کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2013-10-15 ساعت 00:09)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-15 ساعت 00:06)behfaza نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 23:59)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 23:54)behfaza نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 23:49)ghafari88 نوشته:  آره. ظاهراً یا باید نسخه داشته باشید یا همون جا دکتر ویزیتتون کنه که موقع تزریق بیماری خاصی نداشته باشید که خدای نکرده نسازه با واکسن و مشکل ساز بشه. منظور سرماخوردگی و این هاست.
یعنی اگه بدون ویزیت تزریق کرده باشیم وفقط پوکه را ببریم که توی کارت زرد وارد کنن
نمیشود آیا ؟

ویزیت رو فکر نمی کنم اون ها ( پاستور ) اصلاً کاری داشته باشن اما یه گواهی باید بگیرید از جایی که براتون تزریق می کنه که تائید کنه تزریق کرده. اون گواهی رو فکر می کنم باید داشته باشید و با پوکه خالی شاید ایراد بگیرن. ضمناً خاطرم هست آخرین بار هم که پاستور صحبت این واکسن شد گفتند بدید براتون تزریق کنند و نامه بگیرید که تزریق کردید.
مشتاق شدم بدونم حکمت این همه حساسیت روی تزریق یه همچین واکسن >> نه چندان بیخطری /// اون هم از طرف >>اداره بهداشت درمان وآموزش پزشکی آ مریکی Big Grin چی میتونه باشه ؟

یعنی می خوای بدونی چرا دوستان در عمه ریکا! براشون مهمه زدن این واکسن؟!
بله واقعا . درضمن
شنیدم که این واکسن ایمنی 100% نمیاورد و باز هم با همه خطراحتمالی تزریقش ممکنه فلو بیاد سراغ کسی که تزریق کرده بوده .
امیدوارم حد اقل این دیگه غلط غلط باشه Sad
تشکر کنندگان: محبت ، H Pier ، EKAM
دوستان خیلی خودتون را درگیر واکسن آنفولانزا نکنید چون اگر اینجا نزنید در زمان مدیکال خودشون براتون تزریق میکنند که به نظر من با این شرایط ورود دارو از گمرک که داروها چند ماه در گمرک خاک میخورند بهتر هست در زمان مدیکال بزنید ، ممکن هست 2برابر پول بدید ولی خیالتان راحت هست که فاسد نشده چون این دارو خارج از یخچال سریع فاسد میشه.
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: EKAM ، ghafari88 ، masuodrh ، behfaza ، محبت
(2013-10-15 ساعت 09:24)mehdieb نوشته:  دوستان خیلی خودتون را درگیر واکسن آنفولانزا نکنید چون اگر اینجا نزنید در زمان مدیکال خودشون براتون تزریق میکنند که به نظر من با این شرایط ورود دارو از گمرک که داروها چند ماه در گمرک خاک میخورند بهتر هست در زمان مدیکال بزنید ، ممکن هست 2برابر پول بدید ولی خیالتان راحت هست که فاسد نشده چون این دارو خارج از یخچال سریع فاسد میشه.

ولي امسال از نوع خوبش وارد شد بنظرم اگه كسي پيدا كرد بزنهShy
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: masuodrh ، behfaza ، محبت
قابل توجه دوستان
واکسن آنفولانزا به قیمت 17-20 هزار تومن از هفته دیگه در داروخانه دانشگاه تهران پخش و زده می شود
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان: EKAM ، behfaza ، میما ، masuodrh ، محبت
کسی از دوستان اطلاع دارند که قیمت واکسن آنفولانزا اگه نخواهیم ایران بزنیم اونور چقدر است.
***2014AS
ارسال فرم ها اواسط جون. تاییدیه اواسط سپتامبر. دریافت نامه ی دوم 21 اکتبر. سفارت آنکارا
تشکر کنندگان:
دوستان عزيزي كه در ماه اكتبر در ايروان مصاحبه داريد،
من چون واكسن آنفولانزا رو در ايران پيدا نكردم، ديشب با دكتر كريستين در ارمنستان مكاتبه كردم و بهشون گفتم كه چون در ايران واكسن انفولانزا نبود و من در حال حاضر در ايروان هستم، ميتونم الان بيام پيش خودتون اين واكسن رو بزنم يا بزارم براي روزي كه براي آزمايشات مديكال بهم وقت داديد، بيام؟
جالبه كه جواب داد چون الان فصل آنفولانزا نيست، شما نيازي به زدن اين واكسن نداريد Smile
تشکر کنندگان: behfaza ، میما ، azadeh2014
(2013-10-15 ساعت 09:39)EKAM نوشته:  
(2013-10-15 ساعت 09:24)mehdieb نوشته:  دوستان خیلی خودتون را درگیر واکسن آنفولانزا نکنید چون اگر اینجا نزنید در زمان مدیکال خودشون براتون تزریق میکنند که به نظر من با این شرایط ورود دارو از گمرک که داروها چند ماه در گمرک خاک میخورند بهتر هست در زمان مدیکال بزنید ، ممکن هست 2برابر پول بدید ولی خیالتان راحت هست که فاسد نشده چون این دارو خارج از یخچال سریع فاسد میشه.

ولي امسال از نوع خوبش وارد شد بنظرم اگه كسي پيدا كرد بزنهShy
نوع خوبش یعنی هلندی ؟
تشکر کنندگان: محبت
(2013-10-14 ساعت 13:00)ghafari88 نوشته:  این واکسن آنفلوآنزا داستان شده ها! ... نیست هرجا می پرسم! Sad
هر جا بگید زنگ زدم .... دعا کنید پیدا کنم ....

داروخانه شبانه روزی 13 آبان- خیابان کریم خان زند از سمت میدان هفت تیر نرسیده به پل کریم خان سمت راست- با نسخه پزشک میده
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: محبت ، behfaza
بچه ها سلام

ما واکسن توام (کزاز و دیفتری) را برای سری اول زدیم اما وقتی برای سری دوم رفتیم گفتند این واکسن یک نوبته هست و نوبت دوم و سوم نداره؟!

مگه واکسن توام سه نوبته نیست؟ برای نوبت دوم و سوم چی کار کنیم؟
تشکر کنندگان: exxedus ، محبت ، behfaza
(2013-10-15 ساعت 12:39)shazad نوشته:  بچه ها سلام

ما واکسن توام (کزاز و دیفتری) را برای سری اول زدیم اما وقتی برای سری دوم رفتیم گفتند این واکسن یک نوبته هست و نوبت دوم و سوم نداره؟!

عجيبه !!!! كجا زدين ؟؟!!!
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
(2013-10-15 ساعت 11:27)azadehjjaberi نوشته:  قابل توجه دوستان
واکسن آنفولانزا به قیمت 17-20 هزار تومن از هفته دیگه در داروخانه دانشگاه تهران پخش و زده می شود

کلینیک 16 آذر؟
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
سلام
واکسن td (دیفتری و کزاز) چند نوبت باید زده شود؟
(2013-10-15 ساعت 13:48)azadeh2014 نوشته:  
(2013-10-15 ساعت 12:39)shazad نوشته:  بچه ها سلام

دوست عزیز ما هم که تهران نیستیم برای نوبت دوم کلی مکافات کشیدیم تا در شهر خودمون اینارو قانع کردیم نوبت دوم داره... براشون توضیح بدید که برای کارت واکسیناسیون بین المللی و مهاجرت می خوایین و بگید که انستیتو پاستور گفته باید بزنید... ما نوبت دوم رو یکماه بعد از اولی زدیم اینا میگفتن برید 10 سال بعد بیایید
سلام به دوستان
یه سوالی دارم.
من پسرم 1 سال و 3 ماهشه. آیا نیاز داره که واکسن آنفولانزا هم بزنه یا نه؟
موقع مدیکال واکسن دیگه ای هم بهش میزنن؟
Case No.: 2014AS000039XX
تاریخ رویت قبولی: 6 May
تاریخ ارسال مدارک: 23 May
تاریخ رسیدن مدارک: 31 May
سفارت انتخابی: آنکارا
تعداد نفرات: 3 نفر
کارنت: Feb. 2014
سفارت: Abu Dhabi
مصاحبه: March, Fourth Week
CEAC Update: Feb.25 - Mar.27 - Mar.30 - Mar.31 - Apr.03 - Apr.29 - Last Update: Aug.18
جامانده از لاتاری 2014

(2013-10-14 ساعت 19:34)zepehr نوشته:  سلام
لطفا راهنمایی کنیید من از داروخانه درخواست واکسن آنفولانزا کردم ولی جواب دادان که فقط واکسن PENNYCOOK رو دارن...این واکسن قابل قبوله؟

یعنی واقعا کسی نمیدونه؟؟؟Sad
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.Sad

(2013-10-14 ساعت 23:59)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 23:54)behfaza نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 23:49)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-14 ساعت 23:41)behfaza نوشته:  نامه دکتر ؟؟؟

آره. ظاهراً یا باید نسخه داشته باشید یا همون جا دکتر ویزیتتون کنه که موقع تزریق بیماری خاصی نداشته باشید که خدای نکرده نسازه با واکسن و مشکل ساز بشه. منظور سرماخوردگی و این هاست.
یعنی اگه بدون ویزیت تزریق کرده باشیم وفقط پوکه را ببریم که توی کارت زرد وارد کنن
نمیشود آیا ؟

ویزیت رو فکر نمی کنم اون ها ( پاستور ) اصلاً کاری داشته باشن اما یه گواهی باید بگیرید از جایی که براتون تزریق می کنه که تائید کنه تزریق کرده. اون گواهی رو فکر می کنم باید داشته باشید و با پوکه خالی شاید ایراد بگیرن. ضمناً خاطرم هست آخرین بار هم که پاستور صحبت این واکسن شد گفتند بدید براتون تزریق کنند و نامه بگیرید که تزریق کردید.

دواستان یه مورد که خواستم اطلاع بدم برای کسانی که مصاحبه ایروانشون نزدیکه ،دکتر کریستین فقط درام 45000 تا قبول میکنه و دلار نمگیره پس اگه خواستید برید چنج کنید که اونجا دور نزیند برای تبدیلش چون من خودم دلار داشتم ولی قبول نکرد !
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان: ghafari88 ، KIMIA2005 ، ali1220 ، pv-n ، محبت ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان