کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-09-15 ساعت 23:27)ana3 نوشته:  دوستان واکسن هایی که میشه داخل ایران زد چه چیزایی هست ؟؟
با سلام
اینجا را مطالعه بفرمایید http://mohajersara.com/thread-6452-post-...#pid327834
پست reza6966
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، رضا صالحی ، محبت ، nasim
(2013-09-15 ساعت 23:03)alimarmar نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 22:16)kamranh نوشته:  سلام
دوستان من می خواستم ببینم کجا می شه واکسن MMR را رایگان زد کسی می دونه ؟؟
من سایت علوم پزشکی http://shomal.sbmu.ac.ir/?siteid=202&pageid=4557 دارم می بینم ولی قیمت واکسن ها را اعلام نکرده یکی از دوستان تو پست های قبلی نوشته که مراکز بهداشت رایگانه درسته ؟؟
تا جایی که من می دونم مراکز بهداشت برای اطفال رایگان می زنن و برای بزرگسالان اصلا تزریق نمی کنند.امروز 3-4 مرکز غرب تماس گرفتم همشون همینو گفتن. بازم اگر کسی جایی MMR رایگان سراغ داره راهنمایی کنه.
دوست عزیز یه نامه از پزشک بگیرین معرفیتون کنه به بهداشت که باید این واکسن رو بزنید
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
(2013-09-15 ساعت 18:00)poopak16 نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 09:44)EKAM نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 20:22)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 15:04)EKAM نوشته:  اره والا بنداز بندازه مارو از همين اول كار دارن شوت ميكنن Tongue يه سوال اگه الان وارد يه ايالت ديگه ميشيم بعد از مدتي تصميم بگيريم بريم تگزاس بمونيم تكليف واكسن نزدها چي ميشه ؟!

دوست عزیزهر واکسنی نیاز بود همون جا تزریق میکنید .بنده اگر تگزاس هم نمیخواستم برم باز واکسن مننژیت رو تزریق میکردم ..

الان از پاستور برگشتم و چند تا نكته رو بگم
1. واکسن مننژیت در كيس لاتاري فقط و فقط براي زير 18 ساله و اين ايالت تگزاس كه ميگفتيم فقط براي دانشجوهاست و كلا دانشجو هايي كه ميخوان از خوابگاه استفاده كنن بايد اين واكسنو بزنن.
2. واكسن TD كه صحبت از 2 يا 3 مرحلش بود براي ابوظبي حتما 3 مرحله بايد بزنن كه منم مجبور شدم بزنم واي چقدر درد دارهSad
3. واكسن آنفولانزا حتي يك هفته قبل از مصاحبه هم ميشه زد.
4. ليست قيمتاي پاستورو ميزارم كه قبلا خودم اشتباهي اطلاع رساني كردم
صدور كارت 10000 و براي زير 18 سال 15000
تست هپاتيت 9000
تست آبله 6500
واكسن هپاتيت 4500 (واكسن TD مجاني و بقيه واكسن ها 10000)
معاينه پزشك 5000
5. يه كار مفيد هم كردم كه خواستم درمانگاه بهرادو به ليست MMR اضافه كنن
واي چقدر كار كردم Big Grin

دوست عزیز
آیا شما مطمئن هستید که واکسن آنفولانزا را حتی خیلی نزدیک به تاریخ مصاحبه می توان زد یا نه؟ پاسخ شما کمک بزرگی خواهد بود .
ممنون

خانم دكتر بمن كه هفته آخر مهر ميرم مصاحبه گفت تا هفته سوم ميتوني بزني
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: محبت ، مامان خانم ، nasim ، behfaza ، nasam
(2013-09-16 ساعت 00:53)رضا صالحی نوشته:  
من سایت علوم پزشکی http://shomal.sbmu.ac.ir/?siteid=202&pageid=4557 دارم می بینم ولی قیمت واکسن ها را اعلام نکرده یکی از دوستان تو پست های قبلی نوشته که مراکز بهداشت رایگانه درسته ؟؟
تا جایی که من می دونم مراکز بهداشت برای اطفال رایگان می زنن و برای بزرگسالان اصلا تزریق نمی کنند.امروز 3-4 مرکز غرب تماس گرفتم همشون همینو گفتن. بازم اگر کسی جایی MMR رایگان سراغ داره راهنمایی کنه.
دوست عزیز یه نامه از پزشک بگیرین معرفیتون کنه به بهداشت که باید این واکسن رو بزنید

اين معرفي نامه براي مشاغله براي افراد آزاد نميزنه
UAE→USA
تشکر کنندگان:
(2013-09-15 ساعت 08:57)hamid.eng نوشته:  دوستان عزيز
من ديروز مرحله دوم واكسن MMR را در درمانگاه بهراد زدم
تاريخ واكسن رو چك كردم تا مي 2014 وقت داشت
و همچنين بعضي از دوستان گفته بودند كه چرا دكتر يك واكسن رو براي دو نفر تزريق مي كنه!
من شخصاً ليبل واكسنو چك كردم كه نوشته بود اين ظرف حاوي 2 دوز هستش...
مقصود از اين پست اطلاع رساني و شفاف سازي موارد فوق بود.

دوست عزیز واکسن زدی کارت زرد را مهر کرد ؟ یا برگه داد گفت برو پاستور مهر کنه ؟Sad
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: محبت ، مامان خانم ، behfaza
(2013-09-16 ساعت 01:00)EKAM نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 00:53)رضا صالحی نوشته:  

اين معرفي نامه براي مشاغله براي افراد آزاد نميزنه
سلام
تهران دوستان مراجعه کردن براشون تزریق نکردن اما در مراکز بهداشت استانها این امر صورت میگیره خود من به اتفاق همسرم واکسنهای هپاتیت، MMR و TD رو بصورت رایگان زدیم اما ظاهرا در تهران بعضی مشاغل با ریسک خطر رو با معرفی از محل کارشون رو فقط رایگان انجام میدن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: hamed1286 ، مامان خانم ، nasim ، behfaza ، EKAM ، .YAS
(2013-09-15 ساعت 17:32)poopak16 نوشته:  دوستان ... ما که در اکتبر به امید خدا می بایست مصاحبه شویم کجا برای واکسن آنفولانزا اقدام کنیم؟
هنوز نامه قبولی ام تغییری نکرده است اما بر اساس کیس نامبرم احتمال داده می شه که در اکتبر مصاحبه بشوم و از طرفی هم که اساتید می گویند یک ماه قبل از مصاحبه واکسن نبایستی زده باشیم .... به نظر شما چکار کنم و اینکه آیا اخیرا" جایی را شنیده اید که آنفولانزا را ارائه و تزریق کنند؟

انیستتو پاستور گفتن میارن . هی باید تماس بگیری تا ببینی کی آوردن . در مورد یک ماه قبل مصاحبه هم دوستانی بودن که دو هفته قبل مصاحبه آنفولانزا و زدن و مشکلی براشون پیش نیومده . از اول مهر پیگیر واکسن آنفولانزا باشین .

(2013-09-16 ساعت 02:27)m_yek نوشته:  
و همچنين بعضي از دوستان گفته بودند كه چرا دكتر يك واكسن رو براي دو نفر تزريق مي كنه!

دوست عزیز واکسن زدی کارت زرد را مهر کرد ؟ یا برگه داد گفت برو پاستور مهر کنه ؟Sad

ام ام آر و که زدی بهت یه برگه می ده شما باید ببری پاستور مهر کنه و تاریخ میلادی و بزنه توش
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: poopak16 ، محبت ، EKAM ، m_yek

دوست عزيز به ما نسخه اي داد كه نوشته در اين تاريخ واكسن mmr در اين مركز تزريق شده...
من قصد دارم تمام واكسنهامو تكميل كنم و بعد برم پاستور براي صدور كارت زرد....فقط پاستور كارت زرد را صادر و مهر ميزنه...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: behfaza ، EKAM ، m_yek
(2013-09-16 ساعت 08:22)hamid.eng نوشته:  

دوست عزيز به ما نسخه اي داد كه نوشته در اين تاريخ واكسن mmr در اين مركز تزريق شده...
من قصد دارم تمام واكسنهامو تكميل كنم و بعد برم پاستور براي صدور كارت زرد....فقط پاستور كارت زرد را صادر و مهر ميزنه...

پس واكسن TD چي اونو ميتونيد مجاني تو انستيتو پاستور بزنيد
UAE→USA
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من اصفهانم
واکسن هاما زدم فقط مونده آنفولانزا
یه سوال . تست آنتی بادی را باید اینجا بگیرم یا باید ایروان بدمش ؟ و چه کارای دیگه ای در این مورد باید انجام بدم
ممنوووووووووووووووووون
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]
تشکر کنندگان:
سلام به دوستان...
من دیروز رفتم انستیتو پاستور تجریش برای کارای واکسیناسیون. ساعت کارشون شنبه تا چهارشنبه از ۸ صبح تا ۱ بعد از ظهره. حتما پاسپورت و سوابق واکسیناسیون همراهتون باشه.
آدرسش حدود ۸۰ متر پایین تر از میدون قدسه سمت غرب خیابون. یه ساختمون قدیمی ساز با محیطی دلباز که آدم رو یاده حیات خونه مادر بزرگا میندازه. البته کمی در مرمت و تغییر کاربریش میشد سلیقه بیشتری به کار برد. اگر قصد رفتن با ماشین شخصی رو دارید حواستون باشه که حسابی مشکل جا پارک خواهید داشت. پیشنهاد میکنم تو یکی از کوچه های شرق میدون پارک کنید و پیاده برگردید. در غیر این صورت متروی تجریش راه حل بهتریه اگه به مترو دسترسی دارید. برای پیدا کردن قسمت مربوط به واکسیناسیون به مشکلی بر نمیخورد چون به خوبی تابلوها راهنمایی میکنن. ارتفاع در ها قدری کمه، پس مراقب سرتون باشید (مادربزرگا نقلی بودن تو این خونه ).

مسوول صندوق بهتون شماره میده و باید برید به اتاق پزشک.

خانوم دکتر مسوول اونجا بسیار خوش برخورد بود و از روند مسایل مربوط به لاتاری و حتا پزشکای ایروان و آنکارا اطلاع داشت. اگر واکسنی لازم باشه بزنید براتون مینویسه و اگر ابله مرغون گرفته باشید براتون تست آنتی بادی. تست آنتی بادی رو همونجا میگیرن و لازم نیست دیگه جای دیگه برید.

بعد از اینکه هزنیه واکسن و تست رو پرداخت میکنید به اتاق آخر میرید واسه تزریق واکسن و گرفتن خون.

فیش های مربوطه رو بهمراه پاسپورت و سوابق واکسیناسیون میبرید اتاق بین الملل تا کارتتون رو پر کنه که حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه.

در نهایت کارت رو میبرد پیش همون خانوم دکتر براتون مهر و تایید میکنه و تمام.
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: ghafari88 ، nasim ، EKAM ، aghaghia ، behfaza ، محبت ، amin arefi
من امروز برای اولین بار رفتم پاستور تجریش اما فقط برام هپاتیت زدن و تست آنتی بادی. هی گیر دادم چیز دیگه ای نباید بزنم گفت فعلا نه. mmr چی پس مگه اونم چند مرحله ای نیست؟
case number: 2014As3100000##
yerevan
living in Vegas Smile
تشکر کنندگان:
(2013-09-16 ساعت 12:43)negarin60 نوشته:  من امروز برای اولین بار رفتم پاستور تجریش اما فقط برام هپاتیت زدن و تست آنتی بادی. هی گیر دادم چیز دیگه ای نباید بزنم گفت فعلا نه. mmr چی پس مگه اونم چند مرحله ای نیست؟

دوست عزیز، اگه من درست متوجه شده باشم، MMR مدت مصونیت محدودی داره و باید تکرار بشه، مرحله نداره. بنابر این باید در زمانی تزریق بشه که در روز مصاحبه هنوز مصونیت داشته باشید. پیشنهاد شده ۳ تا ۲ ماه قبل از زمان مصاحبه این تزریق انجام بشه. نگران نباشید.
کیس نامبر: 2014AS60XX || سفارت: ایروان || تعداد اعضای کیس: دو نفر || ارسال فرمها: 1 June 2013 || نحوه ارسال: ایمیل || بولتن کارنت: آپریل || تاریخ مصاحبه: ۱۳ می || محل مصاحبه: ایروان || انتظار برای کلییرنس: || سربازی: معاف

آپدیت ها: ۱۳ می - ۱۵ می - ۱۶ می - ۲۰ می - ۲۷ می - ۱۱ جون - ۱۴ جولای - ۱۴ آگوست - ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: EKAM ، negarin60 ، behfaza
(2013-09-16 ساعت 11:10)EKAM نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 08:22)hamid.eng نوشته:  

بله
براي TD و هپاتيت (2 مرحله زدم) ميرم پاستور

پس واكسن TD چي اونو ميتونيد مجاني تو انستيتو پاستور بزنيد
بله
براي TD و هپاتيت ميرم پاستور ( 2 مرحله هپاتيت رو تزريق كردم)
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: m_yek ، behfaza ، محبت ، EKAM
(2013-09-16 ساعت 12:33)behrang3001 نوشته:  سلام به دوستان...
من دیروز رفتم انستیتو پاستور تجریش برای کارای واکسیناسیون. ساعت کارشون شنبه تا چهارشنبه از ۸ صبح تا ۱ بعد از ظهره. حتما پاسپورت و سوابق واکسیناسیون همراهتون باشه.
آدرسش حدود ۸۰ متر پایین تر از میدون قدسه سمت غرب خیابون. یه ساختمون قدیمی ساز با محیطی دلباز که آدم رو یاده حیات خونه مادر بزرگا میندازه. البته کمی در مرمت و تغییر کاربریش میشد سلیقه بیشتری به کار برد. اگر قصد رفتن با ماشین شخصی رو دارید حواستون باشه که حسابی مشکل جا پارک خواهید داشت. پیشنهاد میکنم تو یکی از کوچه های شرق میدون پارک کنید و پیاده برگردید. در غیر این صورت متروی تجریش راه حل بهتریه اگه به مترو دسترسی دارید. برای پیدا کردن قسمت مربوط به واکسیناسیون به مشکلی بر نمیخورد چون به خوبی تابلوها راهنمایی میکنن. ارتفاع در ها قدری کمه، پس مراقب سرتون باشید (مادربزرگا نقلی بودن تو این خونه ).

مسوول صندوق بهتون شماره میده و باید برید به اتاق پزشک.

خانوم دکتر مسوول اونجا بسیار خوش برخورد بود و از روند مسایل مربوط به لاتاری و حتا پزشکای ایروان و آنکارا اطلاع داشت. اگر واکسنی لازم باشه بزنید براتون مینویسه و اگر ابله مرغون گرفته باشید براتون تست آنتی بادی. تست آنتی بادی رو همونجا میگیرن و لازم نیست دیگه جای دیگه برید.

بعد از اینکه هزنیه واکسن و تست رو پرداخت میکنید به اتاق آخر میرید واسه تزریق واکسن و گرفتن خون.

فیش های مربوطه رو بهمراه پاسپورت و سوابق واکسیناسیون میبرید اتاق بین الملل تا کارتتون رو پر کنه که حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه.

در نهایت کارت رو میبرد پیش همون خانوم دکتر براتون مهر و تایید میکنه و تمام.

انستیتو پاستور تجریش با انستیتو پاستور شمیرانات یکی هستند دوست عزیز یا هر دو جدا از هم هستند ؟ واکسن ام ام ار هم پاستور میزنه؟
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: محبت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان