کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-10-14 ساعت 19:09)ارش53 نوشته:  سلام دوستان. در صورت داشتن هر نوع ناتوانی جسمی‌ دریافت ویزا آمریکا برای برندگان لاتاری چگونه خواهد بود؟
مشکلی‌ پیش نمیاد و تاثیری در صدور ویزا نداره!
برنده DV-2013
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza
سلام
لطفا راهنمایی کنیید من از داروخانه درخواست واکسن آنفولانزا کردم ولی جواب دادان که فقط واکسن PENNYCOOK رو دارن...این واکسن قابل قبوله؟
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

تشکر کنندگان:
(2013-10-12 ساعت 23:01)farid1364 نوشته:  [عکس: 23872848695514739973.jpg][عکس: 84581816156475808031.jpg]

دوستان این کارت واکسن تو مشهد صادر شده و مهر پاستور نداره.. از یکی شنیدم که یه دکتر تو مشهد این کارت رو صادر میکنه و کارشم اعتبار نداره و سفارت کارت رو قبول نداره.
حالا این کارت به نظر شما معتبره یا نه؟

اسصلا کارتش زرده ، سفید نیستتتتتتتتتت
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-10-14 ساعت 19:21)پسر شجاع نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 19:09)ارش53 نوشته:  سلام دوستان. در صورت داشتن هر نوع ناتوانی جسمی‌ دریافت ویزا آمریکا برای برندگان لاتاری چگونه خواهد بود؟
مشکلی‌ پیش نمیاد و تاثیری در صدور ویزا نداره!
ممنون از جواب سریع شما دوست عزیز، من در لاتاری انتخاب شده‌ام و در حال گذراندن معاینات پزشکی هستم و دارای مشکل شنوایی از یکی‌ از گوشهایم می‌باشم که در دوره کودکی برایم پیش آماده است، و ناتوانی‌ جسمی‌ محسوب میشود. سه‌ هفته دیگر مصاحبه دارم به نظر شما این نکته مشکلی‌ در فرایند ویزا ایجاد نمیکند، یآا باید خود را آماده کنم؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-14 ساعت 22:04)ارش53 نوشته:  ممنون از جواب سریع شما دوست عزیز، من در لاتاری انتخاب شده‌ام و در حال گذراندن معاینات پزشکی هستم و دارای مشکل شنوایی از یکی‌ از گوشهایم می‌باشم که در دوره کودکی برایم پیش آماده است، و ناتوانی‌ جسمی‌ محسوب میشود. سه‌ هفته دیگر مصاحبه دارم به نظر شما این نکته مشکلی‌ در فرایند ویزا ایجاد نمیکند، یآا باید خود را آماده کنم؟

دوست عزیز یک کیسی از پارسال بود که از داشتن 1 پا محروم بود و بدون هیچ مشکلی ویزا گرفت.
چیزی که بهش حساس هستند ... س.ی.ا.س.ت و دروغ هست وگرنه شعار آ زا دی سر نمیدادند.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza
(2013-10-14 ساعت 17:38)mehdikhosro نوشته:  پس مشهد رو چي بگيم ما
كه اول گفتن بيستم مهر
الان ميگن 27 ام
مطمئن باشين 27ام ميگن هفته بعدش و ....SadSadSad
(2013-10-14 ساعت 16:57)masuodrh نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 15:58)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 15:45)mehdieb نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 13:08)pooyan1920 نوشته:  ولا ما دعا می کنیم پیدا بشه . . فقط دعاهامون گرفت شما پیدا کردی به ما هم بگید کجا بود Smile
مشکلی شده این قضیه واسه من هم

هلال احمر جنب خاتم الانبیا سر زدید ؟

بله اونجا هم زنگ زدم گفتن تموم شده! Sad
هلال احمر ونک گفته سه شنبه زنگ بزنید احتمالا میاد اگر هم نبود شنبه هفته بعد..فقط صبح زود برین چون متقاضی زیاده..
اگر خواستید بگین شماره داروخانه میدان المپیک رو بدم چون مدیرش اگر قول میده برای فردا..فردا حتما واکسن داره..

من تو شیراز چند جا پرسیدم گفتن نیومده بعد یه جا گفت اومده 8تا سهمیه بوده تمام شده فهمیدم احتمالا اونا که میگن نیومده راس نمیگن میدن به آشنا و فامیلاشون آخه همون موقع خانوادم تو شهرستان تو خوزستان خریدن که گفتن 7 تا اومده بود سعی کنید داروخانه اشنا پیدا کنید معمولا 2 سری میاد چون سهمیش خیلی کم اینطوری میشه.راستی اونجا 30000 تومان خریدن.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: masuodrh ، EKAM ، behfaza
(2013-10-14 ساعت 16:57)masuodrh نوشته:  هلال احمر ونک گفته سه شنبه زنگ بزنید احتمالا میاد اگر هم نبود شنبه هفته بعد..فقط صبح زود برین چون متقاضی زیاده..
اگر خواستید بگین شماره داروخانه میدان المپیک رو بدم چون مدیرش اگر قول میده برای فردا..فردا حتما واکسن داره..

داداش خدا حفظت کنه ....
دمت گرم. یه دغدغه رو از دل ما بیرون کردی.
زنگ زدم همون داروخانه دکتر میلاد توی میدون المپیک و داشت ... رفتم خریدم و همین امشب هم زدیم به بدن! Big Grin
از همون فرانسوی ها دونه ای 30 هزار تومن.
دو تا نکته:
1- این واکسن ها کامل هست. یعنی نیازی به سرنگ و سوزن و این ها نداره و آماده مصرف بسته بندی شده.
2- ما رفتیم یه درمانگاه که بزنیم، گفت نسخه دارین؟ .. گفتیم نه مسافریم می خوایم بزنیم. گفت باید دکتر ویزیتتون کنه. Cool
گفتیم بابا ویزیت واسه چی؟ .... گفت بخشنامه کردن که افرادی که می خوان واکسن آنفلوآنزا بزنن باید قبلش ویزیت بشن که در حال حاضر بیماری ( بخصوص سرما خوردگی و این ها ) نداشته باشند. اتفاقاً یه برگه هم زده بودن روی برد درمانگاه که همین موضوع رو نوشته بود روش.
خلاصه آقای دکتر هم یه سری سوال از جمله اینکه آبریزش بینی دارید یا نه و این ها پرسید و بعد گفت می تونید بزنید.

موفق باشید.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: masuodrh ، behfaza ، aghaghia ، H Pier ، amin arefi
(2013-10-14 ساعت 23:21)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 16:57)masuodrh نوشته:  هلال احمر ونک گفته سه شنبه زنگ بزنید احتمالا میاد اگر هم نبود شنبه هفته بعد..فقط صبح زود برین چون متقاضی زیاده..

داداش خدا حفظت کنه ....
زنگ زدم همون داروخانه دکتر میلاد توی میدون المپیک و داشت ... رفتم خریدم و همین امشب هم زدیم به بدن! Big Grin
دو تا نکته:
1- این واکسن ها کامل هست. یعنی نیازی به سرنگ و سوزن و این ها نداره و آماده مصرف بسته بندی شده.
2- ما رفتیم یه درمانگاه که بزنیم، گفت نسخه دارین؟ .. گفتیم نه مسافریم می خوایم بزنیم. گفت باید دکتر ویزیتتون کنه. Cool
گفتیم بابا ویزیت واسه چی؟ .... گفت بخشنامه کردن که افرادی که می خوان واکسن آنفلوآنزا بزنن باید قبلش ویزیت بشن که در حال حاضر بیماری ( بخصوص سرما خوردگی و این ها ) نداشته باشند. اتفاقاً یه برگه هم زده بودن روی برد درمانگاه که همین موضوع رو نوشته بود روش.
خلاصه آقای دکتر هم یه سری سوال از جمله اینکه آبریزش بینی دارید یا نه و این ها پرسید و بعد گفت می تونید بزنید.

موفق باشید.
خوشحال شدم که تونستم کمکی بکنم..
ما هم همین امشب رفتیم و تزریق کردیم..و نفری 5 تومن از ما گرفتن و دکتر عمومی تزریق کرد برامون
حالا فردا صبح نامه دکتر و پوکه واکسن ها رو میبرم برای پاستور
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: aghaghia ، behfaza ، ghafari88 ، H Pier
(2013-10-14 ساعت 23:25)masuodrh نوشته:  

داداش خدا حفظت کنه ....
دو تا نکته:

موفق باشید.
ما هم همین امشب رفتیم و تزریق کردیم..و نفری 5 تومن از ما گرفتن و دکتر عمومی تزریق کرد برامون

نامه دکتر ؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-10-14 ساعت 23:41)behfaza نوشته:  نامه دکتر ؟؟؟

آره. ظاهراً یا باید نسخه داشته باشید یا همون جا دکتر ویزیتتون کنه که موقع تزریق بیماری خاصی نداشته باشید که خدای نکرده نسازه با واکسن و مشکل ساز بشه. منظور سرماخوردگی و این هاست.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: H Pier
(2013-10-14 ساعت 23:49)ghafari88 نوشته:  

آره. ظاهراً یا باید نسخه داشته باشید یا همون جا دکتر ویزیتتون کنه که موقع تزریق بیماری خاصی نداشته باشید که خدای نکرده نسازه با واکسن و مشکل ساز بشه. منظور سرماخوردگی و این هاست.
یعنی اگه بدون ویزیت تزریق کرده باشیم وفقط پوکه را ببریم که توی کارت زرد وارد کنن
نمیشود آیا ؟
تشکر کنندگان: H Pier
(2013-10-14 ساعت 23:41)behfaza نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 23:25)masuodrh نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 16:57)masuodrh نوشته:  

نامه دکتر ؟؟؟

منظورم نسخه ای بود که دکتر بعد از تزریق یک گواهی داد که واکسن رو برای ما تو این کلینیک تزریق کرده..شاید اصلا تو پاستور نیاز به این گواهی هم نباشه و همون لیبل واکسن کافی باشه
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: ghafari88 ، behfaza ، H Pier
(2013-10-14 ساعت 23:54)behfaza نوشته:  

یعنی اگه بدون ویزیت تزریق کرده باشیم وفقط پوکه را ببریم که توی کارت زرد وارد کنن
نمیشود آیا ؟

ویزیت رو فکر نمی کنم اون ها ( پاستور ) اصلاً کاری داشته باشن اما یه گواهی باید بگیرید از جایی که براتون تزریق می کنه که تائید کنه تزریق کرده. اون گواهی رو فکر می کنم باید داشته باشید و با پوکه خالی شاید ایراد بگیرن. ضمناً خاطرم هست آخرین بار هم که پاستور صحبت این واکسن شد گفتند بدید براتون تزریق کنند و نامه بگیرید که تزریق کردید.
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: masuodrh ، H Pier
(2013-10-14 ساعت 23:59)ghafari88 نوشته:  

نمیشود آیا ؟

ویزیت رو فکر نمی کنم اون ها ( پاستور ) اصلاً کاری داشته باشن اما یه گواهی باید بگیرید از جایی که براتون تزریق می کنه که تائید کنه تزریق کرده. اون گواهی رو فکر می کنم باید داشته باشید و با پوکه خالی شاید ایراد بگیرن. ضمناً خاطرم هست آخرین بار هم که پاستور صحبت این واکسن شد گفتند بدید براتون تزریق کنند و نامه بگیرید که تزریق کردید.
مشتاق شدم بدونم حکمت این همه حساسیت روی تزریق یه همچین واکسن >> نه چندان بیخطری /// اون هم از طرف >>اداره بهداشت درمان وآموزش پزشکی آ مریکی Big Grin چی میتونه باشه ؟
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier ، maryam_a
(2013-10-15 ساعت 00:06)behfaza نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 23:59)ghafari88 نوشته:  

نمیشود آیا ؟

مشتاق شدم بدونم حکمت این همه حساسیت روی تزریق یه همچین واکسن >> نه چندان بیخطری /// اون هم از طرف >>اداره بهداشت درمان وآموزش پزشکی آ مریکی Big Grin چی میتونه باشه ؟

یعنی می خوای بدونی چرا دوستان در عمه ریکا! براشون مهمه زدن این واکسن؟!
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier ، EKAM ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان