کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-01-10 ساعت 21:18)ffrfar نوشته:  دوستان عزیز در همین ارتباط سوالی برام پیش اومد :آیا لازمه که اصل کارت زرد واکسیناسیون را تحویل دکتر های مربوط به محلهای مصاحبه رو بدیم ؟ یا اگه کپیش باشه هم کفایت میکنه....؟؟؟؟؟ چون در تاپیک سفرنامه های پارسال خوندم که کپی هم قبول کرده بودند(چند مورد که الان دقیقا یادم نیست ,اگه خواستین باید بگردم دوباره پیداشون کنم!!!) این موضوع رو از این جهت مطرح کردم که مشکل دوستمون پیش نیاد واز طرف دیگه برای ثبت نام در کالج یا دانشگاه این مدرک دستون باشه بهتره!!!ممنونم اگه راهنمایی بفرمایید.

دوست عزيزم،ما اصل و كپي كارت زرد رو تحويل داديم به دكتر و خودش كپي رو برداشت و الان اصل دست خودمونه.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
تشکر کنندگان: ffrfar ، محبت ، romance33 ، قصه گو ، rezahoorjandi ، Prometheus ، nasim ، ojee ، آلیس-1980
سلام مدیکالا تو انکارا حدودا چه قدر زمان میبره؟
چند روز زودتر بریم به مصاحبه میرسیم؟
کیس نامبر: AS ***22
کنسولگری:انکارا--> ابوظبی

تشکر کنندگان:
(2014-01-11 ساعت 01:19)araaaash نوشته:  سلام مدیکالا تو انکارا حدودا چه قدر زمان میبره؟
چند روز زودتر بریم به مصاحبه میرسیم؟

دوست عزیز در آنکارا روزی که میرید مدیکال تست رو انجام میدیدن فرداش بهتون جوابش رو میدن.یعنی شما دو روز زودتر باید اونجا باشین ولی به روز مصاحبتون هم دقت کنید اگه دوشنبه باشه اونا یکشنبه تعطیل هستن پس شما باید روز پنج شنبه برید واسه مدیکال.اگر هم بچه دارین که طبق قانون به روز هاش توجه کنین.موفق باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: محبت ، amin arefi ، Prometheus ، nasim ، آلیس-1980
(2014-01-09 ساعت 15:56)محبت نوشته:  
(2014-01-09 ساعت 14:50)niloo-kh نوشته:  
(2014-01-09 ساعت 14:29)andishe نوشته:  دوستان کمتر از یک ماه به مصاحبم مونده..اگر هفته آینده مرحله آخر هپاتیت رو بزنم مشکلی پیش میاد ...؟؟

دوست عزیز همین الان بزنید یک هفته این ور و اون ور تاثیری نداره در زدن واکسن هپاتیت ولی بهتره یک ماه قبل واکسنی که ویروس زنده داره زده نشه . مثل اریون و سرخک و ....
پس as soon as possible بزنید.
سلام
واکسن هپاتیت ویروس زنده ست و به ریسکش نمی ارزه تزریقش کنید زیر یک ماه مونده به مصاحبه تون. اگه خودشون تو مدیکال براتون نزدن برگردید ایران و اینجا بزنید.
با سلام
من نوبت سوم هپاتیت رو 10 روز قبل مصاحبه زدم هیچ مشکلی هم پیش نیومد در ایروان هم برای من واکسن را کامل تیک زدند و نقض نداشت در ایران هم از انستیتو پاستور پرسیدم گفتند اصلا در مورد ایروان این قانون صدق نمیکنه
به نظر هم واکسنتون رو بزنید و بعد تشریف ببرید
Case Number : 2014AS000024XX
تاریخ رویت قبولی : 3may2013
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 03jun2013
کارنت : 20sep2013
دریافت نامه دوم:21 OCT
مکان مصاحبه :Ankara ولی Yerevan افتاد
زمان مصاحبه: 12DEC
زمان گرفتن ویزا: 19DEC
ورود به آمریکا:ویرجینیا 21March
ایرلاین:ترکیش
تشکر کنندگان: EKAM ، amin arefi ، Prometheus ، nasim ، jojo_hami ، آلیس-1980
دوستان عزيز
من کارت واکسن را از يه مرکز بهداشت تو شهرمون گرفتم
واسم چند تا مهر هم روش زده که يکيش فارسيه
به نظرتون مشکل نداره اينه ؟؟؟
آيا بايد مي بردم تهران تاييدش هم مي کرد؟‌؟؟؟
ضروريه
ممنون ميشم جواب بدين
تشکر کنندگان: jojo_hami
دوستان برای تمدید مدیکال که میریم پیش دکتر ، ما که کارت زرد رو قبلا بهش دادیم و ..... حالا باید چطور بگیم که واکسنارو زدیم و خودش آرشیو داره دکتر کریستین ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2014-01-11 ساعت 22:35)mechanicalengineer نوشته:  دوستان برای تمدید مدیکال که میریم پیش دکتر ، ما که کارت زرد رو قبلا بهش دادیم و ..... حالا باید چطور بگیم که واکسنارو زدیم و خودش آرشیو داره دکتر کریستین ؟
وقتی شما کارت زرد را به دکتر اونگان تحویل می دهید ایشون کارت زرد را میگیره و به شما پس نمی دهد ولیکن یک برگه به شما میده که تمام واکسنهایی که زده اید را توش نوشته. من همون برگه را آوردم انستیتو پاستور و بقیه واکسنها را هم زدم و همراهم بردم امریکا. ولی اونجا نه سی دی عکس ریه را خواستند و نه برگه واکسنها را.
تشکر کنندگان: محبت ، قصه گو ، آلیس-1980
(2014-01-09 ساعت 14:29)andishe نوشته:  دوستان کمتر از یک ماه به مصاحبم مونده..اگر هفته آینده مرحله آخر هپاتیت رو بزنم مشکلی پیش میاد ...؟؟

دوست عزیز همین الان بزنید یک هفته این ور و اون ور تاثیری نداره در زدن واکسن هپاتیت ولی بهتره یک ماه قبل واکسنی که ویروس زنده داره زده نشه . مثل اریون و سرخک و ....
سلام
واکسن هپاتیت ویروس زنده ست و به ریسکش نمی ارزه تزریقش کنید زیر یک ماه مونده به مصاحبه تون. اگه خودشون تو مدیکال براتون نزدن برگردید ایران و اینجا بزنید.

واکسن هپاتیت اصلا ویروس زنده نیست، اینو من از خود خانم دکتر هلال احمر پرسیدم. گفتند اصلا دیگه واکسن های ویروس زنده خیلی کم هستند. البته این نکته را اضافه کنم واکسن هپاتیت در ایران دو مدله، یکی اینکه خود انیستیتو پاستور تهران می سازه یکی هم گویا هندی هست. من در مورد مدلی که اونها داشتند و گفتند از هند وارد می شه پرسیدم. گفتند ویروس زنده نیست از طرفی فکر می کنم اونی هم که ایران ساخته می شه ویروس زنده نیست.
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: jojo_hami
(2014-01-12 ساعت 00:45)iris نوشته:  

سلام

واکسن هپاتیت اصلا ویروس زنده نیست، اینو من از خود خانم دکتر هلال احمر پرسیدم. گفتند اصلا دیگه واکسن های ویروس زنده خیلی کم هستند. البته این نکته را اضافه کنم واکسن هپاتیت در ایران دو مدله، یکی اینکه خود انیستیتو پاستور تهران می سازه یکی هم گویا هندی هست. من در مورد مدلی که اونها داشتند و گفتند از هند وارد می شه پرسیدم. گفتند ویروس زنده نیست از طرفی فکر می کنم اونی هم که ایران ساخته می شه ویروس زنده نیست.
سلام
بله حق با شماست

مهمترین راه مقابله با هپاتیت ویروسی پیشگیری از آن است .با توجه به راههای عمده انتقال بیماری و علل بروز آن انجام اقدامات پیشگیری و رعایت دستورات بهداشتی توصیه می شود. بهترین راه مقابله با ابتلاء به بیماری هپاتیت "ب " تزریق واکسن آن است. واکسن هپاتیت "ب" یک واکسن کاملا" بی خطر می باشد و شامل ویروس زنده یا مرده نیست بلکه یکی از اجزاء جدا شده از این ویروس می باشد و تا به حال موردی که دلالت برانتقال بیماری هپاتیت به دنبال استفاده از واکسن هپاتیت داشته باشد، گزارش نشده است . تزریق واکسن هپاتیت "ب" معمولا" در سه نوبت و به فواصل یک ماه و 6 ماه پس از اولین تزریق می باشد. تزریق واکسن در عضله بازو صورت می گیرد. تزریق واکسن می تواند تا 95درصد بر علیه بیماری ایمنی ایجاد کند. البته در برخی افراد به دلایل نژادی و توارثی و در افراد مسن و کسانی که سیستم ایمنی آنها دچار نقص می باشد ممکن است این واکسن ایمنی ندهد. چاقی و استعمال دخانیات تاثیر واکسن هپاتیت را کاهش می دهد.

البته کسانی که ناقل بیماری هپاتیت "ب" می باشند در صورتی که واکسن تزریق کنند ، ایمنی بر علیه ویروس در آنها پدید نمی آید. لازم به ذکر است تزریق واکسن هپاتیت به افراد آلوده به ویروس هپاتیت خطری در بر ندارد ولی نیازی به تزریق واکسن نداشته و به هیچ عنوان توصیه نمی گردد.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، azadeh2014 ، sib 24 ، nasim ، mpas89 ، jojo_hami ، آلیس-1980 ، noobnoobi
دوستان واسه واکسن آنفولانزا کسی جایی رو در مشهد میشناسه؟
ممنون میشم
راستی من ماه دیگه شمارم اعلام میشه و احتمالا اسفند ماه باید برم مصاحبه ، برای اون تاریخ واکسن آنفولانزا باید داشته باشم؟ من سایر واکسن ها رو تیر ماه انجام دادم و کارت زرد رو گرفتم ، اعتبار داره دیگه ایشالا درسته؟
F2A

ارسال مدارک Jan/30
دريافت فرم رسيد : Feb/02
انتقال مدارك به سرويس سنتر كاليفرنيا :Aug/28
تاريخ اپروو: Sep/24
...
تشکر کنندگان:
(2014-01-12 ساعت 13:47)demented نوشته:  دوستان واسه واکسن آنفولانزا کسی جایی رو در مشهد میشناسه؟
ممنون میشم
راستی من ماه دیگه شمارم اعلام میشه و احتمالا اسفند ماه باید برم مصاحبه ، برای اون تاریخ واکسن آنفولانزا باید داشته باشم؟ من سایر واکسن ها رو تیر ماه انجام دادم و کارت زرد رو گرفتم ، اعتبار داره دیگه ایشالا درسته؟
دور فلکه بیمارستان امام رضا تا سه راهی جم تعدادی داروخانه هست که پارسال ما دو تا از یکی و دو تای دیگه رو از یکی دیگه شون خریدیم. معمولاً تو شهریور و مهر که ابتدای فصل هست تقاضا برای واکسن زیاد و قیمتش بالاست ولی الان دیگه فکر نکنم خبری باشه و با قیمت های کمتر بتونین پیدا کنین.
تشکر کنندگان: aghaghia ، ffrfar ، آلیس-1980 ، rezahoorjandi ، محبت ، demented ، philter
(2014-01-12 ساعت 13:47)demented نوشته:  دوستان واسه واکسن آنفولانزا کسی جایی رو در مشهد میشناسه؟
ممنون میشم

شما اگه ماه دیگه شمارتون اعلام بشه فروردین تشریف می برین مصاحبه نه اسفند!!!
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: محبت ، aghaghia ، demented ، azadeh2014
(2014-01-11 ساعت 23:33)ali039 نوشته:  
(2014-01-11 ساعت 22:35)mechanicalengineer نوشته:  دوستان برای تمدید مدیکال که میریم پیش دکتر ، ما که کارت زرد رو قبلا بهش دادیم و ..... حالا باید چطور بگیم که واکسنارو زدیم و خودش آرشیو داره دکتر کریستین ؟
وقتی شما کارت زرد را به دکتر اونگان تحویل می دهید ایشون کارت زرد را میگیره و به شما پس نمی دهد ولیکن یک برگه به شما میده که تمام واکسنهایی که زده اید را توش نوشته. من همون برگه را آوردم انستیتو پاستور و بقیه واکسنها را هم زدم و همراهم بردم آمریکا. ولی اونجا نه سی دی عکس ریه را خواستند و نه برگه واکسنها را.

دوست عزیز من منظورم برای ری - مدیکال بود برای کسایی که پروسه کلیر شدنش طولانی میشه ! ضمنا دکتر کریستین تو ایروان برگه ای به این شکل نمیده که بعدا ببری و الان اگه بخوایم دوباره مدیکال رو تمدید کنیم نمیدونم باید چطور به کارت زرد قبلی دسترسی داشت؟!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
تشکر کنندگان:
(2013-12-28 ساعت 19:25)hamid_fs3 نوشته:  
(2013-12-28 ساعت 18:47)ehsan2012 نوشته:  
(2013-12-28 ساعت 06:29)Natasha9 نوشته:  
(2013-12-28 ساعت 01:18)ehsan2012 نوشته:  دوستان سلام
مدت زمان انجام کل واکسن ها چقدر طول می کشه؟

بستگی به واکسنهایی داره که باید تزریق کنید. طولانی ترین زمان مربوط به هپاتیت هست که 6 ماه زمان می بره که دوره ش کامل شه. در غیر این صورت در عرض یک ماه می تونید واکسنهاتون رو کامل کنید.

ممنون از جوابتون .
کیس نامبرم 4200 احتملا march وقت مصاحبم باشه، با این وجود اگر دوره هپاتیت 6 ماه باشه خوب زمانم کمه، برای روز مصاحبه دورش تموم نمیشه . باید چیکار کنم؟
نوبت سوم هپاتیت رو به احتمال قوی بعد از اخذ ویزا هم میشه زد دوست خوبم. لطفا مدیران عزیز دقیق تر راهنمایی بفرمایند اگه عرض بنده درست نبود.
دوستان من جواب قطعی برای این سوالم نگرفتم، در حال حاضر سری سوم هپاتیت من بعداز مصاحبه من میشه، مشکلی پیش نمیاد ؟
تشکر کنندگان:
(2014-01-14 ساعت 00:35)ehsan2012 نوشته:  دوستان من جواب قطعی برای این سوالم نگرفتم، در حال حاضر سری سوم هپاتیت من بعداز مصاحبه من میشه، مشکلی پیش نمیاد ؟

مشکلی پیش نمیاد شما هر وقت موقعش شد یعنی سر 6 ماه سومین نوبت رو تزریق کنید، حالا هر جای دنیا که بودید...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، romance33 ، ffrfar ، ehsan2012 ، EKAM

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان