کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-10-06 ساعت 16:18)EKAM نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 16:07)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 16:03)roz 777 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 21:17)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 17:32)EKAM نوشته:  براي چندمين بار براي كيس لاتاري لازم نيست
من امروز دوباره از خانم دكتر پرسيدم
لاشكTongue

بنده هم تاکید می کنم؛ اگر مقصدتون تگزاس هست باید واکسن مننژیت رو بزنید.

ایا در مورد واکسن مننژیت واسه تگزاس مطمینید چون به ما گفتن فقط زیر 18 سال وبالای 50 سال باید بزنن

بله.
اونی که به شما فرمودن برای دیگر ایالات هست و برای تگزاس در هر سنی که باشید باید تزریق رو انجام بدید.

والا بخدا براي دانشجوهاي تگزاس لازمه Cool

مرسی از جوابتون ولی میشه یه نفر که سفارت ابوظبی میره لطف کنه و در مورد مننژیت بپرسه
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-10-07 ساعت 08:23)roz 777 نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 16:18)EKAM نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 16:07)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 16:03)roz 777 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 21:17)ghafari88 نوشته:  بنده هم تاکید می کنم؛ اگر مقصدتون تگزاس هست باید واکسن مننژیت رو بزنید.

ایا در مورد واکسن مننژیت واسه تگزاس مطمینید چون به ما گفتن فقط زیر 18 سال وبالای 50 سال باید بزنن

بله.
اونی که به شما فرمودن برای دیگر ایالات هست و برای تگزاس در هر سنی که باشید باید تزریق رو انجام بدید.

والا بخدا براي دانشجوهاي تگزاس لازمه Cool

مرسی از جوابتون ولی میشه یه نفر که سفارت ابوظبی میره لطف کنه و در مورد مننژیت بپرسه

سفارت ابوظبي راحته ولي چشم من 2 هفته ديگه ميرم ميپرسم
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ffrfar ، philter ، محبت ، behfaza ، roz 777 ، H Pier
(2013-10-07 ساعت 00:11)masuodrh نوشته:  دوستان ..پاستور تجریش از چه ساعتی واکسیناسیون را شروع میکنه صبح ها؟ 8 یا 9؟

از ساعت 8 صبح
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
تشکر کنندگان: masuodrh ، philter ، محبت ، behfaza
مراکز واکسیناسیون
اطلاعات واکسن‌های قابل تزریق در مراکز واکسیناسیون هلال احمر استان تهران:
مراکز واکسیناسیون جمعیت هلال احمر استان تهران از ساعت ۸ صبح الی ۱۴:۳۰ آماده ارائه خدمات به هموطنان گرامی است.
نشانی: خیابان ولیعصر- بالاتر از میرداماد- خیابان شهید رشید یاسمی – جنب بیمارستان خاتم الانبیاء-معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر
تلفن : ۵-۸۸۲۰۱۲۴۱ داخلی ۴۸۸
[/quote]
دوستان منم همین الان همین جا واکسنو زدم و امدم فقط گفتش 2 تا 3 تا دیگه بیشتر نمونده
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: masuodrh ، EKAM ، azadeh2014 ، nasim ، محبت ، amin arefi ، maryam_a ، behfaza ، zepehr
یه سوال دوستان . شما می گین واکسن آبله و اون ور بزنیم چون پزشک معتمد دوباره این واکسن و تزریق می کنه ( البته اگه واکسنشو زده باشیم ) حالا اگه ماواکسن و این ور بزنیم و توی تست آنتی بادی نشون می ده که بدن به آبله مصونه و بگیم که آبله بچه بودیم گرفتیم ، اون وقت توی کارت وارد کنن که آبله موغون گرفتیم دیگه توی ترکیه یا ارمنستان یا ابوظبی بهمون واکسن نمی زنن ؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
دوستان،ديگه به هلال احمر مراجعه نكنيد،واكسن آنفولانزا تمام شد.
تشکر کنندگان: nasim ، ghafari88 ، محبت ، maryam_a ، masuodrh ، behfaza
(2013-10-07 ساعت 13:25)nasim نوشته:  یه سوال دوستان . شما می گین واکسن آبله و اون ور بزنیم چون پزشک معتمد دوباره این واکسن و تزریق می کنه ( البته اگه واکسنشو زده باشیم ) حالا اگه ماواکسن و این ور بزنیم و توی تست آنتی بادی نشون می ده که بدن به آبله مصونه و بگیم که آبله بچه بودیم گرفتیم ، اون وقت توی کارت وارد کنن که آبله موغون گرفتیم دیگه توی ترکیه یا ارمنستان یا ابوظبی بهمون واکسن نمی زنن ؟

ابوظبی و ایروان احتمال بسیار زیاد تست رو قبول می کنند ولی دکتر اونگان در آنکارا رو خدا میدونه! به هزینه ای که قراره بکنید نمیارزه جون احتمال داره 2باره ازتون تست انتی بادی بگیرن و هزینه واکسنی که شما اینجا بزنید باضافه هزینه تست انتی بادی معادله همون هزینه واکسن هست، پس یه جوری سر به سر میشه بهتره اگر ترکیه افتادین همونجا بزنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: nasim ، philter ، amin arefi ، behfaza
با سلام من امروز رفتم بهداشت نوبت دوم واکسنهای دیفتری و MMR رو بزنم گفتند که این واکسنا رو فقط یک بار باید زد و همون یکبار برای هر 10 سال مصونیت میاره و دیگه نمیزنیم و اینکه اگه فاصله بین 2 واکسن بیش از یک ماه بشه ایا مشکل ایجاد میکنه حالا باید چه کنیم لطفا راهنمایی کنید راستی من تهران نیستم که بتونم برم پاستور و سوال کنم
تشکر کنندگان: philter ، behfaza
(2013-10-07 ساعت 13:57)رضا صالحی نوشته:  با سلام من امروز رفتم بهداشت نوبت دوم واکسنهای دیفتری و MMR رو بزنم گفتند که این واکسنا رو فقط یک بار باید زد و همون یکبار برای هر 10 سال مصونیت میاره و دیگه نمیزنیم و اینکه اگه فاصله بین 2 واکسن بیش از یک ماه بشه ایا مشکل ایجاد میکنه حالا باید چه کنیم لطفا راهنمایی کنید راستی من تهران نیستم که بتونم برم پاستور و سوال کنم

ما واکسن MMR رو دو مرحله به فاصله زمانی یک ماه زدیم ( کلینیک بهراد )
واسکن دیفتری هم یک نوبت زدیم ( پاستور ) و یک نوبت هم برای یک ماه بعدش گفتند که باید بریم بزنیم و توی کارت واکسنمون ( کارت زرد نه ) هم تاریخ یک ماه دیگه اش رو هم درج کردند که مراجعه کنیم.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: رضا صالحی ، philter ، amin arefi ، behfaza
(2013-10-07 ساعت 13:57)رضا صالحی نوشته:  با سلام من امروز رفتم بهداشت نوبت دوم واکسنهای دیفتری و MMR رو بزنم گفتند که این واکسنا رو فقط یک بار باید زد و همون یکبار برای هر 10 سال مصونیت میاره و دیگه نمیزنیم و اینکه اگه فاصله بین 2 واکسن بیش از یک ماه بشه ایا مشکل ایجاد میکنه حالا باید چه کنیم لطفا راهنمایی کنید راستی من تهران نیستم که بتونم برم پاستور و سوال کنم
سلام
خیر فاصله بیش از یک ماه مشکلی ایجاد نمیکنه اما در صرت تزریق مجدد بده تو فاصله همون یک ماه ثبت بشه برات و در خصوص TD و MMR متاسفانه باید 3 مرحله ای و 2مرحله ای ثبت شده باشنSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: رضا صالحی ، philter ، amin arefi ، behfaza
واکسن MMR
م انقلاب اول خیابان انقلاب خ16 آذر کلینیک 16 آذر روبروی درب دانشگاه تهرات تلفن 66418400 داخلی 7
نکته:
فقط روز های چهارشنبه ساعت 8 تا 10.30

واکسن MMR کلینیک غرب
میدان ونک ملاصدرا شیراز شمالی تلفن 88034298 داخلی 258و259
هر روز 4 تا 7 عصر
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان: ffrfar ، رضا صالحی ، philter ، behrang3001 ، EKAM ، amin arefi ، محبت ، shadi79 ، behfaza
واکسن مننژیت
1
فلکه دوم تهرانپارس خ جشنواره بعد از چهار راه سیدالشهدا مجتمع درمانی هلال احمر تلفن 77326006
2
بالاتر از میدان ونک جنب بیمارستان خاتم الانبیا معونت درمان و توانبخشی جمعیت تلفن 88201241
3
میدان انقلاب ابتدای کارگر جنوبی کوچه مهدیزاده هلال احمر استان تهران66925001
8تا 12 ظهر

تشکر کنندگان: رضا صالحی ، philter ، اریوبرزن ، محبت ، shadi79 ، behfaza
نمونه کارت واکسیناسیون بین المللی

[عکس: 31052522927474320515.jpg]
[عکس: 1235.JPG]

نکته مهم درباره واکسنهایی که خارج از انسیتو پاستور زده میشنود
حتما از محلی که واکسنهایی MMR و منژیت و ... را انجام میدهید گواهی واکسیناسیون گرفته و برای انسیتو پاستور ببرید تا در کارت اصلی ثبت شود .

تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behrang3001 ، aghaghia ، EKAM ، amin arefi ، اریوبرزن ، nedaba ، maryam_a ، Sam2014 ، محبت ، behfaza ، nasim
(2013-10-07 ساعت 00:27)EKAM نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 22:03)maryam_a نوشته:  واكسن‌هاي امسال ليبل ندارن... ميگفتن براي ثبت در كارت زرد ليبل واكسن رو ميچسبونن ... كسي در كارت زرد واكسن آنفولانزا رو ثبت كرده؟

يه ليبلي داره نگووووووو خانم تو پاستور نميتونست بكنه Big Grin

آره............. الان ديدمش... معلومه به سختي كنده ميشه... Big Grin
تشکر کنندگان: محبت ، amin arefi
سلام دوستان،

میخواستم بدونم واکسن MMR رو دقیق یک ماه قبل مصاحبه زد؟ طبق کیس نامبر بنده احتمال قوی میافته برای اوایل دسامبر. و فردا نوبت دوم واکسن MMR بنده است که اگه بزنم فاصله ش تا مصاحبه ام میشه حدود یک ماه و 20 روز. چه باید کرد؟ آیا مهمه؟ ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه؟
شماره کیس: **2014AS000025,تاریخ رویت قبولی:May/01,کنسولگری:ANKARA بود,تعداد افراد کیس :2,ارسال فرمهای سری اول:AUG/05,تاییدیه سری اول :01/OCT (تلفنی),کارنت شدن:OCT/10,مصاحبه:هفته آخر ژانویه ابوظبی- ویزای یکضرب / ورود به آمریکا مارچ 2014
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان