کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-10-07 ساعت 19:28)Amin-AK نوشته:  سلام دوستان،

میخواستم بدونم واکسن MMR رو دقیق یک ماه قبل مصاحبه زد؟ طبق کیس نامبر بنده احتمال قوی میافته برای اوایل دسامبر. و فردا نوبت دوم واکسن MMR بنده است که اگه بزنم فاصله ش تا مصاحبه ام میشه حدود یک ماه و 20 روز. چه باید کرد؟ آیا مهمه؟ ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه؟
سلام
دوست خوبم موردی نداره فقط در دستورالعمل سفارت ترکیه هومده که یک ماه مونده به مصاحبه واکسن حاوی ویروس زنده تزریق نشه.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: H Pier ، zepehr ، amin arefi ، HodHod Golestani ، philter ، EKAM
(2013-10-07 ساعت 14:04)محبت نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 13:57)رضا صالحی نوشته:  با سلام من امروز رفتم بهداشت نوبت دوم واکسنهای دیفتری و MMR رو بزنم گفتند که این واکسنا رو فقط یک بار باید زد و همون یکبار برای هر 10 سال مصونیت میاره و دیگه نمیزنیم و اینکه اگه فاصله بین 2 واکسن بیش از یک ماه بشه ایا مشکل ایجاد میکنه حالا باید چه کنیم لطفا راهنمایی کنید راستی من تهران نیستم که بتونم برم پاستور و سوال کنم
سلام
خیر فاصله بیش از یک ماه مشکلی ایجاد نمیکنه اما در صرت تزریق مجدد بده تو فاصله همون یک ماه ثبت بشه برات و در خصوص TD و MMR متاسفانه باید 3 مرحله ای و 2مرحله ای ثبت شده باشنSmile

اتفاقا خانم دکتر مرکز پاستور این هشدار رو به ما داده بودن که احتمالا تو مراکز واکسیناسیون میگن که یک نوبت کفایت میکنه و شما باید بگید میدونم همه اینها رو ولی مجبورم بزنم
شما وقتی مراکز خصوصی مثل بهراد میری اصلا از شما کارت نوبت اول رو نمیخوان ..صد دفعه هم بری پول رو میگیرن برات mmr تزریق میکنن و کارت میدن
ولی تو مراکز دولتی ..چون دیفتری کزاز رایگانه شاید نوبت دوم رو به سختی بزنن (البته نه همه جا) پس بهتره شرایط خودتون رو برای دکترش توضیح بدین تا براتون تزریق دو نوبت رو انجام بدن
** ما هم امروز نوبت دوم دیفتری کزاز رو زدیم و فعلا منتظر سری جدید آنفولانزا هستیم ***
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: maryam_a ، محبت ، amin arefi ، aghaghia ، nasim ، EKAM ، رضا صالحی
دوستان انفولانزا رو ایران اگه اومده بزنید که انکارا 30 دلار هزینه ش میشه.. ابله مرغون 80 تا.. ام ام آر 50 تا..
تشکر کنندگان: masuodrh ، maryam_a ، محبت ، EKAM ، reza_top60 ، nasim
(2013-10-07 ساعت 13:57)رضا صالحی نوشته:  با سلام من امروز رفتم بهداشت نوبت دوم واکسنهای دیفتری و MMR رو بزنم گفتند که این واکسنا رو فقط یک بار باید زد و همون یکبار برای هر 10 سال مصونیت میاره و دیگه نمیزنیم و اینکه اگه فاصله بین 2 واکسن بیش از یک ماه بشه ایا مشکل ایجاد میکنه حالا باید چه کنیم لطفا راهنمایی کنید راستی من تهران نیستم که بتونم برم پاستور و سوال کنم
شما این واکسن MMR را کجا زدید و قیمتشم بگید ممنون می شم .
آخه این بهراد خیلی گرون می ده به نظر من ووووووووووووو
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان:
دوستان این واکسن آنفولانزا رو چون هنوز نامه دوم نیومده با توجه به امضام کی باید بزنم الان زوده یا فرقی نداره کی بزنم
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
(2013-10-07 ساعت 22:32)علی1369 نوشته:  دوستان این واکسن آنفولانزا رو چون هنوز نامه دوم نیومده با توجه به امضام کی باید بزنم الان زوده یا فرقی نداره کی بزنم

دوست عزیز وواکسن انفولانزا 6 ماه مدتش هست بعد از تزریق، پس تو همین چند روزه آینده تزریق کنید و یا لااقل تهیه کنید و بلافاصله بعد ار گرفتن نامه دوم تزریق کنید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: علی1369 ، H Pier ، ffrfar ، reza_top60 ، HodHod Golestani ، behfaza ، رضا صالحی
(2013-10-07 ساعت 21:10)kamranh نوشته:  
شما این واکسن MMR را کجا زدید و قیمتشم بگید ممنون می شم .
آخه این بهراد خیلی گرون می ده به نظر من ووووووووووووو

سلام امیدوارم که حال و احول همه خوب باشه
اتفاقا منهم که واکسن MMR رو زدم بهم گفتن یه مرحله کافیه , هپاتیت هم مرحله سومش مونده و صد در صد سه مرحله داره ... جالبه که بدونید این واکسنها رو بصورت رایگان واسمون تزریق کردن البته من هم تهران نیستم Big GrinCool
تنها یک چیز می تواند تحقق یک رویا را غیر ممکن سازد " ترس از شکست "

زمان هميشه چاره است ... فقط ... اگر ... بگذرد!

شماره کیس:2014AS00002###
تشکر کنندگان: محبت ، EKAM ، amin arefi ، behfaza ، رضا صالحی
(2013-10-07 ساعت 22:37)aghaghia نوشته:  
(2013-10-07 ساعت 22:32)علی1369 نوشته:  دوستان این واکسن آنفولانزا رو چون هنوز نامه دوم نیومده با توجه به امضام کی باید بزنم الان زوده یا فرقی نداره کی بزنم

دوست عزیز وواکسن انفولانزا 6 ماه مدتش هست بعد از تزریق، پس تو همین چند روزه آینده تزریق کنید و یا لااقل تهیه کنید و بلافاصله بعد ار گرفتن نامه دوم تزریق کنید...

والا ما که هنوز موفق نشدیم واکسن آنفولانزا پیدا کنیم Sad یه سوالم دارم : این واکسن بایستی واسه دخترم که 4 سالشه تزریق بشه آیا ؟ من شنیدم واسه زیر 7 سال مناسب نیست و عوارص داره این حرفا Sad !!!!!!

تشکر کنندگان: behfaza
دوستان عزیز من توی یکی از این تاپیکها که شاید همین تاپیک بود خوندم مننژیت واسه 11 تا 18 سال ضروری هست آیا این درسته ؟ یا همه بایست بزنن ؟

تشکر کنندگان:
دوستان قبل اینکه هپاتیت بزنین یه آنتی بادی بدین چون اکثر ماها توی مدرسه زدیم 3 مرحله شووووووووووو ( البته شاید بعضی ها هم نزدن اصن Big Grin ) من یادم نمی یومد زدم یا نه توی بچهگی . یه آنتی بادی دادم دیدم مصون هستم تاریخ هاشو خودش برامون رندم توی کارت زد .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza
(2013-10-08 ساعت 01:58)HodHod Golestani نوشته:  دوستان عزیز من توی یکی از این تاپیکها که شاید همین تاپیک بود خوندم مننژیت واسه 11 تا 18 سال ضروری هست آیا این درسته ؟ یا همه بایست بزنن ؟

واكسن مننژیت براي 11 تا 18 سال و كسايي كه ميخوان برن تگزاس واجبه
ولي من باز ميگم براي تگزاس هم دانشجوهاش نه لاتاري
بازم بگمBig Grin
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: nasim ، ghafari88 ، محبت ، HodHod Golestani ، H Pier ، behfaza
(2013-10-07 ساعت 19:28)Amin-AK نوشته:  سلام دوستان،

میخواستم بدونم واکسن MMR رو دقیق یک ماه قبل مصاحبه زد؟ طبق کیس نامبر بنده احتمال قوی میافته برای اوایل دسامبر. و فردا نوبت دوم واکسن MMR بنده است که اگه بزنم فاصله ش تا مصاحبه ام میشه حدود یک ماه و 20 روز. چه باید کرد؟ آیا مهمه؟ ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه؟

دقیقا لازم نیست اما موقع ثبت توی کارت فکر کنم 1 ماه باید رعایت بشه تاریخش
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، HodHod Golestani ، behfaza
(2013-10-08 ساعت 09:20)nasim نوشته:  دوستان قبل اینکه هپاتیت بزنین یه آنتی بادی بدین چون اکثر ماها توی مدرسه زدیم 3 مرحله شووووووووووو ( البته شاید بعضی ها هم نزدن اصن Big Grin ) من یادم نمی یومد زدم یا نه توی بچهگی . یه آنتی بادی دادم دیدم مصون هستم تاریخ هاشو خودش برامون رندم توی کارت زد .

نسيم جون خيليا تو محل كارشون مجاني نوش جون كردن Wink
بازم تست دادم باهات موافقم همه تستو بدنCool
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: nasim ، محبت ، HodHod Golestani ، H Pier ، behfaza
(2013-10-08 ساعت 01:54)HodHod Golestani نوشته:  والا ما که هنوز موفق نشدیم واکسن آنفولانزا پیدا کنیم Sad یه سوالم دارم : این واکسن بایستی واسه دخترم که 4 سالشه تزریق بشه آیا ؟ من شنیدم واسه زیر 7 سال مناسب نیست و عوارص داره این حرفا Sad !!!!!!
سلام
بله ایشون هم باید تزریق کنن این واکسن رو . علی الخصوص در این فصل
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: HodHod Golestani ، H Pier ، amin arefi ، behfaza
سلام من که واسه واکسن مراجعه کردم بهداشت شیراز گفتم که هپاتیت رو قبلا زدم ولی نمیدونستم چه تاریخی دقیقا پرسیدم اگه دوباره بزنم مشکلی داره که گفتن مشکلی نداره و دوباره زدم هر سه تا واکسن mmr , td , hepatit رو زدم و واسه یک ماه بعد گفت بیا واسه نوبت دوم رو انجام بده چیزیم از اینکه mmr یک نوبت کافیه نگفتن
**2014AS000057|تاریخ رویت قبولی:2MAY|تاریخ ارسال فرم از طریق ایمیل:20JUN|تاریخ جواب تاییدیه:27JUN|برنده کیس:همسرم|تعداد افراد کیس:2نفر|سفارت:زدن آنکارا تغییر دادیم ابوظبی|کارنت:18 MARCH|مصاحبه:هفته اول MAY|ویزا: خانومم یه ضرب خودم چک|ادامه پرونده از طریق |F2A مصاحبه جدید 1 نوامبر2016|دوباره چک| ورود به آمریکا:وقتی ویزا بدن
تشکر کنندگان: HodHod Golestani ، KIMIA2005 ، amin arefi ، behfaza ، رضا صالحی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان