کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-06-07 ساعت 02:21)farnama نوشته:  شیراز هستم نگفتین باید کجا برم
حتما حلال احمر؟

مرکز بهداشت والفجر - پل حر
البته بایستی نامه دوم که زمان مصاحبه رو مشخص کرده باشه داشته باشی و با پاسپورت ببری
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: farnama ، estanfordbineh
سلام بر دوستان:
یه سوال خاص مهم:
من سال 2011 کارت زردم رو گرفتم و بقیه مراحل...الان هم در امریکا هستم
بنا به دلایلی من کارت بین المللی ام رو لازم دارم ( که گواهی بر اینه که من از خیلی بیماری ها مصون هستم)
اما کارت زردم رو گم کردم. و الانهم که در امریکا هستم .
دوستان اطلاع دارند که اگر بخوام کپی و یا مدرکی داشته باشم که من واکسن خیلی از بیمازی ها رو زدم چه کار باید بکنم؟؟
ایا در امریکا مرکزی هست که من بتونم درخواست کنم کپی و یا اسکنی از کارت سلامت بین المللی ام رو بهم بدند . چون ما اون مدارک رو برای سفارت امریکا فرستادیم . پس حتما باید مدرکی داشته باشند
ممون
[font=Times New Roman]صبورانه در انتظار زمان بمان ! هر چیز در زمان خودش رخ میدهد .
باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند[/font]
تشکر کنندگان: estanfordbineh
(2013-06-07 ساعت 10:54)mitr.p نوشته:  سلام بر دوستان:
یه سوال خاص مهم:
من سال 2011 کارت زردم رو گرفتم و بقیه مراحل...الان هم در آمریکا هستم
بنا به دلایلی من کارت بین المللی ام رو لازم دارم ( که گواهی بر اینه که من از خیلی بیماری ها مصون هستم)
اما کارت زردم رو گم کردم. و الانهم که در آمریکا هستم .
دوستان اطلاع دارند که اگر بخوام کپی و یا مدرکی داشته باشم که من واکسن خیلی از بیمازی ها رو زدم چه کار باید بکنم؟؟
ایا در آمریکا مرکزی هست که من بتونم درخواست کنم کپی و یا اسکنی از کارت سلامت بین المللی ام رو بهم بدند . چون ما اون مدارک رو برای سفارت آمریکا فرستادیم . پس حتما باید مدرکی داشته باشند
ممون

من فکر میکنم باید از مرکزی که کارت رو گرفتی درخواست المثنی کنی چون طبق سفرنامه هایی که من خوندم کارت نزد دکتر سفارت میمونه و به سفارت نمیره ؟
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: mitr.p
(2013-06-07 ساعت 10:20)maziar irani نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 08:31)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 02:21)farnama نوشته:  شیراز هستم نگفتین باید کجا برم
حتما حلال احمر؟

مرکز بهداشت والفجر - پل حر
البته بایستی نامه دوم که زمان مصاحبه رو مشخص کرده باشه داشته باشی و با پاسپورت ببری

KIMIA 2005 فکر کنم نامه یا مدرکی برای گرفتن کارت زرد لازم نباشه جاهای دیگه که لازم نبوده توی تاپیکای 2013 هم چیزی راجع به این موضوع ننوشته .اصلا لازم نیست هیچ ارگانی تو ایران بدونه شما این کارتو برای چی میخواهید.

منظور ایشون این هست که تاریخ مصاحبه رو با خودتون ببرید تا بدونن واکسن های هپاتیت رو چطور بزنن که تاریخ مصاحبه ی شما رد نشه
من هم با شما موافقم، تارخ مصاحبه و روی یک کاغذ بنویسید و بگید تا این تاریخ باید واکسیناسیون کامل داشته باشید.
تشکر کنندگان: lonelyman ، hushmandco ، maziar irani ، estanfordbineh
(2013-06-05 ساعت 19:35)hossien_501 نوشته:  
(2013-06-04 ساعت 01:08)mehdieb نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 20:40)hossien_501 نوشته:  سلام به دوستان عزیز
من امروز رفتم و سری اوله واکسن ها رو زدم(td,mmr.hepatit).کپی پاسپورت به همراه نامه قبولی رو ارائه دادم,فقط انفولانزا رو باید نزدیک مصاحبه زد و در ضمن بقیه واکسن ها expireنمیشن و هر موقع بزنی مشکلی نداره.

نامه قبولی رو خودشون خواستن یا شما خودتون ارائه دادین ؟ لازم به یاد آوری است که تاحد امکان این مدارک رو باید محرمانه تلقی کنید.

(2013-06-03 ساعت 22:29)Farnoodh نوشته:  سلام دوستان
آيا ميتوانيد شماره تماسي از مركز مديكال در امارات در اختيار من قرار دهد؟

به نظر من اگر سفرنامه های ابوظبی رو بخونید بهتر راهنمایی میشید.

(2013-06-03 ساعت 18:49)masodsh نوشته:  بچه ها من میسم 7هزار هست و قبلا واکسن هپاتیت زدم.کی اقدام کنم خوبه؟

باتوجه به واکسن هپاتیت که زدید خیلی وقت دارین حدود 6 ماه

دوست عزیز وقتی شما برای دریافت کارت زرد واکسیناسیون اقدام میکنی باید حتما نامه تاریخ مصاحبه سفارت رو نشون بدی و کپیش رو بدی.ما که فعلا نامه مصاحبه نداریم,من صفحه اول قبولیم رو دادم البته کیس نامبرم رو پاک کردم.
عزیزم نامه مصاحبه شما یک نامه محرمانه (شما بخون فوق محرمانه) هستش و به هیچ ارگانی در ایران مربوط نیست که شما رو بازخواست کنن و به دلیل کنجکاوی سیری نا پذیری که دارن ازتون کپی نامه رو بخوان.
بنده 7 بار کارت زرد گرفتم 5 بار برای 3 تا از اعضای خانوادم ( به دلیل جا افتادن واکسن و تولد نوزاد) و 2 تا برای افراد دیگه اونهم در تاریخهای مختلف.
همونجا هم لا اقل 20 نفر دیگه رو دیدم که دارن کارت زرد میگیرن. ( انستیتو پاستور میدان پاستور)
اگر جایی ازتون همچین چیزی خواستن بگین بخشنامه ای که اونها رو ملزم میکنه ازتون نامه مصاحبه بگیرنو رو کنن.
نهایت چیزی که بخوان ازتون بپرسن اینه که برای کدوم سفارت و حدودا چه تاریخی مصاحبه دارین که اونهم برای کمک به شما در فراموش نکردن واکسنهاست نه ارضای کنجکاویشون.
توصیه میکنم به شدت برخورد کنین با موارد اینچنینی که همچین بدعتی برای آیندگان گذاشته نشه.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: maziar irani ، alimarmar ، philter ، inforfang ، estanfordbineh ، powerb ، gema
دوستان شیرازی می دونند که برای گرفتن کارت واکسن بین المللی از شیراز باید نامه ی دوم یعنی نامه ی تاریخ مصاحبه رو ببرند
و تا الان که خدا رو شکر مشکلی برای کسی پیش نیومده
دلیل گرفتن نامه ی دوم از طرف مرکز بهداشت هم کم بودن موجودی واکسن هست
در صورتی که نگران هستید می تونید تاریخ ها رو تغییر بدید
این موضوع فقط برای دوستان شیرازی هست و جای نگرانی نداره
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، maziar irani ، KIMIA2005 ، mehdieb ، philter ، estanfordbineh ، زری وحدتی ، ojee
(2013-06-07 ساعت 23:06)shimoda نوشته:  دوستان شیرازی می دونند که برای گرفتن کارت واکسن بین المللی از شیراز باید نامه ی دوم یعنی نامه ی تاریخ مصاحبه رو ببرند
و تا الان که خدا رو شکر مشکلی برای کسی پیش نیومده
دلیل گرفتن نامه ی دوم از طرف مرکز بهداشت هم کم بودن موجودی واکسن هست
در صورتی که نگران هستید می تونید تاریخ ها رو تغییر بدید
این موضوع فقط برای دوستان شیرازی هست و جای نگرانی نداره
فرمایش شما کاملا بجا و متین هست.
البته اگر یکی مثل من گذرش به مرکز بهداشت شیراز میخورد شاید این بدعت ولو یکبار شکسته میشد.
مشکلی با رنگ و بوی متفاوت در شهر خودم (شمال کشور) داشتم که در گام اول جوابی جز "نه نمیشه، به هیچ وجه نمیشه" نشنیدم. ولی با کمی پیگیری و وارد شدن از در قانونی و صرف نیم ساعت وقت، مسئله ای که در مورد واکسن نوزاد بود و میتونست تاریخ مصاحبه ما رو زیر سوال ببره، لا اقل تا زمانی که کارمندای فعلی در مسند کار هستن برطرف شد.
به هر حال قانون حاکم بر مراکز بهداشت از تهران ابلاغ میشه و در همه جا یکسان هست منتهی متاسفانه بعضی جاها سلیقه ای عمل میکنن و متقاضی ها هم برای تسریع اموراتشون با یک "چشم" راه رو برای خودشون هموار و برای آیندگان سخت میکنن.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: sinamn ، alimarmar ، KIMIA2005 ، mehdieb ، philter ، estanfordbineh ، زری وحدتی
سلام دوستان خسته نباشید ممنوز از راهنمایی‌های خوبتون

ببخشید چند تا سوال داشتم

من تمام واکسنها رو قبلا زدم مخصوصاً هر سه واکسن هپاتیت ، تنها کاری که باید بکنم برم انستیتو پاستور تهران و کارت بین‌المللی بگیرم درسته ؟

۱. برای انستیتو پاستور وقت نباید بگیرم درسته ؟ مدرک خاصی به غیر از مدرک مربوط به واکسیناسیون باید همراه داشته باشم ؟

۲. چه میزان هزینه دارد تقریبا ؟

۳. این پروسه زمان بر هست ؟

۴. یک ماه قبل از زمان مصاحبه نباید واکسن زد درست هست ؟

۵. علاوه بر این در زمان مصاحبه در آنکارا برای بقیهٔ کار‌های معاینه پزشکی‌ باید وقت قبلی‌ بگیرم ، آدرس سایت رو نمیدونم!!!؟

۶. وقتی‌ که تاریخ مصاحبم رو گرفتم بلافاصله باید از آنکارا وقت بگیرم ؟

۷. مراحل پزشکی‌ در آنکارا چه مدت زمان میبره ؟ خودشون با در نظر گرفتن وقت مصاحبه وقت میدن ؟ تداخل پیدا نمی‌کنه یا به شکلی‌ باشه که موقهٔ مصاحبه مدارک پزشکی‌ کامل نباشه ؟
۸. برای گرفتن وقت از طریق سایت هزینه‌ای باید پرداخت کنم یا با توجه به کیس نامبرم بهم وقت میدن ؟

۹. واکسن‌هایی‌ که من قبلان زدم مخصوصاً هپاتیت که زمان بر هست رو از من قبول می‌کنن ؟ علاوه بر واکسن‌ها یک عکس از قفسهٔ سینه هست درسته ؟ چیز دیگی‌ هم هست ؟

۱۰. برای اینکه از نظر زمانی‌ به مشکل نخورم بهتر هست چند روز قبل از مصاحبه برای گرفتن وقت پزشک از آنکارا اقدام کنم و چند روز قبل از مصاحبه به آنکارا برم ؟

ببخشید بخاطر این همه پر چونگی Smile
تشکر کنندگان: exxedus ، estanfordbineh
[quote='OXyGeNziX' pid='354187' dateline='1370651115']
سلام دوستان خسته نباشید ممنوز از راهنمایی‌های خوبتون

ببخشید چند تا سوال داشتم

من تمام واکسنها رو قبلا زدم مخصوصاً هر سه واکسن هپاتیت ، تنها کاری که باید بکنم برم انستیتو پاستور تهران و کارت بین‌المللی بگیرم درسته ؟

۱. برای انستیتو پاستور وقت نباید بگیرم درسته ؟ مدرک خاصی به غیر از مدرک مربوط به واکسیناسیون باید همراه داشته باشم ؟

درسته برای پاستور نیازی به وقت گرفتن نیست,سعی کنید 9 صبح آنجا باشید. مدارک شامل گذرنامه خود و همراهان,کارت واکسنهای قبلی(اگر دارید)
هزینه با توجه به تعداد واکسنها متغیر هست.شما اول باید کارت زرد بگیرید و بعد به تعداد واکسنها هزینه داره ولی فکر نمیکنم نفری بیشتر از 50 هزار بشه.

نسبتا", واکسنهائی مثل هپاتیت سه دوره داره بعد از بار اول یکماه دیگه و بعد از بار دوم شش ماهه دیگه است.آنجا شما را کاملا" راهنمائی میکنند

بله درسته و خیلی مهمه

۵. علاوه بر این در زمان مصاحبه در آنکارا برای بقیهٔ کار‌های معاینه پزشکی‌ باید وقت قبلی‌ بگیرم ، آدرس سایت رو نمیدونم!!!؟
بله حتما باید وقت بگیرید از سایت دکتر اونگان
http://www.doctorun.com/en

بله
۷. مراحل پزشکی‌ در آنکارا چه مدت زمان میبره ؟ خودشون با در نظر گرفتن وقت مصاحبه وقت میدن ؟ تداخل پیدا نمی‌کنه یا به شکلی‌ باشه که موقهٔ مصاحبه مدارک پزشکی‌ کامل نباشه ؟

مراحل با توجه به شرایط شما فرق میکند.اگر مجرد هستید یکروزه کارتون تمومه,و اگر بچه دارید معمولا" 3-4 روزه
۸. برای گرفتن وقت از طریق سایت هزینه‌ای باید پرداخت کنم یا با توجه به کیس نامبرم بهم وقت میدن ؟

خیر هیچ هزینه ای نداره فقط باید تاریخ قبول وقتتون را پرینت بگیرید و با خودتون ببرید

۹. واکسن‌هایی‌ که من قبلان زدم مخصوصاً هپاتیت که زمان بر هست رو از من قبول می‌کنن ؟ علاوه بر واکسن‌ها یک عکس از قفسهٔ سینه هست درسته ؟ چیز دیگی‌ هم هست ؟
اگر در کارت زرد بین المللی وارد شده قبول میکنند در غیر اینصورت خیر و خودشون واکسن میزنند.آزمایش خون و ویزیت خود دکتر اونگان

۱۰. برای اینکه از نظر زمانی‌ به مشکل نخورم بهتر هست چند روز قبل از مصاحبه برای گرفتن وقت پزشک از آنکارا اقدام کنم و چند روز قبل از مصاحبه به آنکارا برم ؟
بهتر است تا تاریخ مصاحبه مشخص شد اول بلیط رفتن را بگیرید و بعد بلافاصله ار سایت وقت معاینه پزشکی برای خودتون و خانواده بگیرید.دقت کنید برای هر نفر یکبار باید وقت بگیرید.
حداقل 2 روز کاری قبل از مصاحبه اگر بچه ندارید.در غیر اینصورت 4 روز کاری.مثلا" اگر مصاحبه شما روز جمعه هست و بچه دارید باید روز دوشنبه وقت بگیرید

موفق باشید.
تشکر کنندگان: OXyGeNziX ، exxedus ، maziar irani ، mehdieb ، philter ، estanfordbineh ، shekari
سلام دوستان
آيا واكسن هايي كه در ايران ميزنيم معتبر هستش؟
چون هخمسر من ميگه توي سايت نوشته واكسن هاي ايران رو قبول ندارن
ميشه كمكم كنيد؟
(2013-06-08 ساعت 11:36)arezoosharifi نوشته:  سلام دوستان
ميشه كمكم كنيد؟
اگر در کارت زرد بین المللی وارد شود, قبول میکنند.
تشکر کنندگان: estanfordbineh ، shekari ، زری وحدتی
ميشه كمكم كنيد؟

اره عزیز شما میتونید تمام واکسنها رو ایران بزنید و وارد کارت زرد بشه و قابل قبوله
تشکر کنندگان: mehdieb ، estanfordbineh ، زری وحدتی
(2013-06-08 ساعت 11:44)KIMIA2005 نوشته:  
ميشه كمكم كنيد؟

اره عزیز شما میتونید تمام واکسنها رو ایران بزنید و وارد کارت زرد بشه و قابل قبوله

يعني كارت زرد رو انيستيتو خودش ميده يا بايد درخواست بديم يا اينكه از جاي ديگه بايد گرفت؟
(2013-06-08 ساعت 04:55)OXyGeNziX نوشته:  سلام دوستان خسته نباشید ممنوز از راهنمایی‌های خوبتون

ببخشید چند تا سوال داشتم

سلام
1.وقت نمیخواد بگیرید.اگر مدرکی از واکسیناسیون قبلی دارید ببرید با کپی پاسپورت اگه مدرکیم ندارید اشکالی نداره بگید وارد میکنند.
2.بستگی به واکسنایی که نیاز دارید بزنید داره کارتش فکر کنم 18000 تومن بود
3.چون هپاتیتا قبلا زدین نه.اگه شعبه تجریش برین وبگین حدودا کی مصاحبه دارید خانم دکتری که اونجا تشریف دارند کاملا راهنماییتون میکنند که کی برین و.......
4.بستگی به نوع واکسن داره خودشون راهنماییتون میکنند اگه از الان اقدام کنید.
5و6:بله
7.چون سوالتون به چیزای مختلفی از قبیل بچه دار بودن یا نبودن تاریخ روز مصاحبه (با توجه به تعطیلات هفته)وغیره بستگی داره پیشنهاد میکنم برا جوابتون صفحه های قبلو با دقت بخونید مخصوصا تاپیکای 2013
8.برا وقت گرفتن هزینهای نداره اما برای آزمایشات هزینه داره
9. واکسنو ازتون قبول میکنند تو کارت زردتون وارد میکنند بقیه چیزا مثل ازمایش خون وغیره رو اونحا میگیرند
10.جواب 7
موفق باشید.
201400001$$$
سفارت آنکارا-->ایروان از KCC/ مصاحبه Oct /یک ضرب/یک نفر/ورود آمریکا Dec 2013
The Dark Side Of The Moon
تشکر کنندگان: OXyGeNziX ، estanfordbineh ، زری وحدتی
(2013-06-08 ساعت 11:46)arezoosharifi نوشته:  
(2013-06-08 ساعت 11:44)KIMIA2005 نوشته:  
ميشه كمكم كنيد؟

پاسپورت و کارت واکسن های قبلی رو

يعني كارت زرد رو انيستيتو خودش ميده يا بايد درخواست بديم يا اينكه از جاي ديگه بايد گرفت؟

پاسپورت و کارت واکسن های قبلی رو میبرید انستییتو همونجا براتون واکسنهایی رو که لازمه میزنند و کارت زرد براتون صادر میشه
تشکر کنندگان: hossien_501 ، estanfordbineh ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان