم چیز دیگه ای نباید بزنم گفت فعلا نه. mmr چی پس مگه اونم چند مرحله ای نیست؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-16 ساعت 13:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-16 ساعت 13:08 توسط behrang3001.)
(2013-09-16 ساعت 12:43)negarin60 نوشته: من امروز برای اولین بار رفتم پاستور تجریش اما فقط برام هپاتیت زدن و تست آنتی بادی. هی گیر دادم چیز دیگه ای نباید بزنم گفت فعلا نه. mmr چی پس مگه اونم چند مرحله ای نیست؟
دوست عزیز، اگه من درست متوجه شده باشم، MMR مدت مصونیت محدودی داره و باید تکرار بشه، مرحله نداره. بنابر این باید در زمانی تزریق بشه که در روز مصاحبه هنوز مصونیت داشته باشید. پیشنهاد شده ۳ تا ۲ ماه قبل از زمان مصاحبه این تزریق انجام بشه. نگران نباشید.
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف
آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر