کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-06-03 ساعت 20:40)hossien_501 نوشته:  سلام به دوستان عزیز
من امروز رفتم و سری اوله واکسن ها رو زدم(td,mmr.hepatit).کپی پاسپورت به همراه نامه قبولی رو ارائه دادم,فقط انفولانزا رو باید نزدیک مصاحبه زد و در ضمن بقیه واکسن ها expireنمیشن و هر موقع بزنی مشکلی نداره.

نامه قبولی رو خودشون خواستن یا شما خودتون ارائه دادین ؟ لازم به یاد آوری است که تاحد امکان این مدارک رو باید محرمانه تلقی کنید.

(2013-06-03 ساعت 22:29)Farnoodh نوشته:  سلام دوستان
آيا ميتوانيد شماره تماسي از مركز مديكال در امارات در اختيار من قرار دهد؟

به نظر من اگر سفرنامه های ابوظبی رو بخونید بهتر راهنمایی میشید.

(2013-06-03 ساعت 18:49)masodsh نوشته:  بچه ها من میسم 7هزار هست و قبلا واکسن هپاتیت زدم.کی اقدام کنم خوبه؟

باتوجه به واکسن هپاتیت که زدید خیلی وقت دارین حدود 6 ماه
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: sinamn ، exxedus ، sadeghi897 ، masodsh
من الان چک کردم . دیفتری و کزاز رو آذر ماه سال ۹۰ زدم و همچنین مننژیت الان دوباره باید بزنم؟

و باید برم یه تست آنتی بادی بدم برای سرخک و سرخچه و اوریون و آبله مرغان ؟‌

هپاتیت هم که میزنم

آنفولانزا هم که میره واسه قبل مصاحبه ؟

همه اینارو تو خود شهرستانم میشه انجام داد . درسته؟

تشکر کنندگان: exxedus ، sadeghi897 ، estanfordbineh
(2013-06-04 ساعت 01:08)mehdieb نوشته:  
(2013-06-03 ساعت 20:40)hossien_501 نوشته:  سلام به دوستان عزیز
من امروز رفتم و سری اوله واکسن ها رو زدم(td,mmr.hepatit).کپی پاسپورت به همراه نامه قبولی رو ارائه دادم,فقط انفولانزا رو باید نزدیک مصاحبه زد و در ضمن بقیه واکسن ها expireنمیشن و هر موقع بزنی مشکلی نداره.

نامه قبولی رو خودشون خواستن یا شما خودتون ارائه دادین ؟ لازم به یاد آوری است که تاحد امکان این مدارک رو باید محرمانه تلقی کنید.

(2013-06-03 ساعت 22:29)Farnoodh نوشته:  سلام دوستان
آيا ميتوانيد شماره تماسي از مركز مديكال در امارات در اختيار من قرار دهد؟

به نظر من اگر سفرنامه های ابوظبی رو بخونید بهتر راهنمایی میشید.

(2013-06-03 ساعت 18:49)masodsh نوشته:  بچه ها من میسم 7هزار هست و قبلا واکسن هپاتیت زدم.کی اقدام کنم خوبه؟

باتوجه به واکسن هپاتیت که زدید خیلی وقت دارین حدود 6 ماه

دوست عزیز وقتی شما برای دریافت کارت زرد واکسیناسیون اقدام میکنی باید حتما نامه تاریخ مصاحبه سفارت رو نشون بدی و کپیش رو بدی.ما که فعلا نامه مصاحبه نداریم,من صفحه اول قبولیم رو دادم البته کیس نامبرم رو پاک کردم.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: exxedus
(2013-06-05 ساعت 19:35)hossien_501 نوشته:  دوست عزیز وقتی شما برای دریافت کارت زرد واکسیناسیون اقدام میکنی باید حتما نامه تاریخ مصاحبه سفارت رو نشون بدی و کپیش رو بدی.ما که فعلا نامه مصاحبه نداریم,من صفحه اول قبولیم رو دادم البته کیس نامبرم رو پاک کردم.
دوست عزیز برا واکسن و کارت زرد کجا اقدام کردید ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: H Pier ، exxedus ، estanfordbineh
(2013-06-05 ساعت 19:35)hossien_501 نوشته:  دوست عزیز وقتی شما برای دریافت کارت زرد واکسیناسیون اقدام میکنی باید حتما نامه تاریخ مصاحبه سفارت رو نشون بدی و کپیش رو بدی.ما که فعلا نامه مصاحبه نداریم,من صفحه اول قبولیم رو دادم البته کیس نامبرم رو پاک کردم.
توجه کنین شما برای انجام واکسیناسیون یا هر کار دیگه ایی‌ در ایران نیازی به ارائه اسناد و مدارک ندارین و فقط شرایطتون رو به پزشک بگین و درخواست کارت زرد و راهنمایی‌ کنین،،،، وسلام.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: exxedus ، philter ، inforfang ، estanfordbineh ، gema
(2013-06-04 ساعت 16:59)rainyboy نوشته:  من الان چک کردم . دیفتری و کزاز رو آذر ماه سال ۹۰ زدم و همچنین مننژیت الان دوباره باید بزنم؟

و باید برم یه تست آنتی بادی بدم برای سرخک و سرخچه و اوریون و آبله مرغان ؟‌

هپاتیت هم که میزنم

آنفولانزا هم که میره واسه قبل مصاحبه ؟

همه اینارو تو خود شهرستانم میشه انجام داد . درسته؟

هر کدوم رو زدین دیگه لازم نیست فقط مدارکش رو ببرین تا وارد کارت زردتون بکنن.
بله باید تست بدین.
بله آنفولانزا رو باید حدود یک و نیم ماه قبل از مصاحبه بزنید.
اگر داشته باشن واکسن ها رو میتونید همونجا هم انجام بدین. بعذ بیارین براتون وارد کارتتون بکنند.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: exxedus ، sadeghi897 ، rezagh ، philter ، estanfordbineh
(2013-06-05 ساعت 20:15)حسن پیری نوشته:  
توجه کنین شما برای انجام واکسیناسیون یا هر کار دیگه ایی‌ در ایران نیازی به ارائه اسناد و مدارک ندارین و فقط شرایطتون رو به پزشک بگین و درخواست کارت زرد و راهنمایی‌ کنین،،،، وسلام.

شاید در مورد مراکزی که با دریافت هزینه براتون واکسیناسیون رو انجام میدن حرف شما درست باشه ولی مراکزی که به صورت رایگان این کار رو انجام میدن و خودشون هم براتون کارت زرد صادر میکنن ارائه مدرک مصاحبه الزامیه(جزء شرایطشونه)

(2013-06-05 ساعت 19:41)KIMIA2005 نوشته:  
دوست عزیز برا واکسن و کارت زرد کجا اقدام کردید ؟

بستگی داره تو کدوم شهر ساکن باشید,مراکزی هستن که این کار رو به صورت رایگان انجام میدن,بهتره شما از مرکز هلال احمر شهر محل سکونتتون در مورد این مراکز اطلاعات بگیرید.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
تشکر کنندگان: H Pier ، estanfordbineh
(2013-06-02 ساعت 14:14)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 13:16)payam62 نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 12:06)اصان نوشته:  من کیسم **45هستش برای واکسنها کی شروع کنم؟

شما دوره ی قبل از کارنت شدن شمارتون اقدام کنین . یک بازه حداقل 3 ماهه ی قبل از مصاحبه در نظر بگیرین. اگه مثل 2013 باشه شرایط اعلام شماره ها، اسفند-فروردین میرین مصاحبه . بهتره از نیمه دوم آذر شروع کنید. ( نظر شخصی من )

دوست عزیز بنطر شما بنده که از الان اقدام کردم برا واکسیناسیون و واکسن ها رو زدم زود اقدام کردم یا نه ؟

به نظر من که کار خوبی کردی,چون واکسن ها expireنمیشن و هر موقع بزنید مشکلی نداره,فقط انفولانزا رو نزدیکای مصاحبه بزنید.در ضمن عقیده ی من اینه که چون مملکت ثبات نداره بهتره همه کارامون رو هر چه سریعتر انجام بدیم.
2014AS00003$$$ Abu dhabi
تشکر کنندگان: kage.omid ، estanfordbineh ، gema
درود به همه دوستان
یه سوال خیلی بزرگ ذهنه من رو مشغول کرده,توی اکثر پستای قبلی که میخوندم نوشته باید از مراکز شهرستان گواهی بگیرید و ببرید انستیتو پاستور تا وارد کارت زرد کنن,اخه کی این حرف رو زده,دوستان جوری میگن که انگار تو ایران فقط انستیتو پاستور مرجع این کاره.من کاملا مخالفه این مساله هستم,تو اکثر شهرستان ها این کار انجام میشه و خودشون کارت زرد صادر میکنن,مثال بارزش خوده بنده تو شهر خودمون رفتم کارت زرد برام صادر کردن به صورت کاملا رایگان(بر خلاف انستیتو پاستور)
2014AS00003$$$ Abu dhabi
تشکر کنندگان: estanfordbineh ، pv-n
(2013-06-06 ساعت 13:12)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-06 ساعت 12:26)hossien_501 نوشته:  درود به همه دوستان
یه سوال خیلی بزرگ ذهنه من رو مشغول کرده,توی اکثر پستای قبلی که میخوندم نوشته باید از مراکز شهرستان گواهی بگیرید و ببرید انستیتو پاستور تا وارد کارت زرد کنن,اخه کی این حرف رو زده,دوستان جوری میگن که انگار تو ایران فقط انستیتو پاستور مرجع این کاره.من کاملا مخالفه این مساله هستم,تو اکثر شهرستان ها این کار انجام میشه و خودشون کارت زرد صادر میکنن,مثال بارزش خوده بنده تو شهر خودمون رفتم کارت زرد برام صادر کردن به صورت کاملا رایگان(بر خلاف انستیتو پاستور)

دوست عزیز کدوم شهر شما برا واکسن اقدام کردیدد ؟

بنده در بوشهر نتونستم به دوستان تو مرکز بهداشت حالی کنم که اصلا کارت زرد چی هست.البته می دونستن واسه حجاج یه کارتی هست،ولی واسه مهاجرت به هیچ وجه.به همین دلیل ترجیح دادیم تا وقت بیش از این نگذشته به تهران بریم و الباقی هم در شیراز انجام شد.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: rezagh ، hushmandco ، estanfordbineh
(2013-06-06 ساعت 12:26)hossien_501 نوشته:  درود به همه دوستان

دوست عزیز شما کدوم شهر اقدام کردید واسه واکسن ؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: estanfordbineh
تو بچگی خیلی واکسن زدیم اونا حساب نیس؟

من کیس نامبرم اینه 2014AS00001
کی اقدام کنم واسه واکسن ها
راستی همشو با هم نمیزنن؟ سوراخ سوراخ میشیما

شیراز هستم فقط میتونم برم حلال احمر؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: love_everlife ، estanfordbineh
(2013-06-07 ساعت 01:10)farnama نوشته:  تو بچگی خیلی واکسن زدیم اونا حساب نیس؟

من کیس نامبرم اینه 2014AS00001
کی اقدام کنم واسه واکسن ها
راستی همشو با هم نمیزنن؟ سوراخ سوراخ میشیما

شیراز هستم فقط میتونم برم حلال احمر؟

از همین الان اقدام کن واسه واکسن.
چرا بچهگیاتون هم حسابه بعضیاش ( من هنوز کاتشو دارم Big GrinTongue )
چرا همشو فکر کنم با هم هم میزنن...
تشکر کنندگان: farnama ، estanfordbineh
شیراز هستم نگفتین باید کجا برم
حتما حلال احمر؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
سلام
ما ديروز رفتيم خدمت خانم دكتر خادمپور در انستيتو پاستور
نتيجه ان شد..
1-هپاتيت كه سر جاي خودش
2- mmr از 3 ماه قبل مصاحبه شروع كنيد
3-TD رو بما گفت فقط يكي اونم كمتر از يكماه به مصاحبه (هم خودم هم همسرم)
اميدوارم نظر ايشون درست باشه گفت چون شما قبلا بخاطر سربازي و سنتون اينارو كامل زدين يكي ياد اور ميزنم البته اميدوارم برداشت ايشون با دكتر سفارت يكي باشه (نظر شما چيه؟؟؟)
4-انفولانزا هم چون تو زمستون ميافتيم اونموقع بايد زد
همين
2014AS17XX ,مصاحبه Oct ابوظبی ،ويزا june ،فعلا همين Big Grin Tongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان